Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 613 — Lucas Scott
Én azt se tudom ki ez a csávó, és mit lehet tőle várni. Van aki tud róla 1-2 mondatot mondani?
Duff
Ausztrál edző, aki hatalmas sikereket ért el az elmúlt 2 szezonban a Celticel. Korábban az ausztrál válogatott és City egyik farm csapatát edzette. Ezért is mutatnak hasonlóságot a csapatai játéka Pepével, főleg a tavalyival. Agresszív letámadás, folyamatos labdatartás, 2-3-5ös (2-3-2-3) labdás játék, 4-3-3 vagy 4-1-4-1 labda nélküli játék jellemzi. Szélsői széles pozíciókat vesznek fel és gyakran cserélnek helyett, ez is Citys múltjából jön.
Sixo
Jó, és akkor ezt a focit húzd rá a jelenlegi Spurs keretre.😀
Tony Adams
Ha nem Daniel Levy lenne az elnök, akkor nem lenne baj. Artetának is több évébe került a játékára szabni a keretet, ten Hag sem az Ajaxos játékát játszatta idén a MU-nál, hanem alkalmazkodott. A gond, hogy tulajdonosi résznél minimális türelem van, és nemhogy éveket, de 2-3 hónapnál többet nem várnak ha nem jönnek az eredmények.
Sixo
de ez a keret szornyu. nincs igazi szervezo kozeppalya es vedekezesben sem tul jok kozepen, szelsok sincsenek Son mellett. szvsz a vedelem is hulla gyenge, kozepen gyengek. ha elmegy Kane akkor innen konnyen lehet kieses. bajnoksagban a golok kozel felet o szerezte.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 493 — LIGHTS OUT!
Én azt se tudom ki ez a csávó, és mit lehet tőle várni. Van aki tud róla 1-2 mondatot mondani?
Duff
Ausztrál edző, aki hatalmas sikereket ért el az elmúlt 2 szezonban a Celticel. Korábban az ausztrál válogatott és City egyik farm csapatát edzette. Ezért is mutatnak hasonlóságot a csapatai játéka Pepével, főleg a tavalyival. Agresszív letámadás, folyamatos labdatartás, 2-3-5ös (2-3-2-3) labdás játék, 4-3-3 vagy 4-1-4-1 labda nélküli játék jellemzi. Szélsői széles pozíciókat vesznek fel és gyakran cserélnek helyett, ez is Citys múltjából jön.
Sixo
Tony Adams
Ha nem Daniel Levy lenne az elnök, akkor nem lenne baj. Artetának is több évébe került a játékára szabni a keretet, ten Hag sem az Ajaxos játékát játszatta idén a MU-nál, hanem alkalmazkodott. A gond, hogy tulajdonosi résznél minimális türelem van, és nemhogy éveket, de 2-3 hónapnál többet nem várnak ha nem jönnek az eredmények.

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Duff
Sixo
több mint 2 éve
Viszont MaC Allister Pool ennek nagyon örülök, arra felè amúgy is jól cseng ez a nèv 🤪
dande2
Nem látom hogy hivatalosabb lenne mint kb. egy hete amikor beírtam. 😊
Mikey
Fabi írta, hogy ma vagy holnap lesz orvosin Liverpoolban, és a héten akarják aláírni a szerződést.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 609
Viszont MaC Allister Pool ennek nagyon örülök, arra felè amúgy is jól cseng ez a nèv 🤪
dande2
Nem látom hogy hivatalosabb lenne mint kb. egy hete amikor beírtam. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com

empty taxi
Nem azért mert Spurs, de kezdek viszolyogni ezektől a skót ligában csillogó edzőktől, sorra buknak és nagyot (Rodgers, Gerrard) nem biztos hogy egy ilyen élet-halál project szitut, ahol kb a Spurs van, egy ilyen edzőre bíznám...
Tony Adams
Én azt se tudom ki ez a csávó, és mit lehet tőle várni. Van aki tud róla 1-2 mondatot mondani? Kicsit csalódott vagyok, nagyobb nevet vártam, pl. Lajos Enríke. Szerintem Kane dobbant a nyáron és irány a stabil középszer, hosszú távon már a Newcastlel se lehet majd felvenni a versenyt.
Duff
Pont ettől tartok èn is, bár a nagyobb nevekkel se mentünk semmira. Bárki bármit mond Poch volt az ideillő edző majd a Chelseanèl szvsz megmutatja (ahogy egyébként a PSG messze vele volt a legjobb csak hát az a türelem...) mindegy úgyse tudunk mit tenni csak remènykedni hogy úgy járunk vele mit mondjuk az Eagles Siriannival 😛
dande2
Kane nélkül és Son ihletett formája nélkül ez a keret konkrétan a kiesés biztos elkerülésére jó maximum. De ha valami nagyon kókler kerül a padra simán bajban lehetnek az év végén.

több mint 2 éve
Duff

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....

empty taxi
Nem azért mert Spurs, de kezdek viszolyogni ezektől a skót ligában csillogó edzőktől, sorra buknak és nagyot (Rodgers, Gerrard) nem biztos hogy egy ilyen élet-halál project szitut, ahol kb a Spurs van, egy ilyen edzőre bíznám...
Tony Adams
Én azt se tudom ki ez a csávó, és mit lehet tőle várni. Van aki tud róla 1-2 mondatot mondani? Kicsit csalódott vagyok, nagyobb nevet vártam, pl. Lajos Enríke. Szerintem Kane dobbant a nyáron és irány a stabil középszer, hosszú távon már a Newcastlel se lehet majd felvenni a versenyt.
Duff
Pont ettől tartok èn is, bár a nagyobb nevekkel se mentünk semmira. Bárki bármit mond Poch volt az ideillő edző majd a Chelseanèl szvsz megmutatja (ahogy egyébként a PSG messze vele volt a legjobb csak hát az a türelem...) mindegy úgyse tudunk mit tenni csak remènykedni hogy úgy járunk vele mit mondjuk az Eagles Siriannival 😛
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 501

empty taxi
Tony Adams
több mint 2 éve
több mint 2 éve

Sesko mellé Openda, rendesen bekezd a Lipcse is.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
Benzema meg Al-Ittihad lett
Cé volt úgy néz ki, aki az első dominót feldöntötte, meg is kapta minden savat, hogy az utána jövőknek már ne kelljen 🙄
bogec7
Csak neki vallásilag/kulturálisan azért beleillik
Heisman nádor
Cé továbbra se azért kapta a savat mert odamegy
hanem mert előadta hogy az nem visszalépés és hogy ő még mindig a csúcson van és 2 kézzel kapkodnak érte
Negritis, a vajda
Ugyan már. Ronaldo azért kapta a savat mert ő Ronaldo, nem kell ezt túlmagyarázni.
Jughead
mert ronaldo egy önelégült fasz aki nem tudja elfogadni hogy öreg
ezért kapta a savat
a többiek akik elmentek pénzért bárhova bár kaptak oltást de messze nem annyit
és nem azért mert ne lenne haterük hanem mert ők nem úgy adták el hogy a pályájuk még mindig a csúcson van
Negritis, a vajda
Ennél a hozzászólásnál semmi sem támasztja alá jobban azt amit írtam, köszi. 😊
Jughead
ha benzema vagy messi tolja ugyanezt akkor ők is megfogják kapni ugyanazt a savat mert megérdemlik
de ők mégse járnak interjú levitézlett tv-sekhez hogy naaa beszélgessünk légyszi velem mindenki szemét

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve

empty taxi
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 553
Cé volt úgy néz ki, aki az első dominót feldöntötte, meg is kapta minden savat, hogy az utána jövőknek már ne kelljen 🙄
bogec7
Heisman nádor
hanem mert előadta hogy az nem visszalépés és hogy ő még mindig a csúcson van és 2 kézzel kapkodnak érte
Negritis, a vajda
Ugyan már. Ronaldo azért kapta a savat mert ő Ronaldo, nem kell ezt túlmagyarázni.
Jughead
ezért kapta a savat
és nem azért mert ne lenne haterük hanem mert ők nem úgy adták el hogy a pályájuk még mindig a csúcson van
Negritis, a vajda
Ennél a hozzászólásnál semmi sem támasztja alá jobban azt amit írtam, köszi. 😊
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
bogec7
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Jughead
ezért kapta a savat

több mint 2 éve
Nyáron el akarták adni a PLben, de így eladhatatlanná vált

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 553
bogec7
Heisman nádor
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 847 — "Montoya por favor!"
Ugarte pedig a PSG-be megy, lehet megpróbálnak egy jó csapatot építeni Mbappe mögé a Messi/Neymar fizetésből

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
McAlister szerintem nem ér 60 milliót közel sem de a meglevő állománynál így is fényévekkel jobb.

Az egy dolog, hogy a Pool most megpróbálja rendbe tenni a hitvány középpályát de közben a védelem és a támadószekció szépen amortizálódik.
FLZOLI
ugye Gravenbrechet mondjak hozzatok eloszeretettel. nem tudom mennyire lenne elorelepes nektek illetve, hogy ilyen tipusu kp kell-e nektek vagy inkabb az orzovedoveroember McAlister (sztem inkabb utobbi).
csebi
Én "sajnos" Real fertőződött vagyok így a királyi többes itt nem érvényes 🙂

Gravenbrecht szerintem bukta, vissza kellene lépjen legalább egy szintet mint Renato Sanchez hogy még legyen érdemi karrierje. Valami angol középcsapat vagy olasz, spanyol top4-6-ból valaki
FLZOLI
a McAllister név jól cseng kop földön elvégre csak volt egy kopasz aki szép sikereket ért el nálunk
sztem se ért 60at de a "hazai nevelés" felárat levéve nem vészes
és igen ütköző VKP kell mer Fabinho látványosan fogyott el más meg már nincs is
Gravenbechről keveset tudok nemtom hogy ő mennyire segítene
kéne még 1 középső védő valszeg mer VVD-Konaté duóval ki lehet állni viszont ha Matip vagy Gomez pályára lép fázok
és a kezdő duó se volt épp kiemelkedő idén
a széleken sztem megvagyunk
a támadószekció átalakul, ott kevésbé aggódok

több mint 2 éve
McAlister szerintem nem ér 60 milliót közel sem de a meglevő állománynál így is fényévekkel jobb.

Az egy dolog, hogy a Pool most megpróbálja rendbe tenni a hitvány középpályát de közben a védelem és a támadószekció szépen amortizálódik.
FLZOLI
ugye Gravenbrechet mondjak hozzatok eloszeretettel. nem tudom mennyire lenne elorelepes nektek illetve, hogy ilyen tipusu kp kell-e nektek vagy inkabb az orzovedoveroember McAlister (sztem inkabb utobbi).
csebi
Én "sajnos" Real fertőződött vagyok így a királyi többes itt nem érvényes 🙂

Gravenbrecht szerintem bukta, vissza kellene lépjen legalább egy szintet mint Renato Sanchez hogy még legyen érdemi karrierje. Valami angol középcsapat vagy olasz, spanyol top4-6-ból valaki

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 613 — Lucas Scott

FLZOLI

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve