Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Na ez nekünk mázli az íreknek pech
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Ha az ír csávó nem sántul le a sprintben, akkor bajban lehettünk volna...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
ha nem húzódik meg ajkoz2-2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Hat es? Az nfl mindmaig errol szol, ha valaki csak gyors, elso koros talent, ha nagyot dob, elso koros talent, ha egy iranyito passzolni nem tud, de nagy es tud futni, 1/3 lesz, etc. 🤣Kerkez túl sok Dombi videót nézhetett a Neten mostanában.soha nem felejtem el, hogy nekünk az taktikai elem volt, hogy beküldjük a dombit mert gyors és hátha felrúgják és kapunk egy tizenegyest. az, hogy focizni nem tudott senkit nem zavart.
ozibozi
peach
3 hónapja
Sima 11-es volt meglökte hátulról itt volt előttünk....
3 hónapja
Sallai ma kurvagyenge
Draft

3 hónapja
A szomorúbb az hogy Dombi azóta gyerekeket is tanit Debrecenben..Kerkez túl sok Dombi videót nézhetett a Neten mostanában.soha nem felejtem el, hogy nekünk az taktikai elem volt, hogy beküldjük a dombit mert gyors és hátha felrúgják és kapunk egy tizenegyest. az, hogy focizni nem tudott senkit nem zavart.
ozibozi
peach
3 hónapja
Hogy próbálnak provokálni mindenkit a retkekIrish culture része
remontada
Draft

3 hónapja
Szétfossa a lelkétŐ a WC-n küzd a vébére jutásért.Kérdezd meg Löflit, ha kijön a klotyóról.szüntelenül dolgozik az aranyerén.
iktriad
shagi0206
iktriad
Draft

3 hónapja
Hogy próbálnak provokálni mindenkit a retkek
3 hónapja
Misebor megártottbe van baszva. nézd el nekiHopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛hogy milyen meccsbe?
dande2
shagi0206
Toto21
3 hónapja
Kerkez túl sok Dombi videót nézhetett a Neten mostanában.soha nem felejtem el, hogy nekünk az taktikai elem volt, hogy beküldjük a dombit mert gyors és hátha felrúgják és kapunk egy tizenegyest. az, hogy focizni nem tudott senkit nem zavart.
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Ő a WC-n küzd a vébére jutásért.Kérdezd meg Löflit, ha kijön a klotyóról.szüntelenül dolgozik az aranyerén.
iktriad
shagi0206
3 hónapja
Vajon ez az ír Manning olyan jól passzol, mint Peyton/Eli vagy mint Archie? 😀Comebackbe talán Eli a legerősebb....
iktriad
Draft

3 hónapja
Vajon ez az ír Manning olyan jól passzol, mint Peyton/Eli vagy mint Archie? 😀
3 hónapja
szüntelenül dolgozik az aranyerén.Kérdezd meg Löflit, ha kijön a klotyóról.Ertem a poent, csak nem ertem, mert fogalmam sincs, ki ez a csavo, de #iktriadingNa kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiŐ fogja pótolni Szalait?
Stez
iktriad
Stez
iktriad
3 hónapja
Talán 1 😰Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!nem tudom. De azóta volt már szöglet, mióta kiírtad, hogy 4? 😀
Klaci79
shagi0206
3 hónapja
Kérdezd meg Löflit, ha kijön a klotyóról.Ertem a poent, csak nem ertem, mert fogalmam sincs, ki ez a csavo, de #iktriadingNa kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiŐ fogja pótolni Szalait?
Stez
iktriad
Stez
3 hónapja
Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!nem tudom. De azóta volt már szöglet, mióta kiírtad, hogy 4? 😀
Klaci79
3 hónapja
Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!Angliában már kapott ilyenért
Klaci79
3 hónapja
Ertem a poent, csak nem ertem, mert fogalmam sincs, ki ez a csavo, de #iktriadingNa kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiŐ fogja pótolni Szalait?
Stez
iktriad
3 hónapja
Kerkez túl sok Dombi videót nézhetett a Neten mostanában.
3 hónapja
Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!