Soccer
42 feliratkozó
4 hónapja
Az isten azt akarja, hogy a Fior bent maradjon. A Verona körbe lőtte a firenzeiek kapuját, egy kapuztak végig, de de Gea mindent is kivédett. Túl oldalon meg egy távoli Fagioli löket talált kapufáról kapuba.
4 hónapja
8 perc hosszabbítást jelzett a bíró, nem véletlenül.Fordított esetben milyen cirkusz lenne..😁Én jól jártam ezzel, de pillanatnyi kétségem se volt felőle, hogy ha 105 percig kell vezetni a meccset, hogy nyerjenek, akkor addig ment volna.Bayern-bónuszJa, lőhettek volna egyet az első félidőben is. hogy a mixem se vigyék
Kampman
zacknorb
Kampman
remontada
8:30nal született pontban a 3. Gol úgy hogy a hosszabbításban is sok minden történt, többek között egy gol. Nem volt túlzó vagy bonus.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Epic védekezés az MTK-tól
4 hónapja
Benny hill show van ma pár gólnál a mennyeiben
4 hónapja
Akkor ma ki is kaphatunk a matracosoktól 🙂
4 hónapja
azért na, 3. a Zete 😀 igaz, kb 2000 a nézőszám minden meccsen, de ha találsz 2-3 értelmesebb légióst akkor ennyi elég is.Mondhatni gólig kijátszották.. csak rossz irányba😁Jah, Popovics ordito hibaja utan. Jo, hogy Revesz par napja fakadt ki, hogy micsoda felhaborito dolog, hogy Popvics lehetne magyar valogatott is, es az MLSZ nem keresi. 😀Ez a ZTE-Kisvarda elso felido viszont elmehet majd abba a csomagba, aminek a cime a „vallatni lehetne ezekkel” lenne. Reg lattam ennyire hulladek felidot, pedig elegendo mennyei meccsel talalkozom. 😀Tessék. Zete gól
Stez
remontada
Stez
remontada
Nyíregyben is a Tijani kb az akire épül az egész. nem is lesz itt jövőre.
a lila kutasok meg a világ összes pénzével meg felvásárolt ex vidissel évek óta kiesés ellen mennek. MB1
Szerkesztette: petey
4 hónapja
Bayern-bónuszA két tini rúgta ráadásul a gólokat. Bishop szöglet után 16oson kívülről egyet jobbal egyet ballal.
Kampman
4 hónapja
Mi a faszt kellene kezdeni ezzel a Reallal.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Muricsííí
4 hónapja
Salah’s liverpool career pic.twitter.com/E9xaQ9P9cl
— FB eye (@StillFeechi) April 4, 2026
4 hónapja
Fordított esetben milyen cirkusz lenne..😁Én jól jártam ezzel, de pillanatnyi kétségem se volt felőle, hogy ha 105 percig kell vezetni a meccset, hogy nyerjenek, akkor addig ment volna.Bayern-bónuszJa, lőhettek volna egyet az első félidőben is. hogy a mixem se vigyék
Kampman
zacknorb
Kampman
4 hónapja
Én jól jártam ezzel, de pillanatnyi kétségem se volt felőle, hogy ha 105 percig kell vezetni a meccset, hogy nyerjenek, akkor addig ment volna.Bayern-bónuszJa, lőhettek volna egyet az első félidőben is. hogy a mixem se vigyék
Kampman
zacknorb
4 hónapja
Bayern-bónuszJa, lőhettek volna egyet az első félidőben is. hogy a mixem se vigyék
Kampman
4 hónapja
Bayern-bónusz
4 hónapja
Mondhatni gólig kijátszották.. csak rossz irányba😁Jah, Popovics ordito hibaja utan. Jo, hogy Revesz par napja fakadt ki, hogy micsoda felhaborito dolog, hogy Popvics lehetne magyar valogatott is, es az MLSZ nem keresi. 😀Ez a ZTE-Kisvarda elso felido viszont elmehet majd abba a csomagba, aminek a cime a „vallatni lehetne ezekkel” lenne. Reg lattam ennyire hulladek felidot, pedig elegendo mennyei meccsel talalkozom. 😀Tessék. Zete gól
Stez
remontada
Stez
4 hónapja
Jah, Popovics ordito hibaja utan. Jo, hogy Revesz par napja fakadt ki, hogy micsoda felhaborito dolog, hogy Popvics lehetne magyar valogatott is, es az MLSZ nem keresi. 😀Ez a ZTE-Kisvarda elso felido viszont elmehet majd abba a csomagba, aminek a cime a „vallatni lehetne ezekkel” lenne. Reg lattam ennyire hulladek felidot, pedig elegendo mennyei meccsel talalkozom. 😀Tessék. Zete gól
Stez
remontada
4 hónapja
Ez a ZTE-Kisvarda elso felido viszont elmehet majd abba a csomagba, aminek a cime a „vallatni lehetne ezekkel” lenne. Reg lattam ennyire hulladek felidot, pedig elegendo mennyei meccsel talalkozom. 😀Tessék. Zete gól
Stez
4 hónapja
Ehh, ez a szerencsétlen Fortuna (lol) is mekkora szar idén...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Én is így gondolom. Nem jó ez így sehogysem.Szerintem akkor sem, a Liverpool mostmar engedni fogja, hogy Slot fejezze be a szezont, es „szebb” legyen a tavozas, de pedig az ideny kozben rakjak ki, ami nem nez ki jol. Csak hat ettol fuggetlenul szerintem rossz dontes.Nyilván igazad van, Alonso kapcsán pedig mindenki ismeri a véleményem.Szerintem meg ez mar az a szint, hogy lassan barmi. De en nyilvan arra celzok, hogy jojjon Xabi, ha meg nem is o az edzo, hanem papiron jon valami megbizott, a hatterben mar bemutathatja az elkepzeleseit a csapatnak, felkeszitheti a maradokat a folytatasra, de leginkabb a kovetkezo szezonra.Azért a bármi is erős túlzás.Koltoi kerdes volt, nyilvan nem nezne ki jol a klub szamara. De valljuk be, nagyon raferne a keretre barmi, ami nem Slot.Vahj ha kap egy otost a Liverpool, kibasszak vegre Slotot?Nem fogják.
Stez
Mikey
Stez
Mikey
Slottal ez a godor szvsz csak melyebb lesz, es nem biztos, hogy jo megoldas, ha tovabb nezik ezt, aztan netalantan a csapat meg BL-helyet sem szerez. Ez a csapat mentalisan is fizikailag is teljesen szet van esve, utobbi nyilvan ertheto igy a szezon vegere a nulla rotacioval, de elobbi semmilyen teren sem elfogadhato.
Stez
De szerintem itt max akkor lesz váltás, ha kiesik a csapat a PSG ellen.
Mikey
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Szerintem akkor sem, a Liverpool mostmar engedni fogja, hogy Slot fejezze be a szezont, es „szebb” legyen a tavozas, de pedig az ideny kozben rakjak ki, ami nem nez ki jol. Csak hat ettol fuggetlenul szerintem rossz dontes.Nyilván igazad van, Alonso kapcsán pedig mindenki ismeri a véleményem.Szerintem meg ez mar az a szint, hogy lassan barmi. De en nyilvan arra celzok, hogy jojjon Xabi, ha meg nem is o az edzo, hanem papiron jon valami megbizott, a hatterben mar bemutathatja az elkepzeleseit a csapatnak, felkeszitheti a maradokat a folytatasra, de leginkabb a kovetkezo szezonra.Azért a bármi is erős túlzás.Koltoi kerdes volt, nyilvan nem nezne ki jol a klub szamara. De valljuk be, nagyon raferne a keretre barmi, ami nem Slot.Vahj ha kap egy otost a Liverpool, kibasszak vegre Slotot?Nem fogják.
Stez
Mikey
Stez
Mikey
Slottal ez a godor szvsz csak melyebb lesz, es nem biztos, hogy jo megoldas, ha tovabb nezik ezt, aztan netalantan a csapat meg BL-helyet sem szerez. Ez a csapat mentalisan is fizikailag is teljesen szet van esve, utobbi nyilvan ertheto igy a szezon vegere a nulla rotacioval, de elobbi semmilyen teren sem elfogadhato.
Stez
Mikey
4 hónapja
Nyilván igazad van, Alonso kapcsán pedig mindenki ismeri a véleményem.Szerintem meg ez mar az a szint, hogy lassan barmi. De en nyilvan arra celzok, hogy jojjon Xabi, ha meg nem is o az edzo, hanem papiron jon valami megbizott, a hatterben mar bemutathatja az elkepzeleseit a csapatnak, felkeszitheti a maradokat a folytatasra, de leginkabb a kovetkezo szezonra.Azért a bármi is erős túlzás.Koltoi kerdes volt, nyilvan nem nezne ki jol a klub szamara. De valljuk be, nagyon raferne a keretre barmi, ami nem Slot.Vahj ha kap egy otost a Liverpool, kibasszak vegre Slotot?Nem fogják.
Stez
Mikey
Stez
Mikey
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Young Trafford nyert az Old ellen.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)