Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
3-1
3 hónapja
Hol a sárga spori
3 hónapja
Nem latom, ez egy madar ir csapat. Rugtak egyet, majd totalis erdektelenseggel visszaalltak a sajat terfelukre, inaktivan magukra huzva a magyarokat, ekkora taktikai hiba utan szerintem siman kapnak egy harmadikat is, ahogy kitamadnak.Na kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiKapunk kettőt?
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Na kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiŐ fogja pótolni Szalait?
Stez
3 hónapja
Itt is egy Manning? Ezek mit csináltak a világban? Szórtak a magokat…😂
3 hónapja
Remélem nem állunk be bekkelni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Na kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiKapunk kettőt?
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Na kell gyorsan egy harmadik, aztan csoki
3 hónapja
Ez így van😉Barcás, szerinte Madrid nem létezik😂Hopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛hogy milyen meccsbe?
dande2
shagi0206
ozibozi
3 hónapja
Barcás, szerinte Madrid nem létezik😂Hopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛hogy milyen meccsbe?
dande2
shagi0206
3 hónapja
be van baszva. nézd el nekiHopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛hogy milyen meccsbe?
dande2
shagi0206
3 hónapja
Hopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛hogy milyen meccsbe?
dande2
3 hónapja
Köszönjük az összefoglalót!Háború eszkalálódása világháborúhoz vezethet Viktor szerint, arany vécére költött az ukrán maffia - néhánynak baráti kapcsolata lehet Zelenszkivel, Zelenszki a korrupciós aggályokat akarja eloszlatni de a parlamenti képviselők félnek, migrációs szigorításra készül az egyesült királyság. Szívesen.Mikor jön már az 1 perc agymosás?jó is hogy mondod, mute on
bcsarli, Udvari Főkóstoló
shagi0206
szaba
3 hónapja
Hopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛
3 hónapja
pont kimentem húgyozni de köszi h nem maradtam le rólaHáború eszkalálódása világháborúhoz vezethet Viktor szerint, arany vécére költött az ukrán maffia - néhánynak baráti kapcsolata lehet Zelenszkivel, Zelenszki a korrupciós aggályokat akarja eloszlatni de a parlamenti képviselők félnek, migrációs szigorításra készül az egyesült királyság. Szívesen.Mikor jön már az 1 perc agymosás?jó is hogy mondod, mute on
shagi0206
szaba
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Bogdán mikrofonnal - simán mehetne haza az írekkel, írebb, mint magyar 😊
3 hónapja
nekem tv-n megy a daznAz nekem laptopon DAZN-on megyEgyből kapcsolat át a dartsra meg a madridi NFL roncsderbire.Mikor jön már az 1 perc agymosás?jó is hogy mondod, mute on
shagi0206
iktriad
shagi0206
mer ott nem tudok m4et nézni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Háború eszkalálódása világháborúhoz vezethet Viktor szerint, arany vécére költött az ukrán maffia - néhánynak baráti kapcsolata lehet Zelenszkivel, Zelenszki a korrupciós aggályokat akarja eloszlatni de a parlamenti képviselők félnek, migrációs szigorításra készül az egyesült királyság. Szívesen.Mikor jön már az 1 perc agymosás?jó is hogy mondod, mute on
shagi0206
Szerkesztette: szaba
3 hónapja
Épp Commanders 8 perces támadás 3 pontért… mondjuk Steelers szurkolóként nekem nem lehet bírálni egy csapatot se 😂Egyből kapcsolat át a dartsra meg a madridi NFL roncsderbire.Mikor jön már az 1 perc agymosás?jó is hogy mondod, mute on
shagi0206
iktriad
3 hónapja
*Volt ket jo meccse kb, amugy meg konstansan rossz volt es sokat hibazott, labbal meg maga a vicc a jateka.szalai idén kurva jó voltHa Szalai nincs, ez a csapat rosszabb fixen nem lesz. Rossinak elment a gyereken az Eb-je, de ugyanugy nem tudja nem szerelmes tekintettel nezni a gyereket..Szalai te vegtelenul buta fszNem miatt fogunk kikapni az 1. pótselejtezőn, ha lesz. 😀
Stez
iktriad
Stez
peach
Szerkesztette: Stez
3 hónapja
Az nekem laptopon DAZN-on megyEgyből kapcsolat át a dartsra meg a madridi NFL roncsderbire.Mikor jön már az 1 perc agymosás?jó is hogy mondod, mute on
shagi0206
iktriad
3 hónapja
Egyből kapcsolat át a dartsra meg a madridi NFL roncsderbire.Mikor jön már az 1 perc agymosás?jó is hogy mondod, mute on
shagi0206