Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 969
A világ legerősebb bajnokságában fog játszani, annyi pénzért vették meg, hogy Tuti kezdő lesz. Ha stabil kezdő lesz ott, akkor neki határ a csillagos ég 2-3-4 év múlva.
Ha kevés lesz a premierbe akkor még mindig mehet lejjebb, akár olaszba is, bár ott a taktika/technika sokkal erősebb, főleg a védőknél, mint máshol.
Az ő kis vaddisznó mentalitása lehet jobb is a PL-be.
Én nem féltem, jó az a srác.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 13 235 — SB 50 Champion @ Grund
Kerkez ma klubbot válthat.

iktriad
Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...
StormST
Egyrészt több pénz van, másrészt a legutóbbi Iraola balhátvédet egy bizonyos Real Madrid vásárolt meg. Míg Sarrinal nem biztos a fejlődés, meghát oké, most van BL, de ez utána egyáltalán nem biztosított.
Bajnokság azért jóval magasabb színvonalú. Plusz itt vagy 20-as éveid elején, innen gyorsan tudsz feljebb menni.

És a tavalyi Lazio 2. hely eléggé fluke volt.
zacknorb
Tehát az, hogy egy csapat az utolsó 9 szezonból 7-ben legalább EL volt, az nem biztosíték semmire, de hogy egyszer egy játékost a Real megvett egy csapatból, az számít? Érdekes logika... 😀
StormST
Itt inkább az edzők és a stílusaik közötti eltérésekre szerettem volna utalni. Főleg játékosfejlesztés szempontjából
zacknorb
Az edzőknél lehet ott a különbség, én meg arra utalnék, hogy egy pofozógép csapatban egy local bajnokságban nehezebb fejlődni, mint egy erősebb csapatban és nemzetközi porondon, még ha a bajnokság talán gyengébb is valamennyivel...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 148 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

iktriad
Serie A 2. helyezett és BL helyett angol 15/20? Biztos én vagyok a hülye, de nem értem ez miért jó döntés...
StormST
Egyrészt több pénz van, másrészt a legutóbbi Iraola balhátvédet egy bizonyos Real Madrid vásárolt meg. Míg Sarrinal nem biztos a fejlődés, meghát oké, most van BL, de ez utána egyáltalán nem biztosított.
Bajnokság azért jóval magasabb színvonalú. Plusz itt vagy 20-as éveid elején, innen gyorsan tudsz feljebb menni.

zacknorb
Tehát az, hogy egy csapat az utolsó 9 szezonból 7-ben legalább EL volt, az nem biztosíték semmire, de hogy egyszer egy játékost a Real megvett egy csapatból, az számít? Érdekes logika... 😀
StormST
Itt inkább az edzők és a stílusaik közötti eltérésekre szerettem volna utalni. Főleg játékosfejlesztés szempontjából
több mint 3 éve

iktriad
StormST

zacknorb

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 31 014 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Holnap kezdődik a női U19-es EB. Azt azért már csak a legelvetemültebbeknek ajánlom, meg Löflinek 😀

Pénteken meg rajtol a lengyel Ekstraklasa.
warr_b
mit szólsz a máltai u-19hez? szerencsétlen házigazdák be lettek sorolva egyből a legnehezebb csoportba ...
csebi
Lengyelek helyett még mehettek volna a spanyolok, de amúgy jah. Mondjuk egy nyolccsapatos tornán sok variációs lehetőség azért nincs.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 593 — Lucas Scott
Holnap kezdődik a női U19-es EB. Azt azért már csak a legelvetemültebbeknek ajánlom, meg Löflinek 😀

warr_b
mit szólsz a máltai u-19hez? szerencsétlen házigazdák be lettek sorolva egyből a legnehezebb csoportba ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 964
oriasiak a kommentek a poolos szobi cikkeknel -> nso
ott egy srac aki top 10 csapatba szerzodott, jo elojelekkel. a hivatalos pool csatornakat osztja meg az nso es megy a fika h sok a cikk, meg milyet szart reggel stb..?

dikk puskast is igy fikaztak volna annak idejen.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 31 014 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 148 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
PL második fordulójában Liverpool-Bournemouth
több mint 3 éve

iktriad
StormST

Szerkesztette: zacknorb
több mint 3 éve

iktriad

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 503 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 3 éve
Mexikó nyerte a Gold Cupot.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 373 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/07/17/goran-vlahovic-psg-atigazolasi-pletyka-fenyegetes-ultrak/?_gl=1*nmacoi*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5
empty taxi
azt hittem Goran Vlahovic már 2004-ben visszavonult.
deyell
Az Goran Vlaovic, ettől még ciki h nem sikerült eltalálni a keresztnevet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 986 — Sworn to the Dark
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/07/17/goran-vlahovic-psg-atigazolasi-pletyka-fenyegetes-ultrak/?_gl=1*nmacoi*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5
empty taxi
azt hittem Goran Vlahovic már 2004-ben visszavonult.

built for this shit

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 373 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
 sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-2/kispesten-szamit-a-rutin-ivan-lovric-es-tomas-tujvel-is-szerzodest-hosszabbitott/2023062214050953767

😛

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 719 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt hiszem számíthatunk az "5 cikk per nap Szoboszlairól" című játékra 😛

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-szoboszlai-golt-lott-mac-allister-passzabol-a-liverpool-edzesen-2968023
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 519 — Cowboys fan

alatriste
én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
slowmotion
Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.
Mikey
egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?
slowmotion
Ezer éve így van már.
Mikey
Mondtam én, hogy egy kő alatt élek 😮
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 768
Szép ez a reggel olalalaa,
Unitedbe megy Onanaaa

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 174 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 984

alatriste
én mondjuk lfc fonttal rendeltem volna, mert szerintem különlegesebb a dizájnja, de hát igazából az csak az én rendeléseim tekintetében releváns
slowmotion
Szerintem botrányos az a font. PL-essel fogok rendelni én is, ha majd eljutok oda.
Mikey
egyébként ez hogy lesz? a PL-meccseken ilyen lesz a tipográfia, a BL-meccseken meg olyan?
slowmotion
Ezer éve így van már.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Bournemouth are close to complete the hijack and sign highly rated LB Milos Kerkez from AZ! 🔴🍒

Negotiations entering final stages — it could be completed and sealed in 24h after Bournemouth blitz revealed today.

Personal terms agreed, clubs close to full agreement.
több mint 3 éve
Sergio Busquets officially joins Lionel Messi at Inter Miami 🤯
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 519 — Cowboys fan

alatriste
slowmotion
Mikey
slowmotion
Olyanok nem lesznek 😀
alatriste
ja igaz, a megszokás hatalma. akkor Répaliga.