Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 959
BUNDESLIGA Fantasy:

Akkor ha valakit erdekel megcsinaltam a ligat.

kickbase.app.link/BtPHOJO2jBb

Nemet nyelven van de egyertelmü az egesz.
Toto21
Android appon nyomom ott angol nyelvű
FLZOLI
Akkor lehet azert mert osztrak a telefonom nekem nemet. 😅

De akkor angol nyelven is van barkinek. Gyertek-gyertek minel tobben ha lehet. 😁😊
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 778 — farkas.l.zoltan@gmail.com
BUNDESLIGA Fantasy:

Toto21
Android appon nyomom ott angol nyelvű

több mint 3 éve
BUNDESLIGA Fantasy:

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 593 — Lucas Scott

Beki
kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 360
Én nagyon féltem Kerkezt a Laziotol.
Az elmúlt 30 évben minden magyar megsült Olaszországban.
JustoVillar
Egyik legjobb lesz, figyeld meg. Nem tipik magyar…
Az AZ-nél sokszor sírnak hogy edzésen lerúgja a fél csapatot 😅
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 370 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem tudtam hova irjak, van valakinek kedve Kickbase App-en fantasy Bundesliga szezont jatszani? 🤔

Nem tudom ismeri-e valaki, vagy erdekel-e valakit.
Toto21
Nem ismerem, de benne vagyok ha indul valami 🙂
FLZOLI
Gyors leírás:

-minden játékos kap 100M értékben egy csapatot, kb 13-15 játékos ( 500K és 35M érték között bármi) + 50M kezdö tökét.

-A többi játékos szabadon van a piacon és megy értük a licit, de nem látni más mennyit ajánl érte, csak ha lejárt az idö.

-Itt is, mint a fantasy NFL-ben járnak a pontok sok dologért. pl. passz az ellenfél térfelén, blokkolt lövés, kaput eltaláló lövés, hárított büntetö, nagy védés

-Vannak negatív pontok. Pl. nagy helyzet kihagyás, sárga lap, piros lap, kihagyott 11-es.

-Játéknap végén megkapod a játékosok által szerzett pontokat játékpénzben. pl. 1000 pont 1M EUR, 950 pont 950k EUR, de vannak plusz pénzek, mint játéknap gyöztes, MVP of the game day, meg hasonlók. Ebböl a pénzböl újra van lehetöséged játékosokat szerezni

-játékosok értéke naponta változik, attól függöen mennyire nö vagy csökken az értékük

-fontos minden játéknap kezdete elött 0 vagy pozitív mérleggel kell állnod különben nem kapsz a játéknapért pontokat, egyébként szezon kezdetig, válogatott szünetben, vagy hétközben negatív mérleggel is állhatsz.

- Formációt te választod ki, hogy 3-5-2, 4-5-1 vagy bármi más az rád van bízva

Ha 3-4, de inkább 6 ember jó lenne egy ligához, max létszám 18 fö, de annak nem sok értelme van.

Ha 6 ember összejön, akkor megcsinálom a ligát, én 3 éve játszom és eléggé elkapott a dolog.

Infokat lehetséges kezdökröl, meg sérülésekröl itt lehet mindig kapni:

|  www.ligainsider.de/ |

megcsináltam a ligát, ha valakit érdeklene, akkro küldök linket szívesen. 😊 talán csebi lehet még az aki BuLi fanatikus. 😀

Szerkesztette: Toto21
több mint 3 éve
Friss a tracker.
empty taxi
Köszi a beleölt melot empty.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 370 — NFL bracket champion '26
Friss a tracker.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 964
Ha magyar lenne, bajban lenne, de így ez akár jól is elsülhet.
Szerintem Rossi is örül neki, hogy oda ment. Sok van abban a srácban, csak egészséges maradjon.
ozibozi
Latszik rajta h full mas a mind set nala.igazi szerb
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 778 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem tudtam hova irjak, van valakinek kedve Kickbase App-en fantasy Bundesliga szezont jatszani? 🤔

Nem tudom ismeri-e valaki, vagy erdekel-e valakit.
Toto21
Nem ismerem, de benne vagyok ha indul valami 🙂

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 969
Ha magyar lenne, bajban lenne, de így ez akár jól is elsülhet.
Szerintem Rossi is örül neki, hogy oda ment. Sok van abban a srácban, csak egészséges maradjon.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 444 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
JustoVillar
ja, de ő teljesen más háttérrel jön, meg van mögötte pár év külföld egy jó ligában

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 720

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 832 — Omar's Coming Yo!
Azért nem lenne szar nyár, ha az elmúlt 10-15 év két legkomolyabb csapatába sikerülne elmenni két magyarnak egymás után.
alatriste
+ Kerkez a Lazioba 8)

| vicc volt, de közben meg ugye Szalai az Unionba tart |
r.baggio
Mondjuk azt nem értem, az Union most fizetett ki 7,5 M eurót egy év kölcsönjáték után Diogo Leité-ért, nem értem miért kell nekik még egy bal oldali belső védő.
Tony Adams
Kim-et Doekhivel akarja pótolni a Napoli, ezután jött szóba Szalai és élesedett kb másfél nap alatt az átigazolás.

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 832 — Omar's Coming Yo!
Őszintén én féltem a Lazio-től és Sarri-tól Kerkez-t, a Sarri focihoz olyan taktikai érettség kell, amit nem látok még a srácban.
De persze hosszú távon ez egy jó váltás, mert egy olasz csapatba került egy üres posztra.Csak becsülje meg az idei BL szereplést, mert nem jellemző a Lazióra hogy ott indul...
Tony Adams
Kolarov példája lebegjen előtte, a Lazioban szeretik a délszláv mentalitású játékosokat, és lássuk be Kerkez nagyon az.
Instant kezdő lesz, mindent meg fog tanulni a taktikáról amit lehet, én azt mondom jobb döntés mint a Benfica lehetett volna.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 957 — Colts Fan
Őszintén én féltem a Lazio-től és Sarri-tól Kerkez-t, a Sarri focihoz olyan taktikai érettség kell, amit nem látok még a srácban.
De persze hosszú távon ez egy jó váltás, mert egy olasz csapatba került egy üres posztra.Csak becsülje meg az idei BL szereplést, mert nem jellemző a Lazióra hogy ott indul...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 501 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gondolkodtam, hogy ide vagy a vicc topikba rakjam-e. Végül ez nyert, de hangot fel. 😀
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 719 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem vagyok biztos benne, hogy Kerkez jobban járt...
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 593 — Lucas Scott
Menjen a faszomba Marotta ha ezt így összehozza. A bundás egyik legjobb kapusát ennyiért...

Sixo
Állítólag a szerződésében benne van h ugyanannyiért mehet a nyaron amennyiért jött.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Azért nem lenne szar nyár, ha az elmúlt 10-15 év két legkomolyabb csapatába sikerülne elmenni két magyarnak egymás után.
alatriste
+ Kerkez a Lazioba 8)

r.baggio
Mondjuk azt nem értem, az Union most fizetett ki 7,5 M eurót egy év kölcsönjáték után Diogo Leité-ért, nem értem miért kell nekik még egy bal oldali belső védő.
több mint 3 éve
A Rennes sem sz.rral gurigázik, az amúgy sem gyenge keretéhez még leigazolta Blas-t a Nantes-ból 15 M-ért, és Le Fée -t a Lorientből 20 M-ért.
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 229 — no es importante
alatriste
+ Kerkez a Lazioba 8)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 950 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc