Soccer
De nekünk igen. Én Rashfordot szívesen látnám a MünchenbenAha. 55m-ért szép váltás. Csatár nem kellene esetleg?De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
esanders10
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Azért lett aranykesztyűs a pl-ben.Van vagy 5-10 játékos, ami elválasztja a MU-t a Shittytől. Most egyel kevesebb. De Gea bottom 10 kapus volt kb tavaly, ha nem lejjebb.Ok. Miért nem jött tavaly ingyen?De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
esanders10What Onana will bring:
— Jack Fawcett (@JackFawcett1704) July 7, 2023
• An outlet for defenders when forced backwards
• The ability to outnumber an opposition press
• Progression, to the standard of that of an outfield player, less reliance on the likes of Martinez
• A raised defensive line height
• The ability to sweep… pic.twitter.com/17zDvOntSV
Tony Adams
Fel lehet itt mindent sorolni, de én nem a kapus kicserélében látom azt a különbséget amit a mu-t elválasztja a shittytől, kövezzetek meg.
"Jön majd középcsatár is" szuper, mikor? Majd egy augusztusi pánikigazolással?
davemayer
Heisman nádor
Ennek a mai unitednek a legkisebb gondja de Gea volt, amit az első mondatod első fele is kellően alátámaszt.
Számomra luxus igazolás a kapus így, hogy elöl meg nincs senki, ha fel lenne építve a csapat akkor leszarom hogy meghúznak egy ilyet, de ebből tipikusan az lesz hogy "hát nem volt elég pénz igazi csatárra..." - mount + onana meg 120m együtt, szánalom...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
i’m crying this is the craziest story i’ve ever heard pic.twitter.com/owYY6timOv
— jobizzy🎭 (@jonahrivr) July 5, 2023
Kell csatár, de lehet hogy csak valami tesco-gazdaságos megoldás lesz ebből, Mountra rakták a nagy lóvét, játszatni kell.
Volt 2 védesi mutatóban elit éve, azóta lejtmenet a pali. Az utóbbi pár évben már mint vonalkapus sem olyan hatékony. Ellenben minusz egy ember lábbal, a védelem sose tud számítani rá mert az 5-öst csak az öntözőbe menet hagyja el.Van vagy 5-10 játékos, ami elválasztja a MU-t a Shittytől. Most egyel kevesebb. De Gea bottom 10 kapus volt kb tavaly, ha nem lejjebb.Ok. Miért nem jött tavaly ingyen?De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
• Progression, to the standard of that of an outfield player, less reliance on the likes of Martinez
Tony Adams
Fel lehet itt mindent sorolni, de én nem a kapus kicserélében látom azt a különbséget amit a mu-t elválasztja a shittytől, kövezzetek meg.
davemayer
Heisman nádor
Volt top időszaka de nagyon rég nem az már, a Poolban én is kedveltem Mignoletet ano de tudtam hol a helye és, hogy nagyon kéne upgrade. Beckerrel abszolút belenyúltunk de hát ő is drága volt és mennyit jelentett... te atya ég az a pali most a csapat legfontosabb játékosa. Nélküle se BL, se PL nem lenne közel se.
Szóval én nem értem annyira az elégedetlenkedőket. 😀 Onana elit polc, olyan amilyen a spanyol már rég nem. Ha nem lenne itt Allison, két kezemet öszetenném André-ért.

Liverpool Fc
Van vagy 5-10 játékos, ami elválasztja a MU-t a Shittytől. Most egyel kevesebb. De Gea bottom 10 kapus volt kb tavaly, ha nem lejjebb.Ok. Miért nem jött tavaly ingyen?De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
Tony Adams
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ok. Miért nem jött tavaly ingyen?De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
esanders10
What Onana will bring:
Ez de nem szép"Mi vagyunk a Ferencváros hej, hej"
🚨 OFFICIAL: Brighton’s new away kit. 💚🖤 pic.twitter.com/DxoTDRazhL
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 7, 2023
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
www.liverpoolfc.com/news/can-you-get-1010-our-dominik-szoboszlai-quiz

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Egyrészt jönni fog közép csatár is, másrészt a mai elit kapusok ára ekörül mozog. Felpakolhatod a létező legjobb 9est is a csapatba, ha a first phase labdakihozatal olyan amilyen, akkor nem fogod tudni kamatoztatni.Aha. 55m-ért szép váltás. Csatár nem kellene esetleg?De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
esanders10
davemayer
De Gea melyik modern kapus skillben elfogadható szerinted?
Szerkesztette: esanders10
Roberto Gagliardini has officially signed a one-year contract with Monza after leaving Inter as a free agent https://t.co/cwxBPDvsQI #ACMonza #FCIM #SerieA #SerieATIM #Calcio
— Football Italia (@footballitalia) July 7, 2023
Akkor drukkoljunk,hogy épüljön fel!
🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Hát azért tudom hol a helyem.Rég csináltam képet és akkor se voltam jó, de ezt a témát nem lehetett kihagyni:"akkor se voltam jó" ???
Matthew99
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
🚨 OFFICIAL: Brighton’s new away kit. 💚🖤 pic.twitter.com/DxoTDRazhL
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 7, 2023
Aha. 55m-ért szép váltás. Csatár nem kellene esetleg?De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
esanders10
BEARS BABY!
Sir Alex immortal

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
Rég csináltam képet és akkor se voltam jó, de ezt a témát nem lehetett kihagyni:"akkor se voltam jó" ???
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Official, confirmed. Juventus have new director — it’s Cristiano Giuntoli who’s leaving Napoli after winning Serie A title in order to join Juve. ⚪️⚫️✔️
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 7, 2023
Deal signed today, agreed since last week. pic.twitter.com/oAwKTGUdnw

Még az egyik kameraman is bedobott egy jó hangos fuck-ot erre
Spanyol média így szeretlek
Merész napot tartanak Münchenben, azt mondják 4 kapus elég lesz.Nubel meg a Munchenbe (a varosba) sem hajlando visszaterni, Bajororszagban sem hajlando ott lenni, ha Neuer eppen ott tartozkodik.
Sixo
Mamardashvilit ugy gondolom, hogy max 1-2 ev mulva hoznank, jelenleg meg korai ez.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.