Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 593 — Lucas Scott
De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...
davemayer
Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
esanders10
Aha. 55m-ért szép váltás. Csatár nem kellene esetleg?
davemayer
De nekünk igen. Én Rashfordot szívesen látnám a Münchenben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 704 — "Grammar maci"
davemayer
Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
esanders10

Tony Adams
Ok. Miért nem jött tavaly ingyen?

Fel lehet itt mindent sorolni, de én nem a kapus kicserélében látom azt a különbséget amit a mu-t elválasztja a shittytől, kövezzetek meg.

"Jön majd középcsatár is" szuper, mikor? Majd egy augusztusi pánikigazolással?
davemayer
Van vagy 5-10 játékos, ami elválasztja a MU-t a Shittytől. Most egyel kevesebb. De Gea bottom 10 kapus volt kb tavaly, ha nem lejjebb.
Heisman nádor
Azért lett aranykesztyűs a pl-ben.
Ennek a mai unitednek a legkisebb gondja de Gea volt, amit az első mondatod első fele is kellően alátámaszt.
Számomra luxus igazolás a kapus így, hogy elöl meg nincs senki, ha fel lenne építve a csapat akkor leszarom hogy meghúznak egy ilyet, de ebből tipikusan az lesz hogy "hát nem volt elég pénz igazi csatárra..." - mount + onana meg 120m együtt, szánalom...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 957 — Colts Fan
több mint 3 éve
Nekem az is kérdés, hogy elbírja e az MU, ha Mount, Bruno, Anthony és Rashford mellé még felraknak a kezdőbe még egy klasszis csatárt. az már szerintem sok a csapat egyensúlyának.
Kell csatár, de lehet hogy csak valami tesco-gazdaságos megoldás lesz ebből, Mountra rakták a nagy lóvét, játszatni kell.
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 950 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
davemayer
esanders10

Tony Adams

Fel lehet itt mindent sorolni, de én nem a kapus kicserélében látom azt a különbséget amit a mu-t elválasztja a shittytől, kövezzetek meg.

davemayer
Van vagy 5-10 játékos, ami elválasztja a MU-t a Shittytől. Most egyel kevesebb. De Gea bottom 10 kapus volt kb tavaly, ha nem lejjebb.
Heisman nádor
Volt 2 védesi mutatóban elit éve, azóta lejtmenet a pali. Az utóbbi pár évben már mint vonalkapus sem olyan hatékony. Ellenben minusz egy ember lábbal, a védelem sose tud számítani rá mert az 5-öst csak az öntözőbe menet hagyja el.
Volt top időszaka de nagyon rég nem az már, a Poolban én is kedveltem Mignoletet ano de tudtam hol a helye és, hogy nagyon kéne upgrade. Beckerrel abszolút belenyúltunk de hát ő is drága volt és mennyit jelentett... te atya ég az a pali most a csapat legfontosabb játékosa. Nélküle se BL, se PL nem lenne közel se.
Szóval én nem értem annyira az elégedetlenkedőket. 😀 Onana elit polc, olyan amilyen a spanyol már rég nem. Ha nem lenne itt Allison, két kezemet öszetenném André-ért.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 308 — "Montoya por favor!"
davemayer
esanders10

Tony Adams

davemayer

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
davemayer
esanders10

Tony Adams

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
davemayer
esanders10
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 308 — "Montoya por favor!"
Ez de nem szép

Sixo
"Mi vagyunk a Ferencváros hej, hej"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 599 — Invisible man
Szobo quiz
 www.liverpoolfc.com/news/can-you-get-1010-our-dominik-szoboszlai-quiz

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 1 093
davemayer
esanders10
davemayer
Egyrészt jönni fog közép csatár is, másrészt a mai elit kapusok ára ekörül mozog. Felpakolhatod a létező legjobb 9est is a csapatba, ha a first phase labdakihozatal olyan amilyen, akkor nem fogod tudni kamatoztatni.

De Gea melyik modern kapus skillben elfogadható szerinted?

Szerkesztette: esanders10
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 174 — LIGHTS OUT!
Rovella helyett Gagliardini. Megvan az első fix kieső.

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 771 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/hollandia-agyverzest-kapott-van-der-sar-intenziv-osztalyon-apoljak-2966463

Akkor drukkoljunk,hogy épüljön fel!
🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Rég csináltam képet és akkor se voltam jó, de ezt a témát nem lehetett kihagyni:

Matthew99
"akkor se voltam jó" ???
Mikey
Hát azért tudom hol a helyem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Ez de nem szép

több mint 3 éve
davemayer
esanders10

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 31 013 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 rangado.24.hu/magyar_foci/2023/07/06/abonyi-attila-ausztralia-labdarugas-meghalt/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 1 093
davemayer
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 984
Rég csináltam képet és akkor se voltam jó, de ezt a témát nem lehetett kihagyni:

Matthew99
"akkor se voltam jó" ???

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 959
Bakker hivatalosan Atalanta, érdekes, mert Kolasinac és ö is egy poszton játszanak, hacsak az egyikböl nem csinálnak bal belsö védöt.
több mint 3 éve
Perisic közben hazaigazolt Splitbe.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 148 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Soyuncu bemutatkozó sajttáján egy ""újságíró"" az El Chiringuito-tól Mbapperól és a Realról kérdezett
Még az egyik kameraman is bedobott egy jó hangos fuck-ot erre

Spanyol média így szeretlek
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 593 — Lucas Scott
Merész napot tartanak Münchenben, azt mondják 4 kapus elég lesz.
Sixo
Nubel meg a Munchenbe (a varosba) sem hajlando visszaterni, Bajororszagban sem hajlando ott lenni, ha Neuer eppen ott tartozkodik.
Mamardashvilit ugy gondolom, hogy max 1-2 ev mulva hoznank, jelenleg meg korai ez.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.