Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Akarsz róla beszélni? 😀Iváncsa - Fradi 2-2 a 60. percben! Igazi kiélezett meccs! 😀 Lehet az Iváncsa edzöjét kellett volna kinevezni Fehérváron? 😛Tóth Bandi?
Toto21
Egy büdös paraszt 😄 jó helyen van ott az NB3-ban
jobbágy#JC6
Totya for prezident!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
ja, nézted a meccset is, vagy csak az eredményt?mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán6-0nál kiesésről beszélni elég vicces.
eaglesmcnabb
Bazzani
Én sajna igen. 80. percben 2-0 volt, helyzet nélkül, egy megye 1-es csapat ellen. Szerencsére volt valaki, aki helyzet nélkül is tudott gólt lőni. Simán benne lett volna a kiesés, mert a meccsnek van lélektana is plána ha egy amatőr csapat ellen játszol és 2 (de leginkább ahova várják magukat 3) osztálynyi különbség van, a góljai nélkül meg ott álltunk volna a 90. percben egy szöglet utáni talált góllal (ami ugye 0-0-nál lehetett volna bármi is...) Úgy hogy fel akarunk jutni MB1be, és top6-os a költségvetésünk országos szinten. Legalja.
Ennyi erővel az összes bajnokinkon nyertünk volna, ha Zuigéber lőtt volna mindig négyet, ehelyett nem is játszott még egy percet sem, így az utolsó 5 bajnokin sikerült 1 pontot szerezni. Már 16 évesen meccset nyert a nagycsapatnak a góljaival, pont a legutóbbi fostos nb2es szériánkban, és amúgy is egy kezemen meg tudom számolni hány meccsen játszott szarul a gyerek, jelenleg is kalap szar az MTK, de azért be nem rakná semmi pénzért. Ez az én bajom, nem az hogy nélküle nyertünk volna-e nagy nehezen egy megyei csapat ellen.
ne egy NFL-es fórumon kelljen már elmagyarázni, hogy milyen az amikor a garbage timeban indul be az offense 😊Pedig így van ha ő nem lő 4-et és a másik két játékos se a kettőt emellett a Zsolca pedig lő egyet akkor sima kiesés lett volna!mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán6-0nál kiesésről beszélni elég vicces.
eaglesmcnabb
Bazzani
Toca
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nem azért van kitömve hogy magyarok játszanak, hanem hogy nyerjenek. Modnjuk most egyik sem jött össze,de szerintem ha tovább mennek az EL-ben valahogy túlélik a szurkolók ezt a blamát. 😊Egyiket sem emlegetik szerintem Anglia csapataként és egyik sincs kitömve állami tízmilliárdokkal.2 magyarral a kezdőben, brafó! Bár biztos Bogdánon múltKell ezt folyton felhozni? Hát a Chelsea vagy a City vagy a Pool is hány angollal játszik?!
r.baggio
alatriste
Mikey
több mint 3 éve
Pedig így van ha ő nem lő 4-et és a másik két játékos se a kettőt emellett a Zsolca pedig lő egyet akkor sima kiesés lett volna!mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán6-0nál kiesésről beszélni elég vicces.
eaglesmcnabb
Bazzani
több mint 3 éve
Egyiket sem emlegetik szerintem Anglia csapataként és egyik sincs kitömve állami tízmilliárdokkal.2 magyarral a kezdőben, brafó! Bár biztos Bogdánon múltKell ezt folyton felhozni? Hát a Chelsea vagy a City vagy a Pool is hány angollal játszik?!
r.baggio
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Szerintem nem.mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán6-0nál kiesésről beszélni elég vicces.
eaglesmcnabb
Bazzani
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán6-0nál kiesésről beszélni elég vicces.
eaglesmcnabb
Bazzani
több mint 3 éve
mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán6-0nál kiesésről beszélni elég vicces.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simánMár nem is vagyok hajlandó foglalkozni velük…sz.pja le az össze Pojákot
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Így-így, látszik is, hogy ugyanaz a szint 😀2 magyarral a kezdőben, brafó! Bár biztos Bogdánon múltKell ezt folyton felhozni? Hát a Chelsea vagy a City vagy a Pool is hány angollal játszik?!
r.baggio
alatriste
Iváncsa > Monaco, most kiderült végre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Monaco-Iváncsa 0-2 🤣
több mint 3 éve
mtk is eltakarodik a picsába, a soha nem játszó zuigeber ha nem vág egy négyest mi is kiestünk volna simán
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
😀😀😀Na elmentek a faszomba.
Szarjunk le mindent, ami nem az EL, úgy is van. Menjen a picsába az összes.

több mint 3 éve
2 magyarral a kezdőben, brafó! Bár biztos Bogdánon múltKell ezt folyton felhozni? Hát a Chelsea vagy a City vagy a Pool is hány angollal játszik?!
r.baggio

Liverpool Fc
több mint 3 éve
A Triple Crown (Európa Liga, Enbéegy, Magyar Kupa) már nem lesz meg.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Kiesett a Ferencváros 🤣
több mint 3 éve
Nagyon kellene ez a pofon, mindenkinek a klubnál.
több mint 3 éve
Válassz kettőtmar harom csapat esik ki a mennyeibol?látlak ám morettiNyomok egy jc6-otRemélem kiesnek 😜
Huszti juhasz paros fasza lesz es dobogon vegeznek majd😀
Remelem jol oregszik majd ez a komment.
YoungZeeZee
jobbágy#JC6
bold: kövesd, vasas, kicsipest a kieső
(amúgy szerintem ez csak ideiglenes lesz. addig is korbács és kenyér a mottó) 😀
Nemzetes és Méltóságos petey
csebi
több mint 3 éve
2 magyarral a kezdőben, brafó! Bár biztos Bogdánon múlt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Húha, irány Szibèria???😄😄😄😃
több mint 3 éve
Amióta nézem kb 5sárga lap maradt el a fradinál. Pedig a végén kapcsolódtam be.
több mint 3 éve
Szerencse hogy nincs VAR, ez az idióta Wingo a saját kezére fejelte a labdát, tiszta 11-es volt..Laidouni válldobása is mestermunka volt.
jobbágy#JC6
3-2 😀