Soccer
42 feliratkozó
5 hónapja
Erre mondjuk mar nehez azt mondani, hogy nem bundaznak, mert az kemeny, hogy a 81. percben is passzlgathatnak a vendegek a tizenhatoson belul, es negy diosgyori vedo nem az, hogy nem mozdul ki egyaltalan, de meg vegig is nezik, ahogy a barcikai jatekosok meg vezetik ket meterrel beljebb a abdat es kapura lonek.ha nekik megéri ezen a meccsen bundázni, amin a kiesés múlik.. nem okosak
Nehez azt mondani, hogy edzot buktatnak, mert nem az egy hete kinevezett faszi ellen fognak sztrajkolni, itt nyilvan felsobb korok ellen alkotnak.
Stez
5 hónapja
Erre mondjuk mar nehez azt mondani, hogy nem bundaznak, mert az kemeny, hogy a 81. percben is passzlgathatnak a vendegek a tizenhatoson belul, es negy diosgyori vedo nem az, hogy nem mozdul ki egyaltalan, de meg vegig is nezik, ahogy a barcikai jatekosok meg vezetik ket meterrel beljebb a abdat es kapura lonek.Nehez azt mondani, hogy edzot buktatnak, mert nem az egy hete kinevezett faszi ellen fognak sztrajkolni, itt nyilvan felsobb korok ellen alkotnak.
5 hónapja
már várom ki fogja legközelebb alkalmazni 😀jó ez a diósgyőr naKi gondolta volna, hogy a kiszuperált újpesti kóklerek sírba teszik ezt a csapatot is?
petey
Kampman
5 hónapja
pedig kibaszott nagy kókler a csávó.Csengernek most biztos megkemenyedett, ezek utan nem kell felnie a negativ megitelestol Miskolcon. 😀igen, itt edzéslátogatás lesz.Ezeket most úgy kifütyülnék, ha még maradtak volna nézőik.Nem, ezeket meg fogjak verni velhetoen. 😀
Kampman
Stez
Kenny
Stez
5 hónapja
Nem azzal van a baja szerintem sok embernek, hogy a mi pénzünkből van, hanem hogy ennek ellenére nyomják, hogy ők márpedig piaci alapon működő csapat és lehet utánuk csinálni.Készséggel hajlandó vagyok elhinni, de rühellem amikor ez a kártya van előhúzva.Szinte várom hogy április 13-án végre az ország nagyobbik felén (khm...) is kisüssön a nap így 16 év diktatúra után.Erre csak Kakszi Lajos egyik klasszikusát tudom idézni:
davemayer
"...De hidd el nekem, hogy nekünk itt nem jó..."
gyurczi
- nézd meg 16 év alatt hova jutott a fradi
- de ne az ÉN pénzemből!!!
davemayer
Csinálják közpénzből, ha ettől all fel nekik, de akkor vállalják is fel, hogy gyerekek, jelenleg csak így lehet, mi a fradit választottuk erre, bekaphatjátok. Még a sok külföldi sem zavarna sok embert, ha valóban piaci alapon működnének.
Ennyi triggerel engem is, amúgy egyáltalán nem érdekel a csapat, nincs is olyan, hogy ellenük szurkolok, hanem a saját csapatomnak. Ezért nem is követem őket, felőlem azt csinálnak a nemzetközi kupában, amit akarnak. De szerintem ugyanannyira magyar vagyok, ha nem szorítok értük az EL-ben, mivel ez nem az ország csapata, hanem a fideszé.
5 hónapja
jó ez a diósgyőr naKi gondolta volna, hogy a kiszuperált újpesti kóklerek sírba teszik ezt a csapatot is?
petey
5 hónapja
Csengernek most biztos megkemenyedett, ezek utan nem kell felnie a negativ megitelestol Miskolcon. 😀igen, itt edzéslátogatás lesz.Ezeket most úgy kifütyülnék, ha még maradtak volna nézőik.Nem, ezeket meg fogjak verni velhetoen. 😀
Kampman
Stez
Kenny
5 hónapja
Jaj már, 2020-21 körül is ment a "ha kiestek, mind meghaltok", aztán nem halt meg senki.igen, itt edzéslátogatás lesz.Ezeket most úgy kifütyülnék, ha még maradtak volna nézőik.Nem, ezeket meg fogjak verni velhetoen. 😀
Kampman
Stez
Kenny
Operettultráink vannak, ez nem Belgrád.
5 hónapja
igen, itt edzéslátogatás lesz.Ezeket most úgy kifütyülnék, ha még maradtak volna nézőik.Nem, ezeket meg fogjak verni velhetoen. 😀
Kampman
Stez
5 hónapja
Ezeket most úgy kifütyülnék, ha még maradtak volna nézőik.Nem, ezeket meg fogjak verni velhetoen. 😀
Kampman
5 hónapja
Ezeket most úgy kifütyülnék, ha még maradtak volna nézőik.
5 hónapja
Elkepesztoen jo jatekos lehetne a pali ezzel a fizikalitasaval amugy, ha nem lenne ennyire felelmetesen buta. 😀Colley, a zseni, vol 2.0 😀parádés teljesítmény 😀
Stez
remontada
SIman az NB I legjobb csataranak kene lennie.
5 hónapja
de nem ez a Diósgyőr ellen..Mondjuk a Barcika az Barcika, naluk siman benne van, hogy innen elbsszak. 😀ezt innen nem fordítják meg ma.. ez egy fix 3 pontnak volt kalkulálva.. örüljenek ha meccset nyernek innentőlKovacs Zoli erkezesevel irgalmatlan nagy bravur lenne. 😀Colley, a zseni. 😀szívből remélem kiesnek
Stez
remontada
Amugy en is remelem, hogy ok esnek ki, de igazabol csak amiatt, mert sem az MTK-t, sem a Szparit nem akarom, Bodog tenyleg nagy es jo melot vegez, az MTK meg ne legyen masodosztalyu, hiaba rombol le mindent Pinezits, amit Horvath felepitett.
Stez
remontada
De remelhetoleg nem.
Stez
5 hónapja
Mondjuk a Barcika az Barcika, naluk siman benne van, hogy innen elbsszak. 😀ezt innen nem fordítják meg ma.. ez egy fix 3 pontnak volt kalkulálva.. örüljenek ha meccset nyernek innentőlKovacs Zoli erkezesevel irgalmatlan nagy bravur lenne. 😀Colley, a zseni. 😀szívből remélem kiesnek
Stez
remontada
Amugy en is remelem, hogy ok esnek ki, de igazabol csak amiatt, mert sem az MTK-t, sem a Szparit nem akarom, Bodog tenyleg nagy es jo melot vegez, az MTK meg ne legyen masodosztalyu, hiaba rombol le mindent Pinezits, amit Horvath felepitett.
Stez
remontada
De remelhetoleg nem.
5 hónapja
ezt innen nem fordítják meg ma.. ez egy fix 3 pontnak volt kalkulálva.. örüljenek ha meccset nyernek innentőlKovacs Zoli erkezesevel irgalmatlan nagy bravur lenne. 😀Colley, a zseni. 😀szívből remélem kiesnek
Stez
remontada
Stez
5 hónapja
Kovacs Zoli erkezesevel irgalmatlan nagy bravur lenne. 😀Colley, a zseni. 😀szívből remélem kiesnek
Stez
remontada
5 hónapja
Diósgyőr nem akar bennmaradniezeket f...ra húzzák a szurkerek, ott azért nem MTK ultrák vannak
remontada
5 hónapja
De ez a megszokott, ez az európai foci trendje.Ezzel senki nem vitatkozik, szerintem annyit kérünk csak ki magunknak, hogy a Kinizsi menetelését senki ne állítsa be a magyar foci hatalmas sikerének. Ahogy előttem is írták, aki tényleg szívből szereti a fradit (vagy a Liverpoolt vagy a Realt, stb) annak én egy pillanatra nem akarom elvenni az örömét, de pártállami időkben ennek sajnos más olvasata van.
Csak random pár eheti meccs kezdőiből:
Larnaca 0 ciprusi, Strasbourg 1 francia, Watford 1 angol, Kifisia 1 görög, AEK 2 görög, Sassuolo 2 olasz, Lyon 2 francia, Swansea 2 angol, stb.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal