Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Ott a 3. dugó, ha ezen múlik csak streamen tudjak Real-Barcát nézni 😛
több mint 3 éve
Egy (nekem) fontos dolog, ami miatt Arteta az én edzőm, akármilyen szar lesz a jövőben a csapat. Rossz szituációban vette át a csapatot, első HC állása, én sem bíztam benne teljesen. Tavaly már egész jól kezdett játszani a csapat, de volt egy momentum, amiután be tudtam állni mögé, amikor a Pool ellen játszottunk, és Mané a levegőben odaütött Tomiyasunak (legalábbis úgy nézett ki). Arteta beleállt Kloppba, látszott az odaadása a csapat iránt, és védte a játékosát. És azóta látszik, hogy felelősséget vállal minden játékosáért, amit ma is megmutatott. Ramsdale-t hozta el a meccs után a vita közepéről, és még visszarohant Xhakaért, nehogy bajba kerüljön. Ez nekem nagyon tetszik, hogy nem csak beszél, hanem cselekedik is. Nem csoda hogy Ødegaard a kapitány, aki ugyanígy cselekszik meccs közben a pályán belül.
Xhakanak meg lehet vissza kéne állnia a nyugtatókra 😀
Majdnem belement a balhéba, pedig idén a PL-ben csak 3 sárga lapja van (egy műesésért), és a VB-n is csak kiröhögte az őt basztató szerbet.
Heisman nádor
Takehiro Tomiyasu ensuring Richarlison doesn’t interrupt an Arsenal’s throw-in during the first-half. 👀 #afc pic.twitter.com/uigJXeCdMK
— afcstuff (@afcstuff) January 15, 2023
INJECT THIS INTO MY VEINS.
— Back Again W/Troopz Podcast (@backagain) January 15, 2023
We turned up on their turf, outclassed them, embarrassed them, left them with salt in their mouth and got on the coach back to N5.
This is what we do, this is a NEW Arsenal.
ARE YOU MAD! 🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️
pic.twitter.com/wEz11TesAu
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Komolyan egy Barca-reált nem közvetít senki…jobb is xD
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Egy (nekem) fontos dolog, ami miatt Arteta az én edzőm, akármilyen szar lesz a jövőben a csapat. Rossz szituációban vette át a csapatot, első HC állása, én sem bíztam benne teljesen. Tavaly már egész jól kezdett játszani a csapat, de volt egy momentum, amiután be tudtam állni mögé, amikor a Pool ellen játszottunk, és Mané a levegőben odaütött Tomiyasunak (legalábbis úgy nézett ki). Arteta beleállt Kloppba, látszott az odaadása a csapat iránt, és védte a játékosát. És azóta látszik, hogy felelősséget vállal minden játékosáért, amit ma is megmutatott. Ramsdale-t hozta el a meccs után a vita közepéről, és még visszarohant Xhakaért, nehogy bajba kerüljön. Ez nekem nagyon tetszik, hogy nem csak beszél, hanem cselekedik is. Nem csoda hogy Ødegaard a kapitány, aki ugyanígy cselekszik meccs közben a pályán belül.Xhakanak meg lehet vissza kéne állnia a nyugtatókra 😀
Majdnem belement a balhéba, pedig idén a PL-ben csak 3 sárga lapja van (egy műesésért), és a VB-n is csak kiröhögte az őt basztató szerbet.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Komolyan egy Barca-reált nem közvetít senki…Hupsz èn most èrtem ide jó az állás:
Klaci79
vipleague.im/real-madrid-vs-barcelona-streaming-link-1
A Spurs meccs meg csak a szokásos 😏
több mint 3 éve
Már Lewa is gólt lőtt 0-2
több mint 3 éve
Komolyan egy Barca-reált nem közvetít senki…
több mint 3 éve
Hogy az istenbe tudott ez az ember a chelseavel PLt nyernileigazolták a prime Kantét, volt egy Kurtoá a kapuban, Hazard 35 meccset játszott a 38-ból, Patkánykoszta fosta a gólokat.
Duff
nem volt haccíntér (előtte évben tizedik lett a csapat).
ez utóbbi elég fontos, Liverpool is úgy lett második '13-14-ben, hogy nem volt BL, azért simán könnyebb pihenni.
több mint 3 éve
Lifetime ban imminent for Spurs fan who kicks Aaron Ramsdale. Stupidity of the highest order. Not great from Richarlison either. pic.twitter.com/gHf8H9nUif
— Ryan Taylor (@RyanTaylorSport) January 15, 2023
több mint 3 éve
A szakmai meglátásom, h nem néztem a meccset, ergo nyertünk.Felfutó tükör szárnyvédõt játszik. Az inkább támadó post mint védõ. Lehet befelé mozognI, beadni, lõni, cselezni muszáj is. Szal lehetne.Perisic sérült? Ő kb a legkreatívabb Spurs focista, fura hogy nem játszik.A legjobb, h ha jatszik, akkor is mindig szelso hatvedet. Ott aztan lehet kreativkodni.
Tony Adams
Duff
Conte focija pont erre a posztra épülne. Csak van az öregedõ Perisic és a többi inkább muszájból játsza.
ulpianus
több mint 3 éve
Amúgy Spurs edzőnek a legjobb lenni. Aláírsz évekre, szétcseszed a csapatot, majd lelépsz 6-15 hónap között, tele zsebbel..
több mint 3 éve
Felfutó tükör szárnyvédõt játszik. Az inkább támadó post mint védõ. Lehet befelé mozognI, beadni, lõni, cselezni muszáj is. Szal lehetne.Perisic sérült? Ő kb a legkreatívabb Spurs focista, fura hogy nem játszik.A legjobb, h ha jatszik, akkor is mindig szelso hatvedet. Ott aztan lehet kreativkodni.
Tony Adams
Duff
Conte focija pont erre a posztra épülne. Csak van az öregedõ Perisic és a többi inkább muszájból játsza.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Maddisont kene elhozni a lejcseszterbol
több mint 3 éve
Nem is tudtam hogy ennyi Spurs fan van itt 😃
több mint 3 éve
Ez nem sárga? Vicc...messzirol jott nagy lendulettel, de eltalalta egyaltalan? Aztan gránit nyomott egy hojbjerget
Sebii
több mint 3 éve
Ez nem sárga? Vicc...Gondolom mert az elsőbe a piros 5-ös kezezésért is elmaradt a sárga, az is vicc volt…lehet röhögni
Sebii
több mint 3 éve
Ez nem sárga? Vicc...
több mint 3 éve
Perisic sérült? Ő kb a legkreatívabb Spurs focista, fura hogy nem játszik.A legjobb, h ha jatszik, akkor is mindig szelso hatvedet. Ott aztan lehet kreativkodni.
Tony Adams
több mint 3 éve
Perisic sérült? Ő kb a legkreatívabb Spurs focista, fura hogy nem játszik.
több mint 3 éve
kellene egy normális belső védő, ha nem kettőA 2 Juvéssal szerintem jól jártatok, de hogy miért kellett ide Richarlison iszonyat sok pénzért, azt nem értem továbbra sem.Ha jól kikapunk, talán végre kibasszák ezt a faszt. Akkor megerteAzt a Paratici nevu faszt is ki kene baszni, aki gyakorlatilag a GM. Nem lat tul a seria a-s kapcsolatain es mindenkit onnan akar hozni...
Klaci79
Duff
Tony Adams
több mint 3 éve
Azzal is mekkora kapufát lőttünk. De legalább játszana…remek volt ez a VB mindenkinek.A 2 Juvéssal szerintem jól jártatok, de hogy miért kellett ide Richarlison iszonyat sok pénzért, azt nem értem továbbra sem.Ha jól kikapunk, talán végre kibasszák ezt a faszt. Akkor megerteAzt a Paratici nevu faszt is ki kene baszni, aki gyakorlatilag a GM. Nem lat tul a seria a-s kapcsolatain es mindenkit onnan akar hozni...
Klaci79
Duff
Tony Adams
több mint 3 éve
A 2 Juvéssal szerintem jól jártatok, de hogy miért kellett ide Richarlison iszonyat sok pénzért, azt nem értem továbbra sem.Ha jól kikapunk, talán végre kibasszák ezt a faszt. Akkor megerteAzt a Paratici nevu faszt is ki kene baszni, aki gyakorlatilag a GM. Nem lat tul a seria a-s kapcsolatain es mindenkit onnan akar hozni...
Klaci79
Duff
több mint 3 éve
Ha jól kikapunk, talán végre kibasszák ezt a faszt. Akkor megerteAzt a Paratici nevu faszt is ki kene baszni, aki gyakorlatilag a GM. Nem lat tul a seria a-s kapcsolatain es mindenkit onnan akar hozni...
Klaci79
több mint 3 éve
Mekkora fetrengés te jó ég. Mondjuk más reményük nincs csak a szokásos kamutizi.