Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Exclusive: Chelsea have reached an agreement with Shakhtar Donetsk for Mudryk. €100m fee agreed between parties today after mission. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 14, 2023
Chelsea now pushing on player side — as Mudryk priority has always been Arsenal.#AFC bid remains €95m add ons included. pic.twitter.com/PoIddYaARC
több mint 3 éve
Lampard utolsó meccsét láthattuk szerintem az Everton kispadján. És nem vagyok meggyőződve róla, hogy lesz olyan PL csapat aki adna neki szerződést.A Derby County az ő szintje. 😊
Sixo
több mint 3 éve
Eduék nem azok akik túlköltekeznek feleslegesen, vagy bíznak ennyire a sracban, vagy hagyják elmenni. Nyár végén se feküdtünk le a Villanak Luizért.🚨 EXCLUSIVE: Chelsea board now in Poland trying to reach verbal agreement with Shakhtar for Mudryk and hijack the deal! Official bid ready close to €100m. 🔵 #CFCŐszintén rémlem hogy kiszállunk a licitből.
Arsenal always been leading the race, in talks with Shakhtar after 3d official bid.
Mudryk position, now crucial.
Agyatlan okrok..
Beki
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jövő hétenGondolom x lesz mert az nem jó egyiküknek sem.
zacknorb
Potter amúgy meddig húzza? Kitennék idén vagy barmi történik adnak neki még egy szezont?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lampard utolsó meccsét láthattuk szerintem az Everton kispadján. És nem vagyok meggyőződve róla, hogy lesz olyan PL csapat aki adna neki szerződést.Neki annyi jó eséllyel, de hogy őszinte legyek edzőként kb abba is hagyhatná, nem megy. Gary Neville 2.0 kb.
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
🚨 EXCLUSIVE: Chelsea board now in Poland trying to reach verbal agreement with Shakhtar for Mudryk and hijack the deal! Official bid ready close to €100m. 🔵 #CFCaz arsenal is 95öt ajánlott nekik, nem nagy eltérés, csak nem 5 misit választják ahelyett, hogy a játékosuk oda menjen ahova szeretne
Arsenal always been leading the race, in talks with Shakhtar after 3d official bid.
Agyatlan okrok..
Beki
több mint 3 éve
Akkor Leao 200M£! 🤣🚨 EXCLUSIVE: Chelsea board now in Poland trying to reach verbal agreement with Shakhtar for Mudryk and hijack the deal! Official bid ready close to €100m. 🔵 #CFCŐszintén rémlem hogy kiszállunk a licitből.
Agyatlan okrok..
Beki
Tony Adams

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Lampard utolsó meccsét láthattuk szerintem az Everton kispadján. És nem vagyok meggyőződve róla, hogy lesz olyan PL csapat aki adna neki szerződést.
több mint 3 éve
Kiégek 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Amúgy te ezt élvezed?
index.hu/sport/2023/01/14/labdarugas-dzsudzsak-balas-szijjarto-peter-bucsumeccs-radio-interju/
“A politikus szurkolóként úgy látja, a labdarúgó utolsó válogatott mérkőzésén nem látszott, hogy az utolsó lenne.”
Menj a p…. 😂😂😂😂
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
🚨 EXCLUSIVE: Chelsea board now in Poland trying to reach verbal agreement with Shakhtar for Mudryk and hijack the deal! Official bid ready close to €100m. 🔵 #CFCŐszintén rémlem hogy kiszállunk a licitből.
Agyatlan okrok..
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
🚨 EXCLUSIVE: Chelsea board now in Poland trying to reach verbal agreement with Shakhtar for Mudryk and hijack the deal! Official bid ready close to €100m. 🔵 #CFCArsenal always been leading the race, in talks with Shakhtar after 3d official bid.
Agyatlan okrok..
több mint 3 éve
Kiégek 🤣🤣🤣🤣🤣🤣index.hu/sport/2023/01/14/labdarugas-dzsudzsak-balas-szijjarto-peter-bucsumeccs-radio-interju/
“A politikus szurkolóként úgy látja, a labdarúgó utolsó válogatott mérkőzésén nem látszott, hogy az utolsó lenne.”
Menj a p…. 😂😂😂😂
több mint 3 éve
Rájöttem, hogy titkon egy ideje Brighton fan vagyokSőt, nem tudom, hogy idén a PLben Arsenal, Newcastle vagy Brighton szurkoló legyek
zacknorb
So legyen Arsenal 1. Newcastle top4, Brighton 5. hely
Mostanában sokszor ráeszmélek, hogy én marha kevés csapatot nem szeretek, és azokban is vannak játékosok, akiket viszont igen
több mint 3 éve
Dejó, hogy Nunez sincs ma!Ingyenpénz jött is
Csupán egy komplett támadósor hiányzik, +1.
Nincs Darwin, Bobby, Diaz, Jota...
Ja és nyilván VvD hátulról.
Ment is a bet a Brightonra.
alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Rájöttem, hogy titkon egy ideje Brighton fan vagyok
több mint 3 éve
Jót nevettünk."Mond azt, hogy akkor is igazad van, mert megadták és ezzel már tényleg nem lehet vitázni 😉"
Köszi de én próbalom kulturáltan előadni a véleményemet, értem hogy te ilyen minőségű érvekhez vqgy szokva de én ilyet sosem írnék le, pláne az angol játékvezetés minőségét figyelembe véve.
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
"Mond azt, hogy akkor is igazad van, mert megadták és ezzel már tényleg nem lehet vitázni 😉"
Köszi de én próbalom kulturáltan előadni a véleményemet, értem hogy te ilyen minőségű érvekhez vqgy szokva de én ilyet sosem írnék le, pláne az angol játékvezetés minőségét figyelembe véve.
davemayer
több mint 3 éve
sokat nem kellett várni, pool meccs 24. percében behúztak lesnek egy ilyesmi szitut 😀Egyébként ha az, akkor fújják is le...azért mert egy ostoba egyszer elengedi...de várható, hogy ez lesz és szar az egész, ahogy az új kézszabály is sajnos.
bogec7
több mint 3 éve
Sárga a tamadónak, mit kell ezen nezni!!!???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
"Mond azt, hogy akkor is igazad van, mert megadták és ezzel már tényleg nem lehet vitázni 😉"Köszi de én próbalom kulturáltan előadni a véleményemet, értem hogy te ilyen minőségű érvekhez vqgy szokva de én ilyet sosem írnék le, pláne az angol játékvezetés minőségét figyelembe véve.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
sokat nem kellett várni, pool meccs 24. percében behúztak lesnek egy ilyesmi szitut 😀Ennyit a következetességről 😀
bogec7
(Nyilván full mind1 volt itt h lesz-e bedobás vagy nem de ja, ugyan az a helyzet 30p később már más eredményt hozott)
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
sokat nem kellett várni, pool meccs 24. percében behúztak lesnek egy ilyesmi szitut 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!