Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 016 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt bezzeg nem kell megnézni 😒😒😒😒😡😡😡
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 749 — Cowboys fan
Salah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀

Welcome back 4-2-4.
Mikey
Kell a statement win Kloppnak. Ne aggódjon, Jota majd a hétvégén megint elintéz minket 😕
Heisman nádor
sztem 20 perc után lesérül
Negritis, a vajda
Amúgy durva lesz a hétvégén, szerintem pont a mi két csapatunknak van a meccs közben legaktívabb brigádja a fórumon. Cant wait for a slowmotionnel a szabályokról szóló vitákra 😊
Heisman nádor
nem számítok ilyesmire. ellenetek szerintem nem volt. Dinamo ellen emlékszem ilyenre, csirkék ellen dettó.
ne legyen fasz a bíró, ennyi a kérésem.
mondjuk Ratkinson visszavonult, Madley a hétvégén fújt a meccsünkön.

ha tippelnem kellene, akkor vagy Taylor fúj, vagy Oliver.

szerk: megnéztem, Oliver lesz. ő nem szokott nagyon gáz lenni, bár vitték már be az erdőbe.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
sose voltam elájulva tőle de idén számomra rossz nézni salah-t
Negritis, a vajda
Kevés igazán meghatározó/klasszis játékosa volt a csapatnak akit igazán sose tudtam megszeretni. Salah pedig ilyen. Vételen profi, nem nagyon reklamál, nincsenek balhéi igazán példaértékű sportember (copy Mané) mégse tudtam sose igazán megszeretni - és itt én is a brutál önzőségére vezetem vissza.
alatriste
inverz Son

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 016 — Így remélem megfelelek nektek.....
Rohadjon meg a VAR 😡😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 893 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Negritis, a vajda
Kevés igazán meghatározó/klasszis játékosa volt a csapatnak akit igazán sose tudtam megszeretni. Salah pedig ilyen. Vételen profi, nem nagyon reklamál, nincsenek balhéi igazán példaértékű sportember (copy Mané) mégse tudtam sose igazán megszeretni - és itt én is a brutál önzőségére vezetem vissza.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 651 — Omar's Coming Yo!
Onana fullba nyomja a Gulacsit.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 857 — "Montoya por favor!"
Negritis, a vajda
Nyugi bro, most vettem ki fantasybol, szoval biztosra megfogadhatod, hogy lo legalabb kettot a hetvegen.
Stez
Arsenal meccsig rakd már vissza köszi!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 463 — Whoops, looks like something went wrong.
Negritis, a vajda
Nyugi bro, most vettem ki fantasybol, szoval biztosra megfogadhatod, hogy lo legalabb kettot a hetvegen.
Stez
az a baj hogy ha lő meccsenként 2 gólt és úgy önzőzi el az egész meccset akkor könnyebb megbocsátani neki mint amikor max büntetőből talál be
Negritis, a vajda
Hat ilyen ez. En azert orulok neki, hogy Mane eladasa szepen megmutatta, Szalah mennyire tulertekelt. Es igazabol remelem, ebbol azert tanul Klopp es elkezd valamit okoskodni, hogy atszervezze valahogy a tamadoszekciot, nem latom, hogy sok jo szarmazik abbol, ha ezt mondjuk igy hagyja a kovetkezo szezonra is.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 320 — The Mathematician
Negritis, a vajda
Stez
az a baj hogy ha lő meccsenként 2 gólt és úgy önzőzi el az egész meccset akkor könnyebb megbocsátani neki mint amikor max büntetőből talál be

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Nyilván médiahergelte dolog volt ez a Nunez vs. Haaland párharc amikor előbbiről kb 1 éve tud csak a focivilág egy része utóbbi meg 3 éve a világ 8. csodája (ezt nem degradatívan mondom, brutál a srác). De azért ma lászik, hogy Nunez egy ügyes földi halandó akinek azért sok helyzet kell. Dolgozik is értük de a befejezése nem ugyan az. 😊
alatriste
azért ő sincs játékban és a csapat se túl jó helyzetekkel kínálja meg
így se mérhető össze a 2 persze

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 893 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nyilván médiahergelte dolog volt ez a Nunez vs. Haaland párharc amikor előbbiről kb 1 éve tud csak a focivilág egy része utóbbi meg 3 éve a világ 8. csodája (ezt nem degradatívan mondom, brutál a srác). De azért ma lászik, hogy Nunez egy ügyes földi halandó akinek azért sok helyzet kell. Dolgozik is értük de a befejezése nem ugyan az. 😊

Liverpool Fc
több mint 3 éve
En nem nezek La Liga-meccseket, csak latom, hogy a Barca hengerel. Szoval kerdezem, a la Ligaban noi csapatok ellen jatszanak? Csak mert ez az Inter meg joindulattal sem nevezheto top csapatnak, de a katalanoknak igazabol ertekelheto helyzetuk sem volt...

Lehet csak rossz napot fogtak ki, de elkepesztoen gyenge ma ez a Barcelona. Az Inter meg buzi.

több mint 3 éve
😡😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 857 — "Montoya por favor!"
Calhanoglu ezt berúgta

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ez a sok kihagyott ziccer seggbe szokott minket harapni

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 661
Szerintem még soha nem láttam a Barcát fehérben játszani.
Kampman
Most se látod, mert ez szürke mez 😛
empty taxi
Igaz, távolabbról fehérnek láttam.
Kampman
hol ulsz? melyik szektor? 😊
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Makker banda ez a Barca, ez a pár centis les mentette meg őket a tizitől.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 173
Kampman
empty taxi
Igaz, távolabbról fehérnek láttam.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
nem most volt ilyen 😀

futbolretro.es/cuando-el-fc-barcelona-vestia-de-blanco/?lang=en

több mint 3 éve
Puskásék idejében nem hátvédnek neveznénk a srácot és nem is kapna ekkora figyelmet az a védekezése ami nyilván gyatra. Ellenben amit a labdával tud, azt csapaton belül is max Thiago közelíti meg. Máshogy klasszis a spanyol, de ez a srác zseni.
alatriste
sztem sok más csapatban szimplán szélsőt játszana
Negritis, a vajda
Totális fociban, ahol 5-6 támadód van a trend most, hogy a szélsővédő legyen a kulcs. Ha régi 442 lenne akkor jobbszélső volna. Amúgy lazán játszik úgy és ott ahol egy 8-as szokott. Ellenben 8-asokhoz nincs fizikalitása. Elnyomnák ott. Kell az oldalára egy Henderson aki védekezéik helyette és megakadályozza, hogy az oldalán lerohanjanak. Harvey a jövő egy nagyon tehetséges srác, de nem Jordan szerepkörére. Amikor a jobb oldal úgy néz ki, hogy AA és Elliott van ott akkor baj van mert senki se védekezik az oldalon (ez Klopp hibája is).
Ez egy labdadomináns meccs lesz érdemes lesz megnézni majd az átlagos pozícióját Hendonak és Arnoldnak. Tippre nem kevéssel lesz feljebb a Trent.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 173

több mint 3 éve
Puskásék idejében nem hátvédnek neveznénk a srácot és nem is kapna ekkora figyelmet az a védekezése ami nyilván gyatra. Ellenben amit a labdával tud, azt csapaton belül is max Thiago közelíti meg. Máshogy klasszis a spanyol, de ez a srác zseni.
alatriste
sztem sok más csapatban szimplán szélsőt játszana