Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 322 — The Mathematician
napoli kiüti az ajaxot is, nekünk mondjuk ez nem rossz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....
dande2
Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
Max ha levagja a kezet, ennel jobban akkor rejthette volna el.
Stez
btw 16-oson kívül volt, mit nézzen úgy rajta?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 464 — Whoops, looks like something went wrong.
Ráütik a kezère ès vètlenül beleèr azt elvesszük de szándékosan könnyökkel belefordul azt le se szrjuk....okè.....
dande2
Szandekosan belefordul, Elfordult a labdatol, a ket keze meg amugy tok siman le volt szoritva, koze nem volt ennek a faulthoz. 😊
Max ha levagja a kezet, ennel jobban akkor rejthette volna el.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 020 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 857 — "Montoya por favor!"
Salah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀

Welcome back 4-2-4.
Mikey
Kell a statement win Kloppnak. Ne aggódjon, Jota majd a hétvégén megint elintéz minket 😕
Heisman nádor
sztem 20 perc után lesérül
Negritis, a vajda
Amúgy durva lesz a hétvégén, szerintem pont a mi két csapatunknak van a meccs közben legaktívabb brigádja a fórumon. Cant wait for a slowmotionnel a szabályokról szóló vitákra 😊
Heisman nádor
nem számítok ilyesmire. ellenetek szerintem nem volt. Dinamo ellen emlékszem ilyenre, csirkék ellen dettó.
ne legyen fasz a bíró, ennyi a kérésem.
mondjuk Ratkinson visszavonult, Madley a hétvégén fújt a meccsünkön.

ha tippelnem kellene, akkor vagy Taylor fúj, vagy Oliver.

szerk: megnéztem, Oliver lesz. ő nem szokott nagyon gáz lenni, bár vitték már be az erdőbe.
slowmotion
Taylor meg nekünk fújt, szóval akkor Oliver lesz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 020 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt bezzeg nem kell megnézni 😒😒😒😒😡😡😡
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 749 — Cowboys fan
Salah, Díaz, Núñez és Jota egyszerre kezd a Rangers ellen. Az igen. 😀

Welcome back 4-2-4.
Mikey
Kell a statement win Kloppnak. Ne aggódjon, Jota majd a hétvégén megint elintéz minket 😕
Heisman nádor
sztem 20 perc után lesérül
Negritis, a vajda
Amúgy durva lesz a hétvégén, szerintem pont a mi két csapatunknak van a meccs közben legaktívabb brigádja a fórumon. Cant wait for a slowmotionnel a szabályokról szóló vitákra 😊
Heisman nádor
nem számítok ilyesmire. ellenetek szerintem nem volt. Dinamo ellen emlékszem ilyenre, csirkék ellen dettó.
ne legyen fasz a bíró, ennyi a kérésem.
mondjuk Ratkinson visszavonult, Madley a hétvégén fújt a meccsünkön.

ha tippelnem kellene, akkor vagy Taylor fúj, vagy Oliver.

szerk: megnéztem, Oliver lesz. ő nem szokott nagyon gáz lenni, bár vitték már be az erdőbe.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
sose voltam elájulva tőle de idén számomra rossz nézni salah-t
Negritis, a vajda
Kevés igazán meghatározó/klasszis játékosa volt a csapatnak akit igazán sose tudtam megszeretni. Salah pedig ilyen. Vételen profi, nem nagyon reklamál, nincsenek balhéi igazán példaértékű sportember (copy Mané) mégse tudtam sose igazán megszeretni - és itt én is a brutál önzőségére vezetem vissza.
alatriste
inverz Son

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Rohadjon meg a VAR 😡😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 893 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Negritis, a vajda
Kevés igazán meghatározó/klasszis játékosa volt a csapatnak akit igazán sose tudtam megszeretni. Salah pedig ilyen. Vételen profi, nem nagyon reklamál, nincsenek balhéi igazán példaértékű sportember (copy Mané) mégse tudtam sose igazán megszeretni - és itt én is a brutál önzőségére vezetem vissza.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 653 — Omar's Coming Yo!
Onana fullba nyomja a Gulacsit.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda
Nyugi bro, most vettem ki fantasybol, szoval biztosra megfogadhatod, hogy lo legalabb kettot a hetvegen.
Stez
Arsenal meccsig rakd már vissza köszi!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Negritis, a vajda
Nyugi bro, most vettem ki fantasybol, szoval biztosra megfogadhatod, hogy lo legalabb kettot a hetvegen.
Stez
az a baj hogy ha lő meccsenként 2 gólt és úgy önzőzi el az egész meccset akkor könnyebb megbocsátani neki mint amikor max büntetőből talál be
Negritis, a vajda
Hat ilyen ez. En azert orulok neki, hogy Mane eladasa szepen megmutatta, Szalah mennyire tulertekelt. Es igazabol remelem, ebbol azert tanul Klopp es elkezd valamit okoskodni, hogy atszervezze valahogy a tamadoszekciot, nem latom, hogy sok jo szarmazik abbol, ha ezt mondjuk igy hagyja a kovetkezo szezonra is.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda
Stez
az a baj hogy ha lő meccsenként 2 gólt és úgy önzőzi el az egész meccset akkor könnyebb megbocsátani neki mint amikor max büntetőből talál be

több mint 3 éve
Negritis, a vajda

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Nyilván médiahergelte dolog volt ez a Nunez vs. Haaland párharc amikor előbbiről kb 1 éve tud csak a focivilág egy része utóbbi meg 3 éve a világ 8. csodája (ezt nem degradatívan mondom, brutál a srác). De azért ma lászik, hogy Nunez egy ügyes földi halandó akinek azért sok helyzet kell. Dolgozik is értük de a befejezése nem ugyan az. 😊
alatriste
azért ő sincs játékban és a csapat se túl jó helyzetekkel kínálja meg
így se mérhető össze a 2 persze

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 893 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nyilván médiahergelte dolog volt ez a Nunez vs. Haaland párharc amikor előbbiről kb 1 éve tud csak a focivilág egy része utóbbi meg 3 éve a világ 8. csodája (ezt nem degradatívan mondom, brutál a srác). De azért ma lászik, hogy Nunez egy ügyes földi halandó akinek azért sok helyzet kell. Dolgozik is értük de a befejezése nem ugyan az. 😊

Liverpool Fc
több mint 3 éve
En nem nezek La Liga-meccseket, csak latom, hogy a Barca hengerel. Szoval kerdezem, a la Ligaban noi csapatok ellen jatszanak? Csak mert ez az Inter meg joindulattal sem nevezheto top csapatnak, de a katalanoknak igazabol ertekelheto helyzetuk sem volt...

Lehet csak rossz napot fogtak ki, de elkepesztoen gyenge ma ez a Barcelona. Az Inter meg buzi.

több mint 3 éve
😡😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
Calhanoglu ezt berúgta

több mint 3 éve
ez a sok kihagyott ziccer seggbe szokott minket harapni

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 662
Szerintem még soha nem láttam a Barcát fehérben játszani.
Kampman
Most se látod, mert ez szürke mez 😛
empty taxi
Igaz, távolabbról fehérnek láttam.
Kampman
hol ulsz? melyik szektor? 😊
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Makker banda ez a Barca, ez a pár centis les mentette meg őket a tizitől.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 173
Szerintem még soha nem láttam a Barcát fehérben játszani.
Kampman
Most se látod, mert ez szürke mez 😛
empty taxi
Igaz, távolabbról fehérnek láttam.