Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem szoktam fukar lenni, ha a válogatottat fikázni kell, de ez most jó volt! Annyiszor szórakoztak már velünk, nyertünk bulimeccseken, hogy aztán tétmeccsen feltöröljék velünk a padlót az aktuális ellenfelek, hogy apátia van rajtam.Ami 2015 óta változás, hogy tétmeccsen is nyerni tudunk néha erősebb csapatok ellen. Korábban ez a meccs egy semmire sem jó döntetlen vagy biztató vereség lett volna. Na, abból volt elegem évekre.....
Hogy mire lesz elég ez? Ha a szlovákok elleni tőgymeleg maszatolás jut eszembe, akkor semmire, de talán ad ez a mai meccs annyi lelkierőt, hogy hozzuk, amit hozni kell....
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Minimum kettőtSzalai vajon tudja, hogy nem itthon játszuk a meccseinket az EB-n, ha kijutunk?Jól tudja Szalay.
Kenny
Ha! Ha!!! Ha Kijutunk akkor játszunk itthon meccset.
Hogy mennyit az attól függ, hány rendező ország jut ki és hogyan.
Fattyu
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Szalai vajon tudja, hogy nem itthon játszuk a meccseinket az EB-n, ha kijutunk?Jól tudja Szalay.
Kenny
Ha! Ha!!! Ha Kijutunk akkor játszunk itthon meccset.
Hogy mennyit az attól függ, hány rendező ország jut ki és hogyan.
több mint 7 éve
Egész ügyes futballista ez a Luka Modric, nem véletlenül kapott Aranylabdát!

több mint 7 éve
A LABDARÚGÁS HAZAJÖN!
több mint 7 éve
Legalább százszoros válogatott labdarúgók listájahu.wikipedia.org/wiki/Legal%C3%A1bb_sz%C3%A1zszoros_v%C3%A1logatott_labdar%C3%BAg%C3%B3k_list%C3%A1ja
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Szalai vajon tudja, hogy nem itthon játszuk a meccseinket az EB-n, ha kijutunk?Hanem?
Kenny
több mint 7 éve
örülök ennek a győzelemnekCsepelen épül stadion, ott rendezik majd az atlétika VB-t. 😊
így legalább legitim lesz majd a soroksári, a csepeli, a rákospalotai, a dunakeszi és a fóti stadionok megépítése
shawnka
több mint 7 éve
örülök ennek a győzelemnekígy legalább legitim lesz majd a soroksári, a csepeli, a rákospalotai, a dunakeszi és a fóti stadionok megépítése
több mint 7 éve
Nem is ertem hogy lehetett vendegre fogadni. Meccs elott 1 oraval elerhetoek altalaban a kezdo csapatok. Amint meglattam Boti nevet mentem is a Ladbrokesba. Meg pont volt idom megrakni 6.5es oddsert a sracokat meccs elott.
4meccs, 3 W, 1 X. Ha o kezd a Szlovakok ellen akk mar 4 pontunk lenne.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Az a baj, hogy ismerve a magyar virtust majd jól kikapunk Bakuban.Benne van. Az elmúlt évtizedek problémái nem szűntek meg, tovább fognak rombolni holnap reggeltől.
alatriste
több mint 7 éve
Felvidéket nem de egy másik volt királysági területet vissza nyertünk
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Az a baj, hogy ismerve a magyar virtust majd jól kikapunk Bakuban.balszerencsés vereség wales ellen, majd verjük itthon a szlovákokat, így megy ez
alatriste

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Az a baj, hogy ismerve a magyar virtust majd jól kikapunk Bakuban.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Elverjük a vb ezüstérmest de így is a csoport 4. helyén. Nincs igazság...Ahogy a sprinterek mondják a pelotonban a végén kell legelől lenni.
alatriste
Én belerondítok azzal, hogy leírom, Zsuzsi a 100 felét legalább ellazsálta 😊Ha minden meccsen úgy játszatna, mint ma, nem az araboknál keresne annyit amennyit, hanem mondjuk Angliában még többet.
dande
több mint 7 éve
| Ez az eredmény felér Orbánéknak is 1000 1 percessel... #justsayin' |Hol maradt az 1 perces? 😕Belerondítanál ebbe az eufórikus pillanatba azzal, hogy mittudomén 15 bangladesit fogtak Kelebiánál, vagy hogy kiderült, hogy Soros György ölte meg Tisza Istvánt?
Mr.Breaker
Kampman
több mint 7 éve
Én belerondítok azzal, hogy leírom, Zsuzsi a 100 felét legalább ellazsálta 😊te is Soros kottájából játszol, lipsy
dande
több mint 7 éve
"A mi kutyánk kölyke"-na....azért egy csapat kölyökkutyát már csak elverünk...😀De azért ez tényleg fasza volt...focizni ugyan nem tudunk, de legalább a lelkesedés és most a jó taktika is meghozta gyümölcsét!
Gratulálok, szép volt fiúk!
több mint 7 éve
Én belerondítok azzal, hogy leírom, Zsuzsi a 100 felét legalább ellazsálta 😊
több mint 7 éve
Dzsu megint elbogte magat. Sosem birja a meleg lelke. 8(Szerintem ezzel nincs baj
Stez
több mint 7 éve
Elverjük a vb ezüstérmest de így is a csoport 4. helyén. Nincs igazság...

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Dzsu megint elbogte magat. Sosem birja a meleg lelke. 8(
több mint 7 éve
Hol maradt az 1 perces? 😕Belerondítanál ebbe az eufórikus pillanatba azzal, hogy mittudomén 15 bangladesit fogtak Kelebiánál, vagy hogy kiderült, hogy Soros György ölte meg Tisza Istvánt?
Mr.Breaker
több mint 7 éve
Eros dunamenti futballkultura, meg a vb ezustermes is kikapott.De ha jobbak vagyunk mint a vb 2., akkor mi vagyunk a vb, nem? 😊
Vrij6