Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Holland csapat mikor volt utoljára 8-ban? 2005-ben PSV?2007 PSV.
Vrij6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
Hát bevegezte ez a generáció is. Nyáron gondolom Perez megint elszabadul. Jó lenne végre nem görbelábú spanyolokkal feltolteni a keretet
több mint 7 éve
Amúgy nem tudom mit várt a Real ettől az évtől...nyilván vannak jó játékosaik, de az elmúlt években is mindig látszott, amikor CR pihent, nem volt pályán, akkor minden akadozott, néha világukat sem tudták. Bale hanyagolva van folyamatosan, pedig simán kezdhetne.Nem értem, hogy nem vették észre, mennyire CR függő (volt) ez a csapat.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
mondjuk a Real szurkolói elég könnyedén viselik, hogy szétkúrták a csapatukatBarca oda-vissza cumiztatja őket, BL-ben kiesnek a 16 között, gyakorlatilag egy középcsapattá alakultak
több mint 7 éve
hát realt most szó szerint megbaszták... ezen nincs mit szépíteni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Benzema...drága kenyér 😀
több mint 7 éve
3-1-et de szépen megoldották 😊
több mint 7 éve
😊
több mint 7 éve
csak egy calciopoli kell, nem véletlenül emlegeti itt a juve van braxa a totókirályt :pakkor viszlát RealEgy ilyen monstrum soha nem fog totális rebuildet nyomni, nem engedhetik meg maguknak. De mondhatnám a Barcát, MU-t, Juvét, ők se fognak soha.
hosszú távon lehet jobban járnak, hogy most kiesnek, lehet totális rebuildet nyomni
NB2
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Holland csapat mikor volt utoljára 8-ban? 2005-ben PSV?Sanszos, mert az Ajax Litmanenék óta nem, a Feyenoord meg inkább az UEFA kupában nyomta
Vrij6
több mint 7 éve
Messi után kiváncsi vagyok mihez kezdünk sztem lesz néhány szűk esztendő. Még 3 max 4 év.akkor viszlát RealEgy ilyen monstrum soha nem fog totális rebuildet nyomni, nem engedhetik meg maguknak. De mondhatnám a Barcát, MU-t, Juvét, ők se fognak soha.
hosszú távon lehet jobban járnak, hogy most kiesnek, lehet totális rebuildet nyomni
NB2
Kampman
több mint 7 éve
Holland csapat mikor volt utoljára 8-ban? 2005-ben PSV?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
akkor viszlát RealEgy ilyen monstrum soha nem fog totális rebuildet nyomni, nem engedhetik meg maguknak. De mondhatnám a Barcát, MU-t, Juvét, ők se fognak soha.
NB2
több mint 7 éve
Hopp, 0-2 nél kapcsoltam a RM - Ajaxra, akkor is csak lestem...de már 1-4 😀 jól gerincrevágják a Realt 😀
több mint 7 éve
Ez Schöne gól volt. 😜Meliyk? Mert kisse felporogtek az esemenyek.
Tony Adams

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
1-4 az igen. Solari se fog sokáig maradni
több mint 7 éve
Hát ez cumi. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
akkor viszlát Realhosszú távon lehet jobban járnak, hogy most kiesnek, lehet totális rebuildet nyomni
több mint 7 éve
Ez Schöne gól volt. 😜
több mint 7 éve
En megint a masik meccset kezdtem el nezni elsore. Nagy hiba volt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Sztem nem volt kint. A csucsok meg ralogott a vonalra.