Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 362 — Vikings fan
Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.
Stez
Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
NB2
Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.
Szép hogy City és PSG is álom játékot tol ősszel aztán jon tavasz.
Toca
Az a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.
FViktor93
érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számított
Capellois azért lett anno elküldve hivatalosan mert a bajnokság bár megvolt de a BL nem jött össze
Negritis
Persze mert 2002 óta arra várt mindenki.
Ha BLt nyer sokat a csapat a bajnokság hiányzik , ha bajnokságot akkor BL-t.
Megjegyzem mindkettő cím meg lett idén aztán már mindenki rémeket lát mert jött egy gyenge ősz ahol semmi nem sikerült.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 103 — The Mathematician
Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.
Stez
NB2
Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.
Toca
Az a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.
FViktor93
érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számított
Capellois azért lett anno elküldve hivatalosan mert a bajnokság bár megvolt de a BL nem jött össze

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Stez
NB2
Toca
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
Egy olyan srác írta Újpest fórumon aki általában (minden mondatát nincs időm ellenőrizni de elég sok igazolással kapcsolatos infója bejött) nem kamuzik:
Egyébként Pomperrel készült egy exkluzív interjú és könyv, ha lesz kiadó aki bevállalja, akkor megfog jelenni.

Pomper mint főbundás, nyíltan vállal mindent, első ember, aki benfentes és tabuk nélkül minden igazságot elmond elmúlt 20 évről, mondom kiadó kell, aki a könyvet kiadja és bevállalja.

Nb1, Nb2, Nb3, megyei, megyei II, minden szinten.

Érdekes olvasmány lenne, bár neveket gondolom nem írhatna.
Bazzani
miért ne írhatna? ha perre mennek az illetők, tessék bebizonyítani, hogy tényleg nem voltak benne 😊
bergerdani
rágalmazás/becsületsértés esetén a bizonyítási teher a vádlotton van, neki kell bizonyítania, hogy az általa közölt tények valósak.
deyell
Kijön egy olyasmi mint a Jurányi Zsolt-féle Alvilág zsoldjában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 362 — Vikings fan
Stez
NB2
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 791
Úgyse lenne következmény. Legfeljebb tényleg beperlik.

több mint 8 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 483 — Sworn to the Dark
Egy olyan srác írta Újpest fórumon aki általában (minden mondatát nincs időm ellenőrizni de elég sok igazolással kapcsolatos infója bejött) nem kamuzik:
Egyébként Pomperrel készült egy exkluzív interjú és könyv, ha lesz kiadó aki bevállalja, akkor megfog jelenni.

Pomper mint főbundás, nyíltan vállal mindent, első ember, aki benfentes és tabuk nélkül minden igazságot elmond elmúlt 20 évről, mondom kiadó kell, aki a könyvet kiadja és bevállalja.

Bazzani
miért ne írhatna? ha perre mennek az illetők, tessék bebizonyítani, hogy tényleg nem voltak benne 😊
bergerdani
rágalmazás/becsületsértés esetén a bizonyítási teher a vádlotton van, neki kell bizonyítania, hogy az általa közölt tények valósak.

built for this shit

több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

Bazzani

Mindig jövőre
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 157 — Axel Foley

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 591
Stez
Guardiolát kihagytad. Már bukott ő is 2 pontot idén a bajnokságban.
Vrij6
Én is a helyemen vagyok még FM-ben
Amadeus
csak akkor lehetsz igazi kiraly fmben ha magyar csapattal BL-t nyersz😀
Kenny
maradok a casual szinten, nincs nekem arra időm, amit te írsz. 😀
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
Stez
Vrij6
Amadeus
csak akkor lehetsz igazi kiraly fmben ha magyar csapattal BL-t nyersz😀

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 735 — "Montoya por favor!"
Stez
Vrij6
Amadeus
én meg megvertem az Evertont 6-0ra, City-t 4-1 Leicesterrel, igaz csak a karakterem kopasz 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Stez
Vrij6
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 735 — "Montoya por favor!"
Zidane -» Arsenal lesz ebből 😀 Perez nem bírja ki hogy ne rúgja ki, viszont Wenger az életben nem mond le, ez lehet az egyetlen baj

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Lehet még tartott akkor a varázspor Milánóban, de az Inter baromi nagy hülye volt, hogy elengedte Kovačić-ot....
Hihetetlen dinamika van abban a gyerekben (nem csak egy meccs alapján), ha végre nem csak emberkövető pitbull szerepköre lesz körberöhögi a Pogba féle sztárolt nímandokat

több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
a vicc az hogy sanszuk se volt. Tukorsima gyozelem. Ramos meg meg mindog egy patkany.
Kenny
Lehet csak a második félidőt nézted akkor, mert az elsőben egy masszívabb kiscsapat benyomását keltette a Barca, annyira nem voltak képben.
Aztán persze jött a 2. félidő és a totál homály.....

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 561 — Omar's Coming Yo!
a vicc az hogy sanszuk se volt. Tukorsima gyozelem. Ramos meg meg mindog egy patkany.

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 731 — Jedi Master
Elég nagy hiba lenne, ha a Real megválna Zizoutól, csak mert nem vezetik a ligát, simán kikaptak a Barcától, stb, mert még így is top5 csapat BL-ben. 2 évig meg történelmet írt a csapattal...mondjuk a dilettáns Realnál divat kirúgni a BL győztes edzőket 😊
Amilyen "szerencsések", pont a májusi Barca-Real előtt biztosítja majd be a bajnoki címet a katalán csapat, aztán Ronaldóka állhat sorfalba a Camp Nouba 😀 Úgyis annyira sorfalazni akart...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 336 — nabege2@yahoo.com
Stez
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Jo volt a derby kulonosen Rakuten jateka tetszett, mesterharmast ert el.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem tetszett a Classico 😊 😀

Csak Mascherano mellőzését tudom nehezen emészteni.....

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 141 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Stez

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 926 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 375
haha. 😀
 twitter.com/Squawka/status/944477929106325504

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
a malaganak az ilyen meccseket kellene megnyernie....
Krkic meg az Alavesben? Nem semmi....
ZoliMP
Már a Mainzból is elzavarták?