Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Persze mert 2002 óta arra várt mindenki.érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számítottAz a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Szép hogy City és PSG is álom játékot tol ősszel aztán jon tavasz.
Toca
FViktor93
Capellois azért lett anno elküldve hivatalosan mert a bajnokság bár megvolt de a BL nem jött össze
Negritis
Ha BLt nyer sokat a csapat a bajnokság hiányzik , ha bajnokságot akkor BL-t.
Megjegyzem mindkettő cím meg lett idén aztán már mindenki rémeket lát mert jött egy gyenge ősz ahol semmi nem sikerült.
több mint 8 éve
érdekes amúgy, mer anno ugye sokáig csak a BL számítottAz a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Toca
FViktor93
Capellois azért lett anno elküldve hivatalosan mert a bajnokság bár megvolt de a BL nem jött össze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Az a gond, hogy hiàba tavaszi csapat a Madrid, ha ősszel eldől a bajnoksàg. És èn bajnoksàgot szeretnèk. Nem 5 èvente egyszer, hanem címet vèdeni. Engem hidegen hagyott eddig a BL. Eddig... Most màr csak az maradt. De amíg egy Benzema vagy egy Ramos kihagyhatatlan, addig ott se lesz sok babèr.Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
Toca
több mint 8 éve
Kijön egy olyasmi mint a Jurányi Zsolt-féle Alvilág zsoldjában.rágalmazás/becsületsértés esetén a bizonyítási teher a vádlotton van, neki kell bizonyítania, hogy az általa közölt tények valósak.Egy olyan srác írta Újpest fórumon aki általában (minden mondatát nincs időm ellenőrizni de elég sok igazolással kapcsolatos infója bejött) nem kamuzik:miért ne írhatna? ha perre mennek az illetők, tessék bebizonyítani, hogy tényleg nem voltak benne 😊
Egyébként Pomperrel készült egy exkluzív interjú és könyv, ha lesz kiadó aki bevállalja, akkor megfog jelenni.
Pomper mint főbundás, nyíltan vállal mindent, első ember, aki benfentes és tabuk nélkül minden igazságot elmond elmúlt 20 évről, mondom kiadó kell, aki a könyvet kiadja és bevállalja.
Nb1, Nb2, Nb3, megyei, megyei II, minden szinten.
Érdekes olvasmány lenne, bár neveket gondolom nem írhatna.
Bazzani
bergerdani
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ugyan Real tavaszi csapat. Oké a bajnokság elment de azért én meg mindig nem a PSG-re tennék.Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
NB2
több mint 8 éve
rágalmazás/becsületsértés esetén a bizonyítási teher a vádlotton van, neki kell bizonyítania, hogy az általa közölt tények valósak.Egy olyan srác írta Újpest fórumon aki általában (minden mondatát nincs időm ellenőrizni de elég sok igazolással kapcsolatos infója bejött) nem kamuzik:miért ne írhatna? ha perre mennek az illetők, tessék bebizonyítani, hogy tényleg nem voltak benne 😊
Egyébként Pomperrel készült egy exkluzív interjú és könyv, ha lesz kiadó aki bevállalja, akkor megfog jelenni.
Pomper mint főbundás, nyíltan vállal mindent, első ember, aki benfentes és tabuk nélkül minden igazságot elmond elmúlt 20 évről, mondom kiadó kell, aki a könyvet kiadja és bevállalja.
Bazzani
bergerdani
built for this shit
több mint 8 éve
Egy olyan srác írta Újpest fórumon aki általában (minden mondatát nincs időm ellenőrizni de elég sok igazolással kapcsolatos infója bejött) nem kamuzik:miért ne írhatna? ha perre mennek az illetők, tessék bebizonyítani, hogy tényleg nem voltak benne 😊
Bazzani
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Egy olyan srác írta Újpest fórumon aki általában (minden mondatát nincs időm ellenőrizni de elég sok igazolással kapcsolatos infója bejött) nem kamuzik:Egyébként Pomperrel készült egy exkluzív interjú és könyv, ha lesz kiadó aki bevállalja, akkor megfog jelenni.
több mint 8 éve
maradok a casual szinten, nincs nekem arra időm, amit te írsz. 😀csak akkor lehetsz igazi kiraly fmben ha magyar csapattal BL-t nyersz😀Én is a helyemen vagyok még FM-benEnnyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Guardiolát kihagytad. Már bukott ő is 2 pontot idén a bajnokságban.
Stez
Vrij6
Amadeus
Kenny
több mint 8 éve
csak akkor lehetsz igazi kiraly fmben ha magyar csapattal BL-t nyersz😀Én is a helyemen vagyok még FM-benEnnyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Guardiolát kihagytad. Már bukott ő is 2 pontot idén a bajnokságban.
Stez
Vrij6
Amadeus
több mint 8 éve
én meg megvertem az Evertont 6-0ra, City-t 4-1 Leicesterrel, igaz csak a karakterem kopasz 😊Én is a helyemen vagyok még FM-benEnnyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Guardiolát kihagytad. Már bukott ő is 2 pontot idén a bajnokságban.
Stez
Vrij6
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Én is a helyemen vagyok még FM-benEnnyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Guardiolát kihagytad. Már bukott ő is 2 pontot idén a bajnokságban.
Stez
Vrij6
több mint 8 éve
Zidane -» Arsenal lesz ebből 😀 Perez nem bírja ki hogy ne rúgja ki, viszont Wenger az életben nem mond le, ez lehet az egyetlen baj
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Lehet még tartott akkor a varázspor Milánóban, de az Inter baromi nagy hülye volt, hogy elengedte Kovačić-ot.... Hihetetlen dinamika van abban a gyerekben (nem csak egy meccs alapján), ha végre nem csak emberkövető pitbull szerepköre lesz körberöhögi a Pogba féle sztárolt nímandokat
több mint 8 éve
a vicc az hogy sanszuk se volt. Tukorsima gyozelem. Ramos meg meg mindog egy patkany.Lehet csak a második félidőt nézted akkor, mert az elsőben egy masszívabb kiscsapat benyomását keltette a Barca, annyira nem voltak képben.
Kenny
Aztán persze jött a 2. félidő és a totál homály.....
több mint 8 éve
a vicc az hogy sanszuk se volt. Tukorsima gyozelem. Ramos meg meg mindog egy patkany.
több mint 8 éve
Elég nagy hiba lenne, ha a Real megválna Zizoutól, csak mert nem vezetik a ligát, simán kikaptak a Barcától, stb, mert még így is top5 csapat BL-ben. 2 évig meg történelmet írt a csapattal...mondjuk a dilettáns Realnál divat kirúgni a BL győztes edzőket 😊Amilyen "szerencsések", pont a májusi Barca-Real előtt biztosítja majd be a bajnoki címet a katalán csapat, aztán Ronaldóka állhat sorfalba a Camp Nouba 😀 Úgyis annyira sorfalazni akart...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Zidane-nál megvárják, hogy a PSG kiverje őket és lapát!
Stez
több mint 8 éve
Jo volt a derby kulonosen Rakuten jateka tetszett, mesterharmast ert el.
több mint 8 éve
Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.Guardiolát kihagytad. Már bukott ő is 2 pontot idén a bajnokságban.
Stez
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Ennyi. Megbuktak a kopasz edzők. Van Der Meer, most Zidane. Véget ért a tar-időszak.
több mint 8 éve
haha. 😀twitter.com/Squawka/status/944477929106325504
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
a malaganak az ilyen meccseket kellene megnyernie....Már a Mainzból is elzavarták?
Krkic meg az Alavesben? Nem semmi....
ZoliMP