Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
meg kroos meg modric meg marcelo meg benzema nemigaz?és az általad istenített griezmann mi csinált a bL döntőben mondjuk azon kívül hogy kihagyta a tizenegyest?
azért ennyire ne legyél már realbuzi.. 😛
aki annyira ronaldozik h neki kell az aranylabda az a címek mellett (amiket pepe is megnyert) melyik meccs v akár meccsek alapján mondja h neki kell nyerni? mert olyan meccs amin jol játszott nekem nem rémlik a BL kieséses szakaszbol és EBről sem (magyarok elleni 1)
ez egy egyéni díj, amit annak kellene kapnai aki a legjobban játszott az évben. ronaldo ettől fényévekre van, egyszerűen gyenge volt. 3-4 reálos haverom szidta végig a BL meccseken és az EBn is.
leírom mégegyszer mert kurvajó 😀 azzal a meccsel biztosította be az aranylabdát amin a 20.percben le kellett cserélni. csak mert a portugálok megnyerték vhogy a meccset, amihez annyi köze volt mint nekem. hatalmas 😀
braxa88
vagy a nulla portugálok ellen az EB döntőben?
Nem realbuzi vagyok csak a tényeket nézem, Ronaldo lőtte a legtöbb gólt idén ha minden sorozatot nézünk európában, megnyerte idén a 2 legfontosabb címet, szóval tényleg nemértem hogy nincs nálad 5ben :d szóval ezt a griezmann >ronaldot elmagyarázhatnád.
döntőben belövi a párbajban az első tizenegyestafölött elsiklottál (gondolom teljesen véletlenül :d) hogy a rendes játékidőben kihagyta a tizit, amivel kvázi megnyerhette volna a meccset. :d
csebi
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Bogdán védett szóval minden happy.Abszolút lényegtelen, mivel teljesen biztosan távozik, amint lesz bevethető no.2 kapusa a csapatnak.
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 527
nalam a fradi doll ota kiszamithato es csodalkozom is h mas magyar csapat nem jatszik ra.a cserek is olyanok mint ha deschamp csinalna.lebutitva.a ket szelso hatved felfut bead vagy beviszi a boxba.ket szelsojuk kb ugyanez.gyomoszolik a labdat.
velemeny?
több mint 9 éve
Bogdán védett szóval minden happy.ott is kiegyeztem volna a döntetlennel, de ott nem írtad be, hogy győztünk.Tök vicces vagy, a Tranmere Rovers mért nem mondtad ezt?Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.erős ellenfél volt, a harmadosztály 19. legerősebb csapata. ilyen erős csapat ellen egy döntetlennel is kiegyeztem volna idegenben.
Coolearie
slowmotion
Coolearie
slowmotion
több mint 9 éve
ott is kiegyeztem volna a döntetlennel, de ott nem írtad be, hogy győztünk.Tök vicces vagy, a Tranmere Rovers mért nem mondtad ezt?Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.erős ellenfél volt, a harmadosztály 19. legerősebb csapata. ilyen erős csapat ellen egy döntetlennel is kiegyeztem volna idegenben.
Coolearie
slowmotion
Coolearie
több mint 9 éve
Tök vicces vagy, a Tranmere Rovers mért nem mondtad ezt? Pedig az még alacsonyabb ligában szerepel mint a Fleetwood.Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.erős ellenfél volt, a harmadosztály 19. legerősebb csapata. ilyen erős csapat ellen egy döntetlennel is kiegyeztem volna idegenben.
Coolearie
slowmotion
Coolearie
több mint 9 éve
Tök vicces vagy, a Tranmere Rovers mért nem mondtad ezt?Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.erős ellenfél volt, a harmadosztály 19. legerősebb csapata. ilyen erős csapat ellen egy döntetlennel is kiegyeztem volna idegenben.
Coolearie
slowmotion
több mint 9 éve
azt, hogy elment a tv értem, de neten sem lehet nézni???sztem a upc volt szar mert nálam is elment az össezs köztévé
digin meg jön az m4, ki értei ezt...
NB2
több mint 9 éve
Azt nem értem mi a faszért kell 70 percig buzizni, ha tudnak futballozni is.Mert a portugálok sokszor ugyanezzel a taktikával lettek Európa-bajnokok. 😊
gabokocka
több mint 9 éve
Dibusz, Gera, Nagy, Lovre, Pintér, Radó, Böde.Csupa saját nevelés.
Legalább Jova vagy Gyömbér a padon ott van mutatóban az ifiből.
több mint 9 éve
Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.erős ellenfél volt, a harmadosztály 19. legerősebb csapata. ilyen erős csapat ellen egy döntetlennel is kiegyeztem volna idegenben.
Coolearie
több mint 9 éve
Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.
több mint 9 éve
A kettőst már értem, és hol a terhelés? 😀Bajnokság + magyar kupa 😊Magyar csapat esetén mit értesz kettős terhelés alatt? 😀idényeleji formaIlyenkor azért sz.r mert még idény eleje van, idény közben meg azért mert túl sok a kettős terhelés.
gamerkr
Jan
somoskovig
Jan
több mint 9 éve
Bajnokság + magyar kupa 😊Magyar csapat esetén mit értesz kettős terhelés alatt? 😀idényeleji formaIlyenkor azért sz.r mert még idény eleje van, idény közben meg azért mert túl sok a kettős terhelés.
gamerkr
Jan
somoskovig
több mint 9 éve
Magyar csapat esetén mit értesz kettős terhelés alatt? 😀idényeleji formaIlyenkor azért sz.r mert még idény eleje van, idény közben meg azért mert túl sok a kettős terhelés.
gamerkr
Jan
több mint 9 éve
idényeleji formaIlyenkor azért sz.r mert még idény eleje van, idény közben meg azért mert túl sok a kettős terhelés.
gamerkr
több mint 9 éve
Azt nem értem mi a faszért kell 70 percig buzizni, ha tudnak futballozni is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Azta, onnan? Böde vazz
több mint 9 éve
idényeleji forma-Böde 😊
gamerkr
több mint 9 éve
idényeleji forma
több mint 9 éve
Úgy látom a klubok és a csapataink tesznek róla, hogy gyorsan elfelejtsük ez az EB-t. De most komolyan mi az isten kell még a fradiba? Ennyi pénzből egy normális vidéki klubnál már EL csoportkörös csapatot lehetett volna csinálni.
több mint 9 éve
Ha minden jól alakul, augusztusban már megint nem lesz magyar csapat sehol
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 527
Azert ez az eredmeny kicsit foss😀
több mint 9 éve
Huhh, majdnem megvolt a második. WTF?