Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
ez a "Kabát is felveszi a kesztyűt" mókás volt 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
olyan van h ha csak dicsérik őket pénzt ad vissza a forduló végén az MLSZ? 😊na a Diósgyőr vezet otthon a Vidi ellen (idegenben 0-0 volt), elég nagy fegyvertény lenne ha továbbjutnánk 😊na, vajon? 😊berger90
állítólag a szurkolók kitettek egy "Szeretünk, MLSZ" drapit, kíváncsi vagyok mennyit ér 😀kristof
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
amúgy nem azért van ennyi bünti, hogy a leendő szerethető válogatott mesterének fizetése nagy részét előre begyűjtsék?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
na a Diósgyőr vezet otthon a Vidi ellen (idegenben 0-0 volt), elég nagy fegyvertény lenne ha továbbjutnánk 😊na, vajon? 😊
állítólag a szurkolók kitettek egy "Szeretünk, MLSZ" drapit, kíváncsi vagyok mennyit ér 😀kristof
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na a Diósgyőr vezet otthon a Vidi ellen (idegenben 0-0 volt), elég nagy fegyvertény lenne ha továbbjutnánk 😊állítólag a szurkolók kitettek egy "Szeretünk, MLSZ" drapit, kíváncsi vagyok mennyit ér 😀
több mint 12 éve
de jó mert innentől ingyen van a meccs 😀a buzi mlsz-szel már meg is van a kettő, egymás iránti szeretet erőteljes kifejezéseivel meg is van a 2 misi+ szektorbezárás (minimum)apeszosvalaki mondana egy árat erre a mesére?davemayer2 millió!Shilkor
Jova... még mindig a kijövetelek mestere,,,Gergőbácsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
a buzi mlsz-szel már meg is van a kettő, egymás iránti szeretet erőteljes kifejezéseivel meg is van a 2 misi+ szektorbezárás (minimum)apeszosvalaki mondana egy árat erre a mesére?davemayer2 millió!Shilkor
Jova... még mindig a kijövetelek mestere,,,
több mint 12 éve
+ szektorbezárás (minimum)valaki mondana egy árat erre a mesére?davemayer2 millió!Shilkor
több mint 12 éve
valaki mondana egy árat erre a mesére?davemayer2 millió!
több mint 12 éve
valaki mondana egy árat erre a mesére?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nincs mese ma nyerni kell bármi áron.
több mint 12 éve
Ha nincs nyerés ma, mesélni kell bármi áron. (Orosz Pál & Kubatov Gábor)
több mint 12 éve
Nincs nyerés ma mese kell bármi áron.Kíváncsi vagyok, mennyire teszik oda magukat a zöldek.
több mint 12 éve
Nincs mese ma nyerni kell bármi áron.(épp zajlik a Siófok elleni élet-halál küzdelem)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha én hozok döntést és csak a meccseket látom én sem rúgom ki, megvártam volna hogy mit hoz a tavasz, de be kell látni (és emiatt én örülök h ezeket elmondta Orosz) hogy ha egy edző káros az öltöző légkörére akkor mennie kell + azokat az indokokat is elfogadhatónak tartom amiket mondott ill. ha megszületett a döntés mire vártak volna? Az meg hogy a háttérben már mennek/mentek a tárgyalások nem feltétlenül baj, inkább minthogy felkészületlenek legyenek egy ilyen helyzetre.Persze, nyilatkozott ilyet, de utána tedd hozzá azt hogy miket tett és láthatod hogy mennyire nem tudta ezt feldolgozni ill. mint ahogy Orosz szavaiból is látszik mennyire kivetítette ezt másokra. Jobb lett volna ha fordítva van, aggódva nyilatkozik de a tettei már a Fradiról szólnak.davemayeraz amúgy nem tetszik, hogy Orosz ezt ennyire kiteregette... nem feltétlen a váltással van a bajom, hanem az időzítéssel, meg azért akármennyire is utáltam Dömét, azért vele sem szép, amit csináltak, ő volt az edző, de már régen keresték a következőt, és nagyon úgy néz ki, hogy itt is ez van, csak még nem tudtak sztem megegyezni... vkinek kellene adni mondjuk 2 évet legalább, de ha évente edzőt váltunk már 20 éve, abból nem lesz semmi haladás...csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Persze, nyilatkozott ilyet, de utána tedd hozzá azt hogy miket tett és láthatod hogy mennyire nem tudta ezt feldolgozni ill. mint ahogy Orosz szavaiból is látszik mennyire kivetítette ezt másokra. Jobb lett volna ha fordítva van, aggódva nyilatkozik de a tettei már a Fradiról szólnak.davemayeraz amúgy nem tetszik, hogy Orosz ezt ennyire kiteregette... nem feltétlen a váltással van a bajom, hanem az időzítéssel, meg azért akármennyire is utáltam Dömét, azért vele sem szép, amit csináltak, ő volt az edző, de már régen keresték a következőt, és nagyon úgy néz ki, hogy itt is ez van, csak még nem tudtak sztem megegyezni... vkinek kellene adni mondjuk 2 évet legalább, de ha évente edzőt váltunk már 20 éve, abból nem lesz semmi haladás...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Persze, nyilatkozott ilyet, de utána tedd hozzá azt hogy miket tett és láthatod hogy mennyire nem tudta ezt feldolgozni ill. mint ahogy Orosz szavaiból is látszik mennyire kivetítette ezt másokra. Jobb lett volna ha fordítva van, aggódva nyilatkozik de a tettei már a Fradiról szólnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nem tudom, Ricardo vmeik vesztes meccs után éppen kijelentette, hogy már nem lehet ezzel takarózni és túl kellene lépnie mindenkinek ezen mikor konkrétan kérdezték, hogy ez a vereség még a tragédia miatt van...Én Monizt jó edzőnek tartottam. Szerintem ha Adams sérülése nincs akkor most dobogón állna a Fradi.kb ugyanez van velem is, itt van például ez ulloi129.hu/2013/12/03/orosz-ricardo-nem-tudott-tullepni-akeem-tragediajan/
Viszont ez a szarrágás amit ő és az FTC (vagy annak orvosi részlege ) csinál egyszerűen felháborító és gerinctelen.
Főleg Moniz részéről. Biztos, hogy amit mond abban van igazság, de igen etikátlan Adams-sel szemben is amit lefolytat é egyértelmű látszik,hogy több pontban hazudik.
Emellett Adamsszel történteket, valaki ilyen aljasan saját maga igazolására hozza gusztustalan és undorító.
Először WTF-nak éreztem, hogy elküldték,még ha szarul megy is a szekér. De ez az ember vezetőként és emberként is egy 0, mégha újra is kell sok mindent ennek okán kezdeni a Fradinak szerintem még időben szabadultak meg tőle.Toca
teljesen egyetértek abban vele, hogy ha az edző nem képes felülkerekedni egy ilyen megpróbáltatáson és újra és újra visszahozza ezt a tragédiát az öltözőbe az kifejezetten káros. Pont neki kell példát mutatnia hogy hogy kell megoldani egy ilyen problémát és itt nem az emberi oldaláról mondok véleményt (ilyen értelemben le a kalappal) hanem arról hogy mennyire "amatőr" módon kezelte ezt a helyzetet. Itt tényleg a Fradi érdeke az első és ez azt kívánta volna hogy ő legyen az első aki kijelenti: nagyon rossz ami Adams-szel történt de koncentrálnunk kell a jövőre - és ezzel parkolópályára tenni az ügyet. Persze a háttérben érdeklődhet és aggódhat, de kifelé csakis a célokról kellett volna hogy szóljon minden mert csak így fog mindenki újra egy irányba húzni. 2 hónap pont elég lett volna arra hogy ez megtörténjen, de az eredmények tényleg nem ezt mutatták.
Sajnálom hogy elküldték, de pl annak a norvég szakembernek örülnék akit rebesgetnek, ellenben Mattháus be ne tegye a lábát, pont elég volt anno a divatról meg a nőiről hallgatni...davemayer
arra továbbra is kiváncsi leszek, hogy Orosz betartja-e az igéretét és tényleg megtart mindenkit...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Én Monizt jó edzőnek tartottam. Szerintem ha Adams sérülése nincs akkor most dobogón állna a Fradi.kb ugyanez van velem is, itt van például ez ulloi129.hu/2013/12/03/orosz-ricardo-nem-tudott-tullepni-akeem-tragediajan/
Viszont ez a szarrágás amit ő és az FTC (vagy annak orvosi részlege ) csinál egyszerűen felháborító és gerinctelen.
Főleg Moniz részéről. Biztos, hogy amit mond abban van igazság, de igen etikátlan Adams-sel szemben is amit lefolytat é egyértelmű látszik,hogy több pontban hazudik.
Emellett Adamsszel történteket, valaki ilyen aljasan saját maga igazolására hozza gusztustalan és undorító.
Először WTF-nak éreztem, hogy elküldték,még ha szarul megy is a szekér. De ez az ember vezetőként és emberként is egy 0, mégha újra is kell sok mindent ennek okán kezdeni a Fradinak szerintem még időben szabadultak meg tőle.Toca
teljesen egyetértek abban vele, hogy ha az edző nem képes felülkerekedni egy ilyen megpróbáltatáson és újra és újra visszahozza ezt a tragédiát az öltözőbe az kifejezetten káros. Pont neki kell példát mutatnia hogy hogy kell megoldani egy ilyen problémát és itt nem az emberi oldaláról mondok véleményt (ilyen értelemben le a kalappal) hanem arról hogy mennyire "amatőr" módon kezelte ezt a helyzetet. Itt tényleg a Fradi érdeke az első és ez azt kívánta volna hogy ő legyen az első aki kijelenti: nagyon rossz ami Adams-szel történt de koncentrálnunk kell a jövőre - és ezzel parkolópályára tenni az ügyet. Persze a háttérben érdeklődhet és aggódhat, de kifelé csakis a célokról kellett volna hogy szóljon minden mert csak így fog mindenki újra egy irányba húzni. 2 hónap pont elég lett volna arra hogy ez megtörténjen, de az eredmények tényleg nem ezt mutatták.
Sajnálom hogy elküldték, de pl annak a norvég szakembernek örülnék akit rebesgetnek, ellenben Mattháus be ne tegye a lábát, pont elég volt anno a divatról meg a nőiről hallgatni...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Csakhogy mindenki megnyugodjon, itt az utolsó bal oldali fellegvárban is indul a stadion projekt. Mellesleg a szeged mb3as és gyulán! játszik 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/letesitmeny-ujabb-stadionfejlesztesi-koncepcio-keszul-2299403Nem értünk mi ehhez vki biztos lakik ott akinek jól jön ez a pénz 😛
nem értem. Békéscsabán nőttem fel, ismerem azt a régiót mint a tenyeremet. Pénz nincs, foci nincs, komolyabb képzés sincs. Akkor mégis mi a fasznak oda 800 millió forint? Annak a 200 embernek, aki még kijár az NB2-ben lehajtani 2 fröccsöt és elrágcsálni egy zacskó szotyolát teljesen kurva mindegy szerintem.Amadeus91
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/letesitmeny-ujabb-stadionfejlesztesi-koncepcio-keszul-2299403nem értem. Békéscsabán nőttem fel, ismerem azt a régiót mint a tenyeremet. Pénz nincs, foci nincs, komolyabb képzés sincs. Akkor mégis mi a fasznak oda 800 millió forint? Annak a 200 embernek, aki még kijár az NB2-ben lehajtani 2 fröccsöt és elrágcsálni egy zacskó szotyolát teljesen kurva mindegy szerintem.