Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Kolumbia, Svájc síma továbbjutás.Olaszok nyögvenyelős továbbjutás.
USA 3 gálameccs.
több mint 12 éve
Nem hiába tartják az EB-t sokkal élesebbnek. Ott a 16-ból 12 csapat minimum jó, itt a 32 fele hulladék. Mondjuk annak a francia majomnak az EB-t is sikerült tönkre vágnia a 24 csapattal.
több mint 12 éve
nem értem ezt a hőzöngést, azt szeretnének, hogy összerkerüljön 4 ázsiai és akkor lenne legalább egy szünnap minden héten? 😀
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ennyi erővel lehetne meghívásos verseny is. Ezért felesleges sok országnak pénzt költeni, hogy a "nagyok" elverjék őket. Az egész kiemeléses rendszer egy okádék, beleb.szni az összes csapatot egy vederbe és első 4 kerül az A csoportba, következő 4 a B-be stb. Egyrészt lezavarnák 10 perc alatt, másrészt izgalmasabb is lehetne a VB.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
igaz. elnézésed érem.Én nem értem miért kell állandóan az USA-t szívatni. Esélyt sem adnak nekik, egyik VB-n sem...JC6legutóbb angol, szlovén, algéria csoportban voltak. mekkora kibaszásHöri
több mint 12 éve
Angliának azért innen nem kéne kiesnie.berger90pedig sztem az övék a legnehezebb csoport Uruguay miatt. A többi hurka, ez a vb csak az egyenes kieséses szakaszban lehet érdekes (már ha egyáltalán az lesz).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Én nem értem miért kell állandóan az USA-t szívatni. Esélyt sem adnak nekik, egyik VB-n sem...JC6legutóbb angol, szlovén, algéria csoportban voltak. mekkora kibaszás
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én nem értem miért kell állandóan az USA-t szívatni. Esélyt sem adnak nekik, egyik VB-n sem...
több mint 12 éve
mai teljesítménye alapján nem félek, hogy Jenő mémek nélkül maradunk a biszem-bajnokság alatt.
több mint 12 éve
Ezmiez? 😮
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
NSO: A brazilok a nyolcaddöntőben a spanyolokat vagy a hollandokat kapják.wtf?
több mint 12 éve
Ez nekem sem tetszik, hogy össze-vissza szórakoznak, hogy x és y nem játszhat egymással. Röhej.
több mint 12 éve
undorítóan jó csoport lesz a G.
több mint 12 éve
Platini elintézte franciáknak a nehéz csoportot
több mint 12 éve
Anglia kiesett
több mint 12 éve
Nem lesz semmi menő csoport
több mint 12 éve
Ez nem is sorsolás. Kihúzzák a csapatot, majd a faszi megmondja melyik csoportba megy.
több mint 12 éve
Sorsolást is meg lehet bonyolítani, már ezt is tudom 😀
több mint 12 éve
Ez a sorsolás műsor kritikán aluli. Húzzák ki a golyókat 10 perc azt jó napot.tüsi91mellprofil,mellprofil mindenhol.
több mint 12 éve
Ez a sorsolás műsor kritikán aluli. Húzzák ki a golyókat 10 perc azt jó napot.
több mint 12 éve
Igazából sok esetben az ilyen topklubokkal való összeboronálás irgalmatlan nagy kamu, sok esetben a játékos ügynöke találja ki. Ilyen volt néhány éve Juhász Roland, akit minden évben el akart vinni fél Európa, aztán az Anderlechtben rohadt meg. Vajon miért?