Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 417 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bazzeg ha ott annál a Muntari beadásnál Robinho nem engedi el a labdát...
De sebaj így is jó volt a Milan.

Másik meccsen Szalai bejött fél órára labdába se ért 😀eaglesmcnabb
Hát ha ezt nevezik jónak, nem csoda, hisz Madrid drukker vagy 😉 de az is szánalmas volt amit mi műveltünk még így is volt vagy 5 ziccerünk. Francé nem lehet belőni őket 5-3nak kellett volna kb lennie. Semmi beindulás csel sem Neymártól sem Messitől minek sétálgatnak a pályán áh........... nagyon Tata (lassú) játék volt ez.....
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 734 — Whoops, looks like something went wrong.
Csicska Barca, esélyük sem volt, hagytunk nekik egy pontot, hogy ne sírjanak, de hát nem kérdés, hogy az idei BL-t a Milan nyeri. XD

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Bazzeg ha ott annál a Muntari beadásnál Robinho nem engedi el a labdát...
De sebaj így is jó volt a Milan.

Másik meccsen Szalai bejött fél órára labdába se ért 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 671 — Panthers fan
Hummels mekkora tanár már megint 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Muntari te balfasz, egyet tolt a labdán és még Devecseri is befutotta volna

több mint 12 éve
Pont hozzáért a labdához Muntari. 😛

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Én is csak párszáh forintban nyomom, ellenben a mostani szelvényemen a max nyeremény 114.000 ft... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 218 — nabege2@yahoo.com
Én ezért nem sportfogadok. Vannak csapatok akiket utálok, de viszont az "erejük" megvan, tehát pl egy Barca-Vidi meccsen is a Vidinek szurkolnék holott a pénzemet a Barcára kéne tennem. De ez így nem okés😊
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 493 — "Grammar maci"
bírom amikor egy számomra semleges meccsen fogadok az egyik csapatra majd amikor elkezdődik azt veszem észre hogy izomból drukkolok a másiknak 😊davemayer
miért?kaszo
nem tudom, most pl megtettem a Barca V-t (meg egy szelvényen a D-t is) de amikor megláttam hogy egymásra talált újra Kaká meg a közönség, már annak drukkoltam hogy lőjenek egyet és legyen még jobb a hangulat.davemayer
ja így oké, azt hittem tényleg indok nélkül 0:00-tól kezdve magad ellen szurkolsz egy korábban semlegesnek hitt meccsen 😀kaszo
na ekkora állat azért nem vagyok 😊

ezért jó kis téttel fogadni mert így igazán nem befolyásolhat negatív irányba a meccsel kapcsolatban (attól még hogy fogadtál tudod értékelni magát a játékot) míg ha nagy téttel fogadsz tuti nem engedsz meg magadnak ilyen "luxust".

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
bírom amikor egy számomra semleges meccsen fogadok az egyik csapatra majd amikor elkezdődik azt veszem észre hogy izomból drukkolok a másiknak 😊davemayer
miért?kaszo
nem tudom, most pl megtettem a Barca V-t (meg egy szelvényen a D-t is) de amikor megláttam hogy egymásra talált újra Kaká meg a közönség, már annak drukkoltam hogy lőjenek egyet és legyen még jobb a hangulat.davemayer
ja így oké, azt hittem tényleg indok nélkül 0:00-tól kezdve magad ellen szurkolsz egy korábban semlegesnek hitt meccsen 😀
több mint 12 éve
miért?kaszo
nem tudom, most pl megtettem a Barca V-t (meg egy szelvényen a D-t is) de amikor megláttam hogy egymásra talált újra Kaká meg a közönség, már annak drukkoltam hogy lőjenek egyet és legyen még jobb a hangulat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
miért?
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Marikáéknak még szerencséjük is volt,szerintem pakolják a görögöket.Kenny
Samaras majd gurít nekik párat.Kiss
aztán hogyan? ő már Svájccal kijutott egyszer a VB-re, mondjuk ha vki képes a duplázásra akkor az Ő!!! 😊Divat
bocs, lassú vagyok. ki jutott ki a vébére Svájccal?slowmotion
Igen. Most nem találom,de majd belinkelem. A lényeg, hogy a szakértők Svájcot tippelte az EB egyik fő esélyesének, miközben ki se jutottak 😀 Vagy vmi ilyen a sztori

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Örülök neki,hogy szalai ádi a BLben tolja ezt leszögezném előre is, de az,hogy emiatt ez megy s digi1en az minimum nonszensz mikor van egy arsenal-dortmund is....peach
és az megy a digi2-n😊
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 255 — Keep pounding
pedig elbaszta Messi, de még így is berúgta

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
bírom amikor egy számomra semleges meccsen fogadok az egyik csapatra majd amikor elkezdődik azt veszem észre hogy izomból drukkolok a másiknak 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 290 — Invisible man
Micsoda gól. Mascherano is nézte a román meccsünket 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
És most látom h nem is kezdő... 😀

több mint 12 éve
Örülök neki,hogy szalai ádi a BLben tolja ezt leszögezném előre is, de az,hogy emiatt ez megy s digi1en az minimum nonszensz mikor van egy arsenal-dortmund is....

több mint 12 éve
 kuruc.info/galeriaN/egyeb/egervarikarlendit.jpg 😊
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 346 — Cowboys fan
aztán hogyan? ő már Svájccal kijutott egyszer a VB-re, mondjuk ha vki képes a duplázásra akkor az Ő!!! 😊Divat
bocs, lassú vagyok. ki jutott ki a vébére Svájccal?
több mint 12 éve
miatta szabályt módosítanak Kovács Kálmán hathatós közreműködésével, amit hősünk egy ouzo-val köszön meg(ezt Kálmán egy levegővel húzza le).
Muszáj hogy a brazil közönség előtt is bemutassa mágikus ollózós fejes gólját.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
aztán hogyan? ő már Svájccal kijutott egyszer a VB-re, mondjuk ha vki képes a duplázásra akkor az Ő!!! 😊

|
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nemapja idegegességébe belerúgott a kapufába...vajon mit fog kapni? (költői kérdés - tudom h semmitsenem)

meccset szerencsére nem láttam, előre meg is "jósoltam" h 1-1 lesz...haveromat le is húztam egy tálca sörrel! 😀

|
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Jaj a Sanyi hosszú trip vót, mi?!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak