Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2013/10/16/a_bolgar_tapsolt_kassai_kiallitotta/ez szintén a labdarúgás szégyene, tehát mégsem ugyanaz a játék a világ két különböző pontján ugye
kásszájt még1 nép szeretni fogja ezentúl! mondjuk ilyenért jogos a lap, bár nálunk megye2-be ennél durvábbért nem merik kiállítani a játékost... 😊Divat
Csányi nyilatkozata vágatlanul:
www.youtube.com/watch?v=0d2_2tJR9yc
22:30-tól ajánlom különösen a szurkolóknak, ahol külön ki kell emelnie, hogy nem tehetnek más, mintsem fifa és uefa sztenderdek alapján dolgoznak, innentől pedig tessék meghallgatni akár ezerszer: youtu.be/0d2_2tJR9yc?t=24m21s
Mivel Csányi a labdarúgásunk első embere, így könnyen megreformálhatja azt. Lehet, hogy sok ellenséget szerezne, de kit érdekel? Újjá kell építeni az egészet. Ti is tudjátok mi a probléma, én is tudom, és ők is tudják:és ezt mégis hogy gondolod? hirdessen statáriumot és deportálja az országból az összes jelenleg aktív edzőt és játékost?
- túlfizetett játékosok
- hozzá nemértő edzők
- bukott kártevők újbóli szerepvállalásra, évről - évre
- mi jobban tudjuk, nem kell külföld
- utánpótlás
- stb.
JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ezt már az elején is tudtuk, mondjuk annyi, h előzetesen úgy volt Leo előbb vissza fog térni... 😕na de h visszatérjünk a mennyei posványunkhoz, a favágó ma térhet vissza fél éves eltiltásából, és pont ellenünk a libakupameccsen...kárh felcseréltük a pályaválasztói jogot, bár szerintem így is kapni fog hideget-meleget!Javítsatok ki, ha tévedek, de 13 bajnoki meccset hagyott ki. Amiből 3 tét nélküli volt, mert bajnok volt már az Eto. Végülis lábtörésért nem is olyan rossz.FViktor93
egyébként Leonak még legalább 2 hét hátra van a rehabjából...Divat
sportgeza.hu/futball/2013/10/16/a_bolgar_tapsolt_kassai_kiallitotta/
kásszájt még1 nép szeretni fogja ezentúl! mondjuk ilyenért jogos a lap, bár nálunk megye2-be ennél durvábbért nem merik kiállítani a játékost... 😊
|
több mint 12 éve
Nagyon tetszett volna ez a Knézy közvetítés,mondjuk 1 évvel ezelőtt. De nem, Ő is tevékeny részese volt a nép hülyítésének ( és tette ezt hétről hétre,válogatott meccstől NB1es meccsig,ahányszor csak beült a kommentátori székbe), majd amikor már ez nem volt "kifizetődő", beállt ő is fikázni,és most Ő a fasza gyerek, a megmondóember.
Nem vált számomra szimpatikusabbá,sőt...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem azt mondtam, nem erre utaltam....Jó, azért nem kéne szentté avatni...JC6Mert ki lenne megfelelőbb?vandeminek
Pusztán azért írtam ezt, mert most több fórumon - ahogy itt is - pár ember elkezdte szinte isteníteni, közben meg ezek az emberek elmennek olyan tények mellett, hogy Csányi a MLSZ első embere. A főnök. Neki csak Vitya parancsol. Így sok mindenért bizony ő a felelős. Ahelyett, hogy rendet vágott volna, mikor megválasztották, ott folytatta szinte, ahol az előző elnök(ség) abbahagyta. Tudta, hogy mi a baj, utánajárt, beszélt emberekkel, tájékozódott, mégiscsak látszatintézkedéseket hajtott végre, minden maradt a régiben, továbbra is csúsztunk lefelé a lejtőn. Ugyan azt csinálja most, mint tette Szalai. Csak konkrétan nem mond ki dolgokat (pl.: kajak megnevezhetné, hogy Csak Jan Che-ból a tegnapi meccs szünetében lett elege és holnaptól kereshet állást, csak ne a fociban, vagy eltakaríthatná a sok kártevőt a vezetőségből, ingyenélőt, puszipajtást, akik milliós fizukat raknak zsebre, illetve beleszólhatna az edzőképzésbe, stb.).
Most ott tartunk, hogy megint kárba veszett 3-4 év...és egyenlőre nem látni a fényt az alagút végén.
Számtalan problémával lehetne foglalkozni, erre a legnagyobb gond a lelátói magatartás. Aztán ott volt a szövetségi kapitány kérdés is. Én az elején mondtam, hogy nagyon rossz dolog Egervárit kinevezni, sokan lehurrogtak, majd most jön el a változás. Hát nem jött. Igaz, neki sikerült elodázni a bukást, de a bukás elkerülhetetlen volt. Ja igen, a Bozsik - program. Aminek semmi értelme, semmi haszna, mégis több éve próbálják lenyomni az emberek torkán. A TAO-ról meg nem is beszélek, mert az a világ egyik legnagyobb pénzmosodája.
Mivel Csányi a labdarúgásunk első embere, így könnyen megreformálhatja azt. Lehet, hogy sok ellenséget szerezne, de kit érdekel? Újjá kell építeni az egészet. Ti is tudjátok mi a probléma, én is tudom, és ők is tudják:
- túlfizetett játékosok
- hozzá nemértő edzők
- bukott kártevők újbóli szerepvállalásra, évről - évre
- mi jobban tudjuk, nem kell külföld
- utánpótlás
- stb.
De ez csak az én véleményem, lehet, hogy tévedek és rosszul látom a dolgokat. Ez esetben nézzétek el nekem. Nem akarok megmondóember lenni, hisz most minden hírportálon, fórumon, blogon nem egy ember fejtette már ki a bölcs gondolatait. Én csak ezt látom, ezt gondolom.
több mint 12 éve
futballtrener.blog.nepsport.hu/archives/2013/10/15/Wagner_Gabor_es_Wagner_Adam_-_A_futballedzok_uj_generacioja/Vegye el valamelyik Orbán másik lányát, akkor talán 😀
1óra 25 perc, két fiatal ezdő srác véleménye elég sok dologról, Mezeyék féle edzés képzésről, a fociról stb...
nagyon sok jót mondanak,ilyenekből kell több...Kroos
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
futballtrener.blog.nepsport.hu/archives/2013/10/15/Wagner_Gabor_es_Wagner_Adam_-_A_futballedzok_uj_generacioja/1óra 25 perc, két fiatal ezdő srác véleménye elég sok dologról, Mezeyék féle edzés képzésről, a fociról stb...
nagyon sok jót mondanak,ilyenekből kell több...
több mint 12 éve
na de h visszatérjünk a mennyei posványunkhoz, a favágó ma térhet vissza fél éves eltiltásából, és pont ellenünk a libakupameccsen...kárh felcseréltük a pályaválasztói jogot, bár szerintem így is kapni fog hideget-meleget!Javítsatok ki, ha tévedek, de 13 bajnoki meccset hagyott ki. Amiből 3 tét nélküli volt, mert bajnok volt már az Eto. Végülis lábtörésért nem is olyan rossz.
egyébként Leonak még legalább 2 hét hátra van a rehabjából...Divat
több mint 12 éve
na de h visszatérjünk a mennyei posványunkhoz, a favágó ma térhet vissza fél éves eltiltásából, és pont ellenünk a libakupameccsen...kárh felcseréltük a pályaválasztói jogot, bár szerintem így is kapni fog hideget-meleget!egyébként Leonak még legalább 2 hét hátra van a rehabjából...
|
több mint 12 éve
Mondom én, Csányi nem hülye ember (aki az üzleti éretben ennyire sikeres ritkán az...), idő kell hogy kiismerje magát a magyar foci (sic...) viszonyai közt, de remélem eljön ez az idő és szép lassan leépíti a focin élősködő semmirekellő csőcseléket. Az egy másik dolog, hogy a szurkolók mindig is utálni fogják a biztonsági intézkedések miatt, de ez meg az UEFA/FIFA vesszóparipája, nem tehet mást. És ha már a felelősök említésénél tartunk a kudarc okán, a szurkolók is kivették belőle a részüket a zárt kapus meccsel, messze nem biztos, hogy a románok pontot szereztek volna egy teltházas meccsen a Puskásban.gabokockahát ha itt tartunk, akkor valamilyen szinten a szövetség is nyakig benne van, mert mégiscsak ők kötötték le az Izrael elleni barátságost. mégis ki gondolta volna, hogy az idióta-neonáci klikk majd pont egy Izrael elleni barátságos meccsen nem fog még véletlenül sem banzájt csinálni?
ez kb annyira volt amatőr, agyfasz jellegű dolog, mint kiadni azt az azeri katonatisztet, aki egy örményt tisztet gyilkolt meg hidegvérrel, és akiről tudni lehetett, hogy otthon minden klimaxon inneni XX-es kromoszómájú egyed teljesen önként részesítené minimum orális kényeztetésben. persze, majd biztos leültetik ott kint is. jó, tudom, az kemény pénzért ment - de akkor is...
több mint 12 éve
JC6 😀Jó, azért nem kéne szentté avatni...JC6Mert ki lenne megfelelőbb?vandeminek
több mint 12 éve
Ca$htuloki.... 😀Jó, azért nem kéne szentté avatni...JC6Mert ki lenne megfelelőbb?vandeminek
|
több mint 12 éve
Jó, azért nem kéne szentté avatni...JC6Mert ki lenne megfelelőbb?
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó, azért nem kéne szentté avatni...
több mint 12 éve
Igen. Nem tudnék nála jobb embert mondani a posztra. Alapvetően jót akar és minden eszköze meg is van hozzá.ha Csányit is el tudják lehetetleníteni, akkor tényleg itt a világvége (legalábbis a magyar labdarúgásban)jjncaaMondom én, Csányi nem hülye ember (aki az üzleti éretben ennyire sikeres ritkán az...), idő kell hogy kiismerje magát a magyar foci (sic...) viszonyai közt, de remélem eljön ez az idő és szép lassan leépíti a focin élősködő semmirekellő csőcseléket. gabokockaA kérdés sokkal inkább az, hogy hagyják-e majd véghez vinni ezeket a terveit. Mert ugye 2 év múlva lejár a mandátuma, és ha olyan intézkedéseket hozz, amik nem tetszenek egyes embereknek, kétlem, hogy hagyják majd tovább dolgozni.FViktor93
több mint 12 éve
Mondjuk a szövetésgi kapitány jelöltek nevére kíváncs lennék, mert pl Sousa nekem nem felel meg annak a kitételnek, hogy top csapatot vagy válogatottat vezetett. Bölöni is csak szódával (Sporting). Megkeressük Fergiet 😀gabokockaKemény szót használta Csányi,szóval fanatikus edzők között kell keresgélnünk.
Nekem Slaven Bilic lenne az egyik favoritom,vagyis szerintem ő ott van a 7-ben.
több mint 12 éve
Már kijutottak (21):Ázsia: Japán, Ausztrália, Irán, Dél-Korea
Dél-Amerika: Brazília, Argentína, Kolumbia, Ecuador, Chile
Európa: Olaszország, Hollandia, Belgium, Németország, Svájc, Bosznia-Hercegovina, Oroszország, Spanyolország, Anglia
Észak- és Közép-Amerika: Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras
Még kiadó helyek (11):
Jordánia vs. Uruguay: Nov. 13. és 20.
Mexikó vs. Új-Zéland: Nov. 13./14. és 20.
Afrikai selejtező visszavágók (5): nov. 16., 17., 19.
Európai wild-card meccsek (4): Nov. 15. és 19.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mondjuk a szövetésgi kapitány jelöltek nevére kíváncs lennék, mert pl Sousa nekem nem felel meg annak a kitételnek, hogy top csapatot vagy válogatottat vezetett. Bölöni is csak szódával (Sporting). Megkeressük Fergiet 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
ha Csányit is el tudják lehetetleníteni, akkor tényleg itt a világvége (legalábbis a magyar labdarúgásban)Mondom én, Csányi nem hülye ember (aki az üzleti éretben ennyire sikeres ritkán az...), idő kell hogy kiismerje magát a magyar foci (sic...) viszonyai közt, de remélem eljön ez az idő és szép lassan leépíti a focin élősködő semmirekellő csőcseléket. gabokockaA kérdés sokkal inkább az, hogy hagyják-e majd véghez vinni ezeket a terveit. Mert ugye 2 év múlva lejár a mandátuma, és ha olyan intézkedéseket hozz, amik nem tetszenek egyes embereknek, kétlem, hogy hagyják majd tovább dolgozni.FViktor93

---
több mint 12 éve
Mondom én, Csányi nem hülye ember (aki az üzleti éretben ennyire sikeres ritkán az...), idő kell hogy kiismerje magát a magyar foci (sic...) viszonyai közt, de remélem eljön ez az idő és szép lassan leépíti a focin élősködő semmirekellő csőcseléket. gabokockaA kérdés sokkal inkább az, hogy hagyják-e majd véghez vinni ezeket a terveit. Mert ugye 2 év múlva lejár a mandátuma, és ha olyan intézkedéseket hozz, amik nem tetszenek egyes embereknek, kétlem, hogy hagyják majd tovább dolgozni.
több mint 12 éve
A tegnapi Jeno galabol nincs fent valahol egy best of, vagy nem hallgathato meg valahol? A meccs abszolut nem erdekel, csak a kommentalas😊
több mint 12 éve
Mondom én, Csányi nem hülye ember (aki az üzleti éretben ennyire sikeres ritkán az...), idő kell hogy kiismerje magát a magyar foci (sic...) viszonyai közt, de remélem eljön ez az idő és szép lassan leépíti a focin élősködő semmirekellő csőcseléket. Az egy másik dolog, hogy a szurkolók mindig is utálni fogják a biztonsági intézkedések miatt, de ez meg az UEFA/FIFA vesszóparipája, nem tehet mást. És ha már a felelősök említésénél tartunk a kudarc okán, a szurkolók is kivették belőle a részüket a zárt kapus meccsel, messze nem biztos, hogy a románok pontot szereztek volna egy teltházas meccsen a Puskásban.
több mint 12 éve
Miért szerintem ez pl. telitalálat:"- Nem tudom, meglesz-e novemberre az új kapitány. 7-8 külföldi név van a jelöltek listáján,. 3-4 olyan, aki európai topcsapatot vezetett már, vagy válogatottat. Valószínű, hogy külföldi lesz a kapitány,mert nem látom, hogy itthonról ki lenne képes a feladat ellátására, de ez még nem eldöntött kérdés. Egy nagyon jól képzett, jó tapasztalatokkal rendelkező és egy nagyon kemény edzőt keresünk a posztra."
Csányi Sándor végül a kritikákra reagált. Deutsch Tamás véleményét nem kommentálja, de tanácsot adna: a nála megvett beléptető kapuk még mindig ott állnak a raktárban, azzal tenné a legtöbbet, ha azokat valamilyen módon értékesítené tudná.
Kövezzetek meg, sztem nem Csányi miatt vagyunk szarban, ő egy üzletember, előteremti a szükséges forrásokat, csak a szakma szarul használja föl. Mondjuk remélem előbb utóbb rájön, hogy el kell takarítani minden hozzá nem értőt.gabokocka
Újabb pozitívum a mai napban,ha ez tényleg igaz akkor ebből csak jól jöhetünk ki.
több mint 12 éve
Miért szerintem ez pl. telitalálat:Csányi Sándor végül a kritikákra reagált. Deutsch Tamás véleményét nem kommentálja, de tanácsot adna: a nála megvett beléptető kapuk még mindig ott állnak a raktárban, azzal tenné a legtöbbet, ha azokat valamilyen módon értékesítené tudná.
Kövezzetek meg, sztem nem Csányi miatt vagyunk szarban, ő egy üzletember, előteremti a szükséges forrásokat, csak a szakma szarul használja föl. Mondjuk remélem előbb utóbb rájön, hogy el kell takarítani minden hozzá nem értőt.
több mint 12 éve
Amíg az MLSZ elnöke ilyeneket nyilatkozik mint ma,addig ne is várjunk változást..Siralmas,hogy mentegeti magát,meg a "szakmát"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
😀 Jenő for president 😀"Tényleg nem célom, hogy ellenségeket szerezzek magamnak, bár, hogy már eggyel több vagy kevesebb... De most már csak elmondom, mert böki a csőrömet: amit itt a kollégám, Mohai Bence interjút csinált Csank Jánossal a szünetben...Istenem! Mekkora közhelyek voltak ezek: "Föl kell állni a padlóról", "a jugó pótselejtező után is felálltunk". Könyörgöm, hol álltunk mi fel a padlóról Mexikó után? Hát sehol! Hol álltunk mi fel a jugoszlávok elleni pótselejtező után, amikor Csank volt a szövetségi kapitány? Nem álltunk fel a padlóról azóta sem! És ezek milyen dumák már, hogy "majd újra kell kezdeni és akkor azt kell megtartani, ami jó, ami nem jó, azon javítani kell meg..."...jézusmáriám.. Egyetlen egy konkrétum nem hangzik el ilyenkor! Hát ilyeneket én is tudok: meg a labda gömbölyű, még ezt is szokták mondani.. Nem akarom tényleg bántani Csank Jánost, mert ugyanennek a közegnek a terméke ő is, de ha valaki visszahallgatja ezt az interjút, a semmit mondta el."