Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley
Az én jelöltem Sousa volt. Most veszek egy nagy levegőt és várok, olyan semmilyen érzésem van.

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 640 — Omar's Coming Yo!
Rutten lesz a HC a válogatottnálAmadeus91
én ennek speciel örülök.
Talán a legjobb megoldás az mlsz pénztárcájához mérten.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 755
Rutten lesz a HC a válogatottnál
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a Stoke továbbra is a PL legellenszenvesebb csapata.
Mondjuk Mourinho cseréit sem nagyon értem.Schleck
az Eto'o - Schürrle csre megölte a meccset a mi oldalunkon, utána kb egy értelmes akciónk nem volt, Eto'o meg a labdát se tudta átvenni kb...
most nyulatkozta Mou, hogy Schürrle megsérült, azért cserélte le... 'csába!Dexxter Tailor
Így már érthetőbb. Nagy kár, mert óriási meccse volt a srácnak, de ezek ellen a tajparasztok ellen sajnos várható volt valami sérülés.

több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 976 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Mondjuk Mourinho cseréit sem nagyon értem.Schleck
az Eto'o - Schürrle csre megölte a meccset a mi oldalunkon, utána kb egy értelmes akciónk nem volt, Eto'o meg a labdát se tudta átvenni kb...
most nyulatkozta Mou, hogy Schürrle megsérült, azért cserélte le... 'csába!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mondjuk Mourinho cseréit sem nagyon értem.

több mint 12 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Szerintem Moyes holnap kereshet magának új csapatot...JC6
Én nagyon meglepődnék, ha pl januárig kirúgnák Moyes-t. Igaz, nem láttam MU meccseket idén, csak az Arsenal ellenit és talán még egyet egy középcsapat ellenit,de szerintem hosszú távra terveznek Moyes-szal, lehetett várni, hogy nem fogja egyből azt a szintet hozni mint Ferguson. Ha nem lesz meg a top4 idén akkor kirúgják év végén, de addig nem nagyon hiszem. A nyári erősítés se úgy történt, ahogy akarták, a keret se a régi, szerintem 1 évet kapni fog. Meg a másik, hogy ki lenne helyette? Nem nagyon tudok most olyan edzőt, akivel sikeresebb lenne a csapatuk. Persze ettől még simán lehet, hogy karácsonykor már munkanélküli lesz, de szerintem az MU-nál megadják neki az időt, nem úgy mint pl a Chelsea-nél.
több mint 12 éve
A Blikk szerint a portugál Paulo Sousa, a Videoton korábbi mestere is hasonló összeggel gazdagodott, míg a hollandiai 8-1-es vereség után lemondó Egervári Sándor szövetségi kapitány nagyjából havi 30 ezer eurót (9,06 millió forintot) kapott.
nyilván blikk, de azért 9 misi/hó not bad, közpénzből.Amadeus91
Monizra is valami brutális pénzt mondtak a DigiSport egyik beszélgetős műsorában. Sajna én nem hallottam de haver mesélte.

több mint 12 éve
Érdekes ez a Puskás,kiváncsi vagyok mire mennének a Fehérvári segítség és a kamuigazolások nélkül.Kenny
3 kapufa és egy nevetséges tizenegyes (a kiállításra inkább nem is mondok semmit), iímán 3pontot érdemeltünk volna. Legalább Nebojsa veretlensége megmaradt.
Semmi szükség amúgy erre a Puskás Akadémiára az NB1ben.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 755
A Blikk szerint a portugál Paulo Sousa, a Videoton korábbi mestere is hasonló összeggel gazdagodott, míg a hollandiai 8-1-es vereség után lemondó Egervári Sándor szövetségi kapitány nagyjából havi 30 ezer eurót (9,06 millió forintot) kapott.
nyilván blikk, de azért 9 misi/hó not bad, közpénzből.
több mint 12 éve
Érdekes ez a Puskás,kiváncsi vagyok mire mennének a Fehérvári segítség és a kamuigazolások nélkül.

több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 2 269
Szerintem Moyes holnap kereshet magának új csapatot...JC6
Kb., mert lehet mondani, hogy új hely, meg kell szokni, időt kell hagyni neki blabla, de semmi ötlet nem látszódik ezen a csapaton, meg egy bajnokcsapatot vett át, nem egy semmilyen középcsapatot...nevetséges.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Moyes holnap kereshet magának új csapatot...
több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 2 269
Kilátástalan, botrány a MUtd. játéka...ismét.😐

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Platini pedig végre meghallotta egy másik ötletemet 😊
 www.csakfoci.hu/node/154491baggio
Nagyon vicces Blatter értetlenkedése. A sok betokosodott vén barom helyett hozhatnának fiatal gárdát a vezetőségbe, akik csak azért nem vetnek el egy ötletet, mert máshogyan szokták meg. Én támogatnám az ötletet btw, csak a 10-15 perc helyett 5 percekkel. Ja, és videobíró: ha gólszerzést vesz el tőled egy jogtalan ítélet, amit a videó megcáfol, rúgsz egy tizenegyest.berger90
Akkor már nem egyszerűbb szimplán megadni a gólt? 😊
Viszont videobíró és 5 perces kiállítások nem lesznek, mert akkor "fentről" nem tudnak belenyúlni a meccsekbe. Más okot nem találtam arra, hogy miért ágálnak annyira a 2*45 perc tiszta játékidő (így nem kellene hosszabbítás és nem lehetne csalni az időt, amit a bíró hagy is), a videobíró (egyértelműen nem csalhatnának a bírók) és a rövidebb kiállítások ellen.
A kifogások hatalmas bullshitek, jönnek az egyetemességgel, de akkor miért van az, hogy pl. a Debrecen anno, nem játszhatott saját stadionban a BL csoportkörben? Nem mindegy, hogy 5 előírás helyett 7-nek nem felel meg a csapat? Így se, úgy se játszhat otthoni stadionban, akkor meg milyen egyetemességről beszélnek? 😊
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
 www.csakfoci.hu/node/154491baggio
Nagyon vicces Blatter értetlenkedése. A sok betokosodott vén barom helyett hozhatnának fiatal gárdát a vezetőségbe, akik csak azért nem vetnek el egy ötletet, mert máshogyan szokták meg. Én támogatnám az ötletet btw, csak a 10-15 perc helyett 5 percekkel. Ja, és videobíró: ha gólszerzést vesz el tőled egy jogtalan ítélet, amit a videó megcáfol, rúgsz egy tizenegyest.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Nagyon jó ez a női egyetemi soccer 😊 az mondjuk kicsit vicces, hogy a lecserélt játékos bármikor visszacserélhető, de persze csak az amerikaiknak van annyi eszük, hogy ne futóórával játszanak, góloknál, sérüléseknél és egyéb bírói jelzésnél az idő megáll, a tiszta játékidő tényleg 2x45 perc

www.csakfoci.hu/node/154491

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
a svejciak egyébként mit tettek le eddig az asztalra, hogy ők az első kalapba kerültek, a vb-2, selejzetőcsoportot átlag 95%-os teljesítménnyel nyerő hollandok meg nem? első kalapos kiemelést ér a hazai csapat, meg a címvédő, meg a szövetség hazai csapata?slowmotion
rájött a fifa, hogy ideje végre az örök titkos favoritokat megbecsülni
ki lesz amúgy így a vébé svájca?baggio
Burkina Faso.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
a svejciak egyébként mit tettek le eddig az asztalra, hogy ők az első kalapba kerültek, a vb-2, selejzetőcsoportot átlag 95%-os teljesítménnyel nyerő hollandok meg nem? első kalapos kiemelést ér a hazai csapat, meg a címvédő, meg a szövetség hazai csapata?slowmotion
rájött a fifa, hogy ideje végre az örök titkos favoritokat megbecsülni
ki lesz amúgy így a vébé svájca?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 740 — Cowboys fan
a svejciak egyébként mit tettek le eddig az asztalra, hogy ők az első kalapba kerültek, a vb-2, selejzetőcsoportot átlag 95%-os teljesítménnyel nyerő hollandok meg nem? első kalapos kiemelést ér a hazai csapat, meg a címvédő, meg a szövetség hazai csapata?
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 008 — Így remélem megfelelek nektek.....
de aszért most is jól játszunk mi drága Tata.... takarodj ...............

csak sikerült fordítani de azért elég lol ahogy eddig alakult azt eredmény a Cartagena! ellen. Remélem a második félidőben sikerül annyit rúgni amennyit nem szégyenlünk, és visszavágóra a B-C csapat is kiállhat.dande
ennyire rossz?
nincs DS1-em,streamen meg nincs kedvem nézni.
sergi roberto hogy játszik?Kenny
A félidő vége felé rájöttek hogy nem elég csak a lábukat kitenni a pályára de addig..... nyilván nehéz egy ilyen meccsre felpörögni de akkor is.
Fabregas Pedro meg Alex próbál azért vmit csinálni
több mint 12 éve

csak sikerült fordítani de azért elég lol ahogy eddig alakult azt eredmény a Cartagena! ellen. Remélem a második félidőben sikerül annyit rúgni amennyit nem szégyenlünk, és visszavágóra a B-C csapat is kiállhat.dande
ennyire rossz?
nincs DS1-em,streamen meg nincs kedvem nézni.
sergi roberto hogy játszik?

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 008 — Így remélem megfelelek nektek.....

csak sikerült fordítani de azért elég lol ahogy eddig alakult azt eredmény a Cartagena! ellen. Remélem a második félidőben sikerül annyit rúgni amennyit nem szégyenlünk, és visszavágóra a B-C csapat is kiállhat.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Az én tippjeim a továbbjutókra:
A: Brazília, Mexikó
B: Spanyolország, Hollandia
C: Kolumbia, Elefántcsontpart
D: Olaszország, Anglia
E: Franciaország, Ecuador
F: Argentína, Nigéria
G: Németország, Portugália
H: Oroszország, Belgium

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
pedig sztem az övék a legnehezebb csoport Uruguay miatt. A többi hurka, ez a vb csak az egyenes kieséses szakaszban lehet érdekes (már ha egyáltalán az lesz).davemayer
hát azért az nagyon égő lenne, ha ettől a forintos olasz válogatottól megint kiszopnának.
Nem hiába tartják az EB-t sokkal élesebbnek.tüsi91
kik?

portugálok beszopták, mint általában a vb-ken, de legalább a franciák jó csoportba jutottak. köszi platini 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!