Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
és ahogy megszokhattuk az idei év se múlik el minimum 1,5 hónapos RvP sérülés nélkül...
több mint 14 éve
ezekszerint sándor bá volt az ész a válogatott mögött 😀hát a csapat fele. igazi Magyarosch mentalitás, hogy egy siker után fullra elszállnak maguktól.haromtebből a csapatból hányan voltak benne a vb bronzban?haromttavalyi vb-keret: http://en.wikipedia.org/wiki/2009_FIFA_U-20_World_Cup_squads#.C2.A0Hungary
mai meccs: http://tudositas.nso.hu/genpage_lr_12044.html
ha jól számolom, 5JSanyo
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát a csapat fele. igazi Magyarosch mentalitás, hogy egy siker után fullra elszállnak maguktól.ebből a csapatból hányan voltak benne a vb bronzban?haromttavalyi vb-keret: http://en.wikipedia.org/wiki/2009_FIFA_U-20_World_Cup_squads#.C2.A0Hungary
ha jól számolom, 5JSanyo
több mint 14 éve
ebből a csapatból hányan voltak benne a vb bronzban?haromttavalyi vb-keret: http://en.wikipedia.org/wiki/2009_FIFA_U-20_World_Cup_squads#.C2.A0Hungary
ha jól számolom, 5
több mint 14 éve
akkor pozitívum, hogy nem kapunk ki? nem szoktam cinikus és lesajnáló lenni a válogatottakkal, de ez nagyon gyenge...nagyon fogalmatlan ez az u21... wales ellen is így tolták?JSanyopontosan ígyJJ Tiller
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ebből a csapatból hányan voltak benne a vb bronzban?
több mint 14 éve
nagyon fogalmatlan ez az u21... wales ellen is így tolták?JSanyopontosan így
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
nem lenne probléma ha lencsének szólna valaki h a labdával lehetőleg ne arra forduljon állandóan ahol legalább 3 bosnyák is van...futácsra egyszer íveltük fel a labdát , abból rúgtunk egy kapufát... lehet ezt kéne többet próbálni ha már játszik és így a lehetőség adott , h fejjel verjük meg a bosnyákokat...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
isten adja, hogy zsidóké legyen a roma :dhákk! a Habsburg-ház bankárai, beszarsz behugyozóNa ezért utálom én a válogatott szüneteket: Kuyt több hétre kiesett a holland válogatott edzésén összeszedett vállsérülése miatt.aki nem tud ollózni, az ne próbálkozzon...
:mad: :mad:Mikey
amúgy úgyfest meglesz a Róma új tulaja nemsokára, egy helyi üzletember Giampaolo Angelucci kezdett tárgyalásokat az Unicredit bankkal, illetve a Rostschild család (róluk annyit találtam, hogy egy piszok gazdag bankárcsalád) és a Szaudi királyi család egyik tagja is érdeklődik. Remélem Angelucci lesz a befutó.Habi
ird be hogy Rothschild family wiki - annyi elég lesz
vizirgenyó, ha az övék lesz, akkor nézd majd meg a Lazio-sokat 😂sutianap
@KJuraszik
több mint 14 éve
egyébként meg, a felnőtt válogatotthoz annyit szeretnék írni, hogy:Egyébként meg hiába nem megy nekik a válogatottban, hülyeség lenne kihagyni őket, mert másnak se menne a helyükben, ellenben nekik egyszer-egyszer kijöhet a lépés. Nem azt mondom, h egy villanással eldöntik majd a meccset, de azért az esély mindig ott lesz, h mutatnak valamit. Ja és minden meccsen lekötnek pár embert, akik őket fogják a nevük miatt ezzel pedig több tér jut a többieknek.
az egy dolog, hogy a nagyobb neveknek hosszú idő óta semmi sem sikerül a válogatottban, gondolok itt Gerára, Dzsudzsákra. de... engedtessék megjegyeznem, hogy egy mondatával nagyon egyet értek Sanyibának, mégpedig azzal, hogy: annyit futballoznak, amennyit az ellenfél enged. az ellenfél kikapcsolja a 2-3 nagy nevet, megfojtanak a középpályán - mert igenis, a meccs ott dől el - esélyünk sincs. még az ellenfél 8-10 játékosa folyamatos terhelés alatt áll, nívósabb bajnokságokban, nekünk 3 játékosunk játszik folyamatosan.
És lehet itt szidni Gerát vagy Dzsudzsit a válogatottbeli teljesítményük alapján, csak ilyenkor a MAGYAR EMBER elfelejti, hogy a magyar válogatottban nem Bakkal, Koevermans, Zamora vagy Dempsey a nagyjaink csapattársa...
Ellenben csodálatos volt hallgatni mind az Ajax stadionjában, mind a Wembley-ben, hogy több ezren (hollandok, angolok) tapsolták meg állva és éljenezték Dzsudzsit és Gerát. Ez a valami emberek!
Túl nagyok az elvárásaink.JC6
Amúgy a nagy csapatok ellen fizikálisan nem vesszük fel a versenyt, a kisebbeket viszont most is legyőzhetjük szvsz. A 3. hely meglehet és az nem is lenne rossz...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Pesten is van Rotschild (élelmiszer)üzlet, a fél világ az ő kezükben van 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
hákk! a Habsburg-ház bankárai, beszarsz behugyozóNa ezért utálom én a válogatott szüneteket: Kuyt több hétre kiesett a holland válogatott edzésén összeszedett vállsérülése miatt.aki nem tud ollózni, az ne próbálkozzon...
amúgy úgyfest meglesz a Róma új tulaja nemsokára, egy helyi üzletember Giampaolo Angelucci kezdett tárgyalásokat az Unicredit bankkal, illetve a Rostschild család (róluk annyit találtam, hogy egy piszok gazdag bankárcsalád) és a Szaudi királyi család egyik tagja is érdeklődik. Remélem Angelucci lesz a befutó.Habi
ird be hogy Rothschild family wiki - annyi elég lesz
vizirgenyó, ha az övék lesz, akkor nézd majd meg a Lazio-sokat 😂
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Na ezért utálom én a válogatott szüneteket: Kuyt több hétre kiesett a holland válogatott edzésén összeszedett vállsérülése miatt.aki nem tud ollózni, az ne próbálkozzon...
amúgy úgyfest meglesz a Róma új tulaja nemsokára, egy helyi üzletember Giampaolo Angelucci kezdett tárgyalásokat az Unicredit bankkal, illetve a Rostschild család (róluk annyit találtam, hogy egy piszok gazdag bankárcsalád) és a Szaudi királyi család egyik tagja is érdeklődik. Remélem Angelucci lesz a befutó.
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mikey
18 665
Na ezért utálom én a válogatott szüneteket: Kuyt több hétre kiesett a holland válogatott edzésén összeszedett vállsérülése miatt.:mad: :mad:
több mint 14 éve
1800-as.Na, félárú moldáv jegy valaki? 😊RajnaMelyik árkategóriás jegy? 😊Bálesz
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként meg, a felnőtt válogatotthoz annyit szeretnék írni, hogy:az egy dolog, hogy a nagyobb neveknek hosszú idő óta semmi sem sikerül a válogatottban, gondolok itt Gerára, Dzsudzsákra. de... engedtessék megjegyeznem, hogy egy mondatával nagyon egyet értek Sanyibának, mégpedig azzal, hogy: annyit futballoznak, amennyit az ellenfél enged. az ellenfél kikapcsolja a 2-3 nagy nevet, megfojtanak a középpályán - mert igenis, a meccs ott dől el - esélyünk sincs. még az ellenfél 8-10 játékosa folyamatos terhelés alatt áll, nívósabb bajnokságokban, nekünk 3 játékosunk játszik folyamatosan.
És lehet itt szidni Gerát vagy Dzsudzsit a válogatottbeli teljesítményük alapján, csak ilyenkor a MAGYAR EMBER elfelejti, hogy a magyar válogatottban nem Bakkal, Koevermans, Zamora vagy Dempsey a nagyjaink csapattársa...
Ellenben csodálatos volt hallgatni mind az Ajax stadionjában, mind a Wembley-ben, hogy több ezren (hollandok, angolok) tapsolták meg állva és éljenezték Dzsudzsit és Gerát. Ez a valami emberek!
Túl nagyok az elvárásaink.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ó Hurka, ez megtisztelő 😀 megjegyzem ezt a napot 😀Ennyit érnek a fiatal "sztárjaink"...Remélem ezek után helyén kezeli őket a sajtó és nem lesz 2 naponta friss NK9 cikk, a többiről nem is beszélve.sajnos igazat kell, hogy adjak. Akármennyire si lehetnek tehetségesek, ahogy JJ is mondta itthon, a legnagyobb hiány ilyenkor mindig kijön: az alázatHurka
BOTRÁNY!
Az a baj, hogy nem tudják helyén kezelni a dolgokat, ez a realitás...szégyen volt a tegnapi meg a mai meccs is.JC6
komolyra fordítva a szót, pontosan ezt a jelzőt kerestem: alázat. nincsen bennük alázat a futball iránt, páran annyira túl vannak sztárolva, hogy már azt még a magyar ember sem nyeli le. ömlengések, hazugságok és a legnagyobb baj, nem egymást, hanem magukat csapják be. szerény véleményem szerint NK9 sosem lesz igazi futballista, igazi sztár.
több mint 14 éve
Ennyit érnek a fiatal "sztárjaink"...Remélem ezek után helyén kezeli őket a sajtó és nem lesz 2 naponta friss NK9 cikk, a többiről nem is beszélve.sajnos igazat kell, hogy adjak. Akármennyire si lehetnek tehetségesek, ahogy JJ is mondta itthon, a legnagyobb hiány ilyenkor mindig kijön: az alázat
BOTRÁNY!
Az a baj, hogy nem tudják helyén kezelni a dolgokat, ez a realitás...szégyen volt a tegnapi meg a mai meccs is.JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ennyit érnek a fiatal "sztárjaink"...Remélem ezek után helyén kezeli őket a sajtó és nem lesz 2 naponta friss NK9 cikk, a többiről nem is beszélve.BOTRÁNY!
Az a baj, hogy nem tudják helyén kezelni a dolgokat, ez a realitás...szégyen volt a tegnapi meg a mai meccs is.
több mint 14 éve
Khm... ez a magyar válogatott keret a támadó kp-oknál a legbővebb...Hmm Egervárinak grat: nem csak a svédek elleni meccsen betlizett (szvsz edzői betli volt ez a 2-0 legink) hanem azzal h Komant felvitte a nagyválogatotthoz az U21-es csapatot is sikeresen megbontotta...empty taxiEzt azért felejtsük már el h lehet. Az egész világon leszarják az U21-es csapatot, ha a nagy válogatottról van szó, csak nálunk vannak ilyen szent tehénként kezelve az utánpótláscsapataink. Tudom, a vb 3. hely szép eredmény volt, de ennél többet érne szerintem egy nagyválogatott kijutás.F.Schleck
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hmm Egervárinak grat: nem csak a svédek elleni meccsen betlizett (szvsz edzői betli volt ez a 2-0 legink) hanem azzal h Komant felvitte a nagyválogatotthoz az U21-es csapatot is sikeresen megbontotta...empty taxiEzt azért felejtsük már el h lehet. Az egész világon leszarják az U21-es csapatot, ha a nagy válogatottról van szó, csak nálunk vannak ilyen szent tehénként kezelve az utánpótláscsapataink. Tudom, a vb 3. hely szép eredmény volt, de ennél többet érne szerintem egy nagyválogatott kijutás.
több mint 14 éve
Hmm Egervárinak grat: nem csak a svédek elleni meccsen betlizett (szvsz edzői betli volt ez a 2-0 legink) hanem azzal h Komant felvitte a nagyválogatotthoz az U21-es csapatot is sikeresen megbontotta...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...