Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak én gondolom úgy, hogy a görögök és az oroszok ellen is lejt a pálya a lengyeleknek?fetomynem csak te, nagyon fújnak a lengyeleknek.
több mint 13 éve
Visszanéztem, milyen szerelést? Tiszta volt minden.Én nem akarok szőrszálhasogató lenni, de úgy veszem ki, hogy Knézynél az egykapuzás azt jelenti, hogy át-át megyünk az ellenél térfelére, ahol tartogatjuk a labdát, majd elveszítjük 😀 kapura még véletlenül sem lövünk 😀JC6Ez az egyik, plusz az agyonrúgom a kapust, illetve belegurítom a kezébe = hatalmas bravúr!
Ollé Pavjucsenkó! Egyébként Blaszci hatalmas lövése előtt azért én megnézném visszajátszásban azt a lengyel szerelést ott hátul...fetomy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Csak én gondolom úgy, hogy a görögök és az oroszok ellen is lejt a pálya a lengyeleknek?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csak én hallom azt, hogy Hrutka Jani lengyel lett? 😂
több mint 13 éve
Jenőt valaki lőjje le..lolvagy kocsmába kell nézni a meccset,vagy zenét kell hallgatni közben és úgy nem is olyan idegesítő 😀

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Én nem akarok szőrszálhasogató lenni, de úgy veszem ki, hogy Knézynél az egykapuzás azt jelenti, hogy át-át megyünk az ellenél térfelére, ahol tartogatjuk a labdát, majd elveszítjük 😀 kapura még véletlenül sem lövünk 😀JC6Ez az egyik, plusz az agyonrúgom a kapust, illetve belegurítom a kezébe = hatalmas bravúr!
Ollé Pavjucsenkó! Egyébként Blaszci hatalmas lövése előtt azért én megnézném visszajátszásban azt a lengyel szerelést ott hátul...
több mint 13 éve
Jenőt valaki lőjje le..
több mint 13 éve
Itt a Román!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
pozitívum ,hogy ez a ruszki csapat nem nagyon tud rossz meccset játszani már az előző EB-n is pörgős kis meccseket toltak

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én nem akarok szőrszálhasogató lenni, de úgy veszem ki, hogy Knézynél az egykapuzás azt jelenti, hogy át-át megyünk az ellenél térfelére, ahol tartogatjuk a labdát, majd elveszítjük 😀 kapura még véletlenül sem lövünk 😀
több mint 13 éve
Az a baj, hogy a ruszkik átmentek hollandba. Mindenki mennybe akar menni, mindenki azt hiszi, hogy egy Samaras veszett el benne...
több mint 13 éve
ja mindenki arról beszélt (azon a 2 emberen kívül aki Samarosról beszélt) ,hogy a ruszkik játszák a legszebb focit az EB-n na ma ennek nyomát se lehet látni bár én még mindig azon vagyok ,hogy egy csapat lehet akármilyn jó ha nincs ott a csapatba Samaras,akkor csak azt tudja játszani amit az ellenfél engedegyébként ma szerintem még nem írta senki ezért be írom!nekünk kellene ott lenni!mert mi nagyon kreatív csapat vagyunk nagy tervekkel!!Kissjaja,majdnem mint Svájc!
btw na erre nem számítottam, bár bennevolt a levegőben már. Viszont az sokat ront a russian Babushky megítélésén, ha ezeket a rettentő gyenge polákokat nem ütik meg...
BUNYÓÓÓÓÓÓ!!!!!fetomy

Samaras játszott?
több mint 13 éve
egyébként ma szerintem még nem írta senki ezért be írom!nekünk kellene ott lenni!mert mi nagyon kreatív csapat vagyunk nagy tervekkel!!Kissjaja,majdnem mint Svájc!
btw na erre nem számítottam, bár bennevolt a levegőben már. Viszont az sokat ront a russian Babushky megítélésén, ha ezeket a rettentő gyenge polákokat nem ütik meg...
BUNYÓÓÓÓÓÓ!!!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fetomy: jaaa, nem rég jöttem haza edzésről 😀hatalmas... szakadok, sírok, fetrengek 😀
több mint 13 éve
BLASZCZYKOWSKI!!!!!! Ezaz!!!
több mint 13 éve
Kuba beverte mint betyár a babot... 😀Knézy azért pár másodperc után már el tudja találni, hogy ki lövi a gólt...haladás

JT Daniels fan
több mint 13 éve
hopp 😀
több mint 13 éve
egyébként ma szerintem még nem írta senki ezért be írom!nekünk kellene ott lenni!mert mi nagyon kreatív csapat vagyunk nagy tervekkel!!Lengyel középpályán 0 kreativitás van.Schleckez az egész lengyel csapat egy hulladék... Egyértelmű mi lesz itt. Mivel a görög, cseh és lengyel válogatott is túl szánalmas, az UEFA szól, hogy a no2 hleyen Svájc megy tovább.
látom Szlovákiába kicsit lassabban ért el a kép JC6 😀fetomy

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Ezt az Arsavint gyorsan lekéne hozni mert szopó lesz....
több mint 13 éve
hoppááááá mekkora góóól

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Lengyel középpályán 0 kreativitás van.Schleckez az egész lengyel csapat egy hulladék... Egyértelmű mi lesz itt. Mivel a görög, cseh és lengyel válogatott is túl szánalmas, az UEFA szól, hogy a no2 hleyen Svájc megy tovább.
látom Szlovákiába kicsit lassabban ért el a kép JC6 😀
több mint 13 éve
Hát ez haláli gecc, 10 perce sírva röhögök, ilyen nincs 😀 😀 😀ha gondolod lehetsz #3 Samaras fan!sőt meg tisztelnél ha az lennél 😊
JC6

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát ez haláli gecc, 10 perce sírva röhögök, ilyen nincs 😀 😀 😀
több mint 13 éve
tegnap reggel meg az egyik ilyen reggeli műsorba volt egy jós csávó (ahol a Balázs meg a Vadon Jani a műsorvezető) azt mondják neki ,hogy nagy pénzt fel tennének rá ,ha meg jósolja,hogy a Szerbek ott lesznek-e a legjobb 4ben..a jós csávó kis csontokkal meg ilyen kis szarokkal el kezd jósolni vagy 5 percig aztán meg szólal...a Szerbek ott lesznek a legjobb 4 között!! 😀 ez is ilyen Svájci fail 😀

Samaras játszott?