NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
54
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
19
10
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
13
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
12
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
9
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
ha ma nyernek a ruszkik akkor ők már tovább is jutnak ugyi?KissHát durva lenne 6 ponttal kiesni 😊 Bár Samaras még tehet róla, hogy úgy legyen.
btw Malafeevnek aztán tényleg nagy reflexei voltak, konkrétan lábonfejelték 😀 A nagy reflex max az volt, hogy reflexből nem rántotta el a lábát 😀 Viszont legalább NEM Podolski fejelte rá.
több mint 13 éve
Am az nekem kimaradt hogy miért Malafeev a kezdő kapus, valaki felvilágosítana? Persze nem bántásból mert jó kapus, csak érdekel.HanniAkinfeev kihagyta a szezon nagy részét ACL-szakadással.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Am az nekem kimaradt hogy miért Malafeev a kezdő kapus, valaki felvilágosítana? Persze nem bántásból mert jó kapus, csak érdekel.
több mint 13 éve
ha ma nyernek a ruszkik akkor ők már tovább is jutnak ugyi?

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Lengyel - Orosz Varsó
német bíró
ez csak jó lehet. Davaj Rosszija!
(a This is Russia transzparensen meg behubesza volt a röhögéstől...ugyanis az orosz himnuszban van egy olyan rész - ha jól tudom - amely szerint a lengyel erdőktől a fekete-tengerig az Oroszország) 😀
több mint 13 éve
Jó persze, akkor inkább már Samaras és Samaras!Na gyühet Knézy meg a ruszkik! Hajrá jó meccs és Shirokov-Arshavin.fetomyDzagoev és Pavlyuchenko 😛empty taxi
több mint 13 éve
Na gyühet Knézy meg a ruszkik! Hajrá jó meccs és Shirokov-Arshavin.fetomyDzagoev és Pavlyuchenko 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Na gyühet Knézy meg a ruszkik! Hajrá jó meccs és Shirokov-Arshavin.
több mint 13 éve
"És akkor a mérkőzés után kezdődjön a játék" by Knézy.....megint bekarmolt meccs előtt.. 😀 😀
több mint 13 éve
majd akkor nézek manchester meccset ,ha Samaras ott rúgja a bőrt 😀 egyébként a közel múltba vol ilyen ,hogy az united ilyen fiatal tehetségek igazolt?Te nem tudod???? S be mered ide írni szégyelld el magad gyorsan 😉 😛"Off": A United leigazolta Nick Powellt.vassadiaz ki? 😮Kiss
amúgy: http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-szerzodtettek-a-18-eves-tehetseget-a-negyedosztalybol-2139385
Cech meg ezt a formáját bemutathatta volna ellenünk is (Barca) 😛dande

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Állítólagos szupertehetség, a negyedosztály playoffját megnyerő Crewe-ban játszott (a döntőben kis gólt lőtt), a Chelsea és az Arsenal is pályázott rá. Szegény ember Hazardja."Off": A United leigazolta Nick Powellt.vassadiaz ki? 😮Kiss
több mint 13 éve
Te nem tudod???? S be mered ide írni szégyelld el magad gyorsan 😉 😛"Off": A United leigazolta Nick Powellt.vassadiaz ki? 😮Kiss
amúgy: http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-szerzodtettek-a-18-eves-tehetseget-a-negyedosztalybol-2139385
Cech meg ezt a formáját bemutathatta volna ellenünk is (Barca) 😛
több mint 13 éve
"Off": A United leigazolta Nick Powellt.vassadiaz ki? 😮

Samaras játszott?
több mint 13 éve
"Off": A United leigazolta Nick Powellt.
több mint 13 éve
háát ez tipikusan ilyen zsacskós meccs volt (ne kérdezzétek mit jelent tegnap hallottam a kocsmába 😀)

Samaras játszott?
több mint 13 éve
le vagyok törve 😕 remélem holnap este svájc parádézikMiről beszélsz, még mindig továbbjutásra áll svájc...fetomyAzt hozzátenném, hogy kb. az összes görög beadás le lett fújva...lool bunda...egy csapatnak drukkolunk igazán azt is ki ejtik :/Kiss
Na sebaj, remélem a lengyelek mennek tovább.fetomy

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Miről beszélsz, még mindig továbbjutásra áll svájc...Azt hozzátenném, hogy kb. az összes görög beadás le lett fújva...lool bunda...egy csapatnak drukkolunk igazán azt is ki ejtik :/Kiss
különben meg szopjon le a bíró, Torosidis nem is volt lesen.... Mondom én, az összes jó helyre tartó beadásukat lefújta.
több mint 13 éve
Ezt én is tudom, de ne lődd már le a poént a többiek előtt, vagy legalább tegyél elé egy spoilert 😕Azt hozzátenném, hogy kb. az összes görög beadás le lett fújva...Samaras megszórja a ruszkikat és a görögök!eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Azt hozzátenném, hogy kb. az összes görög beadás le lett fújva...lool bunda...egy csapatnak drukkolunk igazán azt is ki ejtik :/

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Azt hozzátenném, hogy kb. az összes görög beadás le lett fújva...Samaras megszórja a ruszkikat és a görögök!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Azt hozzátenném, hogy kb. az összes görög beadás le lett fújva...Na sebaj, remélem a lengyelek mennek tovább.
több mint 13 éve
Szorgos görögökEz olyasmi mint a temperamentumos finnek, vagy a csendes olaszok.
WTF???
Ez az oximoron klasszikus példája. 😊Sinisa
több mint 13 éve
Szorgos görögökWTF???
Ez az oximoron klasszikus példája. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.