Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azé meg kell hagyni, nagyon szép focit tolnak a ruszkik. Első 3-ban ott lesznek, meg is rakom 😀
több mint 13 éve
nem 4en vannak egy csoportba? vagy Svájc i itt van?mivel az A-csoportban 5-ből 2 megy tovább, így 6 ponttal még vígan kizuhatnak, ha jobb leszek a csehek gólaránya 😊jjncaaha ma nyernek a ruszkik akkor ők már tovább is jutnak ugyi?KissHát durva lenne 6 ponttal kiesni 😊 Bár Samaras még tehet róla, hogy úgy legyen.
btw Malafeevnek aztán tényleg nagy reflexei voltak, konkrétan lábonfejelték 😀 A nagy reflex max az volt, hogy reflexből nem rántotta el a lábát 😀 Viszont legalább NEM Podolski fejelte rá.fetomy

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
mivel az A-csoportban 5-ből 2 megy tovább, így 6 ponttal még vígan kizuhatnak, ha jobb lesz a csehek gólaránya 😊ha ma nyernek a ruszkik akkor ők már tovább is jutnak ugyi?KissHát durva lenne 6 ponttal kiesni 😊 Bár Samaras még tehet róla, hogy úgy legyen.
btw Malafeevnek aztán tényleg nagy reflexei voltak, konkrétan lábonfejelték 😀 A nagy reflex max az volt, hogy reflexből nem rántotta el a lábát 😀 Viszont legalább NEM Podolski fejelte rá.fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Dzagoev Isten.Amadeus91te meg az istennő 😀 😀
több mint 13 éve
Csak szerintem cink egy szövkapnak egy EB-meccsen melegítőben nyomulni?empty taxijaja, ilyen melegben elég a trikó, gatya, papucs
több mint 13 éve
Jah az is ütött, mondjuk olyat már láttam Ancelottitól is.Csak szerintem cink egy szövkapnak egy EB-meccsen melegítőben nyomulni?empty taxiBilic öltöny + nike sapka visz mindent. Legnagyobb szövkap all time. 😀Hanni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
ez nem is vitás!!igazi példa kép...érthető hiszen hatalasabb is mint csák.fetomyaz nem petárda, hanem görög Samaras őő izé tűz.fetomy😀😀 ez a Samaras nagyobb téma lett mint chuck norris 😀Kiss

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Csak szerintem cink egy szövkapnak egy EB-meccsen melegítőben nyomulni?empty taxiBilic öltöny + nike sapka visz mindent. Legnagyobb szövkap all time. 😀
több mint 13 éve
érthető hiszen hatalasabb is mint csák.😀😀 ez a Samaras nagyobb téma lett mint chuck norris 😀Kissaszongya még mindig ég a petárda....Kissaz nem petárda, hanem görög Samaras őő izé tűz.fetomy
több mint 13 éve
😀😀 ez a Samaras nagyobb téma lett mint chuck norris 😀aszongya még mindig ég a petárda....Kissaz nem petárda, hanem görög Samaras őő izé tűz.fetomy

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Csak szerintem cink egy szövkapnak egy EB-meccsen melegítőben nyomulni?

Madden hates me.
több mint 13 éve
aszongya még mindig ég a petárda....Kissaz nem petárda, hanem görög Samaras őő izé tűz.
több mint 13 éve
5 perce néztem meg az eredmenyek.comon, hogy Dzagoev játszik-e 😀egy villanás kell neki, nagy player lesz

JT Daniels fan
több mint 13 éve
aszongya még mindig ég a petárda....

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
EZ AZ!
több mint 13 éve
Dzagoev Isten.
több mint 13 éve
Tudtam, hogy nem sirokovot kellett volna megvennem 😀 Sebaj legalább Assavin assist
több mint 13 éve
Arsavin - Dzagojev :cool:
több mint 13 éve
Kerzsakovnak szólni kéne h a lövés célja az h a hálós területen kössön ki a labda. Jah nem mert akk nem jön a Román aki orosz és Pavljucsenko.

Madden hates me.
több mint 13 éve
na vazz, majdnem egy Lewa assziszt, és Polanski gól.. 😀
több mint 13 éve
igen,igen én is a Samarasos verzióra gondoltam 😊 köszönöm a válaszodat!!ha ma nyernek a ruszkik akkor ők már tovább is jutnak ugyi?KissHát durva lenne 6 ponttal kiesni 😊 Bár Samaras még tehet róla, hogy úgy legyen.

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Jó lesz az orosz 6, cseh 3, lengyel-görög 1-1-nek is Taxi 😊WyattKözben rájöttem, töröltem is a hszt.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Ohhhh így már világos, nem vagyok annyira benne az orosz bajnokságban. Köszi 😊Am az nekem kimaradt hogy miért Malafeev a kezdő kapus, valaki felvilágosítana? Persze nem bántásból mert jó kapus, csak érdekel.HanniAkinfeev kihagyta a szezon nagy részét ACL-szakadással.empty taxi
több mint 13 éve
Hat ponttal simán ki lehet akár még esni, de úgy nem, hogy az első meccs iksz lett 😊ha ma nyernek a ruszkik akkor ők már tovább is jutnak ugyi?KissHát durva lenne 6 ponttal kiesni 😊 Bár Samaras még tehet róla, hogy úgy legyen.