Tenisz

16 feliratkozó

13 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 389 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Zverev W 😎
14 napja
slowmotion Dallas Cowboys 24 595 — Cowboys fan
re: magyar női tenisz

úgy két éve volt témázás arról, hogy bár Bondár a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar teniszező, de Udvardy jött fel, mint a talajvíz, meg Gálfi is közeledett a százhoz stb.

na azóta Udvardynak volt pár sérülése, nem tudott ritmusba kerülni, most éppen játszik egy meccset, de szerintem el fogja veszteni.

na nem is ez a lényeg, hanem hogy most belenéztem egy meccsébe, és nekem úgy tűnik, hogy bár sosem volt nádszál alkatú, de most kb Babos alkatára mozdult rá.
vagy nem is tudom, gondolkoztam a késelés előtti-utáni Szelesen, de ő szerintem "csak" túltolta a kreatint Amerikába kerülve, mert nem csak a combja lett erősebb, hanem a felkarja is kétszer akkora.
de Udvardynál - még egyszer hangsúlyozva: két éve nem láttam meccsét - nekem nagyon úgy tűnik, hogy combra felszaladt jó pár kiló, és mivel nem izomnak tűnik, ezért nem hiszem, hogy gyorsabb lesz tőle.

úgyhogy most megint Bondár a honi első, de a kilencvenen belül már elered az orra vére, szóval megint csak nincs jó helyzetben a női teniszünk...
26 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 497 — Kinek mit intézett a kormánya
 444.hu/2024/10/22/a-vb-aranylabdas-focista-diego-forlan-benevezett-elete-elso-profi-teniszversenyere
28 napja
Jughead Dallas Cowboys 5 187
Rafa utolsó salakpályás veresége Djoko ellen történt.

Rafa utolsó keménypályás veresége Djoko ellen történt.

Rafa utolsó füves pályás veresége Federer ellen történt.
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 19 357 — Vikings fan
Remélem Nadalnak tényleg ez volt az utolsó tétmeccse valahogy így az igazi, hogy ha vereség is azt Alcaraztól szenvedi el.
KeyG
Egyrészt nem volt tétmeccs, másrészt a bronzmeccsen Djoko ellen fog játszani.
Jughead
Kár, kár.
KeyG
Sokkal jobb lenne ha egy Djoko elleni gyozelemmel vegzodne 😀
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 423
Remélem Nadalnak tényleg ez volt az utolsó tétmeccse valahogy így az igazi, hogy ha vereség is azt Alcaraztól szenvedi el.
KeyG
Jughead
Kár, kár.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
KeyG
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 423

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
no Baltimore Ravens 7 244
Nadal 90 százalék feletti win rate-e brutál, és azt se gondoltam volna, hogy Taróczy többet nyert salakon, mint Federer vagy Djokovic.

youtu.be/Qh3NsUfGYxg?si=ueQtQ5Z5FAK7bKAC
Őszentsége Sobri Jóska
Pedig egyertelmu. Csak a korbol es a nemzetisegbol adodik hogy salak a legjobb boritasa ami adja a sok meccset. RF es djokonak meg a maximum a Big versenyek donto tobbsegben. Egyszeruen a matek adja hogy darabra nem lesznek elegek. A big versenyeken viszont kerdes nincs. Djoko es RF szerintem tobb RG meccset nyert mint TB az osszes big salakos versenyen ( Tipp )
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 373 — #NoStress
Nadal 90 százalék feletti win rate-e brutál, és azt se gondoltam volna, hogy Taróczy többet nyert salakon, mint Federer vagy Djokovic.

youtu.be/Qh3NsUfGYxg?si=ueQtQ5Z5FAK7bKAC

1 hónapja
Azért Alcarazt ne hasonlítsuk Fritzhez.
Az egyik a koranak meghatarozo jatekos mar most a nagy 3-ashoz mérik. ( majd kiderül hogy jogosan-e), de legalabb 2 polc van köztük.
Toca
Nem hasonlítottam hozzá, de ne zavartasd magad.
szaba
Igazabol jobban vegig olvasva tenyleg nem. Mea culpa kicsitcfelreertelemztem így 6 gintonic utan 😀
Toca
Minek iszol ennyi tonic-ot.
no
Nem ittam sok tonicot 😀
Toca
good-good
1 hónapja
Az egyik a koranak meghatarozo jatekos mar most a nagy 3-ashoz mérik. ( majd kiderül hogy jogosan-e), de legalabb 2 polc van köztük.
Toca
szaba
Igazabol jobban vegig olvasva tenyleg nem. Mea culpa kicsitcfelreertelemztem így 6 gintonic utan 😀
Toca
no
Nem ittam sok tonicot 😀

Szerkesztette: Toca
1 hónapja
Toca
szaba
Toca
1 hónapja
Toca
szaba
1 hónapja
Ha mar Fritz felmerult. Nem ertem ezeket a sracokat. Van egy merkozes ahol tud nyerni HA Djoko leserul vagy eldurran fizikailag ( nem GS, nem 700 fokban jatszottak es aranylag gyors palya ahol meg djiko is tud sietni tobbfelekeppen ha akar/kell/rakenyszerul ) es ha kiszervalja. Az elsot hagyjuk a masodik elkepesztoen nehez a sajat reszrol is hozni es kulonosen djoko ellen.

Termeszetesen tudott volna gyozni de ahhoz ki kellett volna lepnie a sajat jatekabol es kockaztatnia. Nem tudom miert nem teszik meg egy ilyen meccsen ahol maximum maskeppen kapott volna ki. Tegnap Mensik detto, de o messzirol jon es nem akart "maga miatt" kikapni, de Fritz mar akarhatna nyerni.
no
Valahol ebben van Alcaraz bája, vagy ha úgy tetszik titka. Nem fél. És emiatt jön több esetben érthetetlen vereség. De többnyire megnyeri a meccseit. Erre legjobb példa a tavalyi és idei Wimbledon döntők.
szaba
Alcaraz a djoko kategoriaba esik es ot is le lehet gyozni de Fritznek ellene is ki kellene lepjen a sajat jatekabol. Az Alcaraz-Djoko parharc meg nem letezik, vagyis a spanyol az eselyesebb mar mindig. De ez olyan mint az Agassi-RF parharc, egy oriasi jatekos aki meg oregenek is eleg jo, de kozel sincs a csucsahoz mar. Az hogy ezzel meg mindig a 3. legjobb jatekosnak lehet tekinteni az a negyediktol lefele minositi a konkurenciat.

amugy nalam ez a fajta konkurencia a lenyeg es ezert Sampras nalam nem a negyedik a GOAT listan.

De Fritznel van egy mentalis gat is Alcarazhoz kepest, o a Zverev-Medve korosztaly es meg talan ok az utolsok akik a Big3-vel es mar semmikeppen a B4-al kellett versenyezniuk amikor meg erobol nyomtak. Egy fiatalnak aki barmely tehetseges volt mondjuk Wimbledonban gyozni AM-Djoko-RF ellen ugyanazon a tornan, vagy RG-on egy Waw-RF-Djoko-RN a dontoben, ok ne legyen lehetetlen RN az elodontoben de utana meg szinte barki elverne fizikailag ugy ki lenne csavarva ha hozna is az oriasi meglepetest. A B3 ellen levo generaciok mentalisan is el voltak taposva. Ma nincs 5-nel tobb ember aki kepes nyerni pedig a konkurencia pont ez az 5. Es medve mar a korban van ahol szokott jonni a visszaeses. A kovetkezo generacionak nincs/nem lesz lehetetlen kuldetese, gyakorlatilag kettot kell tulelni. Es itt meg a lefedes sem tokeletes A salakon egy az a ketto es a nagyon gyorson is inkabb egy az a ketto. A fu az raerzes es igazodas a palyahoz.
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 10 530
Toca
1 hónapja
Ha mar Fritz felmerult. Nem ertem ezeket a sracokat. Van egy merkozes ahol tud nyerni HA Djoko leserul vagy eldurran fizikailag ( nem GS, nem 700 fokban jatszottak es aranylag gyors palya ahol meg djiko is tud sietni tobbfelekeppen ha akar/kell/rakenyszerul ) es ha kiszervalja. Az elsot hagyjuk a masodik elkepesztoen nehez a sajat reszrol is hozni es kulonosen djoko ellen.

Termeszetesen tudott volna gyozni de ahhoz ki kellett volna lepnie a sajat jatekabol es kockaztatnia. Nem tudom miert nem teszik meg egy ilyen meccsen ahol maximum maskeppen kapott volna ki. Tegnap Mensik detto, de o messzirol jon es nem akart "maga miatt" kikapni, de Fritz mar akarhatna nyerni.
no
Valahol ebben van Alcaraz bája, vagy ha úgy tetszik titka. Nem fél. És emiatt jön több esetben érthetetlen vereség. De többnyire megnyeri a meccseit. Erre legjobb példa a tavalyi és idei Wimbledon döntők.
szaba
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 10 530

no
1 hónapja

1 hónapja
Amugy ez relativ, a gyengebb korszakok produkalnak "gyengebb" nyerteseket es dontosoket. 2002 Sampras egy gyenge jatekos volt es semmivel sem volt jobb jatekos mint Fritz most vagy a 1996-os Becker csak ok nagy nevek es elnezzuk.
1 hónapja
Azon gondolkozom, amiota kovetem a teniszt (2000es evek kozepe) lattam-e Fritznel gyengebb jatekost GS dontoben?
Duff
Martin Verkerk 2003-ból a legrosszabb, bár nyilván a sérülések nem segítették.

Ha 2000-es évék közepe óta, akkor Kyrgios a leggyengébb aztán Fernando González/Baghdatis.

De Fritz nálam semmivel se rosszabb, mint a Raonic, Kevin Anderson (2 GS döntő) féle szervabotok.
Jughead
Azért a Cilic, Thiem tandem se világverő. Csak kijött nekik a lépés. És ők nyertek is.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezzel nagyon nem értek egyet, mindketten a nagy hármas/négyes áldozatai, de kifejezetten jó teniszezők (főleg Thiem, ha ő nem sérül le, akkor a mostani átmeneti időszakban 1-2 GS simán leesett volna neki).
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 373 — #NoStress
Azon gondolkozom, amiota kovetem a teniszt (2000es evek kozepe) lattam-e Fritznel gyengebb jatekost GS dontoben?
Duff

Ha 2000-es évék közepe óta, akkor Kyrgios a leggyengébb aztán Fernando González/Baghdatis.

De Fritz nálam semmivel se rosszabb, mint a Raonic, Kevin Anderson (2 GS döntő) féle szervabotok.
Jughead
Azért a Cilic, Thiem tandem se világverő. Csak kijött nekik a lépés. És ők nyertek is.

1 hónapja
Duff

1 hónapja
wrexham 200
Duff
ezen már én is sokat gondolkodtam. Gaston Gaudiot még rosszabbnak gondolom, de top2 nálam is.
1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 133