Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Tenisz

15 feliratkozó

3 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 433
Az elmúlt 3 évben aki megnyerte a férfiaknál a Cincy 1000-est az megnyerte az Opent is.
2023 Djokovic, 2024 Sinner, 2025 Alcaraz.
Azelőtti 13 évben csak kétszer sikerült ez a dupla.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 órája
Jordan Lee le is rendezte az amúgy 159. keményen a legjobb ámbár idegbajos észt Mark Lajalt.

17 órája
remontada San Francisco 49ers 2 115
Fils win

Csak maradjon végre egészséges
1 napja
no Baltimore Ravens 9 067
A kvalival egy baj van csak. Kikaphat konnyeden es megsem tud elbucsuzni. O egy oreg pocakos aki a szivet lelket kitette volna hogy legalabb megnehezitse az ellenfel dolgat mikozben kiszolgalta volna a kozonseget. Ok megtapsolhattak volna es tombolhattak volna az erofeszites lattan. Ennyi lett volna a cel. Megerdemelte volna.

Dimitrov a serulesebol jon vissza es azert nem tud ott lenni alanyi jogon es o elindul a kvalin, de o folytatni szeretne a palyafutasat. Monfils aki kapott es Waw befejezi es utolso tancra jelentkeztek itt.

Persze a szervezok szive joga
1 napja
Kért amúgy Waw, illett volna odaadni, mint az AO-n vagy Wimbledonban, de nem adtak neki.
Jughead
Így furább, mert az aktív játékosok közül nem sok US Open győztes van, ráadásul Wawrinka 125., míg Kypson a 113., Sweeny a 122., Blanch a 224. akik kaptak, de ezek szerint nem ő volt a prioritás, hanem a hazaiak. Érthető, de valóban kár érte.
Selejtezőben miért nem indul? Ott indulhatna. Túl sok és túl strapás lenne az a pár plusz meccs 41 évesen? Vagy ezek után basszákmegmagukatcsakazértseindulok az attitűd?
Őszentsége Sobri Jóska
Sweeny ausztrál de sokat szerepel amerikai challengereken.
Szerintem számított Wawrinka a szabadkártyára ezért is jött át Cancúnba.
Dimitrov se kapott, de ő jelentkezett kvalira.

1 napja
warr_b Washington Commanders 31 192 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kért amúgy Waw, illett volna odaadni, mint az AO-n vagy Wimbledonban, de nem adtak neki.
Jughead
Így furább, mert az aktív játékosok közül nem sok US Open győztes van, ráadásul Wawrinka 125., míg Kypson a 113., Sweeny a 122., Blanch a 224. akik kaptak, de ezek szerint nem ő volt a prioritás, hanem a hazaiak. Érthető, de valóban kár érte.
Selejtezőben miért nem indul? Ott indulhatna. Túl sok és túl strapás lenne az a pár plusz meccs 41 évesen? Vagy ezek után basszákmegmagukatcsakazértseindulok az attitűd?
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, ez a fura, hogy még ha számított is a szabadkártyára, miért nem nevezett a kvalira? Ha megkapja, visszamondja a kvalit, nem történik semmi. Ha meg nem, akkor is elindulhatott volna, persze akkor három plusz meccs a főtáblához, de legalább ott van, így meg nézheti a tévében. De hát ugye sosem az eszéről volt híres 😄 Vagy esetleg lehetett volna ugye előrébb is a világranglistán.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 149 — #NoStress
Jughead

1 napja
Venus nem indul egyeniben, nem?

Amugy siman kedveznek az amerikaiaknak az amerikaiak.
no
nekem úgy rémlik hogy indul, de nem is ez a lényeg, hanem hogy kik kapnak évről évre, de ezt te is nagyon jól tudod. Aki meg nem érti az irogatja az okosságot de szövegértelmezés már nehézkes szegénynek
remontada
Azért tudsz zavarosan, értelmetlenül írni, ismerd be.
Wawrinka nyert US Opent, szóval akár adhattak is volna neki szabadkártyát, simán beleférne (én is adtam volna), de nem adtak, így ezen problémázni teljesen felesleges, lehet nem is kért, és Bázelben lehet akar elköszönni, nem az USA-ban.
Őszentsége Sobri Jóska

Azt, hogy remontada Venus-t miért hozta fel, szerintem rajta kívül senki se érti, hiszen ha Waw-nak illik odaadni, akkor Venus-nak, aki amerikai, közönségkedvenc és 2x bajnok pláne illik, de irreleváns is, hiszen nem Waw-tól vesz el helyt és nem is ugyanazok döntenek a női és férfi WC helyekről.
Jughead
Azért hoztam fel mert visszavonult számtalanszor, nem nyert meccset ki tudja mióta mégis kap. Míg Waw most búcsúzna el először és utoljára, látjuk megkora meccseket játszik még utolsó meccsein.
Senki nem mondta hogy előle vesz el helyet.

Szerkesztette: remontada
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 955

no
nekem úgy rémlik hogy indul, de nem is ez a lényeg, hanem hogy kik kapnak évről évre, de ezt te is nagyon jól tudod. Aki meg nem érti az irogatja az okosságot de szövegértelmezés már nehézkes szegénynek
remontada
Wawrinka nyert US Opent, szóval akár adhattak is volna neki szabadkártyát, simán beleférne (én is adtam volna), de nem adtak, így ezen problémázni teljesen felesleges, lehet nem is kért, és Bázelben lehet akar elköszönni, nem az USA-ban.
Őszentsége Sobri Jóska

Azt, hogy remontada Venus-t miért hozta fel, szerintem rajta kívül senki se érti, hiszen ha Waw-nak illik odaadni, akkor Venus-nak, aki amerikai, közönségkedvenc és 2x bajnok pláne illik, de irreleváns is, hiszen nem Waw-tól vesz el helyt és nem is ugyanazok döntenek a női és férfi WC helyekről.
1 napja

no
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
Az utolso meccse valoszinuleg Baselben lesz, de az elkoszon minden fontosabb tornajatol mert ott az lesz az utolso. Monfils kapott es o hasonlo. Valoszinuleg o nagyobb penzt hoz, jobb tortenet...

De az elkoszones az itt ugy ertendo hogy tornarol tornara meg akkor is ha utana jatszik 8 honapot, de ott utoljara adott helyen.
1 napja

no
remontada

1 napja

no

Szerkesztette: remontada
1 napja

1 napja
Szomorú és számomra felháborító hogy Stan nem kapott szabadkártyát a US Openre.
Nem tud ott elbúcsúzni..
remontada
Talán mert a kutya sem kiváncsi már rá, teljesen jogosan 😁
warr_b
Te lehet nem..
remontada
Gyík és Wawrinka fan vagy, már mindent értek 😂 Gondolom Zverev is szimpi 🤣
warr_b
Zverevet rühellem, leeshetett volna már. Wawrinka semleges, simán leírtam a véleményemet hogy egy ekkora játékosnak illik WC-t adni a sokadik nyomorult helyett aki soha semmit nem fog elérni vagy a 70 éves Venusnak aki annyi pontot nyer az idei US Openen mint te vagy én.
remontada
Mondjuk az meglepő lett volna, ha Venus helyett kap WC-t.
Jughead
Lényeg hogy érted. Ja nem.🤞
1 napja
Wawrinka tok jo meccseket tolt iden, es meg szorakoztatokat is
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 955
Nem tud ott elbúcsúzni..
remontada
warr_b
Te lehet nem..
remontada
warr_b
Zverevet rühellem, leeshetett volna már. Wawrinka semleges, simán leírtam a véleményemet hogy egy ekkora játékosnak illik WC-t adni a sokadik nyomorult helyett aki soha semmit nem fog elérni vagy a 70 éves Venusnak aki annyi pontot nyer az idei US Openen mint te vagy én.
remontada
Mondjuk az meglepő lett volna, ha Venus helyett kap WC-t.
1 napja
Nem tud ott elbúcsúzni..
remontada
warr_b
Te lehet nem..
remontada
warr_b
1 napja
warr_b Washington Commanders 31 192 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem tud ott elbúcsúzni..
remontada
warr_b
Te lehet nem..
remontada

Szerkesztette: warr_b

1 napja
Nem tud ott elbúcsúzni..
remontada
warr_b
Te lehet nem..
1 napja
Nem tud ott elbúcsúzni..
remontada

1 napja
Nem tud ott elbúcsúzni..
remontada
Majd Bázelben. Elvégre svájci.

1 napja
Nem tud ott elbúcsúzni..
2 napja
Tessek, Nakashima hoz 2 jo eredmenyt egymas utan akarmi lesz mar ez.
3 napja
Sinner out
steelwolf
Tegnap meg Alcaraz jelentette be, hogy ő viszont indul.
Jughead
Érdekes lesz az idei US Open.
Alcaraz valszeg egyáltalán nincs formában.
Djokonak nagy lehetőség, de ő sincs nagy formában.
Zverev meg jött-ment ellenféltől kikapott.
Eljött Fritz ideje 🤪🫣
steelwolf
kire tenned fel a hazadat?
Mar most keszitheted a hangoslemezt, hogy az elso ember aki megnyeri anelkul hogy elindul tornan elotte.
Nem tudom elkepzelni hogy elindul ha nem kesz ra fizikailag. Ha kesz ra akkor a formaba lendules a tornan siman fog jonni. Annyira alatta van mindenki ha nem indul az olasz. A dontore lesz az elso es kis eselyu zverev az egyetlen ellenfele. Addigra meg lesz a meccs rutin. Ha o sem indult volna akkor valamelyik fiatalnak lett volna eselye hogy nyerjen egyet mint anno alcaraz az elsot. Zverev nem lekuzdhetetlen akadaly, de azert o lenne magasan a fo eselyes. Fritz es a jelenlegi formaja alapjan gyenge ( de a multja miatt ide tartozhatna ) medve aki meg a nemeten kivul tud 2 egymast tornat kovetoen is legalabb kozepesen teljesiteni. Fritzre meg ez sem igaz igazan, de egy tornan eppen kijohetne belole jo sorsolassal es a hazai palyan erre jo esely van. A fiatalokkal lehetne egy gyoztes kerdeses torna, de alcaraz 80%-san is jobb mindenkinel zverev es sinneren kivul.

A par izgalmas fiatal meg meg nagyon messze van. Jodar nem tudta kihasznalni hogy Cobolli egy temus Jim Courier. Egyszeruen meg nincsenek kesz es a celjaik meg nem ez, de ha alcaraz elverzik valahogy mindenki ellen jo esellyel indul szinte mindegyik. Ha alcaraz fizikailag nem 100-as az mas kerdes es elindul mert oriasi esely sinner nelkul. A sorsolason segitseget is fog kapni ( csodalkoznek ha jo jutna neki az elejen ), ami termezetes is.
no
Fritz? Ha ez a világtaln egyszer GS-t nyer akkor néztem utoljára ezt a sportot
remontada
Fritz nem rossz csak mint 2. kihivo qva gyenge. Sot alapvetoen mindenkor gyenge. DE meg igy is kiemelkedik a mezonybol.
Oszinten nezd meg ki az aki a top3 kivul ( djokot meg hagyjuk ) aki tud 2 nagyobb tornan azonos boritason remek erdemenyt elerni?
Es fritz itt volt megemlitve hogy o legalabb tud ilyenbol ha a kitetel nem remek hanem kozepes teljesitmeny.
Es medve tudott, par eve o sem tud. Es a mezony olyan amilyen.

Ezen kivul vannak egy egy fellangolasra kepes jatekos. Shelton meggyozo volt canadaban, de cincy leeges ( akarcsak tavaly ) es a tobbi is hasonlo.
De a "csoda fiatalok feltorese" is kulon fejezet.
Fonseca-mensik-cobolli ( 2 nagy GS eredmeny de semmi mas) -tien egy fokkal jobb az atlaga es jodar aki talan a legkiegyensulyozotabb es legmagasabb atlagu eredmenyeket hozta, de kiugro nagy eredmeny nelkul.

Igen fritz kutyauto jatekos egy all time listan, de ebben a mezonyben o elvonalba tartozik. De zverev egy kategoriaval feljebb van.
Ha hianyozna a ket titan akkor senkire nem mernek penzt tenni, de valaki akkor is nyerne es a ketto fo eselyes nalam zverev es fritz ( ha teljesen egeszseges ) lenne. Es ez a ketto egyutt igaz. De a mezony kezd alakulni de jelenleg nincs a 3 jatekoson kivul akinek GS nyeroen keszen van a jateka.
3 napja
Sinner out
steelwolf
Tegnap meg Alcaraz jelentette be, hogy ő viszont indul.
Jughead
Érdekes lesz az idei US Open.
Alcaraz valszeg egyáltalán nincs formában.
Djokonak nagy lehetőség, de ő sincs nagy formában.
Zverev meg jött-ment ellenféltől kikapott.
Eljött Fritz ideje 🤪🫣
steelwolf
kire tenned fel a hazadat?
Mar most keszitheted a hangoslemezt, hogy az elso ember aki megnyeri anelkul hogy elindul tornan elotte.
Nem tudom elkepzelni hogy elindul ha nem kesz ra fizikailag. Ha kesz ra akkor a formaba lendules a tornan siman fog jonni. Annyira alatta van mindenki ha nem indul az olasz. A dontore lesz az elso es kis eselyu zverev az egyetlen ellenfele. Addigra meg lesz a meccs rutin. Ha o sem indult volna akkor valamelyik fiatalnak lett volna eselye hogy nyerjen egyet mint anno alcaraz az elsot. Zverev nem lekuzdhetetlen akadaly, de azert o lenne magasan a fo eselyes. Fritz es a jelenlegi formaja alapjan gyenge ( de a multja miatt ide tartozhatna ) medve aki meg a nemeten kivul tud 2 egymast tornat kovetoen is legalabb kozepesen teljesiteni. Fritzre meg ez sem igaz igazan, de egy tornan eppen kijohetne belole jo sorsolassal es a hazai palyan erre jo esely van. A fiatalokkal lehetne egy gyoztes kerdeses torna, de alcaraz 80%-san is jobb mindenkinel zverev es sinneren kivul.

A par izgalmas fiatal meg meg nagyon messze van. Jodar nem tudta kihasznalni hogy Cobolli egy temus Jim Courier. Egyszeruen meg nincsenek kesz es a celjaik meg nem ez, de ha alcaraz elverzik valahogy mindenki ellen jo esellyel indul szinte mindegyik. Ha alcaraz fizikailag nem 100-as az mas kerdes es elindul mert oriasi esely sinner nelkul. A sorsolason segitseget is fog kapni ( csodalkoznek ha jo jutna neki az elejen ), ami termezetes is.
no
Fritz? Ha ez a világtaln egyszer GS-t nyer akkor néztem utoljára ezt a sportot