USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 320 — zászló zászló szív
Német pénzügyminiszter közben lenyilatkozta, hogy részükről mehet Oroszország lekapcsolása a switftről. Az Európa Tanácsban felfüggesztették Oroszország tagságát.
Amadeus
Akkor mi is rá fogunk bólintani. Bár nem tudom, hogy egyáltalán szükség van-e erre. Ez most EU hatáskör? Nem teljesen tiszta

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191
oroszoknál másfél nap alatt 2800 halott.

A Financial Times közölte a részleteket, eszerint péntek délután 3 óráig eddig:

80 harckocsi,
516 különböző páncélozott jármű,
10 repülőgép,
7 helikopter,
2800 katona
került az orosz haderő veszteséglistájára.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191
Német pénzügyminiszter közben lenyilatkozta, hogy részükről mehet Oroszország lekapcsolása a switftről. Az Európa Tanácsban felfüggesztették Oroszország tagságát.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
Nem friss hír, de örülnék, hogyha kicsit megcsapolnák a pénzügyi tartalékokat, adatokat szivárogtatnának, stb.

www.abc.net.au/news/science/2022-02-25/hacker-collective-anonymous-declares-cyber-war-against-russia/100861160
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
De mit is csinált Svédország és Finnország hogy meg lettek fenyegetve? Léteznek? Vagy ők is nácik? Most kicsit elvesztettem a fonalat.
Mikey
Tegnap jelezték, hogy bevonja őket a NATO a megbeszélésekbe.
Tony Adams
Hatalmas bűn szerintem is, megérdemlik hogy meg legyenek támadva.
Mikey
Szerintem ez az olimpiai hokidöntő miatt van. A svédek meg azért, mert az elődöntőben túlzottan lefárasztották a szbornajat.
somoskovig
A finneknél még opció lehet az is, ha már hoki, hogy a Jokerit visszalépett a KHL playofftól. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Jol lattam, hogy a svedek uzentek a tweetben hogy go fuck yourself? 😊
Vrij6
Az a Kígyó-szigeti 13 ukrán határőr volt, nem? 😊

Amúgy az megvan, hogy az a Kígyó-sziget román felségterület, csak volt ott egy ukrán támaszpont?
warr_b
Jah, pont erre volt a referansz 😉

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 511 — Chiefs GM
De mit is csinált Svédország és Finnország hogy meg lettek fenyegetve? Léteznek? Vagy ők is nácik? Most kicsit elvesztettem a fonalat.
Mikey
Tony Adams
Mikey
Szerintem ez az olimpiai hokidöntő miatt van. A svédek meg azért, mert az elődöntőben túlzottan lefárasztották a szbornajat.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 860 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lengyelek is kitiltották a légterükből az Aeroflot gépeket, ha jól látom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Rápillantottam a finneknek mi is van raktáron. Több mint 10 000 Anti-tank missile hever a dobozokban. Nem hiszem hogy ők meg fognak ijedni.
Nomac
Nem szokásuk:

mult-kor.hu/500-nal-is-tbb-aldozatot-szedett-az-egyszeru-fldmuves-akit-feher-halalnak-hivtak-20181108

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 860 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
10ezer csecsen, az derék. Fanatikus muszlim terrorista bagázs, az kell még nyomorult ukránoknak...
warr_b
Ők is biztos békét fenntartani jönnek.
somoskovig
Jah, azok olyanok. Békések.

több mint 3 éve
Rápillantottam a finneknek mi is van raktáron. Több mint 10 000 Anti-tank missile hever a dobozokban. Nem hiszem hogy ők meg fognak ijedni.
Nomac
Hát ha csak hagyományos fegyvereket nézzük, ha az oroszok így fennakadnak az ukránokon, akkor a finn/svéd duó (tételezzük fel, hogy egy ilyen direkt támadás berántaná az egész NORDEFCO-t) megfingatná őket nagyon keményen. Azért északi barátainknál, nagyon komoly nyugati motyó van.
Hanni
Meg gondolom a finn F-18-asoknak meg a svéd Gripeneknek se annyira örülnének Szásáék.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Érdekes átlapozni a tweeteket:
 twitter.com/wipljw
több mint 3 éve
10ezer csecsen, az derék. Fanatikus muszlim terrorista bagázs, az kell még nyomorult ukránoknak...
warr_b
Ők is biztos békét fenntartani jönnek.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Nomac
Hát ha csak hagyományos fegyvereket nézzük, ha az oroszok így fennakadnak az ukránokon, akkor a finn/svéd duó (tételezzük fel, hogy egy ilyen direkt támadás berántaná az egész NORDEFCO-t) megfingatná őket nagyon keményen. Azért északi barátainknál, nagyon komoly nyugati motyó van.
több mint 3 éve
Nomac
Jah, nem gondolnám hogy a finnek összeszarnák magukat.

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Tegnap jottek az elso hirek hogy 10,000 csecsent bevetnek az oroszok...nem tartott sokaig h odaerjenek

Conventional wisdom hogy nem lehet zsido elnok, pff

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 098 — balazs.t85@gmail.com
több mint 3 éve
Vrij6
Az a Kígyó-szigeti 13 ukrán határőr volt, nem? 😊

Amúgy az megvan, hogy az a Kígyó-sziget román felségterület, csak volt ott egy ukrán támaszpont?

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Mikey
Tony Adams

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Vrij6
Nekem ez a kedvencem:

Hanni
Na ez igen!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Vrij6
Nekem ez a kedvencem:

több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 951 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
Mikey
Nehogy valami NATO szerződést alá akarjanak írni.
Nomac
Őszintén szólva a faszom kivan már ezzel...nem mindegy bakker, hogy ki milyen szövetségnek a tagja?
Basszameg, ezzel elismeri Putyin, hogy bármikor a jövőben háborút akar és területet foglalni.

Most őszintén, normálisan belegondolva, mi a francért támadná meg a NATO vagy inkább az EU Oroszországot akár most vagy a jövőben?

Agyhalott, idióta, hatalommániás rohadékok...