USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?
pfefe8
Valahol olvastam, hogy a nyílt összecsapásoknak nem sok értelme van, és nem értek a hadi kérdésekhez, de azt tippelem, hogy ezt ők is tudják.
Gyurma Pappa
A tegnapi Telex cikkben is azt írták, hogy az ukránoknak túl kell élni az első pár napot, aztán elhúzni va háborút, mert Putyinnak az a legrosszabb. Nincs értelme kiállni a cirkálórakéták elé...
Lecsó
pár nap alatt porig rombolják a katonai erejüket, utána mi lesz?

Steelers fan
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Közben a magyar tőzsde szakad. OTP -20%-nál kiakadt.. Kemény.
cartman023
Nem is értem miért nem zárják a tőzsdét...
FLZOLI
A magyart nem kell. Az pech, hogy van egy-két cég (OTP, Richter) akiknek nagy az orosz / ukrán kitettsége. A többirészvény meg követi őket, mert esik a BUX és vonják kifele a tőkén KKE-ből.
cartman023
A kripto is zuhan egyébként. Gondolom a jó öreg arany meg megint hasít
FLZOLI
Hasít bizony.
Egy hetes pozícióm lassan 100% nyerőben van.
Csak furdal a lelkiismeret, hogy mások nyomorán keresek...
Lecsó
addig ne furdaljon ameddig nem kijevi vagy odesszai ingatlanokat vásárolsz fel...gondolom az oroszok most azt teszik majd..
több mint 3 éve
Mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy ennyire tehetetlen ez az ukrán hadsereg. évek óta kvázi "hadban állnak", van már valamennyi nyugati fegyverük is és egy nap alatt kapitulál egy ekkora ország? Az oroszok meg mint kés a vajban egy ekkora országot?
pfefe8
Az ukránok legnagyobb fegyvere most az áldozati szerep és a szimpátia keltés, nincs is értelme nagyon keménykedni. Remélhetőleg ezt az ottani vezetők is tudják.
FLZOLI
de elvileg a hazájukat védik. Mindegy, nem török pálcát felettük mert ők vannak ott sajnos

Steelers fan
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 488 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Szerencsétlen fórum sem bírja a terhelést...
warr_b
ide érzem, hogy a fórummotor imádkozik egy unalmas, playoff meccsért 😊

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 061 — Lájkold a zsűrit!
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/482238652_9971511989543239_6048273420325187484_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx885x516&ctp=s885x516&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=V0R617zWDToQ7kNvwEfhHYm&_nc_oc=AdmXi9FIFfbsyFIFR4pZjmKqFD-SgVoMkytVewpnw5waMppFFtcpazMKOt26nZW2osk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=k51OyytPx7tH1nBvueUX-A&oh=00_AfngVzdH2cBK6yiZkn69nIASS6kiYZV2crYqKD2jE6DfJQ&oe=6940B11B
Dezső Pintér
A HÁBORÚ ELSŐ ÓRÁI. Ukrajna, 2022. február 24. Megtették. https://youtu.be/89Z36EXPsTU

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
pfefe8
A precíziós rakétákat a hatországból inditjak. Nem tehetsz ellene semmit, csak maximum te támadsz előbb. Ha már a gepeid nem tudnak felszállni, mert nincs reptér, győz a túlerő…sokkal, de sokkal erősebb hadsereg és itt nem hegyek vannak.
Klaci79
persze, erőfölény meglepetés meg minden az oroszok oldalán van de ez akkor is gáz szerintem. de akkor is lehetne valamivel komolyabb ellenállás szerintem. mondjuk ne mértek hozzá. Az oroszok viszont komoly erőt demonstrálnak.

Steelers fan
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 808 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szerencsétlen fórum sem bírja a terhelést...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 884 — Lucas Scott
kozben azert eszrevettetek az EUR-HUF arfolyamot?
csebi
Reggel óta ezt nézem. 380-ig emg sem állunk
Gyurma Pappa
OTP is -14%
szerk. latom mar irtak h 20% ...

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 329
pfefe8
Valahol olvastam, hogy a nyílt összecsapásoknak nem sok értelme van, és nem értek a hadi kérdésekhez, de azt tippelem, hogy ezt ők is tudják.
Gyurma Pappa
A tegnapi Telex cikkben is azt írták, hogy az ukránoknak túl kell élni az első pár napot, aztán elhúzni va háborút, mert Putyinnak az a legrosszabb. Nincs értelme kiállni a cirkálórakéták elé...
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 622 — farkas.l.zoltan@gmail.com
pfefe8
Az ukránok legnagyobb fegyvere most az áldozati szerep és a szimpátia keltés, nincs is értelme nagyon keménykedni. Remélhetőleg ezt az ottani vezetők is tudják.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 647
pfefe8
A precíziós rakétákat a hatországból inditjak. Nem tehetsz ellene semmit, csak maximum te támadsz előbb. Ha már a gepeid nem tudnak felszállni, mert nincs reptér, győz a túlerő…sokkal, de sokkal erősebb hadsereg és itt nem hegyek vannak.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 402 — nabege2@yahoo.com
cartman023
FLZOLI
A magyart nem kell. Az pech, hogy van egy-két cég (OTP, Richter) akiknek nagy az orosz / ukrán kitettsége. A többirészvény meg követi őket, mert esik a BUX és vonják kifele a tőkén KKE-ből.
cartman023
FLZOLI
Hasít bizony.
Lecsó
Isten hozott a való világban...
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 291 — zászló zászló szív
pfefe8

több mint 3 éve
cartman023 Indianapolis Colts 970
cartman023
FLZOLI
cartman023
FLZOLI
Criptók -10 % körül. Az arany viszont nem száguldozik annyira (+1,6%), ellenben a gáz- és olajárak felrobbantak.

Infláció goes brrrrrrrr.
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 329
cartman023
FLZOLI
cartman023
FLZOLI
Hasít bizony.
több mint 3 éve

Steelers fan
több mint 3 éve
Ami érdekes, hogy teljesen megállt a Twitterem. Egy 40 perccel ezelőtti tweet az utolsó a BNO Newstól. Senki nem mer tweetelni semmi megszokottat, or what?
Mikey
USA nagy része alszik, rajtuk kívül meg ki használja?

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 622 — farkas.l.zoltan@gmail.com
cartman023
FLZOLI
cartman023

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 574
Ami érdekes, hogy teljesen megállt a Twitterem. Egy 40 perccel ezelőtti tweet az utolsó a BNO Newstól. Senki nem mer tweetelni semmi megszokottat, or what?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 944 — Слава Україні! Героям слава!
 hvg.hu/itthon/20220224_szijjarto_peter_orosz_ukran_krizis

kozben vegre szemlezte vki, lehet en ertekelem tul, de ilyen kommunikaciot nem hallottunk az utobbi hetekben:

Magyarország kiáll Ukrajna területi integritása, szuverenitása mellett – hangsúlyozta a tárcavezető,
csebi
Muszáj valamit mondani. Azt gondolom, hogy eljött a pillanat, amikor egyértelműen megüzenték OV-nak, hogy jobb ha kussban marad. Ennyit meg lehet mondani, pár Petike Barátság érdemérme nem mutat olyan jól most.
Gyurma Pappa
Mondjuk tegnapig visszaadhatta volna. Ha nem lenne egy utolso senkihazi f@sz.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
 hvg.hu/itthon/20220224_szijjarto_peter_orosz_ukran_krizis

kozben vegre szemlezte vki, lehet en ertekelem tul, de ilyen kommunikaciot nem hallottunk az utobbi hetekben:

Magyarország kiáll Ukrajna területi integritása, szuverenitása mellett – hangsúlyozta a tárcavezető,
csebi
Muszáj valamit mondani. Azt gondolom, hogy eljött a pillanat, amikor egyértelműen megüzenték OV-nak, hogy jobb ha kussban marad. Ennyit meg lehet mondani, pár Petike Barátság érdemérme nem mutat olyan jól most.

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 574
Ma reggel vki nekem azzal nyitott hogy az amcsik a hibásak mert rakètákat telepítenek az orosz határra ès az oroszok csak ezèrt támadnak......
dande
Ismered apámat..? 😮

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
cartman023 Indianapolis Colts 970
cartman023
FLZOLI
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 647
cartman023
FLZOLI
Valamikor ki kell nyitni...és ugye a veszteségen is lehet nyerni.
Aki nem hitt a hadgyakorlat dumában az eladásra játszott és most kaszál. Az OTP is közben fel-felpattan pár százalékot. Iszonyat a volatilitás.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 059 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma reggel vki nekem azzal nyitott hogy az amcsik a hibásak mert rakètákat telepítenek az orosz határra ès az oroszok csak ezèrt támadnak......

Ezt Lóminit......(lomnici kisbetűvel) is el kellene már süllyeszteni