USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 736
Amúgy anyám sokszor dolgozott szavazatszámláló bizottságban. Volt hogy hajnali 3-ig csinálták, de nem jöttek haza, csak mert délután 4 vagy este 6 lett... jah, fosmány zuglói szavazókör, nem az amerikai elnökválasztás...
warr_b
Egyszer én is voltam delegált, érdekes volt. 😀

Hajnali 5-től ott ülldögélsz amíg vége nincs. Mondjuk nekem "mákom" volt, csak esti 11ig kellett kb ott dekkolni, viszonylag hamar végeztünk a számolással.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy anyám sokszor dolgozott szavazatszámláló bizottságban. Volt hogy hajnali 3-ig csinálták, de nem jöttek haza, csak mert délután 4 vagy este 6 lett... jah, fosmány zuglói szavazókör, nem az amerikai elnökválasztás...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 890 — Lucas Scott
Georgiában 665 a különbség, kb 5 millió szavazat után, elképesztő.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 384
The Georgia Secretary of State website is not updating again, just like last night. It is possible the Clayton numbers have been uploaded and the person who updates the website went home for the night. Seriously.

Az egész világ várja a részeredményt Georgiából.

Emberünk, akinek meg kellene nyomni az egyetlen kattintást: “Faszom az egészbe, mentem haza aludni.”

Ezt így el tudjátok hinni? Zokogok a röhögéstől.
Maka
Pontban 4kor eldobta a tollat. Az vesse rá az első követ aki nem így tett volna.
Kabare. Tegnap este 10 körül elaludtam, nem gondoltam volna h reggelre még mindig nincs eredmény ...
csebi
Én egészen biztos voltam benne. Tragikus.
zinedine5
Respekt neki h lefossa ezt az egesz hisztit.szinjatek az egesz politika de emberek milliardjai napi szinten foglalkozik vele.
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 270 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Van még reális sansz Trump győzelmére?

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 232 — Ajmo Vatreni
The Georgia Secretary of State website is not updating again, just like last night. It is possible the Clayton numbers have been uploaded and the person who updates the website went home for the night. Seriously.

Emberünk, akinek meg kellene nyomni az egyetlen kattintást: “Faszom az egészbe, mentem haza aludni.”

Maka
Pontban 4kor eldobta a tollat. Az vesse rá az első követ aki nem így tett volna.
Kabare. Tegnap este 10 körül elaludtam, nem gondoltam volna h reggelre még mindig nincs eredmény ...
csebi
Én egészen biztos voltam benne. Tragikus.
több mint 5 éve
Trump eddig viccesnek tűnt de így hogy már meg akartak támadni phillyben a convention centert, ez már elég komoly ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 762 — Jó ötletnek tűnt!

Maka
Az alatta lévő tweetben irtak, hogy meg számolnak elvileg

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve

Maka

több mint 5 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

you don't even know what you like and you don't like
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
Wow, Georgiában gyorsabban olvad Narancs Ügynök előnye, mint a hóember a kályha mellett.

iktriad
Vajon tud nyerni egy narancs a Barack államban?

Minden idők legjobb szóvicce, tudom. Nem kell megköszönni.
Kampman
Mi köze van az egésznek Obamához?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 916
Az igazi tét
 www.bloomberg.com/news/articles/2020-11-05/trump-s-special-treatment-on-twitter-would-end-with-biden-win
Negritis
Mintha eddig nem cenzúrázták volna már többször is 😀
Kampman
Eddig nem nagyon törölték
Flaget kapott csak, meg fact checket
Negritis
Meg fel is függesztette egyszer valami önkényes dolgozó, ha jól tudom.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 674 — The Mathematician
Az igazi tét
 www.bloomberg.com/news/articles/2020-11-05/trump-s-special-treatment-on-twitter-would-end-with-biden-win
Negritis
Kampman
Eddig nem nagyon törölték
Flaget kapott csak, meg fact checket

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az igazi tét
Negritis

több mint 5 éve
Az igazi tét

több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Valahol szép az nagyon, hogy végül többek közt John Lewis lesz Trump veszte.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 327 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Apad az előny Pennsylvaniaban is. 1 órája még 50k körül volt.
több mint 5 éve
Georgia több megyéje szünetel

Georgia államban legalább három megyében abbahagyták a szavazatszámlálást éjszakára - mondták a megyei tisztviselők a CNN-nek.
Negritis
Akkor az eddigiekből kiindulva mire holnap felkelnek, már Biden fog vezetni 😊

több mint 5 éve
Georgia több megyéje szünetel

Georgia államban legalább három megyében abbahagyták a szavazatszámlálást éjszakára - mondták a megyei tisztviselők a CNN-nek.

több mint 5 éve
Vicces településnevek Maine-ből, II. rész:

Belgrade, China, Moscow, Mexico

több mint 5 éve
gamerkr
Addigra már Donald Jr. és Hunter veszik át az eredetileg küzdő felek helyét.

több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 488 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 327 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trump előnye már csak 1902 szavazat, és magyar idő szerint 6. körül talán lesz végeredmény is Georgiában.
több mint 5 éve
Georgia is mindjárt bekékül?
több mint 5 éve
Csak és kizárólag az egójáról.
Akkor el tudja engedni vajon? Kötve hiszem...
Sobri Jóska
Az is elég, ha Rupert Murdoch elengedi az ő kezét...