USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 5 éve
Rynald Indianapolis Colts 261
Arról nem beszélve, hogy miért van az, hogy a több állam tudott időben adatot adni, 4-5 igencsak nem és pont ott fordít Biden.
NB2
Ha megnézed a térképet, jó pár olyan állam van még, ahol lassúak (NJ,Utah,Alaszka, Maryland..), csak senkit nem érdekel, mert már eldőlt
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 739
Amúgy Trump tényleg kva okosan csinálta. Tudta nagyon jól, mire számíthat a levélszavazatok kapcsán, és elkezdte már előre a csalás mantrát. Ami persze be is jött, és most a demokraták a csúnya gonosz romulánok, akik szétcsalták az agyukat.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 577 — Jedi Master
Amúgy napok/hetek óta tudni, hogy a demokraták nagy része levélben szavazott... akkor miért van meglepődve a fél (repi) világ, hogy a végén Biden számai növekednek nagyrészt...
Az meg, hogy valakiket nem engednek be egy épületbe, akár ellenzéki, akár nem... hát biztos figyeltek egyes magyar eseményeket és látták, hogy ez menő...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 443 — nabege2@yahoo.com
Engem aztán tényleg nem lehet azzal vádolni, hogy Fidesz szimpatizáns lennék, szóval nem csak origo van meg, sok minden mást is olvasok, de tényleg külsősként gondolhatjuk azt, hogy valami nem kerek. Nehezen hiszem én is, hogy pont a levélszavazatokkal fordít ennyire Biden. Arról nem beszélve, hogy miért van az, hogy a több állam tudott időben adatot adni, 4-5 igencsak nem és pont ott fordít Biden.
Mondom ezt úgy, hogy nekem aztán édes mindegy melyik hülye kerül az USA elnöki székébe. Mondjuk elnézve a BLM mozgalmat, érdekes lesz hogy birkózik meg vele Biden, vagy hirtelen ezek most majd eltűnnek és minden B happy lesz? 😊
több mint 5 éve
egy szó mint száz csak jelzem nekem mint sima hétköznapi ember az jön le az elnökválasztásról hogy a demokraták csalnak/csaltak
Rózsa Sándor (betyár)
Hát ez szomorú / nagy baj sajnos... és ezért érdeklődéséppen megkérdezném, miért és miből jön ez le neked?

Milyen információk alapján, kinek hiszel / kinek nem?
Igor
Aki követte folyamatosan: hány államot fordított meg a levélszavazat illetve ez kb milyen választási eredményt sejtet a levélszavazatokra nézve?

Csak azért mert az nekem is fura ha a "normál" szavazatokkal Trump vezetett többségében, aztan ez a levélszavazatokkal drasztikusan megfordul, de pont annyira hogy kijöjjön a lépés Bidennek. Lehet emiatt gondolja azt hogy csalás, de én nem követtem ezt most annyira úgyh én nem foglalnék állást.
davemayer
Ennek baromi egyszerű a magyaráza: maga Trump, aki kérte, hogy a szavazói személyesen szavazzanak. Ezek után az a csoda, hogy nem mindenhol 95%-ot szerez Biden belőlük.

több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
Ezek a semmirekellő amerikaiak oktatják a világot a demokráciából😊 ezután egy rossz szót sem a magyar választásokról. Trump amíg hatalomban van, addig elszabadult hajóágyúként lerombolja azt is ami tekintélye még meg van az usa-nak😊. Majd jön egy olyan elnök akinek kolompot kell kötni a nyakába a fehér házban, hogy amikor elkóborol megtalálják. Ezután nemsokára jön elnöknek az alelnök, akit még a sajátjai többsége is jobban utál mint akármelyik republikánust😊. hová züllött az az ország.
pfefe8
imádom, amikor valaki minden valós tudást nélkülözve mond ítéletet...brávó 😀
Klaci79
én meg amikor cáfolat nélkül jön a hülyének nézés. Melyik gondolataimat szeretnéd megcáfolni?
pfefe8
kolomp? alelnök-->elnök
olyan feltételezéseid vannak, amiknek semmi alapja, azon kívül, hogy az úgy tűnik simán vesztes volt amerikai elnök jön ezekkel a hülyeségeivel.
az meg, hogy jó e a választási rendszer: gondolom ha Trump nyer jó, ha veszít rossz
igazából egy-egy állam részletszabályaival sokan nincsenek tisztában, például ha megvárják a külföldi amerikai katonák szavazatait, ami nyilván lassabban érnek oda, de megvárják, mert számukra ez a normális. ilyenkor kénytelen vagy megtartani hazai szavazatok egy jelentős részét is, mert össze kell keverni a külföldi szavazatokkal, ebben az esetben biztosítható az anonimitás.

A mi választási rendszerünkben azzal senkinek nincs baja, hogy lassan számolnak. Sok más viszont van, ami USA-ban teljesen rendben. Szívesen cserélnék velük, hogy a lassú választás legyen a baj és nem az, hogy olyan bizottságok bírálják el a kétesélyes szavazatokat, ahol fidesz többség van, vagy a kormánypárt képviselői a sokszorosát költik a kampányra, mint az ellenzék, sokkal többet, mint amit a törvény megenged. Vagy a közmédiában folyik a fidesz szennye...
Klaci79
Semmi alapja?😊 nyíltan beszél mindenki erről a forgatókönyvről, az alelnök elnök viszonyában. Biden kijelentette, hogy maximum egy ciklusra tervez, ilyet még soha senki sem mondott ki. Nem számít ki nyer abból a szempontból, hogy három napja az egész világ az amerikai választáson röhög. Az egyik oldal kínos csendben figyel és várja hogy végre kihirdessék a győzelmüket, a másik meg hol alappal, hol alaptalanul csalással vádolja a másik oldalt. Közben a káosz eluralkodni látszik.

Steelers fan
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 577 — Jedi Master
Ha csaltak, miért nem csaltak 2/3-ra? Az egyes országokban már bejött eléggé...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
egy szó mint száz csak jelzem nekem mint sima hétköznapi ember az jön le az elnökválasztásról hogy a demokraták csalnak/csaltak
Rózsa Sándor (betyár)
Hát ez szomorú / nagy baj sajnos... és ezért érdeklődéséppen megkérdezném, miért és miből jön ez le neked?

Igor
Hir24, Index, Origo,Portfolio,HVG ezeket szoktam minden nap átfutni.
És mindenhol azt taglalják milyen furcsaságok vannak az amerikai elnökvalasztással.
+itt is oldalakon keresztül azt taglaltátok hogy milyen lehetőségek vannak a csalásra
Nem beszélve arról hogy szinte napról napra változik hogy melyik elnök jelenti be magát győztesnek kint.
Szóval az egész egy bohózatnak tűnik ahol rendszerszimtű csalásokra van lehetőség kezdve ezzel a levélszavazatokkal nem enegedik be az ellenőröket stb.
Rózsa Sándor (betyár)
Én ezek közül csak az origo-n láttam azt, hogy csalásról lenne szó. Az meg ugye tudjuk mennyire hiteles...

Rendszerszintű csalás kizárt, de ez is kb oldalakon keresztül taglalva van olyanok által, akik nálam ezerszer jobban értenek hozzá. Inkább itt arról van szó, hogy a rengeteg infó közül melyiket akarjuk befogadni. Nyilván te, mint aki Trump-nak szurkol inkább azokat látja meg, amik a csalásról szólnak. De ha most Trump állna nyerésre, és Biden jönne a csalás dumával te se így állnál hozzá. És ne értsd félre, nem téged támadlak ezzel, csak egész egyszerűen az emberek 90%-a így működik. Szerintem próbáld meg kicsit jobban beleásni magad a témába. 😊 És ha utána is így gondolod, lelked rajta. Csak azért odáig ne menjünk el szerintem, hogy rendszerszintű csalásról beszélünk.

több mint 5 éve
Amador Los Angeles Rams 273
Ha már csaltak, akkor összecsalhatták volna a szenátusi többséget is, mert anélkül Biden keze eléggé meg lesz kötve. De erről valószínűleg megfelejtkeztek.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Rózsa Sándor (betyár)

Igor
Aki követte folyamatosan: hány államot fordított meg a levélszavazat illetve ez kb milyen választási eredményt sejtet a levélszavazatokra nézve?

Csak azért mert az nekem is fura ha a "normál" szavazatokkal Trump vezetett többségében, aztan ez a levélszavazatokkal drasztikusan megfordul, de pont annyira hogy kijöjjön a lépés Bidennek. Lehet emiatt gondolja azt hogy csalás, de én nem követtem ezt most annyira úgyh én nem foglalnék állást.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rózsa Sándor (betyár)
az origo rossz, értem?
csebi
Tény olvasok azt is.
De nincs olyan orgánum ahol ne az lenne a vezér cikk hogy furcsaságok vannak
Na mindegy.
Rózsa Sándor (betyár)
furcsaság != csalás
Negritis
Hiszed vagy sem burkoltan az átlag embernek igen
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rózsa Sándor (betyár)

Igor
Hir24, Index, Origo,Portfolio,HVG ezeket szoktam minden nap átfutni.
És mindenhol azt taglalják milyen furcsaságok vannak az amerikai elnökvalasztással.
+itt is oldalakon keresztül azt taglaltátok hogy milyen lehetőségek vannak a csalásra
Nem beszélve arról hogy szinte napról napra változik hogy melyik elnök jelenti be magát győztesnek kint.
Szóval az egész egy bohózatnak tűnik ahol rendszerszimtű csalásokra van lehetőség kezdve a levélszavazatokkal nem enegedik be az ellenőröket stb.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 874 — The Mathematician
Rózsa Sándor (betyár)
az origo rossz, értem?
csebi
Tény olvasok azt is.
Na mindegy.
Rózsa Sándor (betyár)
furcsaság != csalás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 707 — SuperBowl Champions 2013/2014
ennyi:

Philadelphia City Commissioner said that election observers have been watching the vote count process “the entire time.”

“Observers from the Democratic Party and Republican Party, from the Biden campaign and the Trump campaign, have been in our counting area observing right up against where the process is taking place from the very beginning on election morning when we began this,” he said.
csebi
1. Video bizonyitek van rola, hogy ez nem igaz
2. Miert hozott vegzest akkor a biro arrol, hogy be kell enegdniuk oket 6 lab min
3. Miert tamadta meg ezt a demokrata part, ha mar eddig is bemehettek?

99,9% hogy a no akit linkeltel, hazudik.
undisputedly
ha hazudott volna akkor gondolom a repi sajtó már szétszedte volna. nem találtam ilyet, néztem utána. ha látsz bmit, akkor kérlek linkeld majd, és együtt mondhatjuk rá, hogy hazug.
csebi
MAr mindegyikre linkeltem az elmult 24 oraban. A be nem engedesre, a biroi vegzesre, a demokrata fellebezesre is.
több mint 5 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 536 — Steelers fan
Rózsa Sándor (betyár)
az origo rossz, értem?
csebi
Tény olvasok azt is.
Na mindegy.
Rózsa Sándor (betyár)
ezért van itthon narancs 10 éve, mert aki nem foglalkozik vele annak úgy jön le/olyan mint. amúgy meg clickbait a nagyja
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rózsa Sándor (betyár)
az origo rossz, értem?
csebi
Tény olvasok azt is.
Na mindegy.
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 594 — No 1 Lijiao Gong fan
Rózsa Sándor (betyár)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 898 — Lucas Scott
Rózsa Sándor (betyár)
az origo rossz, értem?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
ennyi:

Philadelphia City Commissioner said that election observers have been watching the vote count process “the entire time.”

“Observers from the Democratic Party and Republican Party, from the Biden campaign and the Trump campaign, have been in our counting area observing right up against where the process is taking place from the very beginning on election morning when we began this,” he said.
csebi
2. Miert hozott vegzest akkor a biro arrol, hogy be kell enegdniuk oket 6 lab min

undisputedly
ha hazudott volna akkor gondolom a repi sajtó már szétszedte volna. nem találtam ilyet, néztem utána. ha látsz bmit, akkor kérlek linkeld majd, és együtt mondhatjuk rá, hogy hazug.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 707 — SuperBowl Champions 2013/2014
ennyi:

csebi

több mint 5 éve
a 2016os választásnál is decemberre lett teljesen végleges eredmény ...
nyilván addigra bőven eldőlt, de az utolsó szavazat akkor lett megszámolva

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 653
Ezek a semmirekellő amerikaiak oktatják a világot a demokráciából😊 ezután egy rossz szót sem a magyar választásokról. Trump amíg hatalomban van, addig elszabadult hajóágyúként lerombolja azt is ami tekintélye még meg van az usa-nak😊. Majd jön egy olyan elnök akinek kolompot kell kötni a nyakába a fehér házban, hogy amikor elkóborol megtalálják. Ezután nemsokára jön elnöknek az alelnök, akit még a sajátjai többsége is jobban utál mint akármelyik republikánust😊. hová züllött az az ország.
pfefe8
imádom, amikor valaki minden valós tudást nélkülözve mond ítéletet...brávó 😀
Klaci79
én meg amikor cáfolat nélkül jön a hülyének nézés. Melyik gondolataimat szeretnéd megcáfolni?
pfefe8
kolomp? alelnök-->elnök
olyan feltételezéseid vannak, amiknek semmi alapja, azon kívül, hogy az úgy tűnik simán vesztes volt amerikai elnök jön ezekkel a hülyeségeivel.
az meg, hogy jó e a választási rendszer: gondolom ha Trump nyer jó, ha veszít rossz
igazából egy-egy állam részletszabályaival sokan nincsenek tisztában, például ha megvárják a külföldi amerikai katonák szavazatait, ami nyilván lassabban érnek oda, de megvárják, mert számukra ez a normális. ilyenkor kénytelen vagy megtartani hazai szavazatok egy jelentős részét is, mert össze kell keverni a külföldi szavazatokkal, ebben az esetben biztosítható az anonimitás.

A mi választási rendszerünkben azzal senkinek nincs baja, hogy lassan számolnak. Sok más viszont van, ami USA-ban teljesen rendben. Szívesen cserélnék velük, hogy a lassú választás legyen a baj és nem az, hogy olyan bizottságok bírálják el a kétesélyes szavazatokat, ahol fidesz többség van, vagy a kormánypárt képviselői a sokszorosát költik a kampányra, mint az ellenzék, sokkal többet, mint amit a törvény megenged. Vagy a közmédiában folyik a fidesz szennye...
több mint 5 éve
ennyi:

csebi
FAKE NEWS

több mint 5 éve
ennyi: