Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
73-26-ra nyert a Hurricanes a Thunder ellen, ha jól emlékszem és jól számoltam 😊
Vicces meccs volt ez is, remélem a sérültekkel nincs gond

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Budapest Cowboys - Budapest MX Energy Eagles 56:0
több mint 12 éve
Busy 95 — El Presiden†e
Soldiers Raptors 3:23

több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Hurricanes 70 masodperccel a 2. Negyed vege elott 56-16-ra vezet

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Ha valaki tud részeredményeket a mai meccsekről, az kérem írja le és ne tartsa magában! 😊
Köszi
több mint 12 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
A végére elég izgalmasnak mondható meccs volt

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Én néztem 😀 miért?zolika26
néztemPacman
És milyen volt? (amúgy boldog születésnapot előre is) 😊jjncaa
Nekem meglepő volt, hogy a japán falak ennyire domináltak a németek ellen.
A németeknek nem volt támadójátékuk (kivéve a 3. negyedben). A fal nem tudott rést nyitni a futáshoz, a QB meg valami új srác, a passzai össze-vissza száltak, ráadásul megvédeni sem tudták. Esetleg játszhatta volna azt amit Tebow, mert lábon fürge volt. 😊
A japánokat egy valamivel erősebb fallal és épkézláb passz játékkal megverték volna.
Én nagyobb különbséget vártam a japánok javára.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Senki nem nézte a Challenge Bowlt?jjncaa
néztemPacman
És milyen volt? (amúgy boldog születésnapot előre is) 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shevi San Francisco 49ers 52 — Mustangs fan
Hogyhogy már nem edző Tatán?VT
Attól hogy amerikai még nem biztos hogy ért is a focihoz, még a Magyar szinten sem... Ezzel még nem is lenne olyan oltári nagy baj. Mert a csapatnál már évek óta tevékenykedő edzők(Zahó, Csák Gábor) viszik a csapatot és vitték akkor is. Az viszont nagy gáz, hogy egyik napról a másikra, se szó, se beszéd eltűnt. Azóta kb csak annyit írt még tavaly a Hurricanes elleni meccsünk előtt hogy ha szükségünk van a segítségére a meccsen akkor szóljunk neki. Na menj a pics@ba! 😀

Nem tudom mi ez a tatabányai dolog, de szerintem az elég egyértelmű hogyha talál is olyat aki komolyan akarja csinálni, az fogja magát és átjön hozzánk. A két város közelsége megöli szerintem a Vipers-t. Bár én semmi jónak nem vagyok az elrontója. Sok sikert nekik!

Mustangs #17
2006-
több mint 12 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
néztem

See what you hit,and hit what you see
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Én néztem 😀 miért?

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Akkor van eddig egy telitalálatom 😊JUNIOR46
Többen is vagyunk 😉 . Akkor ez most olyan, mint a fogadási csalás? 😀Kori
nem volt véletlenül a Gorillaznak egy elvett TD-je, mert akkor megóvnám a meccset 😀Farky
Inkább erre fogom a végén fantasztikus interceptionbe torkolló passzomat, a tippjáték az tippjáték, komolyan kell venni.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Dunaújváros - Jászberény 27-6 😕kisdani
Többen is vagyunk 😉 . Akkor ez most olyan, mint a fogadási csalás? 😀Kori
nem volt véletlenül a Gorillaznak egy elvett TD-je, mert akkor megóvnám a meccset 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Senki nem nézte a Challenge Bowlt?

---
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Többen is vagyunk 😉 . Akkor ez most olyan, mint a fogadási csalás? 😀

több mint 12 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Akkor van eddig egy telitalálatom 😊

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 12 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Dunaújváros - Jászberény 27-6 😕

Wolverines #79 C
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
😀 😀 😀
több mint 12 éve
tibibá 54
Egyelőre ennyit tudok én is...csak ,hogy hátha itt van a fórumon valaki,aki tud többet...ki szervezi,benne van -e a város?(vagy csak valaki csinált egy ilyen oldalt...)stbZoliZoltán
Hallomásból tudom én is. Brian Bunlop nevű Amerikai srác igyekszik összehozni egy csapatot. A város tudomásom szerint nincs benne.Vasárnap találkoztam a meccsünkön Briannal,ahova menyasszonyát kísérte el. Semmit nem mondott a csapat szervezésről,bár idő sem volt rá.
Brian egy ideig a Mustangsnál is edzősködött.......tibibá
Hogyhogy már nem edző Tatán?VT
Még tavaly márciusban elmaradt. Hogy miért nem tudom. Azt hiszem szerelmes lett 😛 😛 :cool:
több mint 12 éve
VT 123
Egyelőre ennyit tudok én is...csak ,hogy hátha itt van a fórumon valaki,aki tud többet...ki szervezi,benne van -e a város?(vagy csak valaki csinált egy ilyen oldalt...)stbZoliZoltán
Hallomásból tudom én is. Brian Bunlop nevű Amerikai srác igyekszik összehozni egy csapatot. A város tudomásom szerint nincs benne.Vasárnap találkoztam a meccsünkön Briannal,ahova menyasszonyát kísérte el. Semmit nem mondott a csapat szervezésről,bár idő sem volt rá.
Brian egy ideig a Mustangsnál is edzősködött.......tibibá
Hogyhogy már nem edző Tatán?
több mint 12 éve
tibibá 54
Ahhaaa....köszi szépen!
Több a semminél. 😛ZoliZoltán
Esetleg ha többet akarsz tudni,keresd meg a Fészen - Brian Dunlop és kérdezd meg tőle mi tőrténik? :cool: :cool:
több mint 12 éve
Ahhaaa....köszi szépen!
Több a semminél. 😛
több mint 12 éve
tibibá 54
Brian egy ideig a Mustangsnál is edzősködött.......
több mint 12 éve
Egyelőre ennyit tudok én is...csak ,hogy hátha itt van a fórumon valaki,aki tud többet...ki szervezi,benne van -e a város?(vagy csak valaki csinált egy ilyen oldalt...)stb
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Hi,
Elvileg Tatabányán alakulóban van egy Tatabánya Vipers nevű csapat...
erről lehet tudni valami hivatalosat?
mert egy válogató időponton kívül semmi nincs.ZoliZoltán
https://www.facebook.com/TatabanyaVipers

egy ilyet találtam

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning