Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 12 éve
73-26-ra nyert a Hurricanes a Thunder ellen, ha jól emlékszem és jól számoltam 😊Vicces meccs volt ez is, remélem a sérültekkel nincs gond
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Budapest Cowboys - Budapest MX Energy Eagles 56:0
több mint 12 éve
Hurricanes 70 masodperccel a 2. Negyed vege elott 56-16-ra vezet
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Ha valaki tud részeredményeket a mai meccsekről, az kérem írja le és ne tartsa magában! 😊Köszi
több mint 12 éve
A végére elég izgalmasnak mondható meccs volt
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 12 éve
Nekem meglepő volt, hogy a japán falak ennyire domináltak a németek ellen.És milyen volt? (amúgy boldog születésnapot előre is) 😊jjncaaÉn néztem 😀 miért?zolika26néztemPacman
A németeknek nem volt támadójátékuk (kivéve a 3. negyedben). A fal nem tudott rést nyitni a futáshoz, a QB meg valami új srác, a passzai össze-vissza száltak, ráadásul megvédeni sem tudták. Esetleg játszhatta volna azt amit Tebow, mert lábon fürge volt. 😊
A japánokat egy valamivel erősebb fallal és épkézláb passz játékkal megverték volna.
Én nagyobb különbséget vártam a japánok javára.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
És milyen volt? (amúgy boldog születésnapot előre is) 😊néztemPacmanSenki nem nézte a Challenge Bowlt?jjncaaÉn néztem 😀 miért?zolika26
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hogyhogy már nem edző Tatán?VTAttól hogy amerikai még nem biztos hogy ért is a focihoz, még a Magyar szinten sem... Ezzel még nem is lenne olyan oltári nagy baj. Mert a csapatnál már évek óta tevékenykedő edzők(Zahó, Csák Gábor) viszik a csapatot és vitték akkor is. Az viszont nagy gáz, hogy egyik napról a másikra, se szó, se beszéd eltűnt. Azóta kb csak annyit írt még tavaly a Hurricanes elleni meccsünk előtt hogy ha szükségünk van a segítségére a meccsen akkor szóljunk neki. Na menj a pics@ba! 😀
Nem tudom mi ez a tatabányai dolog, de szerintem az elég egyértelmű hogyha talál is olyat aki komolyan akarja csinálni, az fogja magát és átjön hozzánk. A két város közelsége megöli szerintem a Vipers-t. Bár én semmi jónak nem vagyok az elrontója. Sok sikert nekik!
Mustangs #17
2006-
több mint 12 éve
néztemSenki nem nézte a Challenge Bowlt?jjncaaÉn néztem 😀 miért?zolika26
See what you hit,and hit what you see
több mint 12 éve
Senki nem nézte a Challenge Bowlt?jjncaaÉn néztem 😀 miért?
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Kori
1 169
Inkább erre fogom a végén fantasztikus interceptionbe torkolló passzomat, a tippjáték az tippjáték, komolyan kell venni.nem volt véletlenül a Gorillaznak egy elvett TD-je, mert akkor megóvnám a meccset 😀FarkyAkkor van eddig egy telitalálatom 😊JUNIOR46Többen is vagyunk 😉 . Akkor ez most olyan, mint a fogadási csalás? 😀Kori
több mint 12 éve
nem volt véletlenül a Gorillaznak egy elvett TD-je, mert akkor megóvnám a meccset 😀Többen is vagyunk 😉 . Akkor ez most olyan, mint a fogadási csalás? 😀KoriDunaújváros - Jászberény 27-6 😕kisdaniAkkor van eddig egy telitalálatom 😊JUNIOR46
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Senki nem nézte a Challenge Bowlt?
---
több mint 12 éve
Kori
1 169
Többen is vagyunk 😉 . Akkor ez most olyan, mint a fogadási csalás? 😀Dunaújváros - Jászberény 27-6 😕kisdaniAkkor van eddig egy telitalálatom 😊JUNIOR46
több mint 12 éve
Dunaújváros - Jászberény 27-6 😕kisdaniAkkor van eddig egy telitalálatom 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 12 éve
Dunaújváros - Jászberény 27-6 😕
több mint 12 éve
😀 😀 😀
több mint 12 éve
tibibá
54
Még tavaly márciusban elmaradt. Hogy miért nem tudom. Azt hiszem szerelmes lett 😛 😛 :cool:Hogyhogy már nem edző Tatán?VTEgyelőre ennyit tudok én is...csak ,hogy hátha itt van a fórumon valaki,aki tud többet...ki szervezi,benne van -e a város?(vagy csak valaki csinált egy ilyen oldalt...)stbZoliZoltánHallomásból tudom én is. Brian Bunlop nevű Amerikai srác igyekszik összehozni egy csapatot. A város tudomásom szerint nincs benne.Vasárnap találkoztam a meccsünkön Briannal,ahova menyasszonyát kísérte el. Semmit nem mondott a csapat szervezésről,bár idő sem volt rá.
Brian egy ideig a Mustangsnál is edzősködött.......tibibá
több mint 12 éve
VT
123
Hogyhogy már nem edző Tatán?Egyelőre ennyit tudok én is...csak ,hogy hátha itt van a fórumon valaki,aki tud többet...ki szervezi,benne van -e a város?(vagy csak valaki csinált egy ilyen oldalt...)stbZoliZoltánHallomásból tudom én is. Brian Bunlop nevű Amerikai srác igyekszik összehozni egy csapatot. A város tudomásom szerint nincs benne.Vasárnap találkoztam a meccsünkön Briannal,ahova menyasszonyát kísérte el. Semmit nem mondott a csapat szervezésről,bár idő sem volt rá.
Brian egy ideig a Mustangsnál is edzősködött.......tibibá
több mint 12 éve
tibibá
54
Ahhaaa....köszi szépen!Esetleg ha többet akarsz tudni,keresd meg a Fészen - Brian Dunlop és kérdezd meg tőle mi tőrténik? :cool: :cool:
Több a semminél. 😛ZoliZoltán
több mint 12 éve
tibibá
54
Egyelőre ennyit tudok én is...csak ,hogy hátha itt van a fórumon valaki,aki tud többet...ki szervezi,benne van -e a város?(vagy csak valaki csinált egy ilyen oldalt...)stbZoliZoltánHallomásból tudom én is. Brian Bunlop nevű Amerikai srác igyekszik összehozni egy csapatot. A város tudomásom szerint nincs benne.Vasárnap találkoztam a meccsünkön Briannal,ahova menyasszonyát kísérte el. Semmit nem mondott a csapat szervezésről,bár idő sem volt rá.
Brian egy ideig a Mustangsnál is edzősködött.......
több mint 12 éve
Egyelőre ennyit tudok én is...csak ,hogy hátha itt van a fórumon valaki,aki tud többet...ki szervezi,benne van -e a város?(vagy csak valaki csinált egy ilyen oldalt...)stb
több mint 12 éve
Hi,https://www.facebook.com/TatabanyaVipers
Elvileg Tatabányán alakulóban van egy Tatabánya Vipers nevű csapat...
erről lehet tudni valami hivatalosat?
mert egy válogató időponton kívül semmi nincs.ZoliZoltán
egy ilyet találtam
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning