NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
oldalon nem oldható meg, de a draft játékos megoldást megcsinálhatjátok, mi ebbe nem szólunk bele.Rendben.
a kérdéseket, véleményeket a liveblogra írjátok mad mert azt fogjuk olvasniFucu
Annyi kérés lehetne,hogy ha megcsináljuk a mibbites chat-et akkor azt is kitennétek valami látható helyre? A kérdéseket nyomatni fogjuk a liveblogra. A másikon meg majd megy a sok hülye duma.
több mint 13 éve
sokkal viccesebb lenne fucu feje a 1/2-re gabbert feltradelés után mint az enyém a newton picknél 😛haromtAz biztos... szeirntem még az 1/5-nél Gabbert pick is vicces fejet hozna ki belőlem
ez mind megvan Skeltonban is, és ő már itt van egy éve. Inkább ő mint még egy újonc, hiába volt 5. körösOk értettem. A 3.-ra válaszolva: kellően mobilis ahhoz h a nem éppen betonfalatok mögött megéljen, megvan a karja ahhoz h a sok mélységben is használható WR-etekhez odadobja a labdát, leadernek sem utolsó. Ez sztem mind olyan tulajdonság, ami fontos lenne nektek. Hozzáteszem egyet értek az aláírásodban szereplő Kent Somers-féle idézettel.empty taxiPár hete még az is szóba került h 1/2-re is hajlandó lenne felmenni Gabbert-ért.empty taxi1: pár hete a lényeg azóta szerencsére mindenki leszokott a mindenáron Gabbert pickről. Quinn lesz ennek a mock alapján
2: az egy durva pletyka volt
3: azt magyarázd meg hogy miért imádná?Fucu
Még lenne egy kérdésem.oldalon nem oldható meg, de a draft játékos megoldást megcsinálhatjátok, mi ebbe nem szólunk bele.
Remek,hogy lesz stream meg liveblog.
De nekem nagyon hiányozna ha nem lenne chat.
Megoldható az oldalon a szokásos módon vagy ott ahol a draft játék volt esetleg?Bazzani
a kérdéseket, véleményeket a liveblogra írjátok mad mert azt fogjuk olvasni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elvileg a liveblogot is lehet úgy használni hogy ne kelljen nekünk közzétenni a hozzászólásokat de az totál káoszba fulladna.mellesleg a fórumot is csetként használjátok az eredménykövetésnél 😛
arra lehet majd most is 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én már nem leszek ideges. beletörődtem hogy síkhülye a vezetőségünk, fucu viszont még a remény rabja 😛sokkal viccesebb lenne fucu feje a 1/2-re gabbert feltradelés után mint az enyém a newton picknél 😛haromtÉn mindkettőt szeretettel várom. 😀
Készítek majd egy videót a Lions 1/13 OT picknél is...Bazzani
több mint 13 éve
Így van, valami chat jó lenne közben, a liveblog másra való, viszont én is elhülyülnék szerintem közben cseten 😊Mondjuk igen, max úgy követhető, ha valami "zárt" chat van, mert ha van benne 60 ember, azt sose követed végig 😊
több mint 13 éve
Vagom mi az a liveblog, de szerintem minkettot kovetni egyszerre sok lenne (hoztateszem en is a chatet preferalnam).
több mint 13 éve
Vélemények?Lions OT pick.
http://www.slideshare.net/emptytaxi/nfl-mock-draft-2011-7749106empty taxi
Úgy gondolod,hogy Castonzo meg tudja állítani a Matthews,Peppers,Allen hármast?
több mint 13 éve
Hát mibbiten csinálhatunk egyet, de gondolom ehelyett akarnak liveblogot.tenorxCsak a liveblog sokkal másabb mint a chat. csak akkor látszik a hozzászólásod (kérdésed) ha válaszolnak rá. Meg azt kár lenne ökörködéssel teleírni,mert azért olyan is szokott lenni. a két dolog (mibbit és liveblog) meg nem zárja ki egymást.
több mint 13 éve
Ok értettem. A 3.-ra válaszolva: kellően mobilis ahhoz h a nem éppen betonfalatok mögött megéljen, megvan a karja ahhoz h a sok mélységben is használható WR-etekhez odadobja a labdát, leadernek sem utolsó. Ez sztem mind olyan tulajdonság, ami fontos lenne nektek. Hozzáteszem egyet értek az aláírásodban szereplő Kent Somers-féle idézettel.1: pár hete a lényeg azóta szerencsére mindenki leszokott a mindenáron Gabbert pickről. Quinn lesz ennek a mock alapján"Whisenhunt imádja a Mizzou GB-t" WTF?!FucuPár hete még az is szóba került h 1/2-re is hajlandó lenne felmenni Gabbert-ért.empty taxi
3: azt magyarázd meg hogy miért imádná?Fucu
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hát mibbiten csinálhatunk egyet, de gondolom ehelyett akarnak liveblogot.
több mint 13 éve
sokkal viccesebb lenne fucu feje a 1/2-re gabbert feltradelés után mint az enyém a newton picknél 😛haromtÉn mindkettőt szeretettel várom. 😀
Készítek majd egy videót a Lions 1/13 OT picknél is...
több mint 13 éve
Még lenne egy kérdésem.Remek,hogy lesz stream meg liveblog.
De nekem nagyon hiányozna ha nem lenne chat.
Megoldható az oldalon a szokásos módon vagy ott ahol a draft játék volt esetleg?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sokkal viccesebb lenne fucu feje a 1/2-re gabbert feltradelés után mint az enyém a newton picknél 😛
több mint 13 éve
1: pár hete a lényeg azóta szerencsére mindenki leszokott a mindenáron Gabbert pickről. Quinn lesz ennek a mock alapjánPár hete még az is szóba került h 1/2-re is hajlandó lenne felmenni Gabbert-ért.empty taxiVélemények?"Whisenhunt imádja a Mizzou GB-t" WTF?!Fucu
3: azt magyarázd meg hogy miért imádná?
több mint 13 éve
Pár hete még az is szóba került h 1/2-re is hajlandó lenne felmenni Gabbert-ért.Vélemények?"Whisenhunt imádja a Mizzou GB-t" WTF?!Fucu
Madden hates me.
több mint 13 éve
semmiképp, mi is szeretünk meglepődni, haromt arca a Newton picknél priceless pillanat leszJJRendben, köszönöm a megnyugtató választ.
több mint 13 éve
Vélemények?"Whisenhunt imádja a Mizzou GB-t" WTF?!
több mint 13 éve
Vélemények?http://www.slideshare.net/emptytaxi/nfl-mock-draft-2011-7749106
Madden hates me.
több mint 13 éve
ez egy kommentált Stream lesz tulajdonképpen?Amadeus91nem mutathatunk az eredeti közvetítésből részleteket, de igyekszünk úgy alakítani a streamet, hogy aki nincs megelégedve csodálatos ábrázatunkkal, az az élő kép mellé háttérzajnak azért nyugodtan hallgathasson minket (talán menni fog a feliratozás is a ustreamen)
A közvetítésetekkel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy befogjátok e mondani a Schefter féle (és egyéb) spoiled pickeket? Csak mert én nem szeretném előre tudni a csapatok választásait.DCsemmiképp, mi is szeretünk meglepődni, haromt arca a Newton picknél priceless pillanat lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A közvetítésetekkel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy befogjátok e mondani a Schefter féle (és egyéb) spoiled pickeket? Csak mert én nem szeretném előre tudni a csapatok választásait.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
ez egy kommentált Stream lesz tulajdonképpen?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Menjetek szobára😊
több mint 13 éve
az még csak hagyján, de még látni is fogsz 😊FucuHogy ez megtörténik, azt még legmerészebb álmaimban sem hittem 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
az még csak hagyján, de még látni is fogsz 😊Köszönöm, mester, akkor majd szépen meghallgatlak 😊Matthew99Ugye ezek az adások később is elérhetőek lesznek azok számára akik okosodni szeretnének, de nem tudják élőben követni? (Pl: én)Matthew99yes, sir (a tervek szerint)Fucu
több mint 13 éve
Köszönöm, mester, akkor majd szépen meghallgatlak 😊Ugye ezek az adások később is elérhetőek lesznek azok számára akik okosodni szeretnének, de nem tudják élőben követni? (Pl: én)Matthew99yes, sir (a tervek szerint)Fucu
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.