NFL Draft 2012

11 feliratkozó

több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
Akik többkörös mockot írnak, azoknak megjegyezném újra,hogy a WR need majdhogynem egyenlő a CB/OLB need-el a Lionsnál.
Tehát ha valami nagy nevű WR bennmarad 1/13nál azt Schwartzék nem nagyon hagynák benn.
Tehát braxáénál sem biztos az az Ayers pick,ha Julio Jones benn van.

Tudom,hogy off itt,de mikor indul a szabadügynök piac? Nem találtam googlival sem pontosat.

több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
irtam egy 3köröset csak mert unatkoztam:
1.kör: http://i420.photobucket.com/albums/pp290/braxa88/mock1.jpg?t=1296057471
2.: http://i420.photobucket.com/albums/pp290/braxa88/mock2.jpg?t=1296057559
3.: http://i420.photobucket.com/albums/pp290/braxa88/mock3.jpg?t=1296057627
kritikával csak finoman 😀
több mint 15 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Mike Mohamed hol kelhet el? És milyen poszton?
A Cal-nál ILB volt, de Shrine Game-en OLB-ként játszott.
több mint 15 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 138 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Harrison is 240 font körül van elvileg.szaba
Harrison 6-0 242, Miller azért magasabb 6-3, de szerintem is lehet simán 3-4 OLB, meg lehet még gyúrni is...
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 226
Harrison is 240 font körül van elvileg.
több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
21. Kansas City: Von Miller, OLB, Texas A&M
Miller és Hali? Kansas próbálja letaszítani a trónról a Harrison-Woodley párost, mint a liga legjobb OLB duóját.

ühüm
von miller 237 fonttal mérlegelt, ezzel azért erősen pehelykönnyű lenne 3-4 OLB-nek
pláne erős oldalra
inkább 4-3 OLB-nek lenne jó, nem?ehh
Miller simán 3-4 OLB szvszStez
hát
szerintem súlyban egyelőre elég kevés hozzá, de meglátjuk
😊ehh
Hát ha valaki biztos 3-4es OLB lesz, akkor az Miller. Már az Aggiesben is azt játszott.
több mint 15 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
Miller és Hali? Kansas próbálja letaszítani a trónról a Harrison-Woodley párost, mint a liga legjobb OLB duóját.

ühüm
von miller 237 fonttal mérlegelt, ezzel azért erősen pehelykönnyű lenne 3-4 OLB-nek
pláne erős oldalra
Miller simán 3-4 OLB szvszStez
hát
szerintem súlyban egyelőre elég kevés hozzá, de meglátjuk
😊
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 47 519 — Whoops, looks like something went wrong.

ühüm
pláne erős oldalra
Miller simán 3-4 OLB szvsz

több mint 15 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan

ühüm
pláne erős oldalra
inkább 4-3 OLB-nek lenne jó, nem?
több mint 15 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Mi a véleményetek Muhammad Wilkerson-ról?
Nem láttam Temple meccset, így csak pár elemzést olvastam. Mindenhol azt írják, h J.J. Watt mellett az egyik legjobb 5 technique DE prospect lehet a drafton.

Do your job
több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 131 — Csodabogár
Szerintem Ras-I Dowling jó lehet a 3. körben, esetleg a 2. végén.tenorx
kicsit lassú nem? inkább FS potenciál van benne

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Brooks Reed-ről mi a véleményetek? Szerintetek hol mehet ki, illetve DE vagy LB lehet inkább belőle? Olvasgattam, hogy sokak szerint workout warriror kissé, így akár a combine alatt köröket mászhat felfelé, szerintetek?

Más, az Eagles-blogra készült egy írás, mely főleg a védelem vezéreit keresi draft útján. Van benne rövid írás Fairley-ről, Watt-ról, Reed-ről, Kerrigan-ről, Jones-ról, Irving-ról, Matthews-ról, Foster-ről, Herzlich-ról, Carter-ről. Ha valakit érdekel, itt elolvashatja: http://philly.blog.hu/2011/01/26/a_vedelem_otodik_resz
Kritikát, javaslatot szívesen fogadok az NCAA/draft/prospect szakértőktől.
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 784 — no es importante
Van olyan corner prospect 2-4. körben aki esetleg kiemelkedően jónak nézhet ki cover 2 sémában illetve zónázásban általában? CW meg TT mögé/mellé talán kéne egy olyan CB a Giantsbe akinek nem csak a "bump & run" megy. Próbálom monitorozni az összes lehetséges területet ami szóba jöhet a csapatnál. :]salander
Shareece Wright ha egészéges marad akkor 3-4. körben pont ilyenHöri
Wright 5. kört ér max

amúgy már megy a coverit, gyertek
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2033

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Van olyan corner prospect 2-4. körben aki esetleg kiemelkedően jónak nézhet ki cover 2 sémában illetve zónázásban általában? CW meg TT mögé/mellé talán kéne egy olyan CB a Giantsbe akinek nem csak a "bump & run" megy. Próbálom monitorozni az összes lehetséges területet ami szóba jöhet a csapatnál. :]salander
Shareece Wright ha egészéges marad akkor 3-4. körben pont ilyen

több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Szerintem Ras-I Dowling jó lehet a 3. körben, esetleg a 2. végén.
több mint 15 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Van olyan corner prospect 2-4. körben aki esetleg kiemelkedően jónak nézhet ki cover 2 sémában illetve zónázásban általában? CW meg TT mögé/mellé talán kéne egy olyan CB a Giantsbe akinek nem csak a "bump & run" megy. Próbálom monitorozni az összes lehetséges területet ami szóba jöhet a csapatnál. :]
több mint 15 éve
De én nem olvastam erről, ezért kérdezem, ez nem lehet szempont nálatok, hogy Harbaugh rávár Luck-ra?Sobri Jóska
szerintem így lesz és most nem visz QB-t a Frisco első körben.
Viszont nekik a playoff a cél. 1/21-re pedig nem lesz Luck draft és a feltrade-hez is kéne 3 első kör, 2 második, 3 kezdőjátékos, és 4 plazmatévé, hogy elérhető legyen.

De ez megint olyan feltételezés, mint tavaly Carroll Seattle-be érkezésénél, elvégre ő se draftol1 USC játékost se, pedig mindenki azt várta.

több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 961 — #NoStress
QB draft Friscoban? Harbaugh nem várja meg jövőre Luck-ot? És ha tudja behúzza.Sobri Jóska
miért várná meg? max ha 1/1 leszünk, de még szezon sem lehet hogy lesz. rizikós. akkor inkább veterán QB, mögé projekt irányító.petey
Talán mert ismeri? Mert kurva jó (lehet)? Mert együtt eddig frankón ment a dolog? Én nem tudom, ezek csak tippek.
Egy év a Smith-ekkel, esetleg veterán QB-val 2 év, aki mögött 1 év alatt Luck betanul. (De ez a betanulás dolog is, Ryan, Flacco, Sanchez egyből mélyvíz volt, és nem is lettek kudarc, pedig Luck jobbnak van titulálva, mint pl ez a trió.)
De én nem olvastam erről, ezért kérdezem, ez nem lehet szempont nálatok, hogy Harbaugh rávár Luck-ra?

több mint 15 éve
QB draft Friscoban? Harbaugh nem várja meg jövőre Luck-ot? És ha tudja behúzza.Sobri Jóska
miért várná meg? max ha 1/1 leszünk, de még szezon sem lehet hogy lesz. rizikós. akkor inkább veterán QB, mögé projekt irányító.

több mint 15 éve
Kaepernick valóban top10-es.

Benne van a 10 legjobb QB között.Höri
én is így értem, sry 😊

több mint 15 éve
Kaepernick valóban top10-es.

Benne van a 10 legjobb QB között.

több mint 15 éve
nem azt várom hogy robbantson, mivel 1-2. körös nem lesz, de érdekes projektnek ígérkezik. Nálam top10-ben levő QB.
A hátránya az hogy sokszor feldja a passzt és fut, pedig meg tudna dobni mindent. Csak úgy mondom a nagy Locker, Mallett, Stanzi és Gabbert hype mellett 😛petey
ne vicceljünk már, Nate Davis vagy Jarrett Brown ezerszer reménytelibb prospectnek tűnt, mégse lett belőlük se semmiJJ Tiller
naaa. Kaepernick a rengeteg TD-je miatt vonzza most a hypeot. Na meg magas is. Plusz ugye visszajött Vick, Tebow is kezdő lett, kicsit ismét látható a lelkesedés a jól futó QB iránt a draft szakembereknél. EZ jól látszik a Newton-Gabbert hypeban is. Ennek a szele kihat Kaepernickre is.haromt
Nate Davis dyslexiás és laza munkamorálja volt. Brown-ból pedig meglátjuk lesz-e még valaki. A Brownsnál esélyes azért.

több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 961 — #NoStress
QB draft Friscoban? Harbaugh nem várja meg jövőre Luck-ot? És ha tudja behúzza.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
és én nem tapasztalom, hogy Kaepernick robbantana.
Már a Boston College elleni Bowl meccsen is sansztalan volt Herzlich-ék ellen villogni.Höri
nem azt várom hogy robbantson, mivel 1-2. körös nem lesz, de érdekes projektnek ígérkezik. Nálam top10-ben levő QB.
A hátránya az hogy sokszor feldja a passzt és fut, pedig meg tudna dobni mindent. Csak úgy mondom a nagy Locker, Mallett, Stanzi és Gabbert hype mellett 😛petey
ne vicceljünk már, Nate Davis vagy Jarrett Brown ezerszer reménytelibb prospectnek tűnt, mégse lett belőlük se semmiJJ Tiller
naaa. Kaepernick a rengeteg TD-je miatt vonzza most a hypeot. Na meg magas is. Plusz ugye visszajött Vick, Tebow is kezdő lett, kicsit ismét látható a lelkesedés a jól futó QB iránt a draft szakembereknél. EZ jól látszik a Newton-Gabbert hypeban is. Ennek a szele kihat Kaepernickre is.
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 784 — no es importante
és? 😊petey
és én nem tapasztalom, hogy Kaepernick robbantana.
Már a Boston College elleni Bowl meccsen is sansztalan volt Herzlich-ék ellen villogni.Höri
ne vicceljünk már, Nate Davis vagy Jarrett Brown ezerszer reménytelibb prospectnek tűnt, mégse lett belőlük se semmi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal