NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
off, a fradistáknak is volt a sigedhez hasonló megnyilvánulásuk, na sokat nem értek vele 😀Köszönjük a csodálatos Darwinista előadást, Soldados néptárs. Alfred Rosenberg és Mengele is megirigyelte volna 😛haromtEzen röhögök 5 perce 😀
OFF
Még egy ilyen Solditól és lenyomjuk a kurucot és az echo tv-t
/OFF
1/7-re Istenem de szép lenne Peterson :rolleyes: hol írjam alápetey
több mint 13 éve
Köszönjük a csodálatos Darwinista előadást, Soldados néptárs. Alfred Rosenberg és Mengele is megirigyelte volna 😛haromtEzen röhögök 5 perce 😀
OFF
Még egy ilyen Solditól és lenyomjuk a kurucot és az echo tv-t
/OFF
1/7-re Istenem de szép lenne Peterson :rolleyes: hol írjam alá
több mint 13 éve
Höri lökött föl egy mokkot, és jelezte a hülyeséget, émmeg rákérdeztem vazze és azt a választ kaptam, hogy "rád való tekintettel" , mimeg megbeszéljük ugyanazt többedszerre, de még mindig csak veled beszélgetek, de most mi vagy te a főnököm, hogy csak tőled lehet megkérdezni?! 😂 namindegy mentünk egy büntetőkört.De minek, ha mást jobban, nagyobb szükségben tudunk használni. Semmi értelme ennek a picknek. Hidd el, a Steelers nagy ívben szarik a genetikára és a testvéri szeretetre, ha neki OT és corner kell, akkor csak ezért nem húz Pounceyt. 😉 És ennyi. Legfeljebb majad vmelyik trédért könyörög, ELi-Elway-módra. 😊SoldadosMert még mindig nem kell OG. 😉 És még mindig szarik a profi liga a testvéri szeretetre, de a genetikára is, ráadásul láttuk, hogy Mike NEM volt jó Gatorsban. Akkor mi a francról beszélünk? Mike SOSEM volt olyan jó mint Maurkice, Egyrészt tudtommal az egypetéjűek sem tökéletes másolatok, másrészt más hatások érnek két különembert még akkor is ha egy családban nőnek fel é ez i kihat az egyedfejlődésre.Soldados- de, az egypetéjűek tökéletes azonosak genetikailag. izomfelépités, terhelhetőség, izületi sérülések kockázata, reakcióidők, még a feltételes reflexek is.
- nem tudja senki megmondani százalékos arányban, hogy mennyi a genetikailag determinált tulajdonság (valszeg jóval 60% fölött van, de nagyon nem nyomulnak vele, mer ugye akkor ott már mindenki fasiszta lesz hamar)
- ez nem a Svarci-Devito duo, az film, egy nyominger elméletről
- mikor állunk mi föl két centerrel??? 😛
- tudom, hogy nem need az OG, de annyira a markunkba vansutianap
Kettő te csodálkoznál a legjobban hogy egy draft és prospect megfigyelő vagy modjuk LeBeau munkája leginkább egy állatkereskedő, nemesitő és tenyésztő munkájához áll a legközelebb
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mindketten tévúton jártok, mert qrva szoros meccs lesz, ezért megjósolhatatlan, hogy ki nyer két ugyanolyan csapat között, ahol mezőnypozíciós háború lesz, de a többit majd a beharangozóban olvassátok el. 😛a Jets-nekFucumert sejtik mi lesz az eredmény 😛FucuSima W 😀tenorx
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Lehet marha nagy faszságot kérdezek, de most merűlt fel bennem. Mi van, ha már. 4-én kiderül, hogy nem lesz szezon idén. Lehet ez a draftra bármi kihatással? Főleg olyanra gondolo,m hogy aki esetleg jelentkezett, az még se jön ki, vagy ilyesmi?GRAFIRáadásul hiába jelentkezett rekordszámú underclassman a draftra, csak 1-2 fővel haladta meg az elmúlt évek adatait, annak ellenére hogy sokan ugrásszerű növekedést vizionáltak elsősorban a komolyabb rookie salary cap miatt.
több mint 13 éve
a Jets-nekmert sejtik mi lesz az eredmény 😛FucuSima W 😀tenorx
több mint 13 éve
a kosárban van olyan, hogy ha leadtad a jelentkezésedet a draftra, viszont egy bizonyos határidőig nem fogadtál fel ügynököt, akkor még meggondolhatod magad és visszamehetszLehet marha nagy faszságot kérdezek, de most merűlt fel bennem. Mi van, ha már. 4-én kiderül, hogy nem lesz szezon idén. Lehet ez a draftra bármi kihatással? Főleg olyanra gondolo,m hogy aki esetleg jelentkezett, az még se jön ki, vagy ilyesmi?GRAFINem tehetik meg, ha már ügynököt fogadtak, akkor profik.tenorx
itt viszont ha január 18. után (addig akár vissza is vonhatod) benn van a kérvényed, akkor semmiképp nem játszhatsz újra a college-ban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Lehet marha nagy faszságot kérdezek, de most merűlt fel bennem. Mi van, ha már. 4-én kiderül, hogy nem lesz szezon idén. Lehet ez a draftra bármi kihatással? Főleg olyanra gondolo,m hogy aki esetleg jelentkezett, az még se jön ki, vagy ilyesmi?GRAFInincs hatása rá
több mint 13 éve
Lehet marha nagy faszságot kérdezek, de most merűlt fel bennem. Mi van, ha már. 4-én kiderül, hogy nem lesz szezon idén. Lehet ez a draftra bármi kihatással? Főleg olyanra gondolo,m hogy aki esetleg jelentkezett, az még se jön ki, vagy ilyesmi?GRAFINem tehetik meg, ha már ügynököt fogadtak, akkor profik.
több mint 13 éve
Lehet marha nagy faszságot kérdezek, de most merűlt fel bennem. Mi van, ha már. 4-én kiderül, hogy nem lesz szezon idén. Lehet ez a draftra bármi kihatással? Főleg olyanra gondolo,m hogy aki esetleg jelentkezett, az még se jön ki, vagy ilyesmi?
több mint 13 éve
De minek, ha mást jobban, nagyobb szükségben tudunk használni. Semmi értelme ennek a picknek. Hidd el, a Steelers nagy ívben szarik a genetikára és a testvéri szeretetre, ha neki OT és corner kell, akkor csak ezért nem húz Pounceyt. 😉 És ennyi. Legfeljebb majad vmelyik trédért könyörög, ELi-Elway-módra. 😊Mert még mindig nem kell OG. 😉 És még mindig szarik a profi liga a testvéri szeretetre, de a genetikára is, ráadásul láttuk, hogy Mike NEM volt jó Gatorsban. Akkor mi a francról beszélünk? Mike SOSEM volt olyan jó mint Maurkice, Egyrészt tudtommal az egypetéjűek sem tökéletes másolatok, másrészt más hatások érnek két különembert még akkor is ha egy családban nőnek fel é ez i kihat az egyedfejlődésre.Soldados- de, az egypetéjűek tökéletes azonosak genetikailag. izomfelépités, terhelhetőség, izületi sérülések kockázata, reakcióidők, még a feltételes reflexek is.
- nem tudja senki megmondani százalékos arányban, hogy mennyi a genetikailag determinált tulajdonság (valszeg jóval 60% fölött van, de nagyon nem nyomulnak vele, mer ugye akkor ott már mindenki fasiszta lesz hamar)
- tudom, hogy nem need az OG, de annyira a markunkba vansutianap
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
mert sejtik mi lesz az eredmény 😛
több mint 13 éve
Köszönjük a csodálatos Darwinista előadást, Soldados néptárs. Alfred Rosenberg és Mengele is megirigyelte volna 😛haromtKöszönöm figyelmét. 😊
Na de nem is értem a Steeler-Nationt. Ki f.szt érdekel Mike Pouncey vagy bármely draftra váró játékos, amikor 1 nap és AFC-Döntő! 😛
több mint 13 éve
Mert még mindig nem kell OG. 😉 És még mindig szarik a profi liga a testvéri szeretetre, de a genetikára is, ráadásul láttuk, hogy Mike NEM volt jó Gatorsban. Akkor mi a francról beszélünk? Mike SOSEM volt olyan jó mint Maurkice, Egyrészt tudtommal az egypetéjűek sem tökéletes másolatok, másrészt más hatások érnek két különembert még akkor is ha egy családban nőnek fel é ez i kihat az egyedfejlődésre.Soldados- de, az egypetéjűek tökéletes azonosak genetikailag. izomfelépités, terhelhetőség, izületi sérülések kockázata, reakcióidők, még a feltételes reflexek is.
- tudom, hogy nem need az OG, de annyira a markunkba van
több mint 13 éve
Mert még mindig nem kell OG. 😉 És még mindig szarik a profi liga a testvéri szeretetre, de a genetikára is, ráadásul láttuk, hogy Mike NEM volt jó CENTERKÉNT a Gatorsban.Soldados
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszönjük a csodálatos Darwinista előadást, Soldados néptárs. Alfred Rosenberg és Mengele is megirigyelte volna 😛
több mint 13 éve
Mert még mindig nem kell OG. 😉 És még mindig szarik a profi liga a testvéri szeretetre, de a genetikára is, ráadásul láttuk, hogy Mike NEM volt jó Gatorsban. Akkor mi a francról beszélünk? Mike SOSEM volt olyan jó mint Maurkice, Egyrészt tudtommal az egypetéjűek sem tökéletes másolatok, másrészt más hatások érnek két különembert még akkor is ha egy családban nőnek fel é ez i kihat az egyedfejlődésre.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
" Elvis Dumervil will move back to defensive end in that scenario but they may need to bring in someone to play opposite him since Robert Ayers has been a major disappointment. "Wright mock IVa Broncos-Bowerst még nagyon sok helyen fogod olvasni... Hogy miért azt nem tudom. Elfelejtették hogy Doom is ott van a csapatban...haromt
http://www.draftcountdown.com/sub/Mock-Draft-A.php
Broncos Bowers 😀
Von Miller 1/3 😮
Paea Texans 😮
Giants Liuget 😮
Castonzo KC 😮
Pouncey Steelers 😀 😀Höri
én sem szeretek sokmindent de 1/2 nem az amit elbaszol egy olyan posztra ami látszólag nem totális katasztrófa. Viszont sok helyen azt írta amit én is. (Gabbert, Newton, Solder, Ingram, A.Ayers stb.)
Tudja ő, csak nem szereti Ayers-tHöri
több mint 13 éve
Ő maga a FO.már fölvették az FO-ba?????????? 😛sutianapHöri miért tartjátok orbitális hülyeségnek a Punci húzást?sutianapnekem megfelel, viszont nem egyszer olvashattuk már végig Soldi tollából, hogy mennyire nem tetszene nekiHöri
több mint 13 éve
már fölvették az FO-ba?????????? 😛Höri miért tartjátok orbitális hülyeségnek a Punci húzást?sutianapnekem megfelel, viszont nem egyszer olvashattuk már végig Soldi tollából, hogy mennyire nem tetszene nekiHöri
több mint 13 éve
" Elvis Dumervil will move back to defensive end in that scenario but they may need to bring in someone to play opposite him since Robert Ayers has been a major disappointment. "Wright mock IVa Broncos-Bowerst még nagyon sok helyen fogod olvasni... Hogy miért azt nem tudom. Elfelejtették hogy Doom is ott van a csapatban...haromt
Broncos Bowers 😀
Von Miller 1/3 😮
Paea Texans 😮
Giants Liuget 😮
Castonzo KC 😮
Pouncey Steelers 😀 😀Höri
Tudja ő, csak nem szereti Ayers-t
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Wright mock IVa Broncos-Bowerst még nagyon sok helyen fogod olvasni... Hogy miért azt nem tudom. Elfelejtették hogy Doom is ott van a csapatban...
Broncos Bowers 😀
Von Miller 1/3 😮
Paea Texans 😮
Giants Liuget 😮
Castonzo KC 😮
Pouncey Steelers 😀 😀Höri
több mint 13 éve
Höri miért tartjátok orbitális hülyeségnek a Punci húzást?sutianapnekem megfelel, viszont nem egyszer olvashattuk már végig Soldi tollából, hogy mennyire nem tetszene neki
több mint 13 éve
minek nekünk 1. kör végén OLB? ott van Walden, Chillar (OLB-t is tud játszani), poppinga, Francois, Brad Jones és Zombo és Matthews mellé, egy most felkapott Justin Houston semennyivel nem lenne jobb az előbb felsoroltaknál