NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
New York Giants - Carolina Panthers
1
1
15:30, ARENA4 (München)
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
és akkor hol a tagadás hogy oda NE menjen? mert én személy szerint igy alapfokozatban ugy fodítanám, hogy "menj ahová akarsz, de miamiba"
több mint 12 éve
a pontosság kedvéért inkább anywhere és csak to miami sztem 😊 (vagy akár Go anywhere you want but Miami)fetomywhere/anywhere itt kb. mind1 szvsz, a to jogos 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
a pontosság kedvéért inkább anywhere és csak to miami sztem 😊 (vagy akár Go anywhere you want but Miami)szerk.: where/anywhere valóban mindegy, csak úgy vettem észre ilyenkor inkább odateszik az anyt. De hát ezen aztán nem veszünk össze 😀
több mint 12 éve
Go where you want, but not to Miami.off:Tannehill-nek: "Go where want but into Miami no". danylynem vagyok 100%-ban biztos, hogy ezt megérti 😀Szobi22
hogy szólna helyesen?Ventura
Erről jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=IwBS6QGsH_4&ob=av2e
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
off:Tannehill-nek: "Go where want but into Miami no". danylynem vagyok 100%-ban biztos, hogy ezt megérti 😀Szobi22
hogy szólna helyesen?
több mint 12 éve
megduplázódott a safety létszám,Janzen Jackson és Antonio Allen is a fedélzeten http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=507873#p507873
több mint 12 éve
aki még nem szavazott, tegye meg, nagyon szoros az állás 😊http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2351
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Legalább valakinek tetszik. 😂Ez milyen nyelven van? 😀tenorxNem tudom, hogy merjek-e már ilyen témában kötekedni, de speciel ez a mondat is nagyon tetszik 😀fetomy
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ez milyen nyelven van? 😀tenorxNem tudom, hogy merjek-e már ilyen témában kötekedni, de speciel ez a mondat is nagyon tetszik 😀
több mint 12 éve
Ez milyen nyelven van? 😀
több mint 12 éve
Tudom kicsit szabad fordítás. 😀Tannehill-nek: "Go where want but into Miami no". danylynem vagyok 100%-ban biztos, hogy ezt megérti 😀Szobi22
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Tannehill-nek: "Go where want but into Miami no". danylynem vagyok 100%-ban biztos, hogy ezt megérti 😀
több mint 12 éve
Akkor folytatjuk a 84' óta fennálló hagyományt: nem húzunk első körben QB-t!!!Tannehill-nek: "Go where want but into Miami no".
több mint 12 éve
1. körös QB draftok 1984 óta, NFL csapatonként5: Detroit Lions
3: Washington, Cleveland, Tampa Bay, Arizona, Atlanta, Chicago, Tennessee, Cincinnati, Denver
2: Minnesota, Carolina, Indianapolis, Seattle, Oakland, NY Giants, NY Jets, 49ers, San Diego, Jacksonville, Baltimore
1: Philadelphia, New England, Houston, Dallas, Pittsburgh, Buffalo, Green Bay, St. Louis
0: Kansas City, New Orleans, Miami
Dan Marino miatt számoltam 84-től és a vizsgált időszakban három alkalommal nem volt 1. körös QB draft (a Chiefs is pont '83-ban húzott utoljára az első fordulóban irányítót, míg a Saints 1971-ben)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Coples csak lecsúszik a Bearsnek a Szurkolói mockon is 😀D11IRL tuti nem fog sztem 😊
több mint 12 éve
Coples csak lecsúszik a Bearsnek a Szurkolói mockon is 😀
több mint 12 éve
újabb izgalmas prospecteket találhattok a topikban,Amini Silatolu és Brandon Brooks (OG)
Derek Wolfe és DaJohn Harris (DT)
valamint Travis Lewis (OLB)
több mint 12 éve
Legfrissebb Pro Dayek utáni JBS Scouting (FCS vagy alsóbb osztályú prospectek) Top 100as lista:http://www.jbscouting.com/index.php/fcs/fcs-player-ratings/2364-jbs-top-100-big-board-pro-day-midway-ratings
Quick és Silatolu is megelőzte az eddigi első Jenkinst itt.
több mint 12 éve
szaba
10 517
According to Football Outsiders' QB career forecast system, Robert Griffin III has the highest score ever since the method began measuring in 1998.The system, based primarily on college starts and completion rate, is far from foolproof, but interesting nonetheless. Griffin's career forecast is No. 1, Philip Rivers' was No. 2, Drew Brees was 3, Colt McCoy (outlier) was 4, Carson Palmer was No. 5, Peyton Manning was 6, and Andrew Luck's 2012 projection comes in seventh. Football Outsiders does caution that the system is "meant to be a tool used alongside the scouting reports," which may have weeded out McCoy based on his poor arm strength on tape.
több mint 12 éve
már leszoktam a külföldi mockok linkelgetéséről, de ezen az indokláson felröhögtem 😀8. Miami Dolphins - Ryan Tannehill – QB – Texas A&M
I’m finally giving in and moving Tannehill into the top 10. It’s absolutely ludicrous that a team would even consider him this high, but if the Dolphins are half as dysfunction as they’ve been portrayed this offseason, they just may pull the trigger on a developmental quarterback who struggles with NFL throws.
😀
több mint 12 éve
7 körös mock draft - KÉSZ2012 mock draft game
---
több mint 12 éve
Vagy potenciál. 😉Nekem amúgy nagy kedvencem Adams, nagy a potenciál benne, bár simán lehet bust is.tenorxEz minden prospectre igaz. Csak max van akiben nagyobb százalékban van bust esély.Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nekem amúgy nagy kedvencem Adams, nagy a potenciál benne, bár simán lehet bust is.tenorxEz minden prospectre igaz. Csak max van akiben nagyobb százalékban van bust esély.
több mint 12 éve
Nekem amúgy nagy kedvencem Adams, nagy a potenciál benne, bár simán lehet bust is.
több mint 12 éve
Köszi DoM!Ide akartam kilyukadni.
Láttam mindkettőt többször játszani, de sajnos én nem értek annyira a szakmai részhez, nem látom annyira a hibákat. Adams nagyon jó volt a Senior Bowl-on.
Most lenne egy éve tanulni, mert mégiscsak Allen meg Peppes ellen kellene harcolnia. Ha nem válik be LTnek akkor még mindig lehet RT Cherilus helyett.
Amúgy még soha nem voltam ilyen bizonytalan, hogy kit húz a Lions, nagyon kíváncsi leszek az itteni szavazatokra. Ami biztos, hogy Jenkinset nem. Füvesek hátrányban. 😀