NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Köszi. Az ismertetőket mindet elolvastam. A kérdés lényegi részét akkor felteszem máshol.BazzaniMartin a biztosabb prospect, viszont a vakoldalra különösen egy passhappy csapatban mindig is kevés lesz szerintem. Ellenben a túloldalon eljátszogathat jó pár évig, ahol nem lesz állandóan 1-1-ben kitéve fürgébb pass rusherek sebességének. Én nem látok nagy különbséget Massie és közte. Ami Adamset illeti, ő könnyen besülhet, ha nem megfelelő helyre kerül és nem sikerül rendbe szedni a lábmunkáját, technikáját, aminek hiányában hiába rendelkezik minden adottsággal, hogy stabil LT legyen, de könnyen kibillentik egyensúlyából és game over. A hosszú kar itt önmagában kevés lesz a "dominanciához". Viszont ha összeszedik a mozgását, akkor bingo. Franchise LT.
több mint 12 éve
Szerintem a prospect ismertetőt érdemes olvasgatni Bazzani, mindenkiről tök jó leírás van. Emellett nem nehéz top10et írni, csak nézd meg ki van első körbe jósolva 😛Köszi. Az ismertetőket mindet elolvastam. A kérdés lényegi részét akkor felteszem máshol.
4 OT: Kalil, Reiff, Martin + Adams
2 G: DeCastro + Glenn
1 C: Konz
Ez már 7, a maradék három meg a második körösök közül talán Osemelét(G), Zeitlert(G) meg Massiet(OT) venném.tenorx
több mint 12 éve
ketten kimaradtak a tegnapi frissítésből valahogy, Chris Rainey (RB) és Billy Winn (DE) is olvasható már
több mint 12 éve
Kérdés, hogy a sub felállások előtérbe kerülése miatt, és főleg a 425 nickel vagy a csak két falembert használó nickel/dime formációkban mekkora értéket jelenthet egy Still tulájdonságokkal megáldott játékos, ahol gyakorlatilag tudhat a 3-tech szerepben tündökölni a fal áttörésével, ahogy pl. Mike Wright tette a Patsnél, amíg egészséges volt. Erre a feladatkörre lett Haynesworth is cserélve. Odrick is hasonló elképzelésekkel kerülhetett a Dolphinshoz anno.Sőt. Nekem Still egyértelműen 1 gap játékos. Már írtam asszem pont ebben a topicban, hogy neki a first stepje halálos és a snap érzékenysége. Ráadásul snap agresszor, sokszor bemozdul, de néha úgy kapja el, mint Fernando Alonso a rajtot. Olyankor mindenki verve van. Still ezért nekem 1 gap sztár. De én ennyit értek hozzá kábé. Egy mondatot. 😀ulpianusMint írtam, Still jobban illik a DallasbajjncaaStill pont annyira illik Dallasba mint Poe. Mindketten 1-gap 34-be passzolnak inkább. Ryan védelme meg a Fairbanks-Bullough 2-gap alapokon nyugszik.DoM
több mint 12 éve
Szerintem a prospect ismertetőt érdemes olvasgatni Bazzani, mindenkiről tök jó leírás van. Emellett nem nehéz top10et írni, csak nézd meg ki van első körbe jósolva 😛4 OT: Kalil, Reiff, Martin + Adams
2 G: DeCastro + Glenn
1 C: Konz
Ez már 7, a maradék három meg a második körösök közül talán Osemelét(G), Zeitlert(G) meg Massiet(OT) venném.
több mint 12 éve
Írna nekem valaki egy OLine top10-et (posztoktól függetlenül)?Illetve kíváncsi lennék, hogy Backus pótlására Martin vagy Adams lehetne alkalmasabb?
több mint 12 éve
Sőt. Nekem Still egyértelműen 1 gap játékos. Már írtam asszem pont ebben a topicban, hogy neki a first stepje halálos és a snap érzékenysége. Ráadásul snap agresszor, sokszor bemozdul, de néha úgy kapja el, mint Fernando Alonso a rajtot. Olyankor mindenki verve van. Still ezért nekem 1 gap sztár. De én ennyit értek hozzá kábé. Egy mondatot. 😀Still pont annyira illik Dallasba mint Poe. Mindketten 1-gap 34-be passzolnak inkább. Ryan védelme meg a Fairbanks-Bullough 2-gap alapokon nyugszik.DoMMost jóindulatra megy, vagy realitásra?szabaMint írtam, Still jobban illik a Dallasbajjncaa
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Still pont annyira illik Dallasba mint Poe. Mindketten 1-gap 34-be passzolnak inkább. Ryan védelme meg a Fairbanks-Bullough 2-gap alapokon nyugszik.Mint írtam, Still jobban illik a DallasbajjncaaStill jobban illik a Cowboysba, és bár Jerry el van ájulva Poe-tól, alapból jóindulatúak vagyunkjjncaaMost jóindulatra megy, vagy realitásra?szaba
több mint 12 éve
Jordan annyira volt tipikus 3-4 5tech játékos, hogy nem egy előrejelzésben 4-3-as LDE-nek írták, és tökéletesen passzolt a Saints védősémájáhozMert? Liuget tipikus 4-3 3tech, míg Cam tipikus 3-4 5tech. Erre ki hová ment.szaba2011 - Liuget - Cam Jordan.szabaMégha Bruce Cartert hozod fel példának...jjncaa
Liuget ugyanez a szitu, sejteni lehetett, hogy NT-nek kicsi lesz, de a Chargers fanok már januárban szemeztek vele DE-ként
Nem attól lesz valaki "tipikus", mert egy bizonyos poszton/helyzetben játszott az egyetemen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 543
Mert? Liuget tipikus 4-3 3tech, míg Cam tipikus 3-4 5tech. Erre ki hová ment.Mégha Bruce Cartert hozod fel példának...jjncaaMint írtam, Still jobban illik a Dallasbajjncaa2011 - Liuget - Cam Jordan.szaba
több mint 12 éve
Mégha Bruce Cartert hozod fel példának...2011 - Liuget - Cam Jordan.szabaMost jóindulatra megy, vagy realitásra?szabaMint írtam, Still jobban illik a Dallasbajjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 543
2011 - Liuget - Cam Jordan.Mint írtam, Still jobban illik a DallasbajjncaaStill jobban illik a Cowboysba, és bár Jerry el van ájulva Poe-tól, alapból jóindulatúak vagyunkjjncaaMost jóindulatra megy, vagy realitásra?szaba
több mint 12 éve
Mint írtam, Still jobban illik a DallasbaMost jóindulatra megy, vagy realitásra?szabaPoe simán lehetne Still helyett a szavazásnál...szabaStill jobban illik a Cowboysba, és bár Jerry el van ájulva Poe-tól, alapból jóindulatúak vagyunkjjncaa
---
több mint 12 éve
szaba
10 543
Most jóindulatra megy, vagy realitásra?Poe simán lehetne Still helyett a szavazásnál...szabaStill jobban illik a Cowboysba, és bár Jerry el van ájulva Poe-tól, alapból jóindulatúak vagyunkjjncaa
több mint 12 éve
Poe simán lehetne Still helyett a szavazásnál...szabaStill jobban illik a Cowboysba, és bár Jerry el van ájulva Poe-tól, alapból jóindulatúak vagyunk
---
több mint 12 éve
szaba
10 543
Poe simán lehetne Still helyett a szavazásnál...
több mint 12 éve
114-ből olyan 80-85-öt csináltam én, a többit Deny, Gabtsi, Fucu és DömeHöriAkkor (tényleg) köszi mindenkinek 😊
több mint 12 éve
114-ből olyan 80-85-öt csináltam én, a többit Deny, Gabtsi, Fucu és Döme
több mint 12 éve
😕Egy kicsit OFF - várható, hogy lesz idén (is) draft beharangozó podcast?iktriadnem valószínűHöri
Végére értünk a listánakHöriKöszi mindenkinek, denynak pl. (volt más fordító rajtad és rajta kivűl?) a sok-sok prospect bemutatást/fordítást!
több mint 12 éve
Végére értünk a listának, ők jutottak zárásul:ma nagyon beszippantott a pool így csak 4 ismertető készült el, méghozzá ők:Sose állunk meg, ők az újak:Jó cimboránk, Deny is előkerült, így igen komoly adag jutott mára
Joe Adams, Tommy Streeter és Juron Criner (WR)
Bobby Massie (OT)
Keenan Robinson (OLB)
Lavonte David (ILB)
Trumaine Johnson (CB)Höri
Ronnie Hillman, Tauren Poole és Cyrus Gray (RB)
Marvin Jones, Devier Posey, Reuben Randle, Jairus Wright, Eric Page, AJ Jenkins (WR)
Ronnell Lewis és Nigel Bradham (OLB)Höri
Devon Wylie (WR)
Jake Bequette és Trevor Guyton (DE)
Shea McClellin (OLB)
folytatás holnapHöri
Ryan Lindley (QB)
Chris Givens (WR)
Vinny Curry és Cam Johnson (DE)
Jamell Fleming és Dwight Bentley (CB)
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2359
több mint 12 éve
Egy kicsit OFF - várható, hogy lesz idén (is) draft beharangozó podcast?iktriadnem valószínű
több mint 12 éve
Egy kicsit OFF - várható, hogy lesz idén (is) draft beharangozó podcast?
több mint 12 éve
én Hightowerrel óvatosan fogalmaznék, szerintem aggasztóak a számai hozzá, hogy elvigyék elsőben.Szerintetek Bobby Wagner becsúszhat első körbe? Elég brutál Pro dayt nyomott.D11Én nem tartom valószínűnek, Kuechly és Hightower a két 1. körös ILB, sztem Wagner egy 2. kör első felét érhet.szaba
ha visszagondolsz az elmúlt években mindig kicsúszott a 2. körbe egy elitbe várt ILB, Poztól kezdve Maualugán át Spikes-ig. Szerintem nem változik a trend, és én Hightowert nem is tartom jobbnak a nevezetteknél.
több mint 12 éve
szaba
10 543
Szerintetek Bobby Wagner becsúszhat első körbe? Elég brutál Pro dayt nyomott.D11Én nem tartom valószínűnek, Kuechly és Hightower a két 1. körös ILB, sztem Wagner egy 2. kör első felét érhet.
több mint 12 éve
Szerintetek Bobby Wagner becsúszhat első körbe? Elég brutál Pro dayt nyomott.D11http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=467989#p467989
---