NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Elsőként minden hálátlan kutya nevében szeretnék elnézést kérni Faragó Ricsitől. Nélküle azt sem tudnátok most, hogy mi az NFL és nélküle már soha nem lesz olyan hangulatos egy NFL közvetítés, mint régen. Sokan azt felejtik el, hogy a kommentátor és a szakkommentátor az két különböző szakma. És kommentátorból nem nagyon van más alternatíva. Maka nem rossz, de még kell neki pár év mire felszedi a rutint. A többiek nem ütik meg az elégséges szintet sem és lelkes amatőröknek tűnnek.szerintem elég bátor kijelentés h itt mindenki sport tv miatt ismerte meg nfl-t. Only a sith deals in absolutes
Az eredeti, amcsi kommentátorokat pedig mindenki isteníti itt, de egy rakás nulla az összes kinti kommentátor. Mellesleg nincs is markáns véleményük, ha mondjuk egy ordas nagy bírói hiba van. Borzalmasan unalmasak és olyan gépiesek, mint amilyen irányba az NFL tart. Annyira üzleties lesz már az NFL, hogy lassan a szenvedélyt, tüzet már nem is a játékosok fogják hozni, hanem a kommentátorok. Ha egy igazi kommentátor nem ordibál a kulcs jeleneteknél, akkor egyszerűen bealszom hajnali fél 1-kor......amúgy én pont azt vettem észre és azt sajnáltam, hogy Ricsi már nem olyan hangos, mint 5-10 éve volt.
Summa: remélem valahogy megoldják, hogy Ricsi és kommentátor lehessen Maka mellett az új csatornán.
A szakkommentátorokat illetően pedig azt hiszem nincs vita, hogy Buday Zoli, Höri és Márk a legjobb. Az pedig nagyon helyes, hogy mindhármuknak őszinte, karakán véleményük van és ki is mondják a közvetítés alatt, akkor is ha az nem tetszik a seggnyalásra, lélekápolgatásra vágyó nézőknek 😊
Riverske
több mint 5 éve
elég sokszor megy így, sokszor azt sem tudod konkrétan kik a kompetitorjaid egy pályázaton. Itt ennél az esetnél az az elgondolkodtató, hogy a sport tv nem tudod olyan relationshipet kialakitani, h NFL kontakt szóljon nekik h srácok ez kevés lesz (szerintem szóltak amúgy)De pont az a bajom, hogy az üzleti életben NEM így megy. Vagy aki így csinálja, az hülye...kivéve, ha fix árak vannak, de tudjuk, hogy az nincs. Pont a legkapitalistább országban a legkapitalistább vállalkozással...Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...pedig ez igy megy az üzleti életben mi is van h pitchelünk, lenyomjuk a prezit beadjuk az ajánlatot, tök jó érzése van mindenkinek és bumm 2 hét múlva jön a mail h úgy döntöttünk mást választunk.
Mert ugye az volt, hogy ők a Covid19 miatt kivártak, nem hosszabbítottak, lévén lesz-e szezon, vagy a jobb ár reményében, ki tudja?! És állítólag álmukban nem gondolták, hogy más lecsaphatja a kezükről.
Erre tessék...jött a Network4 és bumm.
Ilyet én még nem hallottam, szürreális, ha tényleg így van. Ricsi is nyilatkozott, hogy váratlanul érte és nem tudja mi lesz...
Egyrészt óriási hiba az AMC-től...elbeszélgetnék a felelősökkel, ha én lennék a főni, az tuti.
Másrészt az NFL részéről ekkora faszságot...15 éve egy kézben volt minden, erre meg se kérdezik, versenyeztetik őket? Nem értem.
Chargers LT
briareos
Pont ez a bajom, hogy nem volt verseny. Peach írta, hogy elvileg adott ajánlatot az amc, csak network4 magasabbat...ha én vagyok az NFL médiajogos pénzügyi seggfeje, csak szólok az amc-nek, akiről tudom, hogy 15 éve veszik jópénzért a portékámat, hogy hahó, egy másik csatorna rátok emelt...adtok-e többet ecsém?
Nekem ez a bajom, hogy fura az egész, remélem kiderül. Mert a SportTv-ből mindenkit váratlanul ért a dolog, ergo lövésük nem volt ellenfélről. (Ami szintén fura, hogy nem számítottak rá, mert, ha jól emlékszem, a korábbi szerződésnél a Digi is meg akarta szerezni (vagy melyik) )...
Chargers LT
több mint 5 éve
Elsőként minden hálátlan kutya nevében szeretnék elnézést kérni Faragó Ricsitől. Nélküle azt sem tudnátok most, hogy mi az NFL és nélküle már soha nem lesz olyan hangulatos egy NFL közvetítés, mint régen. Sokan azt felejtik el, hogy a kommentátor és a szakkommentátor az két különböző szakma. És kommentátorból nem nagyon van más alternatíva. Maka nem rossz, de még kell neki pár év mire felszedi a rutint. A többiek nem ütik meg az elégséges szintet sem és lelkes amatőröknek tűnnek.Az eredeti, amcsi kommentátorokat pedig mindenki isteníti itt, de egy rakás nulla az összes kinti kommentátor. Mellesleg nincs is markáns véleményük, ha mondjuk egy ordas nagy bírói hiba van. Borzalmasan unalmasak és olyan gépiesek, mint amilyen irányba az NFL tart. Annyira üzleties lesz már az NFL, hogy lassan a szenvedélyt, tüzet már nem is a játékosok fogják hozni, hanem a kommentátorok. Ha egy igazi kommentátor nem ordibál a kulcs jeleneteknél, akkor egyszerűen bealszom hajnali fél 1-kor......amúgy én pont azt vettem észre és azt sajnáltam, hogy Ricsi már nem olyan hangos, mint 5-10 éve volt.
Summa: remélem valahogy megoldják, hogy Ricsi és kommentátor lehessen Maka mellett az új csatornán.
A szakkommentátorokat illetően pedig azt hiszem nincs vita, hogy Buday Zoli, Höri és Márk a legjobb. Az pedig nagyon helyes, hogy mindhármuknak őszinte, karakán véleményük van és ki is mondják a közvetítés alatt, akkor is ha az nem tetszik a seggnyalásra, lélekápolgatásra vágyó nézőknek 😊
több mint 5 éve
Jaj, nem kell ezen ennyit szenvedni már. Volt egy Sport tv ajánlat, meg egy Network az nyílván magasabb volt, Sport tv meg ennél többet nem akart/tudott adni, ennyi. Mit vársz, hogy majd az NFL nekiáll itt könyörögni, hogy jaj, itt ez a Sport tv Magyarországon, győzködjük már hogy nekik adhassuk újra.De pont az a bajom, hogy az üzleti életben NEM így megy. Vagy aki így csinálja, az hülye...kivéve, ha fix árak vannak, de tudjuk, hogy az nincs. Pont a legkapitalistább országban a legkapitalistább vállalkozással...Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...pedig ez igy megy az üzleti életben mi is van h pitchelünk, lenyomjuk a prezit beadjuk az ajánlatot, tök jó érzése van mindenkinek és bumm 2 hét múlva jön a mail h úgy döntöttünk mást választunk.
Mert ugye az volt, hogy ők a Covid19 miatt kivártak, nem hosszabbítottak, lévén lesz-e szezon, vagy a jobb ár reményében, ki tudja?! És állítólag álmukban nem gondolták, hogy más lecsaphatja a kezükről.
Ilyet én még nem hallottam, szürreális, ha tényleg így van. Ricsi is nyilatkozott, hogy váratlanul érte és nem tudja mi lesz...
Egyrészt óriási hiba az AMC-től...elbeszélgetnék a felelősökkel, ha én lennék a főni, az tuti.
Másrészt az NFL részéről ekkora faszságot...15 éve egy kézben volt minden, erre meg se kérdezik, versenyeztetik őket? Nem értem.
Chargers LT
briareos
Pont ez a bajom, hogy nem volt verseny. Peach írta, hogy elvileg adott ajánlatot az amc, csak network4 magasabbat...ha én vagyok az NFL médiajogos pénzügyi seggfeje, csak szólok az amc-nek, akiről tudom, hogy 15 éve veszik jópénzért a portékámat, hogy hahó, egy másik csatorna rátok emelt...adtok-e többet ecsém?
Nekem ez a bajom, hogy fura az egész, remélem kiderül. Mert a SportTv-ből mindenkit váratlanul ért a dolog, ergo lövésük nem volt ellenfélről. (Ami szintén fura, hogy nem számítottak rá, mert, ha jól emlékszem, a korábbi szerződésnél a Digi is meg akarta szerezni (vagy melyik) )...
Chargers LT
több mint 5 éve
De pont az a bajom, hogy az üzleti életben NEM így megy. Vagy aki így csinálja, az hülye...kivéve, ha fix árak vannak, de tudjuk, hogy az nincs. Pont a legkapitalistább országban a legkapitalistább vállalkozással...Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...pedig ez igy megy az üzleti életben mi is van h pitchelünk, lenyomjuk a prezit beadjuk az ajánlatot, tök jó érzése van mindenkinek és bumm 2 hét múlva jön a mail h úgy döntöttünk mást választunk.
Chargers LT
briareos
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
ugyanannyi, kezdők 30 playt jáccnak pre-be, inkább a full contact edzések kiesése okozza, de ahhoz meg Maurice Smith ragaszkodott, így a sérülések garmada marad a szezon első feléretwitter.com/TomPelissero/status/1280497996401082374Mennyivel lenne több sérülés szerintetek ha előszezon nélkül ugranának neki a szezonnak?
Lesz itt még jó pár csörte szezonig 😀
Beki
Mennyit ártana ez a színvonalnak?
Én nagyon félek tőle, hogy mindkettőre negatívan hatna, pedig nem vagyok nagy híve az előszezon meccseknek.
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
twitter.com/TomPelissero/status/1280497996401082374Mennyivel lenne több sérülés szerintetek ha előszezon nélkül ugranának neki a szezonnak?
Lesz itt még jó pár csörte szezonig 😀
Beki
Mennyit ártana ez a színvonalnak?
Én nagyon félek tőle, hogy mindkettőre negatívan hatna, pedig nem vagyok nagy híve az előszezon meccseknek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/TomPelissero/status/1280497996401082374Lesz itt még jó pár csörte szezonig 😀
több mint 5 éve
Hát ezt most már tuti, hogy az NFL csinálta. Ennyi GamePass-t begyűjteni egyetlen hírrel.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Az NFL szemszögéből nem értem a döntést, de én az NHL-Spíler TV házasságot sem értettem anno, aztán állítólag pozitívan megleptek végül mindenkit. A szolgáltatóm be is rakta a Spílert a csomagba, pont akkorra, amikor megszűntek a rendszeres NHL közvetítések😁, szóval személyes tapasztalatom nincs róla.a éjszaka a vadászoké, má a vukba is megmonták...
Ott sem volt eredetileg HD, korántsem volt országos lefedettség, a kommentátor-szakértői gárda - kb Szuper Levit kivéve - borzalmas volt, asszem mindvégig.
Az angol bajnokikkal is így jártam, vagy négy évig nem láttam PL-t, mert adták-vették őket évente kb.
Azt hiszem előbb házat kell bővítenem, meg eszközparkot, mert ebből vagy GamePass v streaming lesz, csak legyen min nézni a srácoktól.
Fast Willie

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
sporttv-s sms-ek kvinteszenciája:Ez amúgy aranyos, hol találtad?
Ott voltatok a fiam születésénél: Pont a meccs kezdetére értem haza a kórházból, a kickoff-al együtt szólt a borosüveg dugója.
Ott voltatok az első élő meccsnézésénél: Amikor a téli szünetben az óraátállítás miatt végignézhetett élőben egy meccset,izgatottan várta Ricsi és Sankó bácsit.
Aztán az első iskolai prezentációjához (miről másról, az NFL-ről) segített Márk és Ricsi a must have témákkal.
Ha Matyi kérdezett, mindig válaszoltatok: Büszkén mesélte a barátainak, hogy a meccs későbbi részében is vissza-vissza tértetek a kérdésére (ki lesz a bajnok - ezért sem lehet megmondani).
Megszerettettetek egy sportágat egy országgal, minden korosztállyal. Büszkék vagyunk Rátok! Köszönjük a munkátokat!
ZERO_L
több mint 5 éve
Az NFL szemszögéből nem értem a döntést, de én az NHL-Spíler TV házasságot sem értettem anno, aztán állítólag pozitívan megleptek végül mindenkit. A szolgáltatóm be is rakta a Spílert a csomagba, pont akkorra, amikor megszűntek a rendszeres NHL közvetítések😁, szóval személyes tapasztalatom nincs róla.Ott sem volt eredetileg HD, korántsem volt országos lefedettség, a kommentátor-szakértői gárda - kb Szuper Levit kivéve - borzalmas volt, asszem mindvégig.
Az angol bajnokikkal is így jártam, vagy négy évig nem láttam PL-t, mert adták-vették őket évente kb.
Azt hiszem előbb házat kell bővítenem, meg eszközparkot, mert ebből vagy GamePass v streaming lesz, csak legyen min nézni a srácoktól.
több mint 5 éve
sporttv-s sms-ek kvinteszenciája:Ott voltatok a fiam születésénél: Pont a meccs kezdetére értem haza a kórházból, a kickoff-al együtt szólt a borosüveg dugója.
Ott voltatok az első élő meccsnézésénél: Amikor a téli szünetben az óraátállítás miatt végignézhetett élőben egy meccset,izgatottan várta Ricsi és Sankó bácsit.
Aztán az első iskolai prezentációjához (miről másról, az NFL-ről) segített Márk és Ricsi a must have témákkal.
Ha Matyi kérdezett, mindig válaszoltatok: Büszkén mesélte a barátainak, hogy a meccs későbbi részében is vissza-vissza tértetek a kérdésére (ki lesz a bajnok - ezért sem lehet megmondani).
Megszerettettetek egy sportágat egy országgal, minden korosztállyal. Büszkék vagyunk Rátok! Köszönjük a munkátokat!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Kicsit off, de egy kis remény a legtöbb fórumtársnakmiről beszélsz?
tenorx
New England - Tampa Bay Super Bowl lesz is örökre elveszítjük az illúziót, hogy Brady system QB vagy hogy Belichick csak Bradyvel tudott nyerni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Nem is értem, eddig mélységesen korrekt szervezetnek tűnt! 😀Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...pedig ez igy megy az üzleti életben mi is van h pitchelünk, lenyomjuk a prezit beadjuk az ajánlatot, tök jó érzése van mindenkinek és bumm 2 hét múlva jön a mail h úgy döntöttünk mást választunk.
Chargers LT
briareos
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...pedig ez igy megy az üzleti életben mi is van h pitchelünk, lenyomjuk a prezit beadjuk az ajánlatot, tök jó érzése van mindenkinek és bumm 2 hét múlva jön a mail h úgy döntöttünk mást választunk.
Chargers LT
több mint 5 éve
és emberek ebből jutottak el odáig, hogy Maka hibája igazából, ő az aki személyesen bement az amcbe ellopni az NFL-t 😀Ő csak javaslatot tett. Ugyanolyan bűnös. Kész 😊
shawnka

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Szerintem van egy 3. opcio is.Akarmi tortenjen, ra lehet fogni a COVID miatti rovid szezonra es a tenyre, hogy nem volt ido egyutt edzeni 😊 (es van is benne nemi igazsag)
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Kicsit off, de egy kis remény a legtöbb fórumtársnakSőt, lehet Tampánál is hozni még, ha nem lesz PO, akkor Brady csak BB miatt volt jó, ha pedig a Patsnél, akkor BB csak Bradyvel tud PO-t hozni | (ami nem igaz, mert volt egy éve a Brownsnál PO-val, de ilyen apróságokon most nem akadunk fenn) |
tenorx
Azt nem tudom, akkor mi lesz, ha egyik sem lesz PO-s | (külön-külön már csalni sem tudnak?) |

több mint 5 éve
és emberek ebből jutottak el odáig, hogy Maka hibája igazából, ő az aki személyesen bement az amcbe ellopni az NFL-t 😀Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...Elvileg adott ajánlatot az amc, csak n4 magasabbat
Chargers LT
peach
pedig ez egy olyan üzleti lépés volt a csatornától, amit.. hát csak közöltek velünk is.
több mint 5 éve
Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...Elvileg adott ajánlatot az amc, csak n4 magasabbat
Chargers LT
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Amúgy az az elképesztő ebben az egész NFL csatorna váltásban, hogy a SportTV-t (AMC) váratlanul érte és most azt se tudják mi van...Mert ugye az volt, hogy ők a Covid19 miatt kivártak, nem hosszabbítottak, lévén lesz-e szezon, vagy a jobb ár reményében, ki tudja?! És állítólag álmukban nem gondolták, hogy más lecsaphatja a kezükről.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
2020.07.06:Csak az Arena TV utalására vártak 😊
Pontos összeget nem mondhatok, mert köt a titoktartás, de millió dolláros nagyságrendről van szóArena42020.07.07:
10-year extension worth up to $503 million.SchefterVéletlen?
rokaur
több mint 5 éve
rokaur
876
2020.07.06:Pontos összeget nem mondhatok, mert köt a titoktartás, de millió dolláros nagyságrendről van szóArena42020.07.07:
10-year extension worth up to $503 million.SchefterVéletlen?
több mint 5 éve
De a lényegről nem beszéltünk..azzal hogy új csatornára költözik az NFL. Több vagy kevesebb Pats meccset fognak adni? 😀Ha nem nyeritek a csoportot a szurkolotaborotok megfelezodik
Nomac
Az emberek gyoztes csapatnak szeretnek szurkolni
Kepzeld ha a real vagy a barca nem lenne az elmezonyben
De orulnek neki ha leadnak a tieiteket az 2 meccs nekunk is
Szerkesztette: Adirotor