NFL Draft 2019
32 feliratkozó
több mint 6 éve
En amugy nem olvastam utana tegnap, mivel ugy volt, hogy Greedy mindent nyomni fog a Combine-on, aztan peldaul meglepve tapasztaltam, hogy hosunk tojt peldaul bench presst csinalni, ami azert igen erdekes valakitol, akinel egyebkent is hozzaallasbeli problemakat sejtenek a hatterben.Arrol nem is beszelve, hogy repesztett egy brutal 40-et, majd kozolte, hogy begorcsolt a laba, ugyhogy szamara ennyi volt a Combine.
Ezt a palit nem lehet hova tenni.
több mint 6 éve
plusz nem nyomja végig a repeket, megáll a play vége előtt és így a játék késői szakaszában elszakadnak az elkapók.Így ki fog menni 1/10 előtt 😕Nem vagyok biztos benne. A legtobben nem a sebesseget emlegettek nala red flagkent, hanem azt, hogy kisse soft, latszolag nem szeret szerelni, mintha nem menne bele szivesen az utkozesekbe. Hozzaallasbeli problema. Azt pedig nagyon-nagyon nem szeretik a GM-ek, az ilyen jatekosoktol rengetegen odzkodnak.
twitter.com/NFL/status/1102582076153323520?s=19
Cruyffista
Stez
hasonló hozzáállás probléma
több mint 6 éve
Egyszer steril körülmények közt futni, nem ugyanaz, mint élesben futni, ütközni, futni, ütközni, akár 30-40 alkalommal egy meccsen. Ráadásul az előbbiből semmi nem derül ki az utóbbira nézve.Már lehet írtam a Dalnoki anekdotát, amikor a csehszlovákok elleni meccsre keszülve mondták neki, hogy a csehszlovák szélső nagyon gyors, ő annyit kérdezett: -Sántán is?
több mint 6 éve
Így ki fog menni 1/10 előtt 😕Nem vagyok biztos benne. A legtobben nem a sebesseget emlegettek nala red flagkent, hanem azt, hogy kisse soft, latszolag nem szeret szerelni, mintha nem menne bele szivesen az utkozesekbe. Hozzaallasbeli problema. Azt pedig nagyon-nagyon nem szeretik a GM-ek, az ilyen jatekosoktol rengetegen odzkodnak.
twitter.com/NFL/status/1102582076153323520?s=19
Cruyffista
több mint 6 éve
Hát akkor ez nagyon nem volt 1.554.86-ot futott a tesó...2 századdal lassabb volt.A tesó mennyit futott annak idején nem tudod véletlenül ?Tyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Mondjuk egész jól elboldogul azóta...
twitter.com/PFF/status/1102248567471783936
Klaci79

több mint 6 éve
4.86-ot futott a tesó...2 századdal lassabb volt.A tesó mennyit futott annak idején nem tudod véletlenül ?Tyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
Rózsa Sándor (betyár)
Mondjuk egész jól elboldogul azóta...
twitter.com/PFF/status/1102248567471783936
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Az semmi.Jax, Suns, Kispest. Szereted, ha fáj.Suns drukker vagyok, tudom miről beszélek.vigyázzál mit beszélsz, tudom, hogy hol laksz és nem átalkodom alkoholt önteni a kóládbaLealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
iktriad
Sixo
iktriad
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Plusz Newcastle. 😊Jax, Suns, Kispest. Szereted, ha fáj.Suns drukker vagyok, tudom miről beszélek.vigyázzál mit beszélsz, tudom, hogy hol laksz és nem átalkodom alkoholt önteni a kóládbaLealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
iktriad
Sixo
iktriad
Amadeus
Azért Győri ETO (női kézi) és Duke/Kansas (kosár) szurker is vagyok. 😊
több mint 6 éve
Jax, Suns, Kispest. Szereted, ha fáj.Suns drukker vagyok, tudom miről beszélek.vigyázzál mit beszélsz, tudom, hogy hol laksz és nem átalkodom alkoholt önteni a kóládbaLealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
Suns drukker vagyok, tudom miről beszélek.vigyázzál mit beszélsz, tudom, hogy hol laksz és nem átalkodom alkoholt önteni a kóládbaLealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
vigyázzál mit beszélsz, tudom, hogy hol laksz és nem átalkodom alkoholt önteni a kóládbaLealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
iktriad
több mint 6 éve
Az a kérdés, hogy az új stábbal lesz-e valami előrelépés, illetve, hogy sikerül-e az FA-n és a drafton kellően megerősíteni a falat és hozni legalább két jó célpontot. Mondjuk ha elpasszolják Rosent egy 1. kör vége/2. eleje pickért, akkor az érte kapott picken legalább lehetne valami előrelépés, igaz, ez esetben a topvédő ugye nem jöna Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szétbaszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus

több mint 6 éve
4,84 etA tesó mennyit futott annak idején nem tudod véletlenül ?Tyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 6 éve
Lealacsonyodtak a Sunshoz.a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szét baszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Amadeus
több mint 6 éve
a Cards a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy jó szervezeti kultúrát szétbaszni 1-2 év alatt. Arians távozása óta egy rossz vicc az a franchise is.twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
iktriad
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
twitter.com/TonyPauline/status/1102234607930523648Így már érthető miért adta fel a baseballt és az oaklandes szerződést olyan könnyen.
Amadeus
több mint 6 éve
Mondjuk most Jeremiah szerint nem is 1.6 és 1.65 volt Bosa, hanem 1.55 az első 10-esen. Ha ez az adat a helytálló, akkor az viszont marha jó

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
A tesó mennyit futott annak idején nem tudod véletlenül ?Tyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kezd el szokni 😃 Mert a végén lehet nálatok köt ki !A nagy arc isTyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
Amadeus
több mint 6 éve
Igen, szerintem én is ezt írtam, és valóban nem számít ez túl sokat, de ettől még egy 300 fontos embertől is látott 4.84 azért kevéssé lelkesítő számomraSzerintem pont nem a 40 yard a legfontosabb gyakorlat egy DL embernél, max az első 10-15 yard abban meg nem volt olyan rosszMondjuk Nicknek legalább az első 10-es nem olyan vacakTyű, Bosa erre a 4.8-ra készült ennyit?Csaladban marad a lassusag.
Wyatt
Stez
Wyatt
kapitnono
Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
Kevin White nagy király volt már a wvu-n is, őt legalább láttuk labdát elkapni.Sweat 40 yardos ideje kemény, csak hát az egész combine továbbra is annyira értelmetlen, amíg pont a legkevésbé fontos dolgokat hájpolják benne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mennyire vicc mar, hogy valaki egy szaros 40 yardos sprintet sem tud lefutni serules nelkul? Dexter Lawrence-nek konkretan megy kukaba a napja, mert labserulest szenvedett. Komolyan, a hideg kiraz az ilyen uveg emberektol.