Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Mondjuk igazából ha hardy bemutatná, hogy miért tartották 2. körös tehetségnek akkor már legalább papíron megfelelő az egység.az a hajó már elúszott, ennyi idő alatt kiderült, hogy nem tudja kompenzálni a sebesség és méretbeli hátrányát.
peach
több mint 10 éve
Mondjuk igazából ha hardy bemutatná, hogy miért tartották 2. körös tehetségnek akkor már legalább papíron megfelelő az egység.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
J. Jones, J. Jones. Már most imádom 😀Az Eagles elkapóbrigádja még mienknél is gyengébb és oda sem fért be...Rueben Randle?egy sz betű lemaradt a mondat végéről 😀Fuller IR.Nem. Ez szar. Roddy még fa... 😊
Julio Sanu Hardy Robinson Weems(?)vagy Williams McKissic wr chart csak nekem tűnik kurva vékonynak?
Kenny
peach
empty taxi
Kenny
Előbb tesztelném James Jonest.
empty taxi

több mint 10 éve
Az Eagles elkapóbrigádja még mienknél is gyengébb és oda sem fért be...Rueben Randle?egy sz betű lemaradt a mondat végéről 😀Fuller IR.Nem. Ez szar. Roddy még fa... 😊
Julio Sanu Hardy Robinson Weems(?)vagy Williams McKissic wr chart csak nekem tűnik kurva vékonynak?
Kenny
peach
empty taxi
Kenny
Előbb tesztelném James Jonest.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Rueben Randle?egy sz betű lemaradt a mondat végéről 😀Fuller IR.Nem. Ez szar. Roddy még fa... 😊
Kenny
peach
empty taxi
több mint 10 éve
egy sz betű lemaradt a mondat végéről 😀Fuller IR.Nem. Ez szar. Roddy még fa... 😊
Kenny
peach

Madden hates me.
több mint 10 éve
Fuller IR.Nem. Ez szar. Roddy még fa... 😊
Kenny
több mint 10 éve
Fuller IR.Julio Sanu Hardy Robinson Weems(?)vagy Williams McKissic wr chart csak nekem tűnik kurva vékonynak?
több mint 10 éve
Alford mellé kellett még egy flagmágnes a secbe. Bravo Dimmy!

Madden hates me.
több mint 10 éve
Hát ez a shanny féle hányadék továbbra is elég kilátástalannak tűnik 😕 ráadásul az a baj, hogy nem az van, hogy ryan csak a szar, hanem az egész. Elszakadni senki nem tud, más útvonalat futnak mint kellene, a fal sem olyan mint tavaly volt... Tudom, hogy előszezon de ez nagyon rosszul nézett ki.
több mint 10 éve
Ishmael megmutathatja kezdőként. #zsír

Madden hates me.
több mint 10 éve
Schaub soha nem fog kezdeni ha Ryan egeszseges.kurva jó, hogy Ryan ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Red Zone IntRemélem, hogy nem fog odáig fajulni, hogy Shaub legyen a kezdő. Mert ahogy nézem, ő jobban feltalálja magát KS rendszerében. És ez baj.
Sugar611
Rπ
több mint 10 éve
Schaub soha nem fog kezdeni ha Ryan egeszseges.kurva jó, hogy Ryan ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Red Zone IntRemélem, hogy nem fog odáig fajulni, hogy Shaub legyen a kezdő. Mert ahogy nézem, ő jobban feltalálja magát KS rendszerében. És ez baj.
Sugar611
Rπ
több mint 10 éve
kurva jó, hogy Ryan ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Red Zone IntRemélem, hogy nem fog odáig fajulni, hogy Shaub legyen a kezdő. Mert ahogy nézem, ő jobban feltalálja magát KS rendszerében. És ez baj.
Sugar611
több mint 10 éve
Jók ezek a pre season meccsek. Kevès serült,jó játék...
több mint 10 éve
kurva jó, hogy Ryan ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Red Zone Int
több mint 10 éve
Nick Rose repült ahogyan az várható is volt.Jött helyett Shayne Graham,aki ugye tavaly igen kitűnően helyettesítette Bryantet.Kiváncsi vagyok lesz-e valós esélye kiszorítani őt.drive.google.com/file/d/0B6kjIr-Wxzw-V2VPUFBhZVV1TXc/view?pref=2&pli=1
Itt a tegnapi meccs.
Szerkesztette: Kenny
több mint 10 éve
Éjszakai meccs után van egy olyan érzésem hogy a Poole-King battle kinek a javára fog eldőlni.Poole nem Goodwinnel küzd a rosterért?
Kenny
több mint 10 éve
Éjszakai meccs után van egy olyan érzésem hogy a Poole-King battle kinek a javára fog eldőlni.Továbbá Wilds helyet követel magának a rosteren,Ward kárára.Boshert kiütötték elég rendesen,remélem nem komoly a sérülése.
több mint 10 éve
Néhány gondolat Andy Benoittól: mmqb.si.com/mmqb/2016/08/18/nfl-atlanta-falcons-2016-scouting-report-andy-benoitPlusz Jones állítólag kezdeni fog Worrilow helyén ma.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Starr kivételével én is ezt mondanám,szerintem Starr helyett McLennan megfogja a rostert.Upshaw inkább DT, Hageman pedig DE, legalábbis a legújabb Depth Chart szerint.ennyi alapján a többi posztot el se olvasd 😀
Rπ
Höri
WR corp elég vékonyka szerintem,produktív év kell a TE-ktől.
Szerkesztette: Kenny