Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Upshaw inkább DT, Hageman pedig DE, legalábbis a legújabb Depth Chart szerint.ennyi alapján a többi posztot el se olvasd 😀
Rπ
több mint 10 éve
Weems nem feltétlen mint visszahordó lényeges, hanem mint a special team kapitánya, egy igazi leader, egy igazi falcon. Az ilyet én nagyon becsülöm és sztem a staff is. Mellesleg mikor nagy ritkán wr-ként is pályára kerül ami felé száll azt el is kapja. Roddy cut után még meglepőbb volna ha idén már nem fogna rostert.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Engem elkapott a McKissic hype, szerintem elengedjük Weems kezét.Toilolo nem biztos, hogy túléli a keretszűkítéseket.
Upshaw inkább DT, Hageman pedig DE, legalábbis a legújabb Depth Chart szerint.
És ha Matty Ice 2.0 továbbra is így bajlódik majd a sérüléssekkel, van esélye Nick Rose-nak?
A tobbivel egyetértek. 😊
több mint 10 éve
Starrtól a hideg kiráz még most, inkább vmi udfa hero bárhova mint ő... am. nagyjából nyílván helytálló 😉
több mint 10 éve
A kolléganőmből előjött a buzgómócsing, így én unalmamban írtam egy 53-as rostertippet így TC után:QB: Ryan, Schaub, Renfree
RB: Freeman, Coleman, Ward
FB: Pancake
WR: Julio, Sanu, Hardy, Weems, Fuller, Aldrick
TE: Tamme, Hooper, Toilolo
OL: Jake, Levitre, Mack, Chester, Schraeder, Compton, Schweitzer, Person, Harris
DE: Clayborn, Shelby, Reed, Upshaw, Freeney
DT: T-Jax, Jarrett, Babs, Hageman
LB: Beasley, Worrilow, Spoon, Wheeler, Jones, Campbell, Starr
CB: Tru, Alford, King, Poole, Goodwin
S: Allen, Neal, Ishmael, Teréz anya
K: Matty Ice 2.0
P: Bosher
LS: Harris
Ha Collins visszajön az eltiltásból, akk Goodwint v. Poole-t visszavágjuk PS-be.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Megnéztem a meccset és be kell vallanom, hogy deion jonestól nagyon be vagyok lelkesülve.... 😊Amúgy itt van, höri süllyesztette el az nfl csevegőben
drive.google.com/file/d/0B6kjIr-Wxzw-SEtjOHFlSl9jYTQ/view?pref=2&pli=1
több mint 10 éve
Viszont schaub kurva jó volt...qb battle 😀
több mint 10 éve
A kezdő támadó egység nagyon harmatos volt mondjuk csak az első kèt driveban voltak a "legjobbak" fent...Ryan 0/4 mutatóval...mondjuk a lényeg hogy az első fordulóra álljanak össze..

több mint 10 éve
Csak az összefoglalót néztem meg meg néhány videót, ill. a statokat de maradjunk annyiban, hogy eléggé szezon eleji formát futottunk... 😀
több mint 10 éve
Remek cikk a hosszú ideig nálunk játszó Lance Moore-ról... 😀www.thefalcoholic.com/2016/8/8/12401984/falcons-legend-lance-moore-retires
több mint 10 éve
Sanu bemikrofonozva:

Madden hates me.
több mint 10 éve
Jah a CB TOP5-be nem lehet belekötni: Norman, Harris, Sherman, Peterson, Revis.Trufant se top5 még, a 10 még oké1 azaz egy játékosunk fért be a posztonkénti TOP5 ratingbe a Madden 17-ben, Julio lett a 2. legjobb WR Antonio Brown után.Most őszintén. Trufant az egyetlen akin esetleg jelenleg beférhetne posztján a top5be. Meg schraederer ha külön vennék az RT-ket. Jövőre majd meg jake is no brainer választás lesz. 😊
empty taxi
Szerk. A falcons játékosok amúgy is alul vannak értékelve általában. Ne legyen kétség, ha brown játszana itt julio meg pittsburghben, ő lenne a konszenzusos nr.1.
peach
braxa88

Madden hates me.
több mint 10 éve
Trufant se top5 még, a 10 még oké1 azaz egy játékosunk fért be a posztonkénti TOP5 ratingbe a Madden 17-ben, Julio lett a 2. legjobb WR Antonio Brown után.Most őszintén. Trufant az egyetlen akin esetleg jelenleg beférhetne posztján a top5be. Meg schraederer ha külön vennék az RT-ket. Jövőre majd meg jake is no brainer választás lesz. 😊
empty taxi
Szerk. A falcons játékosok amúgy is alul vannak értékelve általában. Ne legyen kétség, ha brown játszana itt julio meg pittsburghben, ő lenne a konszenzusos nr.1.
peach
több mint 10 éve
1 azaz egy játékosunk fért be a posztonkénti TOP5 ratingbe a Madden 17-ben, Julio lett a 2. legjobb WR Antonio Brown után.Most őszintén. Trufant az egyetlen akin esetleg jelenleg beférhetne posztján a top5be. Meg schraederer ha külön vennék az RT-ket. Jövőre majd meg jake is no brainer választás lesz. 😊
empty taxi
Szerkesztette: peach
több mint 10 éve
1 azaz egy játékosunk fért be a posztonkénti TOP5 ratingbe a Madden 17-ben, Julio lett a 2. legjobb WR Antonio Brown után.Macknek nem sikerült? Az komoly. Ja látom, top 10 OL lett, egy cenyával, azt hittem, hogy a cenyák közé nem sikerült bekerülnie
empty taxi
Amúgy majd jövőre Hooper meg Jarrett (:
Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
1 azaz egy játékosunk fért be a posztonkénti TOP5 ratingbe a Madden 17-ben, Julio lett a 2. legjobb WR Antonio Brown után.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Kyle Shanahan pickeli Matty Ice-t 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
sztem ez attol függ h milyen lesz coverben Neal, ha szarabb akkor lehet belőle LB mint pl BarronSzerintem lesz itt olyan felállás h neal lesz az egyik lb, az isteni khemal pedig a safety.Chancellort sem használta anno Quinn safetyben pedig neki ink megvolt hozzá az alkata, szal Nealből sztem nem lesz nickel LB.
peach
empty taxi
több mint 10 éve
Mai edzéseken Teréz anya volt az első csapat nickelje, sőt FS-ként is kapott snapeket az első csapattal Allen helyén.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Bár meccsen látnánk ilyet Reedtől:
Madden hates me.
több mint 10 éve
Szerintem lesz itt olyan felállás h neal lesz az egyik lb, az isteni khemal pedig a safety.Chancellort sem használta anno Quinn safetyben pedig neki ink megvolt hozzá az alkata, szal Nealből sztem nem lesz nickel LB.
peach

Madden hates me.
több mint 10 éve
Szerintem lesz itt olyan felállás h neal lesz az egyik lb, az isteni khemal pedig a safety.
több mint 10 éve
Ledbetter barátunk szerint a nickel defense így nézne kiBeasley-Shelby-Jarrett-Freeney
Spoon-Worrilow
Trufant-Neal-Alford-Allen-King
Ha nem ütjük agyon az irányítót (amire azért van esély) lehet sajna itt gáz. Kingből nem sokat láttunk eddig (bár már volt olyan aki addig merészkedett h Alfiet is beelőzheti a DC-n), de ugye elvileg ő lenne az RCB nickelben, amíg Collins eltiltott, ráadásul ez a CB-sor kib*szott vékony, kéne vkit kukázni TC után. Plusz ugye ez a Spoon-Worrilow kettős sem a cover munkájáról híres, kellene h a 2 rookie gyorsan felvegye a ritmust és a pályára lehessen őket küldeni ilyen szitukban. Egyébként jó híreket olvasni róluk: www.espn.com/blog/nflnation/post/_/id/208657/falcons-rookie-linebackers-showing-flashes-as-they-learn-on-the-fly
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Igazából ábrahám óta senki sem 😀 szóval rosszabbak tuti nem leszünk vele.Úgy néz ki hogy Dwight Freeney egy évre aláír...a Predatort leszámítva nem igazán jöttök be nálunk a veterán pass rusherek, de hátha majd most ő
Keano
Sugar611