Baltimore Ravens
46 feliratkozó
8 órája
no
7 213
Szerintem egy emberi dolog amikor a birok hibaznak azt megjegyzik, nem ereztem hogy a birokra fogtak volna, csak a hullam volt nekik a nyakig ero szarban valo ucsorges kozepette. A Browns elleni utan mikor konkretan felrugtak es semmi ertelemszeruen az egyertelmu szandek miatt is magyaraztak, persze ez hiaba egyenlitodott ki a mi egyenetunkben a ket masik csapatnal ez nem igaz.
AW a legjobb S-nk. TSimpson a Queen kezdeti eveit hozta, nagy fos az alapjatekok nagy reszeben majd flash play. Ez volt az elso meccs ahol PQ pluszt adott volna a meccsen.
A kozvetitesben agyon dicsertek a falunkat es addig a pontig jo is amig nem egyertelmu passzhelyzet van ( a D-nel is tragedia ). A labdaszerzes utani 3 es 5 sack jatekon sirni tudnek. Ez az amikor azt gondoltam hogy mi soha nem fogunk nyerni SB-t es majd elverik LJ-n. Es ezek egszeruen a fal miatt van, bar benne van Monken is , de megis a falra vezetnem vissza. Azutan johetett Ricard.
Oszinten egy kicsit olyan nezni a meccseinket mikor a film elejen megmutattjak hogy a fohos elbukott, de megnezhetjuk hogy milyen jol es becsulettrl kuzdott a celvonalig -10cm.
9 órája
A tegnapiból is látszik, hogy nem az erő hiányzik Tucker lábából. A kapufán kívül is volt még csücskös rúgás közelről.
9 órája
Snagal
895
Az offense egy jó védelem ellen most szépen helyt állt. (el se tudom képzelni mi lenne ha még pass protection is lenne...)A védelmet ez nyilván kisegítette, ahol továbbra is vannak komoly problémák, bármennyire is fura kiejelenteni ezt a kapott 10 pont tükrében. (Azért amikor a QB ilyen elkapást mutat be az azért a DB minőségét eléggé beárazza...).
Ide mindenképpen kell javulás.
azt meg végképp nem értem, hogy a vezető edző elvileg ST coach volt (valamikor...) és ennek ellenére mély kuss van arról, hogy mi a fasz történik a 2 éve még a liga legpontosabb rúgójának számító Tuckerrel, aki az extrát kapufára rúgja...
(ui: az offense kiemelkedő teljesítményét jelzi, hogy idén először talán volt olyan meccs ahol nem kell kifejezetten bírózni, erre a Denver szurkerek máris kikiáltják Jackson-t a következő Mahomesnak, akiknek bemondásra jön a zászló...ezen az ért jót nevettem 😀 )
12 órája
Simább lett, mint gondoltam.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
2 napja
Klemó
5 498
Dio mindenképp megérte, ha elmegy picket kapunk érte.Egyetértek. Jól jártok vele. Ha jó napja van, akkor egy elit WR, kiemelkedő útvonal futási képességekkel. Az OC és Lamar szerintem jól fogja tudni használni. Az utolsó 3 évében Pickett, majd most Young és Dalton dobált neki, így ráfér egy jó és biztos irányító.
Addig meg lehet próbálni a Spread O-t, mert gondolom ez a terv csak egy TE-vel.
Tökéletes üzlet, nem látok benne kivetni valót.
KeyG
"Egyetlen" gond az, hogy nem tudhatod mikor droppol egy-egy biztosnak gondolt elkapást. Dehát ezért nem első-második az ellenérték....
2 napja
Nyilván nekem egyszerűbb őt ismerni, mert anno a fiának Chris Longnak, nagyon nagy szerepe volt abban hogy SBt nyertünk főleg az öltözőben betöltött szerepèvel, ès akkor gyakran előkerült nálunk ott volt a pálya mellett.Ő volt, megnéztem wikin, de nem ismerem attól.NFL Fox szakértőit megkérdezték ki a legfélelmetesebb játékos akik ellen valaha játszottak. 5 szakértő.Szerintem rá gondolsz?, ő azèrt nem akárki ès nem vèleltlenül Bo Jacksont mondta 😊
Gronk: Terrell Suggs
Vick: Ray Lewis
Edelman: Brian Dawkins
Long ( őt nem ismerem 60 körüli ): Bo Jackson
Woodson: Randy Moss
KeyG
en.m.wikipedia.org/wiki/Howie_Long
dande2
KeyG
2 napja
KeyG
9 314
Ő volt, megnéztem wikin, de nem ismerem attól.NFL Fox szakértőit megkérdezték ki a legfélelmetesebb játékos akik ellen valaha játszottak. 5 szakértő.Szerintem rá gondolsz?, ő azèrt nem akárki ès nem vèleltlenül Bo Jacksont mondta 😊
KeyG
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
NFL Fox szakértőit megkérdezték ki a legfélelmetesebb játékos akik ellen valaha játszottak. 5 szakértő.Szerintem rá gondolsz?, ő azèrt nem akárki ès nem vèleltlenül Bo Jacksont mondta 😊
KeyG
3 napja
KeyG
9 314
NFL Fox szakértőit megkérdezték ki a legfélelmetesebb játékos akik ellen valaha játszottak. 5 szakértő. Gronk: Terrell Suggs
3 napja
Ravens entire DB group is working on an adjacent field to catch footballs after practice.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) October 30, 2024
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
3 napja
Send them Marcus Williams and a 6th, and we'll call it a deal https://t.co/y5VkUu37JB
— Pedro H. Rhormes (@rhormes_) October 30, 2024
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
3 napja
KeyG
9 314
1 darab edzeni képes idl van a rosteren jelenleg. Ricard tud olyat is játszani? Reméljük. 😀Ricard játszott már DL-t a Ravensben is.
rkstzz
3 napja
Benibácsi
780
1 darab edzeni képes idl van a rosteren jelenleg. Ricard tud olyat is játszani? Reméljük. 😀Lamar pedig a második edzését hagyja ki. Így nem nagyon fog épülni a kémia Dioval
rkstzz
3 napja
1 darab edzeni képes idl van a rosteren jelenleg. Ricard tud olyat is játszani? Reméljük. 😀
5 napja
KeyG
9 314
Dio mindenképp megérte, ha elmegy picket kapunk érte. Addig meg lehet próbálni a Spread O-t, mert gondolom ez a terv csak egy TE-vel.
Tökéletes üzlet, nem látok benne kivetni valót.
5 napja
no
7 213
en szerintem Bate nagyon jo az arcedulajahoz kepest. Nem hibatlan de DJ-t pont nem droppolas elkerulese miatt lehet kiemelni. Jobb mint Agholor es 11-ben meg kifejezetten jo lenne es ZF mehet slotba es a csapat papiron klsszisokkal javult.DJ idehozatala megint lehet majd lovedek EDC nagysagara.meg vszeg a bateman projektet így elengedik, sztem berágtak rá a dropok miatt, úgyhogy el lehet majd bizniszelni.
Nagyon szeretnem ha bejonne. Az fizetese kevesebb minta az ujonc elkaponknak ki eddig a palyara sem lepett. hozza kepest HOF DJ. Az ertek amit adtunk erte, meg par hely hatramozgas ott ahol mar konkretan amugy sem er semmit a huzas helye.
Viszont jatsznia kellene. Ahhoz meg 11 personnel kellene, ahhoz meg tudnunk kellene futni a macik nelkul es a falnak kellene tudni passzblokkolnia. Jelenleg viszont olyan mint yannick elso idehozatala, nem illik a rendszerbe. A kulonbseg hogy a cel itt az hogy a rendszer valtozzon meg es akkor mar egy nagyon jo hozzaadott ertek lehetne.
Szoval ha bejon akkor az jo lenne.
Detenyleg semmibe nem kerult szoval ahogy Gedam irta, barmilyen uzlet johetne meg ez nem rontott semmit semmin ilyen teren.
no
gedam
De 11pers. nelkul ez egy adott pici adalek, es h nem jtszik akkor a kemia kozte es LJ kozott nehezen fog jonni.
Szerintem ez egy semmilyen igazolas is lehet pici elonyokkel es lehet nagyon jo is. De nem a szemelye lesz a lenyeg hanem a filozofiavaltas. Azon belul az ar-ertek aranya DJ-nek kivalo lenne.
Remelem erthetoen irom 😊
5 napja
Szerintem nem, elég jó éve van idén. Ez csak egy depth igazolás, mert ha Flowers vagy Bate sérült, akkor megint kurva vékonyak vagyunk WR poszton.DJ idehozatala megint lehet majd lovedek EDC nagysagara.meg vszeg a bateman projektet így elengedik, sztem berágtak rá a dropok miatt, úgyhogy el lehet majd bizniszelni.
Nagyon szeretnem ha bejonne. Az fizetese kevesebb minta az ujonc elkaponknak ki eddig a palyara sem lepett. hozza kepest HOF DJ. Az ertek amit adtunk erte, meg par hely hatramozgas ott ahol mar konkretan amugy sem er semmit a huzas helye.
Viszont jatsznia kellene. Ahhoz meg 11 personnel kellene, ahhoz meg tudnunk kellene futni a macik nelkul es a falnak kellene tudni passzblokkolnia. Jelenleg viszont olyan mint yannick elso idehozatala, nem illik a rendszerbe. A kulonbseg hogy a cel itt az hogy a rendszer valtozzon meg es akkor mar egy nagyon jo hozzaadott ertek lehetne.
Detenyleg semmibe nem kerult szoval ahogy Gedam irta, barmilyen uzlet johetne meg ez nem rontott semmit semmin ilyen teren.
no
gedam
5 napja
gedam
5 866
DJ idehozatala megint lehet majd lovedek EDC nagysagara.meg vszeg a bateman projektet így elengedik, sztem berágtak rá a dropok miatt, úgyhogy el lehet majd bizniszelni.
no
5 napja
no
7 213
DJ idehozatala megint lehet majd lovedek EDC nagysagara. Nagyon szeretnem ha bejonne. Az fizetese kevesebb minta az ujonc elkaponknak ki eddig a palyara sem lepett. hozza kepest HOF DJ. Az ertek amit adtunk erte, meg par hely hatramozgas ott ahol mar konkretan amugy sem er semmit a huzas helye.
De tenyleg semmibe nem kerult szoval ahogy Gedam irta, barmilyen uzlet johetne meg ez nem rontott semmit semmin ilyen teren.
5 napja
gedam
5 866
Nem akarok az lenni akinek az a baj ha sapka van rajta meg az is ha nincs... de:ez annyira minimál ellenérték és fizetés, hogy nem zár ki semmilyen egyéb tradet
Örülök hogy próbálkozunk, ráadásul az ár alapján nettó rablásnak tűnik.
De így október végén nem pont a wr poszt volt a legégetőbb.
(Nyilván a baszó top WR1 más téma lenne, de DJ azért nem ez a kategória).
O fal, passrush vagy db nekem nagyobb izgalmat okozott volna.
Snagal
5 napja
no
7 213
Nem akarok az lenni akinek az a baj ha sapka van rajta meg az is ha nincs... de:z nem volt ingyert
Örülök hogy próbálkozunk, ráadásul az ár alapján nettó rablásnak tűnik.
Snagal
5 napja
Snagal
895
Nem akarok az lenni akinek az a baj ha sapka van rajta meg az is ha nincs... de:Örülök hogy próbálkozunk, ráadásul az ár alapján nettó rablásnak tűnik.
5 napja
KeyG
9 314
625 ezret fizetünk az évre neki
6 napja
hamsterdealer
218
Trade: Carolina is sending wide receiver Diontae Johnson to the Baltimore Ravens, sources tell ESPN.Pass rushban jó esetleg? 😂😂😂
KeyG