Baltimore Ravens

47 feliratkozó

3 órája
rkstzz Baltimore Ravens 502 — justinblackmonpohara
Lamar megosztott X-en egy gifet, boom.
Itt valami nagy trade lesz, Crosbyt is emlegetik.
KeyG
Az új szerződése lesz ez inkább.
4 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 322 — Így remélem megfelelek nektek.....
KeyG
Ilyesmit a mi LJnk is csinált pont Crosbyval kapcsolatban tegnap ès azóta semmi egyèb...szóval lehet csak unatkoznak ès szórakoznak 🤪
4 órája
KeyG Baltimore Ravens 13 846

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
15 órája
no Baltimore Ravens 8 618
AJval új szerződést elvileg most nem kell kötni, velünk kell abban megegyezni, hogy ki mit hogyan vállal át, ès esetleg akkor átstruktuálni ha viszitek a többsègèt. De ez egyelőre számomra erősen elmèleti (mi oldalainkon veletek kapcsolatban nem is láttam hírt) nem látom annyira itt nálatok. Aztán hamarosan kiderül a valóság 🙂
dande2
Az egyertelmu hogy van papirja, de ha azzal nem elegedett vagy akar tobbet ha mar igy alakulna akkor az megloheti az egeszet. A ket csapat kozti targyalast, sot mindenkiet AJB fogja iranyitani. Mi es senki nem fogja elvinni, ha nem akar ott jatszani majd. Titeket meg szorit a cipo ( es ez erdekes miert bar amig nem lesz biztos addig mindegy is ), de nem igazan mentem bele es csak mint jatekos elmeletileg eljatszottam a gondolattal es az idosikkal is.
16 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 322 — Így remélem megfelelek nektek.....
AJval új szerződést elvileg most nem kell kötni, velünk kell abban megegyezni, hogy ki mit hogyan vállal át, ès esetleg akkor átstruktuálni ha viszitek a többsègèt. De ez egyelőre számomra erősen elmèleti (mi oldalainkon veletek kapcsolatban nem is láttam hírt) nem látom annyira itt nálatok. Aztán hamarosan kiderül a valóság 🙂
16 órája
Elvileg ajánlatot tettünk AJ Brownért
KeyG
2022-ben de jo lett volna, de akkor pont az volt az egyik legnagyobb erenye amellett hogy szuper elkapo volt hogy hajlando volt benyelni hogy csak egy resze a starlight-nak. Most is szuper elkapo es meg a papirja sem rossz ( bar csak rapillantottam ), ha nem kell uj papirt adni neki ( ha igen akkor az problema ). De a problemaink tobbreteguek es ha elkepesztoen pozitiv akarok lenni, akkor a DL-edge-nyomas problema megoldodik es Marmaduke visszajon, MG szuper lesz es 3. koros huzasunk vegre bevalik es Minter jol fogja keverni a kartyat. A masik problema az OL es oda johetne az elso pick es par kozepes FA-t, mert a fal nelkul doglott madar leszunk. Folytatva az optimizmust AJBrown visszater a titans viselkedesehez es akar is itt jatszani. Ha elkepzelem GR melle akkor ott oriasi segitseg lett volna es boven megerte volna a penzet, mert nem jutott volna 3 ember az egyszem TE-re. Monkennel nem vagyok pozitiv es neki nem lett volna segitseg igazan, es lathatjuk hogy Bate-IL mennyire alul es rosszul volt mar hasznalva, de persze oriasi upgrade lett volna neki is, de nem mindenaron. A masik problema az LJ, mert neki kellene hogy bizzon benne amire nincs garancia es a stilusahoz nem a legjobb, de AJB viszont kepes mindenre es konnyen kialakulhatna a kemia es akkor remek lenne. Az uj edzorol es a jatekarol zero elkepzelesem van, az biztos hogy az elkapogardaban az AJ nyujtott az hianyzik es a kerdes hogy ez a jatek fontos lenne vagy sem, de ha passz happy lennenk ( ami kerdeses erosen ) akkor kivaloan kiegesziti a corp-ot es raadasul egy fantasztikus jatekos is. De akkor a fal meg inkabb fontos lenne.

A cap-ertek-edc filozofiajat-aj b viselkedeset nem veszem figyelembe es nem is erdekes, de nezem mint elmeletileg beillesztheto elemet akkor iden nem WR ( legyen barmilyen jo ) a legfontosabb megoldas, hanem az OL. Bar a ketto egyutt szuper lenne.
no
OL-hez annyit írnék, hogy pár napja azt olvastam hogy Alijah Vera-Tucker Jets OG-nek fantasztikus payday lesz az első napok a szabadügynök piacon és nem a Jets lesz aki megfizeti.
Egyre több mock draftban is a hawaii vagy szamoai OG vagy WR nálunk az első pick.
Jesse Minter Chargers D-je olcsó és tehetségtelen volt. És mégis Top 10 volt.
Hasonlót várok itt is az EDGE-hez annyi még, hogy Minter alatt Oweh is bitang jó rusher volt és Greenről ő nem mondott le, de ez valamikor januári hír.
KeyG
MG-rol szerintem meg senki nem mondott le, a D fontos a hivastol, de a jelenlegi keret zero nyomast tud letenni onerobol, kozte Oweh is. A szimulalt nyomas fontos de az hamarabb elfogy ha emelett zero nyomas van onerobol, a D sok minden miatt jo. Hiaba fog segiteni a nyomason oriasit minter, a 4 emberesnek erobol is mukodnie kellene legalabb kozepes szinten. Ez lehet MG fejlodesebol vagy hozott emberbol. Persze az ellenallhatatlan O is nyerheti a meccseket hogy ne kelljen a szimulalt nyomasokat kiteregetni. Bar ugyan az magaban korlatos es meg ezt is csokkenti a csapatoknal a emebrek kepessegei, de a jokor behivott jatekok meg mindig elonybe fogjak hozni a jobb hivot. Viszont ezt meg erobol/tehetsegbol epitett falak ( OL es DL ) is siman kiegyensulyozhatjak. Nem lattam a jetset jatszani ezer eve es biztos jo ha mondod. De en meg moho sem vagyok en nekem eleg ha atlag feletti mindenki a falban de akkor lyuk nelkul.
16 órája
KeyG
2022-ben de jo lett volna, de akkor pont az volt az egyik legnagyobb erenye amellett hogy szuper elkapo volt hogy hajlando volt benyelni hogy csak egy resze a starlight-nak. Most is szuper elkapo es meg a papirja sem rossz ( bar csak rapillantottam ), ha nem kell uj papirt adni neki ( ha igen akkor az problema ). De a problemaink tobbreteguek es ha elkepesztoen pozitiv akarok lenni, akkor a DL-edge-nyomas problema megoldodik es Marmaduke visszajon, MG szuper lesz es 3. koros huzasunk vegre bevalik es Minter jol fogja keverni a kartyat. A masik problema az OL es oda johetne az elso pick es par kozepes FA-t, mert a fal nelkul doglott madar leszunk. Folytatva az optimizmust AJBrown visszater a titans viselkedesehez es akar is itt jatszani. Ha elkepzelem GR melle akkor ott oriasi segitseg lett volna es boven megerte volna a penzet, mert nem jutott volna 3 ember az egyszem TE-re. Monkennel nem vagyok pozitiv es neki nem lett volna segitseg igazan, es lathatjuk hogy Bate-IL mennyire alul es rosszul volt mar hasznalva, de persze oriasi upgrade lett volna neki is, de nem mindenaron. A masik problema az LJ, mert neki kellene hogy bizzon benne amire nincs garancia es a stilusahoz nem a legjobb, de AJB viszont kepes mindenre es konnyen kialakulhatna a kemia es akkor remek lenne. Az uj edzorol es a jatekarol zero elkepzelesem van, az biztos hogy az elkapogardaban az AJ nyujtott az hianyzik es a kerdes hogy ez a jatek fontos lenne vagy sem, de ha passz happy lennenk ( ami kerdeses erosen ) akkor kivaloan kiegesziti a corp-ot es raadasul egy fantasztikus jatekos is. De akkor a fal meg inkabb fontos lenne.

A cap-ertek-edc filozofiajat-aj b viselkedeset nem veszem figyelembe es nem is erdekes, de nezem mint elmeletileg beillesztheto elemet akkor iden nem WR ( legyen barmilyen jo ) a legfontosabb megoldas, hanem az OL. Bar a ketto egyutt szuper lenne.
no
OL-hez annyit írnék, hogy pár napja azt olvastam hogy Alijah Vera-Tucker Jets OG-nek fantasztikus payday lesz az első napok a szabadügynök piacon és nem a Jets lesz aki megfizeti.
Egyre több mock draftban is a hawaii vagy szamoai OG vagy WR nálunk az első pick.
Jesse Minter Chargers D-je olcsó és tehetségtelen volt. És mégis Top 10 volt.
Hasonlót várok itt is az EDGE-hez annyi még, hogy Minter alatt Oweh is bitang jó rusher volt és Greenről ő nem mondott le, de ez valamikor januári hír.

We are just the Ravens!
17 órája
KeyG

21 órája

We are just the Ravens!
2 napja
balint74 Seattle Seahawks 370 — Forever Seahawks💚💙
The 9 home teams for the 2026 international games have been announced. The Ravens play 2 of those teams on the road: Atlanta and Dallas.
So if the Ravens are playing an international game this season, it will either be vs. the Falcons in Spain or vs. the Cowboys in Brazil.
KeyG
Nem orulok neki😩
3 napja
The 9 home teams for the 2026 international games have been announced. The Ravens play 2 of those teams on the road: Atlanta and Dallas.
So if the Ravens are playing an international game this season, it will either be vs. the Falcons in Spain or vs. the Cowboys in Brazil.

We are just the Ravens!
6 napja
Lamar Tutu Atwellel és Hollywood Brownnal edz Floridában

We are just the Ravens!
8 napja
Mondjuk nekem az is fura, hogy azt gondoljuk a piacon ki fogják tömni. Miért? Egy Jackson típusú irányítóhoz jól passzol, de azért abból van kevesebb a ligában. Persze mindig vannak elkeseredett csapatok sok pénzzel, de ha mi látjuk a limitációit akkor NFL GM-ek nem?
Snagal
Nem trollkodni jövök, ne lőjjetek 😉

Miért ne tömnék ki a piacon? Legjobb elérhető OC lesz és évek óta őrült számok pörögnek az OL-eknek az UFA piacon.
OC, amúgy sokak szerint pl a LT után a legfontosabb poszt, hiszen a protection call-ok nála vannak. Egy jó OC aranyat ér.

Az meg amúgy nekem nem egyértelmű, hogy milyen limitációkról van szó, illetve, hogy a pass protection (gondolom erről van szó) az valóban az Ő limitációja-e?
Ezt berakom ide, az egyik szerintem hozzáértő elemzőtől az X-ről:
Pressure is mostly a QB stat. Lamar held the ball a lot this year. Linderbaum ranked fourth among IOL in pass block win rate which measures if a blocker can sustain a block for 2.5 seconds or longer.

Én kimondottan örülnék, ha a Raiders leigazolná Linderbaum-ot, szóval kimondottan adom, ha piacra lép, de azt nem igazán értem miért gondoljátok itt többen, hogy nem ér nagy pénzt vagy inkább CB-t kéne megfizetni helyette.

Szívesen olvasnám a válaszaitokat, meglátásaitokat Tyler kapcsán, már csak azért is, hátha kiengeditek a piacra és hátha mi igazoljuk le 😊
Rolni
Szerintem ki fogjak tomni, es ez a kereslet-kinalat fuggvenye mindig. Es nem feltetlenul a jatekereje.
Az LT utan az RT es utana a ketto G a legfontosabb poszt a falban. A C kb ertektelen. A pass prot. irto egyszeru es a sajat szabalyok szerint blokkolnak es nem kell a C-nek bemopndania. Van eset mikor igen, de a QB azert van es sokkal jobban ert hozza es latja at fizikailag. Egy elit OC aranyat er. Linde nem az, ettol elhiszem hogy magasan o a legjobb aki kikerul a piacra es valakinek megeri/ van helye a sapka alatt vagy kell segitseg a QB-nak vagy linde eseten a futas lesz a hangsulyos a csapatanal.

A pressure az nem jo megitelese a falnak es nem csak azert mert QB stat is. Gondolj bele, 2,5mp utan leulhet a foldre es PAPIRON megnyerte a parharcat az OL jatekos. Valahol meg kellett huzni a hatart es hagyom miert itt, mert nem erdekes. De az elity merceje az nem a 2,5mp-nel van.

A CB nem fontos, hanem az fontos hogy az egy fontos poszt. Remelem ez ertheto volt. En nem vagyok kepben a ligaval, de P Surtain jott fel, aki 24-ben szerzodott 24m/ev atlagert. Ezt nem fogom leirni hogy mekkora rahatasa van egy elit CB ( de igaz edge.... ) a jatekra es mekkora a C-nek ( kb elenyeszo ezekhez kepest )

De Lindet szivesen leirom neked es vele a C posztot es konkretan ot is csak valasz ki tetszolegesen egy meccsen, barmelyik szakaszat

De 2 evvel ezelott foglalkoztam veluk es az igazsag az volt hogy volt CH, aki elit volt es utana egy jo nagy masszaban kovettek a tobbiek es par kiugrott alulrol is. En egy masikat ismerek jobban ( a vasaset ) es ugyan picit mas de nem rosszabb mint linde.

De nem rossz jatekos, csak nincs az az isten hogy elkoltenek ennyi penzt ra mikozben a csapatnak rengeteg baja van.
8 napja
Nem tudom igaz-e de Linderbaum ele rekordszerzodest tett le EDC. En megorulok.
no
Ékezet nélkül nehéz megítélni hogy pozitív vagy negatív a reakciód 😄
Snagal
Negativ. Megint egy haszontalan poszt ahol mi agyonfizetunk valakit. Raadasul nem elit jatekosnak adunk elit penzt. Oszinten szeretnem latni amit masok latnak Lindebe. Pass prot.-ben nem kiemelkedo jatekos, futasban az. De futni LJ alatt tudtunk Skuraval es az osszes beugro C-el is. Hol a hozzadott ertek?
no
nekem nem az az alapvető kétségem, hogy nem elég jó egy top fizetéshez. Ezt el tudom fogadni.
Inkább az, hogy ki lesz helyette? Azért az utóbbi időben a fal elég gatya és nem feltétlen a sikeres draftjainkról szólnak az elemzések. Az FA-n sem vagyunk nagyon erőszakos szereplők.
Tehát a vak O falból kiveszem a félszeműt akkor nehéz azt látni, hogy miből fogunk legalább 3 minőségi embert összekukázni oda.

Mondjuk nekem az is fura, hogy azt gondoljuk a piacon ki fogják tömni. Miért? Egy Jackson típusú irányítóhoz jól passzol, de azért abból van kevesebb a ligában. Persze mindig vannak elkeseredett csapatok sok pénzzel, de ha mi látjuk a limitációit akkor NFL GM-ek nem?
Snagal
Ugye a rekord fizetes az 18m felett van es ezt elkoltenenk ra, mikozben tavaly 4 rookie ( alacsony ) fizetesert volt itt. A kerdes az hogy lesz jobb a fal. Szerintem ha szetosztjak ezt a penzt. Draftolni mindenkeppen fogunk.

Persze a felelmem nekem is ott motoszkal mert kepesek hozni 3 udfa-t es meg rosszabb lesz, de ez a ketto veglet. En kozepen szeretnem valahol amire ugy van esely ha nem koltunk ra.
8 napja
Rolni Las Vegas Raiders 10 310 — Raiders fan
Snagal
Nem trollkodni jövök, ne lőjjetek 😉

Miért ne tömnék ki a piacon? Legjobb elérhető OC lesz és évek óta őrült számok pörögnek az OL-eknek az UFA piacon.
OC, amúgy sokak szerint pl a LT után a legfontosabb poszt, hiszen a protection call-ok nála vannak. Egy jó OC aranyat ér.

Az meg amúgy nekem nem egyértelmű, hogy milyen limitációkról van szó, illetve, hogy a pass protection (gondolom erről van szó) az valóban az Ő limitációja-e?
Ezt berakom ide, az egyik szerintem hozzáértő elemzőtől az X-ről:
Pressure is mostly a QB stat. Lamar held the ball a lot this year. Linderbaum ranked fourth among IOL in pass block win rate which measures if a blocker can sustain a block for 2.5 seconds or longer.

Én kimondottan örülnék, ha a Raiders leigazolná Linderbaum-ot, szóval kimondottan adom, ha piacra lép, de azt nem igazán értem miért gondoljátok itt többen, hogy nem ér nagy pénzt vagy inkább CB-t kéne megfizetni helyette.

Szívesen olvasnám a válaszaitokat, meglátásaitokat Tyler kapcsán, már csak azért is, hátha kiengeditek a piacra és hátha mi igazoljuk le 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
8 napja
Snagal Baltimore Ravens 1 148
no
Snagal
Negativ. Megint egy haszontalan poszt ahol mi agyonfizetunk valakit. Raadasul nem elit jatekosnak adunk elit penzt. Oszinten szeretnem latni amit masok latnak Lindebe. Pass prot.-ben nem kiemelkedo jatekos, futasban az. De futni LJ alatt tudtunk Skuraval es az osszes beugro C-el is. Hol a hozzadott ertek?
no
nekem nem az az alapvető kétségem, hogy nem elég jó egy top fizetéshez. Ezt el tudom fogadni.
Inkább az, hogy ki lesz helyette? Azért az utóbbi időben a fal elég gatya és nem feltétlen a sikeres draftjainkról szólnak az elemzések. Az FA-n sem vagyunk nagyon erőszakos szereplők.
Tehát a vak O falból kiveszem a félszeműt akkor nehéz azt látni, hogy miből fogunk legalább 3 minőségi embert összekukázni oda.

9 napja
no
Snagal
no
Skurán nem egy meccs ment el. 😅
KeyG
Nem skura a cel. Skura egyetlen peldakent van itt hogy ment a futas meg vele is, ami lindenek az erossege. Pass protban linde sem kiraly, de termeszetesen jobb jatekos elsokoroskent mint egy hulladek udfa. De szerintem kozel sem elit, de leirhatod hogy miert fantasztikus jatekos szerinted. Sok peldat kerek majd az erosebb maci DT-k ellen 😊
no
Nem ér rekordot, de mások megadnák nekik. Én cserélném mint Hollywood Brownt.
Ha meg akarjuk tartani akkor inkább neki adjunk szerződést mint egy CB-nek.
KeyG
Masok orulnek JH-nak, masok megtehetik hogy megadjak lindenek a cap helyzetuk miatt. Inkabb CB-nek adnam a penzt vagy edge-nek vagy barmelyik premiumposztnak. Ettol fontos hogy erje is meg. Linde nem elit a posztjan es a posztja is gagyi es ezert tul lesz fizetve akarki altal. Ez dupla hiba. Ne mi kovessuk el.

A csapat egyik gyengesege ez. ILB legmagasabb fizetesert es meg nem is a legjobb a posztjan, Henry sem a legjobb a posztjan, de legalabb nem rekordfizetesert, S rekordfizetesert es annak meg nem a legjobb ( persze o megeri ha kitudjuk majd ujra hasznalni ). A rugo es fullback is hasonlo cipo volt nalunk. Es a kovetkezo a sorban a legertektelenebb poszt sorendben a C. Szoval jogos es ne panaszkodjak mert a WILB es a masodik S sincs agyonfizetve csak elsokor lett elpazarolva ra.

Persze az fontos kitetel hogy ne legyen elit se es pipa az is.
9 napja
no
Snagal
no
KeyG
Nem skura a cel. Skura egyetlen peldakent van itt hogy ment a futas meg vele is, ami lindenek az erossege. Pass protban linde sem kiraly, de termeszetesen jobb jatekos elsokoroskent mint egy hulladek udfa. De szerintem kozel sem elit, de leirhatod hogy miert fantasztikus jatekos szerinted. Sok peldat kerek majd az erosebb maci DT-k ellen 😊
no
Nem ér rekordot, de mások megadnák nekik. Én cserélném mint Hollywood Brownt.
Ha meg akarjuk tartani akkor inkább neki adjunk szerződést mint egy CB-nek.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
9 napja
no
Snagal
no
KeyG
9 napja
no
Snagal
no

We are just the Ravens!
9 napja
no
Snagal
9 napja
Snagal Baltimore Ravens 1 148
no
9 napja
FloresR 358
Szaros center és ügynöke nem akarja elfogadni a rekord fizetést mit akarnak ezek menjenek akkor Titansbe chokerkedni
9 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162
Mi ezt eddig is tudtuk, nem múlott rajta semmi, tényleg nem

www.nbcsports.com/nfl/profootballtalk/rumor-mill/news/replay-review-that-turned-an-aaron-rodgers-interception-into-a-self-catch-was-a-mistake
KeyG

apróbb hibák, amik végülis nem az ellenkező befejezést hozták volna, de lépjünk túl rajta, mert bocs, majd legközelebb máshol csalják el és kérnek bocsánatot február végén, mert akkor már senkit sem érdekel. sunyi csalók.
gedam
Nekem aztán teljesen mindegy volt, hogy TD-e vagy sem, de azért az is nonszensz, hogy a liga hónapokig elemez(tet) szituációkat, amiről a bíróknak élőben tizedmásodpercek, majd visszanézés után percek alatt kell állást foglalnia.
Akkor rosszak a szabályok vagy rosszul oktatják a sporikat az alkalmazásról, ha ennyit kell lamentálni róluk.

Én személyesen a Rodgers self catch-nél és a Likely TD-nél is mindkettőt álláspontot el tudom fogadni, magamévá tudom tenni, de akkor is egy vicc, hogy teljesen ellentétes kimenetelek egyaránt megmagyarázhatók.
Willie Parker
a lamar érából nem tudok olyan ítéletet mondani, amiből jól jöttünk ki, de kb. 10-et, amin meccs ment el. engem csak az érdekel, hogy tévedjenek már a javunkra is. szeretnék én is azon az oldalon lenni, ahol ezeket a meccseket megnyerjük és leszarom, hogy mi történt.
gedam
Megértelek, de semmire nem jutottunk vele, hogy a PO-ba mentünk. Ti sem lettetek volna sokkal előrébb.
Legalább Tomlin nem maradt
9 napja
gedam 6 478
Mi ezt eddig is tudtuk, nem múlott rajta semmi, tényleg nem

www.nbcsports.com/nfl/profootballtalk/rumor-mill/news/replay-review-that-turned-an-aaron-rodgers-interception-into-a-self-catch-was-a-mistake
KeyG

apróbb hibák, amik végülis nem az ellenkező befejezést hozták volna, de lépjünk túl rajta, mert bocs, majd legközelebb máshol csalják el és kérnek bocsánatot február végén, mert akkor már senkit sem érdekel. sunyi csalók.
gedam
Nekem aztán teljesen mindegy volt, hogy TD-e vagy sem, de azért az is nonszensz, hogy a liga hónapokig elemez(tet) szituációkat, amiről a bíróknak élőben tizedmásodpercek, majd visszanézés után percek alatt kell állást foglalnia.
Akkor rosszak a szabályok vagy rosszul oktatják a sporikat az alkalmazásról, ha ennyit kell lamentálni róluk.

Én személyesen a Rodgers self catch-nél és a Likely TD-nél is mindkettőt álláspontot el tudom fogadni, magamévá tudom tenni, de akkor is egy vicc, hogy teljesen ellentétes kimenetelek egyaránt megmagyarázhatók.
Willie Parker
a lamar érából nem tudok olyan ítéletet mondani, amiből jól jöttünk ki, de kb. 10-et, amin meccs ment el. engem csak az érdekel, hogy tévedjenek már a javunkra is. szeretnék én is azon az oldalon lenni, ahol ezeket a meccseket megnyerjük és leszarom, hogy mi történt.