Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 1 éve
Úgy néz ki, Romeo Doubs is visszatérhet a Rams ellen
több mint 1 éve
Szerintem ezekből a legkevésbé reális az utolsó 4 meccs megnyerése.De az kemény, hogy az NFC South megnyerésére még mind a négy csapatnak van esélye és ott a 7-10 is elég 😊
több mint 1 éve
Csendben jelzem, hogy még a Lions is előttünk van.😊 Ha jól nézem, az egálból a DET jön ki jobban, így nem elég, ha az utolsó fordulóban legyőzzük őket, azon túl is kell tőlük még egy vereség. Na, de ez már tényleg vicc.Semmi reális esély nincs rá de , mi nyerjük mind a 4 et , giants -commanders 4bol 3x veszít ,Seahawks 4/2 veszít .nem jegyzeteltem, onnan indul, hogy mindent megnyerünkAz ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
nando89
több mint 1 éve
nando89
3 905
Semmi reális esély nincs rá de , mi nyerjük mind a 4 et , giants -commanders 4bol 3x veszít ,Seahawks 4/2 veszít .nem jegyzeteltem, onnan indul, hogy mindent megnyerünkAz ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 919
ó simán, még nem is kell, hogy 18 másik meccs nekünk kedvezzen, elég ha 15.Az ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
nem jegyzeteltem, onnan indul, hogy mindent megnyerünkAz ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Az ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.Avass be, kérlek. Hogyan juthatunk be?
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Az ESPN playoff machinejával kiszámoltam és van esély, hogy bejutunk 7. helyen a playoffba. Ugyan nem lesz benne sok köszönet, mert valószínűleg (forma alapján) a 9ershez kéne menni az első körben, ami lássuk be, még az elmúlt években se arról szólt, hogy magabiztosan győzni járunk oda.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
akkor azt mondom, hogy még nem 😀ezen a héten nem kaptunk ki!!!*múlt héten
Fontos_Vidra
és ezen a héten se fogunk, mert csak MNF-en játszunk 😀
zacknorb
több mint 1 éve
Lehet virrasztani a zakóért.ezen a héten nem kaptunk ki!!!*múlt héten
Fontos_Vidra
zacknorb
több mint 1 éve
ezen a héten nem kaptunk ki!!!*múlt héten
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
ezen a héten nem kaptunk ki!!!
több mint 1 éve
gbol
383
Mondjuk így elnézve, hogy most a Dallas ellen több elkapott yardja van, mint a Packersben idén összesen, hát...Elégszer ki volt próbálva. Váljék a Texans egészségére-
Esetleg meg lehetett volna próbálni elkapóként többször.
Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
Mondjuk így elnézve, hogy most a Dallas ellen több elkapott yardja van, mint a Packersben idén összesen, hát...Esetleg meg lehetett volna próbálni elkapóként többször.
több mint 1 éve
Ezt bezzeg nem ejtette el 😀Hihetetlen, bammeg. (Még a HOU rosteren is Packers-mezben van.)
That was niceeee 🔥 @arodgers_3
— Houston Texans (@HoustonTexans) December 11, 2022
📺 » FOX pic.twitter.com/XWeTRPXO4o
Peszinter Ferenc
több mint 1 éve
Ezt bezzeg nem ejtette el 😀That was niceeee 🔥 @arodgers_3
— Houston Texans (@HoustonTexans) December 11, 2022
📺 » FOX pic.twitter.com/XWeTRPXO4o
több mint 1 éve
4 napja semmi, ez hallatlanTessék, itt a tulaj úr épp szörfözik 😀😀😀
(Ez egy vicces kép, tisztelem a szomszédvárat, és remélem, lesz egy kis örömük Fieldsben)
több mint 1 éve
Bakh vakbélműtét miatt nem volt és lehet nem is lesz még 1-2 hétig a bye után sem - kérdéses. Ami pozitív, hogy Zach Tom baromira jól néz ki. A "legjobb" 5-ösben még nincs posztja de már ez előtt is kétszer játszott LT poszton. Közel 3 meccs után 0 sack, 0 qb hit, 1 hurry a neve mellett, 0 büntetés. Ismét egy hátsó körös gyöngyszem? 😊 Már csak azért is jó ezt látni, mert Yosh Nijman meg RT-ben néz ki egészen jól. Jenkins visszatérve guardba újra olyan mint első 2 évében.
Nem tudom David mennyit próbálkozik még - nyilván ez a vakbélműtét alapvetően tök független a térdétől, de ha mégse lesz rendben hosszú távon egész jó opcióink vannak újra. 😊
Ha sok dolgot nem is, a folytonos hátsó körös ol depth építést remekül csinálja Gut. Kevés erényeinek egyike.
Liverpool Fc
több mint 1 éve
nando89
3 905
Azert Rodgers meccs utani gesztusaiba, a sajtotajekoztaton mondottakba, nehez nem belelatni, hogy elbucsuzott a szomszedvartol?!Ugyan ezt éreztem , már a meccs végén stadionban elköszönt a bears fanoktól , sajnos nehéz volt azt másnak látni ...
jossbeaumont
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Azert Rodgers meccs utani gesztusaiba, a sajtotajekoztaton mondottakba, nehez nem belelatni, hogy elbucsuzott a szomszedvartol?!
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Az lett a rogeszmém, hogy ha Arodnak van spec motivacioja a meccsen, mint pl. lenyomni Mike McCarthyt, vagy a neki mindig fontos Chi meccs, akkor mindegy a torott ujj, repedt borda, nagyot megy. A tobbi, meg ...
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Na, legalább megvan a 2W a Bears ellen, és a winningest team in the NFL statusamennyiben egyel többet nyer idén a bears akkor megint egál lesz, pedig azt hittem hogy vagy 10el elhúzunk idén 🤡🤡🤡
zacknorb
több mint 1 éve
Na, legalább megvan a 2W a Bears ellen, és a winningest team in the NFL status
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Rodgers meg mindig tulaj, apro oromok ebben a szezonban 🫢
több mint 1 éve
Azért jó lenne nyerni, több szempontból is 😊#Packers T David Bakhtiari had an appendectomy today & will be out for Sunday's game in Chicago. #GBvsCHI
— Green Bay Packers (@packers) December 2, 2022