Indianapolis Colts

50 feliratkozó

16 napja
Bence94 Indianapolis Colts 2 263
NEWS: The Indianapolis Colts have given QB Anthony Richardson permission to seek a trade given his uncertain future in Indy, ESPN has learned.
19 napja
Holder: CB Charvarius Ward, who revealed last month he was strongly considering retirement after a series of concussions, I heard from him recently and he was legitimately reconsidering that stance. Have not heard a final decision but that remains fluid.

Regarding the negotiations w QB Daniel Jones and WR Alec Pierce, they weren’t close as of my last conversations. I would say the franchise tag AND transition tag are in play. Ballard tends to work on deadline, so this isn’t surprising IMO.
25 napja
Stez SMU Mustangs 47 734 — Whoops, looks like something went wrong.
Holder szerint ha a Colts hosszabbit Jonesszal, AR cseret szinte biztosan cseret fog kerni.
Stez
Az oké, csak az a kérdés, hogy mit kaphatunk érte. 3. kör? Van annak realítása, hogy valaki ad érte annyit?
uatu
En 4. kort mondanek maximum. De ez megint egy olyan deal, ahol Ballard kenyszerben van, mert ha a gyerek verni fogja az asztalt, raadasul a szerzodese is az utolso evebe lep, plusz netalantan ott lesz a kalapban DJ is, akkor a masik fel sokat ugysem fog kinalni Richardsonert (amugy sem tenne, mert mire fel?), Ballard meg kenytelen lesz elfogadni a 4-5. kort is.

25 napja
uatu Indianapolis Colts 1 066 — uatu@freemail.hu
Holder szerint ha a Colts hosszabbit Jonesszal, AR cseret szinte biztosan cseret fog kerni.
Stez
Az oké, csak az a kérdés, hogy mit kaphatunk érte. 3. kör? Van annak realítása, hogy valaki ad érte annyit?
25 napja

1 hónapja
Es orulok, hogy kreten vagyok, en szeretek kreten lenni. 😉
Stez
🤗
te is tudod, hogy önmagában év/dollárról beszélni olyan szerződések esetén, ahol rohadtul nem mindegy mennyi a garantált tartalom és milyen struktúrában vannak elosztva a pénzek a szerződésekben, az nem más, csak igazi click- vagy replybait prolihergelés. elnézést, de engem ez a színvonal olyan szinten zavar, hogy muszáj szóvá tennem. főleg olyanoknak, akik százezer éve követik ezt a sportot
fake.id
Tudom, hogy ez igy van, de egy ket-harom eves szerzodes eseteben (foleg iranyitonal, ha nem evi 40+ millios osszegrol van szo) szvsz kevesbe lehet trukkozni, es kevesbe is fognak. Nyilvan nem mindegy, hogy teljesen garantalt-e valakinek a penze vagy se, de azert az is altalanos ezeknel a tavoknal, hogy a garantalt tartalom kiporog a masodik evre. Es Jonesnal is eszerint irtam, amit. Mint ahogy mostansag mar kevesbe kotnek olyan szerzodeseket, amiket anno Tyrod Taylorek kapdostak, hogy magas az eves atlag, de a garantalt resz meg lofasz volt. Nem is gondoltam, hogy durvan trukkozni kene Jones szerzodesevel, mert ket evet szerintem garantaltan nalunk lesz, leven a kovetkezo idenye ugyis meg ugy ahogy ra fog menni a serulesere es a visszateresre, a 2027-es meg arra, hogy elso korunk nincs, ezert ha netan Ballardeket addigra eltakaritja, akkor sem latom, hogy masik iranyitora befektetne a Colts. Tehat ha a masodik eve vegere kiporog a garantalt, az mar boven jo (es valoszinuleg ez igy is lesz, nem gondolam, hogy azert a jo felszezonja ellenere neki annyira jo megitelese lenne ligaszerte alapbol, plusz ott van a serulese is, hogy mondjuk Cousins-fele teljesen garantalt szerzodest kapjon).

1 hónapja
Rynald Indianapolis Colts 272
Ki kellene harcolni egy csapatbarát konstrukciót igen, ami maximum 2 évre kötelezi el a csapatot. Lehetne akar 3 is, mert 2 evig ugyse huzhatunk QB-t draftrol, utana meg 1 bridge ev meg belefer, de ha jovo nyaron uj GM-et kellene keresni, es Jones nem jatszik jol, vagy nem tud egeszseges maradni, akkor ne az alapjan kenyszeruljunk valasztani, hogy ki hajlando meg kibirni legalabb 2 evet vele.
Es itt uthet vissza megint, hogy Ballard fogja meghozni ezt a dontest, akinek viszont az allasa megmentesehez szuksege lesz Jonesra, es nem is olyan karakter hogy mondjuk odahozzon egy Carrt a targyaloasztalhoz rontani Jones poziciojat. Ha meg most all inben odarak neki 3-4 fix evet, plane nagyobb penzzel, Irsay pedig vegignezi, akkor Ballard +1 evet meg tovabbi 2-3 evig nyogheti a franchise es egy ugy GM. Fantasztikus 😀
1 hónapja
fake.id 1 718 — tush push aficionado
Stez
🤗
te is tudod, hogy önmagában év/dollárról beszélni olyan szerződések esetén, ahol rohadtul nem mindegy mennyi a garantált tartalom és milyen struktúrában vannak elosztva a pénzek a szerződésekben, az nem más, csak igazi click- vagy replybait prolihergelés. elnézést, de engem ez a színvonal olyan szinten zavar, hogy muszáj szóvá tennem. főleg olyanoknak, akik százezer éve követik ezt a sportot
1 hónapja
The Colts plan to enter talks soon with Daniel Jones on a long-term contract extension, per Tom Pelissero.
Bence94
3 év, 90-100m. Ha ennél hosszabbat vagy többet adunk neki, akkor megint csúcsra lehet járatni a "Ballard takarodj!" rigmust.
uatu
Nalam a ket ev/50 millio a maximum, vagy a 3/75.
Stez
eleve kreténség ilyenről beszélni nfl szerződés esetében, mert sok múlik a garantált tartalom mennyiségén és elosztásán, anélkül 10 év 900 millióra is alá lehet íratni bárkit. teljesítmény nélkül úgyis repül a francba 1 év után dm nélkül. tehát nem adnál, rendben, de itt azért a két fél erősen egymásra van utalva. ha például 5-10 millió dolláron vagy egy nem garantált 3.-4. éven dőlne meg egy szerződés, mert te ezt gmként előre eldöntötted, hogy nem kötsz kompromisszumot, akkor meséld el honnan akasztasz le kezdő qbt jövőre. ricsitime? 💀
fake.id
En nem azt mondtam, hogy a GM milyen helyzetben lehet. En azt mondtam, hogy szamomra mi lenne szimpatikus penz. Ami Ballardot illeti, leginkabb lofasz helyzetben sincs. Leven egy, Jones nem volt rossz, amig jatszott, de Ballard meg azzal, hogy tobb elsot is adott valakiert, alapbol kiteritette a lapjait mar a serules elott, pech, hogy aztan utana a serulessel o szopta be, mint targyalo fel, mert valahol kenyszerhelyzetbe hozta magat.

De egyebkent meg ha valoban annyira elegedett volt peldaul az utolso hetes Leonarddel, es ez nem csak marketing volt, akkor elkepzelheto, hogy ugy gondolkozik, hogy igenis megvan nala is az a hatar, ami fole nem megy Jonesszal, mondvan, itt a fiatal gyerek, aki biztato volt, ha draga lenne visszahozni Jonest, akkor Leonard hadd mutassa meg, mit tud.

1 hónapja
fake.id 1 718 — tush push aficionado
The Colts plan to enter talks soon with Daniel Jones on a long-term contract extension, per Tom Pelissero.
Bence94
3 év, 90-100m. Ha ennél hosszabbat vagy többet adunk neki, akkor megint csúcsra lehet járatni a "Ballard takarodj!" rigmust.
uatu
Nalam a ket ev/50 millio a maximum, vagy a 3/75.
Stez
eleve kreténség ilyenről beszélni nfl szerződés esetében, mert sok múlik a garantált tartalom mennyiségén és elosztásán, anélkül 10 év 900 millióra is alá lehet íratni bárkit. teljesítmény nélkül úgyis repül a francba 1 év után dm nélkül. tehát nem adnál, rendben, de itt azért a két fél erősen egymásra van utalva. ha például 5-10 millió dolláron vagy egy nem garantált 3.-4. éven dőlne meg egy szerződés, mert te ezt gmként előre eldöntötted, hogy nem kötsz kompromisszumot, akkor meséld el honnan akasztasz le kezdő qbt jövőre. ricsitime? 💀
1 hónapja
Bence94
uatu
Nalam a ket ev/50 millio a maximum, vagy a 3/75. De a lenyeg, az evi 25 milliot nem lepnem at egy Achilles-in serulesbol labadozo, evek ota folyamatosan serulesekkel bajlodo jatekosnal, aki mar a serulese elotti egy honapban is jelentosen elkezdett visszaesni. Tul nagy kockazat, mint ahogy az is az, hogy netalantan beragadsz vele egy evi 35+ millios szerzodessel, aztan meg vagy love legalabb ket evig capben. Remelem, hogy Jonesnak masodlagos lesz a penz, mert annyira maradni akar kezdokent egy szamara friendly rendszerben, es emiatt alair ezert az evi 25 millio koruli penzert.

Viszont remelem, Ballard ket-harom evnel hosszabb offert nem ad veletlenul sem, bar neki nem ez a stilusa, inkabb ezeket a ket-harom eves offereket adogatja a legtobbeknek.

1 hónapja
Bence94
1 hónapja

Szerkesztette: Bence94
1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 743
Adam Vinatieri named to Pro Football Hall of Fame Class of 2026

1 hónapja
Crosby cseret kert a Raiderstol. Remelem, Ballard felajanlja a 2026-os es 2027-es elso kort erte. Aztan majd fizet a Jets. 😜

1 hónapja
malloy Indianapolis Colts 316 — malloy
Gus Bradley -> Titans DC
1 hónapja
Darnold vs egy masodeves kube a Super Bowlban.

Hat valljuk be, azert elnezve peldaul az AFC-t a rajatszasban, meg en bloc, hogy szamos rivalisunk hogy epitett fel csapatot, versus Ballard...
Tudom, my bad, de meg mindig nem terek napirendre afelett, hogy egyaltalan senki nem lett eltakaritva a vezetosegbol es a stabbol. Es ilyenkor azert keseru a szajiz, hogy egy 23 eves gyerek es a mar nyolcezerszer kirohogott Darnold vannak a dontoben, mindket - amugy jo - csapat tavaly kinevezett stabbal. Indianapolisban meg kozben nagyjabol a liga legdiszfunkcionalisabban mukodo franchise-ja.

Who knows. 🤷

1 hónapja
Állítólag Tony Dungynak agydaganata van. Még nem láttam komoly helyről visszaigazolva, szóval egyelőre csak pletyka.
1 hónapja
darwinbanaz Indianapolis Colts Hawaii Rainbow Warriors 370
ESPN sources: former Colts QB and current St. Michael Catholic High School coach Philip Rivers is interviewing today for the Buffalo Bills head coaching job.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 417 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hupsz

1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
11:30, ARENA4, ha valaki nem éjszakázott volna a Hoosiers miatt 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Rynald Indianapolis Colts 272
Én egyébként Rivers leigazolása után úgy néztem már a szezont, mint cirkuszi előadást. Szerintem a DJ sérülése utáni héten a vezetés körülnézett, aztán dőlt hátra, hogy idénre ennyi. És nem akartak fölöslegesen kidobni erőforrásokat. A liga GM-ek sem hülyék, gondolom látták, hogy a röökie tight endünk maradt egyedül aki egyáltalán el tudja dobni a labdát, és ennek megfelelően árazták be még a csere cseréje embereket is. Megértem Carlie-t ill Ballardot, hogy ennek az árát nem akarták megfizetni. Nem lett volna értelme.
peterk2005 udvari bolond
Az már trade deadline után volt, szóval nehéz lett volna. De eleve AR a 6. heten serult meg, utana kellett volna igazolni. Ha akkor nem probaltak meg a trade deadlineig tarto szuk egy honapban - az ev vegi sajttaj azt sejteti hogy megprobaltak - az megintcsak vezetesbeli hiba lenne, mert minden lap Jones egeszsegen maradt
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyébként ti mit láttok a legfőbb oknak, hogy 8-2 után 0-7et futottunk?
Nyilvánvalóan teljesen más ellenfeleink voltak az első felében a szezonnak (azért a Broncost és a Chargerst megvertük mint PO csapatok). Viszont tényleg zsinórban csak PO ellenfelek: Jaguars 2x; Texans 2x; 49ers, Seahawks + Chiefs Mahomesszal mégbobi0092
A fő ok nyilván DJ kiesése volt. De nem kizárólag, számított az is, hogy ezzel párhuzamosan a támadó fal is elkezdett lesérülgetni, a két "elit" corner gyakorlatilag perceket játszott együtt a pályán, de több volt amikor egyikük sem volt ép, stb.

Ezzel aztán kiszámíthatóvá is vált mindkét csapatrész. (Apropó kiszámíthatatlanság: én nem gondolom, hogy Steichen vagy Anarumo esett volna vissza. Ők szerintem azt hozták amit tudnak - alapvetően jót, időnként hibákat is elkövetve - a győzelmi sorozat idején is meg a vereség sorozat idején is. Egyszerűen nem lehet nem kiszámítható lenni, ha nemhogy a kezdő irányító esik ki, de cseréje is IR-n van és még a practice squad guy se tud pályára lépni. Védelem detto.) Plusz a mentális oldala a dolognak. Nem gondolom, hogy ne akartak volna - szerintem tisztes módon végig nyomták -, de a vereségek érkezésével fokozatosan óhatatlanul elveszik a hit, és az akarat átmegy a "hiszek benne, superbowlba akarok jutni"-tól a "nyomnom kell, hogy jövőre is jó szerződésem legyen" felé. Ez elkerülhetetlen.

Én egyébként Rivers leigazolása után úgy néztem már a szezont, mint cirkuszi előadást. Szerintem a DJ sérülése utáni héten a vezetés körülnézett, aztán dőlt hátra, hogy idénre ennyi. És nem akartak fölöslegesen kidobni erőforrásokat. A liga GM-ek sem hülyék, gondolom látták, hogy a röökie tight endünk maradt egyedül aki egyáltalán el tudja dobni a labdát, és ennek megfelelően árazták be még a csere cseréje embereket is. Megértem Carlie-t ill Ballardot, hogy ennek az árát nem akarták megfizetni. Nem lett volna értelme.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 296
Urak Marcus Brady milyen OC volt nálatok?
empty taxi
Rossz.
1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Urak Marcus Brady milyen OC volt nálatok?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...