Indianapolis Colts

50 feliratkozó

1 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 385
 www.nfl.com/news/2026-nfl-london-games-tickets-sales-windows
dande2
Van olyan aki tud elővételben venni? Én vevő lennék legalább 2 jegyre.
darwinbanaz
Nézz be az Eagles topikba, dande linkelte a focitour jegyregisztrációs oldalát, érdemes lehet megpróbálni, mert profi szervezőknek tűnnek az értékelések alapján (én nem voltam még velük).
Willie Parker
Egy angol úthoz felesleges szervező, csak a pénzt égeti vele az ember.

www.nfl.com/international/games/london/

Ezen elérhető a jegyvásárlás. Texans meccsre már nyitva van és mivel Londoni meccsről van szó, így kb bármikor vehető jegy, nincs tolongás.

Szállás, repjegy meg tök könnyen megvan. Bookingon már most érdemes a jegyvásárlás előtt szállást foglalni ingyenes lemondás mellett. Aztán ha nem lesz jegy, akkor lemondja a szurkoló. De megvárni a jegyvételt az öngyilkosság, mert addigra az élelmesek lefoglalnak minden jó és közepes opciót ami nem a világvégén van.

Müncheni szállásom már nekem is megvan, pedig valszeg esélytelen leszek jegyhez jutni a kb 1.5-2 millió igénylés mellett. De max lemondom ha nem mákolok be előkelő helyet a sorban. Londonban nincs ilyen akadály.
topin
Ja igaz, én a párizsit néztem elsősorban
3 órája
topin New England Patriots 2 368
dande2
darwinbanaz
Nézz be az Eagles topikba, dande linkelte a focitour jegyregisztrációs oldalát, érdemes lehet megpróbálni, mert profi szervezőknek tűnnek az értékelések alapján (én nem voltam még velük).
Willie Parker
Egy angol úthoz felesleges szervező, csak a pénzt égeti vele az ember.

https://static.www.nfl.com/image/upload/v1554321393/league/nvfr7ogywskqrfaiu38m.png
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Ezen elérhető a jegyvásárlás. Texans meccsre már nyitva van és mivel Londoni meccsről van szó, így kb bármikor vehető jegy, nincs tolongás.

Szállás, repjegy meg tök könnyen megvan. Bookingon már most érdemes a jegyvásárlás előtt szállást foglalni ingyenes lemondás mellett. Aztán ha nem lesz jegy, akkor lemondja a szurkoló. De megvárni a jegyvételt az öngyilkosság, mert addigra az élelmesek lefoglalnak minden jó és közepes opciót ami nem a világvégén van.

Müncheni szállásom már nekem is megvan, pedig valszeg esélytelen leszek jegyhez jutni a kb 1.5-2 millió igénylés mellett. De max lemondom ha nem mákolok be előkelő helyet a sorban. Londonban nincs ilyen akadály.
7 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 385
dande2
darwinbanaz
2 napja
darwinbanaz Indianapolis Colts Hawaii Rainbow Warriors 371
dande2
11 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 130 — Így remélem megfelelek nektek.....
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rhakbcxjhblaltczgsyj
2026 NFL London Games tickets sales windows
Full ticket details released for the 2026 NFL London Games
14 napja
Stez SMU Mustangs 48 606 — Whoops, looks like something went wrong.
A sorsolas eleje eleg brutal, de en nem banom egyebkent. Inkabb tudjuk le a nehezebb meccsek egy reszet a szezon elejen, egeszseges kerettel, mint hogy a tavalyihoz hasonlo szoporoller legyen a vegen, es azert az elso 5 meccs jo kis eroproba lesz a csapatnak, hamar ki fog derulni, hogy milyen szezon ele nezunk.
Bence94
Én is jobban szeretem amikor a neheze az elején van.
Akkor minden meccs lutri tud lenni, új csapattagok, új edzők, összeszokatlan csapatrészek stb.
Elég csak arra gondolni, hogy a Super Bowl-t játszó Patriots zakózott a Raiders ellen tavaly első héten.
Ráadásul tavaly megszakadt a Week1 Loss streakünk is, szóval ideje újrakezdeni.

Egyébként meg úgyis 8-9 vagy 9-8 lesz az év vége mint mindig, lemaradunk a PO-ról és középső szar draftcetlit adunk a Jetsnek. 😀
bobi0092
Mondjuk szamunkra talan pont kevesbe jo, ha az elejen vannak a nehez meccsek, mert a kubenk, akin all vagy bukik a szezon, szerintem nem lesz szazas az ideny elejere.

De a mi szempontunkbol en azt sem erzem, hogy kifejezetten nagy a kulonbseg, az ideny elso feleben is sok a kerdojeles csapat (KC, Mahomes terde, Daniels a Vikesban, Steelers, QB?, Vikings, ki fog dobalni?), meg a masodik feleben is (Miami, Giants, Bengals, Jax rematch).

Ez a sorsolas tele van ilyen 50-50, 60-40-es meccsekkel, hogy epp az adott napi szerencsetol, meg balfaszkodasoktol fugg, nyerunk-e vagy veszitunk, igy nem is merek josolni, mert siman lehet tenyleg a 12-5-tol a 7-10-ig. 😀

Meg hat igazabol nalunk ugyis minden Jonestol fugg.

14 napja
Nem latom, hol kapunk ki. Tul jo a csapatunk, ez mar megint sima 17–0.

14 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 848
A sorsolas eleje eleg brutal, de en nem banom egyebkent. Inkabb tudjuk le a nehezebb meccsek egy reszet a szezon elejen, egeszseges kerettel, mint hogy a tavalyihoz hasonlo szoporoller legyen a vegen, es azert az elso 5 meccs jo kis eroproba lesz a csapatnak, hamar ki fog derulni, hogy milyen szezon ele nezunk.
Bence94
Én is jobban szeretem amikor a neheze az elején van.
Akkor minden meccs lutri tud lenni, új csapattagok, új edzők, összeszokatlan csapatrészek stb.
Elég csak arra gondolni, hogy a Super Bowl-t játszó Patriots zakózott a Raiders ellen tavaly első héten.
Ráadásul tavaly megszakadt a Week1 Loss streakünk is, szóval ideje újrakezdeni.

Egyébként meg úgyis 8-9 vagy 9-8 lesz az év vége mint mindig, lemaradunk a PO-ról és középső szar draftcetlit adunk a Jetsnek. 😀
14 napja
Bence94 Indianapolis Colts 2 274

uatu
14 napja
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Amúgy ez sokkal szimpatikusabb, mint a tavalyi volt. Egyrészt kiegyensúlyozottabb (egy 4-2-es indulásnak már tudnék örülni), másrészt nem a végére jön össze az összes csoportrangadó, és még a bye week is nagyjából jókor lesz.
14 napja
14 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 466
Ravens at Colts első héten elvileg

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
14 napja
Ugy nez ki, hogy a 4. Heten a Wembleyben jatszik a csapat, a Commanders vendegekent.
Bence94
Hala az egnek, nem az 5. Heten lesz a bye weekunk, London utan megyunk Pittsburghbe.
Bence94
Annyira imádom, hogy az NFL tol minden évben egy ilyen "Schedule release" műsort, de már napközben a 90%-a kijön simán 😀
15 napja
Ugy nez ki, hogy a 4. Heten a Wembleyben jatszik a csapat, a Commanders vendegekent.
Bence94
Hala az egnek, nem az 5. Heten lesz a bye weekunk, London utan megyunk Pittsburghbe.
16 napja
Bence94
Tottenham stadium, de egyébként stimmt. Talán erre nem is annyira lesz nehéz jegyet kapni mint a München (Patriots - Lions) vagy Párizs (Saints - Steelers) meccsekre.
16 napja
21 napja
Veteran safety Kenny Moore asked for and was granted his release from the Indianapolis Colts today, per source.
KeyG
Kiváló ügynök volt. Őt sajnálom, de remélem hamar talál magának olyan csapatot, ahol gyűrűért küzdhet. Nálunk erre nem sok esélye van.
21 napja
Colts also released safety Nasir Adderley and waived linebacker John Bullock.

We are just the Ravens!
21 napja
Veteran safety Kenny Moore asked for and was granted his release from the Indianapolis Colts today, per source.

We are just the Ravens!
1 hónapja
Meg is érkezett a várva várt LB.

C.J. Allen

6' 1", 235 lbs
3/1/2005 (21)
Georgia

Pre-Draft Analysis
Allen is an instinctive linebacker who plays with good eye discipline and is rarely out of position. He shows the ability to play downhill and shoot gaps, while also making stops on the perimeter. In zone coverage, Allen reads the quarterback well before breaking on the ball. He could improve on his man-coverage ability, though he can pick up backs in the flat and run with them. As a pass rusher, he is quick to shoot rush lanes and keeps working if he does not win at initial contact. -- Scouts Inc.

Post-Draft Analysis
The Colts traded Zaire Franklin, who had been in Indianapolis since 2018, to the Packers this offseason. They'll hope Allen can not only be his successor, but also have an equally long tenure in Indy. Allen should soak up plenty of tackles for the team and likely start right away. He can be used as a blitzer as well, with 87 pass-rush attempts last season.
szampi#33
A varva vart LB, akit szamos helyen Zaire Franklin klonnak jellemeztek. 🙂

En elozetesen abszolut LB plusz safety pickeket vartam komboba, tehat nem lepett meg az irany, de azert mindent elmond arrol, hogy a Colts miert es hol van a Ballard-eraban, amikor a talalt pickjei tobbsege guardbol, LB-bol, safetybol, tight endbol all, tehat nem premierposztra talal. Meg hogy alapbol ennyi magas picket lo el masodlagos posztokra, amiknel amugy altalaban az FA-piacok is nagyobb valasztekot hoznak, mert ezeket kevesebben akarjak megfizetni. O a piacrol ennek ellenere is alig csipegetett x evig, de a magas cetliket meg csak ugy dobalja ertuk a drafton.

1 hónapja
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
Meg is érkezett a várva várt LB.

C.J. Allen

6' 1", 235 lbs
3/1/2005 (21)
Georgia

Pre-Draft Analysis
Allen is an instinctive linebacker who plays with good eye discipline and is rarely out of position. He shows the ability to play downhill and shoot gaps, while also making stops on the perimeter. In zone coverage, Allen reads the quarterback well before breaking on the ball. He could improve on his man-coverage ability, though he can pick up backs in the flat and run with them. As a pass rusher, he is quick to shoot rush lanes and keeps working if he does not win at initial contact. -- Scouts Inc.

Post-Draft Analysis
The Colts traded Zaire Franklin, who had been in Indianapolis since 2018, to the Packers this offseason. They'll hope Allen can not only be his successor, but also have an equally long tenure in Indy. Allen should soak up plenty of tackles for the team and likely start right away. He can be used as a blitzer as well, with 87 pass-rush attempts last season.

1 hónapja
Én is egy LB-nek örülnék, vagy CB is jöhetne, de úgyis egy Edge bust jön.
1 hónapja
Az eddigi draftunk A+. Teljesen biztos vagyok benne, hogy o vegre nem lesz bust ez a pick.

A viccet felreteve, a poen kedveert valahol melyen remenykedtem benne, hogy osszejon a Downs, Downs paros a csapatban, csak hat Caleb sajnos tul magasan volt ertekelve, plusz jo gyerek is, nem volt esely sem ra, hogy kicsusszon akarcsak a top15-bol. 🙂

Ami a mai napot illeti, meg mindig linebackert varok. Majd meglatjuk, Ballardot ismerve eleg, ha megnezzuk, kinek milyen RAS score-ja lett. 😁

1 hónapja
Rynald Indianapolis Colts 273
Ez azt jelenti, hogy egyszer cserelni fog, hogy egy plusz 5-6. korrel future hof-ot huzzon, majd amikor beadja a picket, akkor csunyan fog a kameraba nezni.
Stez
Annyira érdektelenek már a megszólalásai, hogy szavak sincsenek rá. Teljes nihil
1 hónapja
#Colts GM Chris Ballard says QB Daniel Jones is "moving" and "throwing," but they don't have a definitive timeline.

DT DeForest Buckner (neck) is on track for training camp.

WR Alec Pierce had an ankle procedure and won't participate in OTAs. "Three-month recovery."

K Spencer Shrader (knee) is kicking again.

CB Justin Walley (knee) and S Hunter Wohler (Lisfranc) are nearing the end of their rehabs.

Ballard beszelt arrol is, hogy agressziv lesz a drafton (jelentsen ez barmit is). Kennytol mindenkepp elkoszonunk, ha nem talalunk trade partnert, akkor elengedjuk, Richardson marad a keretben, ha nem lesz erdeklodo iranta.
Bence94
Ez azt jelenti, hogy egyszer cserelni fog, hogy egy plusz 5-6. korrel future hof-ot huzzon, majd amikor beadja a picket, akkor csunyan fog a kameraba nezni.

Szerkesztette: Stez