NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
31
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 14 éve
ezt a poftálanságot...a legnagyobb téttel bíró rangadó nincs benne a tippmix kínálatban 😀 😀
több mint 14 éve
RGIII jön a draftra.Tenkjú, van is új QB-nk
több mint 14 éve
jó a siged farky, kár, hogy már csak 1 meccsre aktuális 😀HöriRemélem nem 😊 egyébként Szampinak köszönhető a sig.
Mathist mindenképp megtartanám, de azt hiszem az én szavam nem sokat fog számítani 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
És ki is jön a draftra?dugo1993Annak reményében írtam, ha kijön. 😊
több mint 14 éve
a hajnali bowl meccsig nem beszélhetett a jövőjéről, de mivel az lement, elvileg már bármikor bejelkentheti, hogy jön-e vagy sem
több mint 14 éve
hát az ő érdekében is ajánlom neki. Nem hiszem h jövőre olyan csapathoz kerülne, amelyik PO esélyes lesz több éven keresztül.Az éjjeli meccset elnézve RG3-nak is nagyon örülnék. 😊És ki is jön a draftra?dugo1993
Nyugodtan hátradőlhetünk és megverhetjük a Jaguárokat.
Úgy már a csoportmérlegünk sem lene olyan csúfos. 3-3roniadi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Az éjjeli meccset elnézve RG3-nak is nagyon örülnék. 😊És ki is jön a draftra?
Nyugodtan hátradőlhetünk és megverhetjük a Jaguárokat.
Úgy már a csoportmérlegünk sem lene olyan csúfos. 3-3roniadi
több mint 14 éve
Az éjjeli meccset elnézve RG3-nak is nagyon örülnék. 😊Nyugodtan hátradőlhetünk és megverhetjük a Jaguárokat.
Úgy már a csoportmérlegünk sem lene olyan csúfos. 3-3
több mint 14 éve
😊nekem páros futószörnyem van otthon csak még fiatalabb kiadásban
több mint 14 éve
Szóval a 2032-es drafton már nem lesz problémánk. 😀Kit érdekel a Saints? 😛Colts HC Jim Caldwell congratulated QB Dan Orlovsky on birth of his triplets and astutely noted, "We have had quite a few lockout babies."
A lényeg, hogy Mathis és Peyton után Orlovksy-nak is ikrei születtek, de neki hármas ikrek 😀
szóval csücskös lesz továbbadni a kinőtt gúnyákat, ez megzavarhatja a fejeket a Jaguars ellen.
Höri
😀szaba
RGIII-at én is nézem, ha fent bírok maradni. Ma egy 5 éves running back nagyon lefárasztott. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
persze, arra várokElvileg mindenki játszani fog a Jax ellen, úgyhogy nyerünk.nézed a Baylor meccset 20 perc múlva?Höri
A Rams meg behúzza Luckot, RG3 meg jöhet ide padozni. 😊Stez
meg kell lesni a jövendőbeli franchise Qbnk 😊
több mint 14 éve
Elvileg mindenki játszani fog a Jax ellen, úgyhogy nyerünk.nézed a Baylor meccset 20 perc múlva?
A Rams meg behúzza Luckot, RG3 meg jöhet ide padozni. 😊Stez
több mint 14 éve
Elvileg mindenki játszani fog a Jax ellen, úgyhogy nyerünk.A Rams meg behúzza Luckot, RG3 meg jöhet ide padozni. 😊
több mint 14 éve
Kit érdekel a Saints? 😛Colts HC Jim Caldwell congratulated QB Dan Orlovsky on birth of his triplets and astutely noted, "We have had quite a few lockout babies."
A lényeg, hogy Mathis és Peyton után Orlovksy-nak is ikrei születtek, de neki hármas ikrek 😀
szóval csücskös lesz továbbadni a kinőtt gúnyákat, ez megzavarhatja a fejeket a Jaguars ellen.
Höri
😀
több mint 14 éve
Persze, hogy semmi baj Breesszel, miért lenne.De akkor is tetszett peterk2005 sztorija. Valahol ilyenekből állhat össze, hogy az embert miért Iksz és nem Ipszilon, illetve miért N és nem M csapat játéka ragadja magával és teszi életre szóló hívévé.
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Kit érdekel a Saints? 😛A lényeg, hogy Mathis és Peyton után Orlovksy-nak is ikrei születtek, de neki hármas ikrek 😀
más: elhoztuk Denverből Cosby-t visszahordani. A barátnője már nagyon ideges.
Wheeler ment IR-re.
több mint 14 éve
Utána persze a sajtó tele volt a rekorddal, de valahol az ilyen rekord döntések nekem így tetszenek, és nem úgy ahogy most történt.peterk2005A Saints 1000-el vezetett már mikor elkezdődött a visszaszámlálás, szerintem semmi baj nem volt ezzel.
Ha valaki, akkor Brees megérdemel egy kis figyelmet. (Inkább mint Brady)
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
Brees korrekt gyerek. Jobban örülök neki, mint Bradynek.Azzal pedig, hogy már egy megnyert meccsen ünnepel egy kicsit amikor mindenki őt élteti nincs semmi baj, egy ekkora tett után
több mint 14 éve
Semmi baj sem volt Brees rekordjával.