Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Eberflust nagyon dicsérték a Cowboysnál, december végi cikkben biztosra vették hogy koordinátornak elviszik valahova, ha marad Marinelli, amúgy meg a Boysnál lett volna az. 2000s évek elején egyetemen volt még DC pár évet, nemtudom az ad e valamit egy mai NFL dc pozihoz. De azt sztem ki kell emelni, hogy a Dallasnál passing game coordinator is volt, az jól jöhet ha támadó fejjel is belelát a dolgokba.BorbinhoEmlékeztek, pár napja beszélgettünk a 4-3 átállás lehetőségéről? Amit azzal zártunk le, hogy várjuk meg, hogy ki lesz a DC, és meg fogjuk tudni?
Megvan a DC. Megtudtuk? Dallasban 4-3 van, adódna a 4-3. De Eberflust egy "séma nélküli" pali, dolgozott ilyenben és olyanban is, állítólag egyiket sem preferálja a másikkal szemben. Jól megtudtuk, hogy nem tudjuk hogy mi lesz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Egyébként tudtommal a fb-ra van ilyen program, amivel bármilyen régi fotóra rá tudod pakolni a kedvenc csapatod logóját például, vagy egyéb dolgokat, szóval egyáltalán nem mérvadó, hogy ez egy karácsonyi kép.StezKarácsonyi nem is lehetne, MCD meghallgatása már januárban volt. Az "egy idején" néhány napot értettem.
A kép azért volt nekem érdekes, mert ilyenkor inkább az a szokás, hogy maga a kinevezett tweetel vagy postol egyet, amiben megköszöni a Colts nationnek, Irsaynek, nagy dolgok előtt állunk, blablabla. Ez a keblemre a kedvesem viszont tipikus női megnyilvánulás. Nem is hiszem, hogy az asszonyka a Colts szurkolóknak szánta. Inkább be lehetett sózva, hogy megoszthassa a barinőkkel, hogy nézzétek, a férjuram mire vitte.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Ez egy sima keret a képre, amit bármilyen képre rá lehet rakniWyattNe csináld már! Ilyen vaaan?! És az NFL-logót is? Azt az eget, ez a modern technika ám.
Otthonom MisColts
több mint 8 éve
Szóval azt mondod, az általam korábban felvázolt verzió az igazság? x-DMatt Eberflus (pontosabban a felesége) kirakott egy képet a facebookjára amin a férj és feleség egy méretes Colts logó mögött állnak. Mögöttük pedig egy .... karácsonyfa.Baaazd, ne már 😀
Nagyon úgy tűnik, hogy miközben mi agyalgattunk a jelöltekről, az egész le volt már egy ideje focizva...
pbs.twimg.com/media/DTobcDkVoAEyMxL.jpg
peterk2005
Ez egy sima keret a képre, amit bármilyen képre rá lehet rakni, egy 30 évvel ezelőtti hawaii vakációra is 😀
Wyatt
több mint 8 éve
Matt Eberflus (pontosabban a felesége) kirakott egy képet a facebookjára amin a férj és feleség egy méretes Colts logó mögött állnak. Mögöttük pedig egy .... karácsonyfa.Baaazd, ne már 😀
Nagyon úgy tűnik, hogy miközben mi agyalgattunk a jelöltekről, az egész le volt már egy ideje focizva...
peterk2005
Ez egy sima keret a képre, amit bármilyen képre rá lehet rakni, egy 30 évvel ezelőtti hawaii vakációra is 😀

több mint 8 éve
Eberflust nagyon dicsérték a Cowboysnál, december végi cikkben biztosra vették hogy koordinátornak elviszik valahova, ha marad Marinelli, amúgy meg a Boysnál lett volna az. 2000s évek elején egyetemen volt még DC pár évet, nemtudom az ad e valamit egy mai NFL dc pozihoz. De azt sztem ki kell emelni, hogy a Dallasnál passing game coordinator is volt, az jól jöhet ha támadó fejjel is belelát a dolgokba.Peetz meg kva fiatal, 34 éves, ő sztem egy kellék JMD keze alá, segít elemezni, akár Bandival megteremteni a kapcsolatot. Bár kétlem h McDaniels leugatná valaha is Luckot, Bandi egyszer se fog úgy visszaszólni mint Brady tette.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Dehogy rossz. Egyébként tudtommal a fb-ra van ilyen program, amivel bármilyen régi fotóra rá tudod pakolni a kedvenc csapatod logóját például, vagy egyéb dolgokat, szóval egyáltalán nem mérvadó, hogy ez egy karácsonyi kép.
De ha tényleg hamarabb pont került az i-re, az is mindegy. Alapvetően engem meglepnek ezek a nevek. Megmondom őszintén, a pontos munkásságukkal nem vagyok tisztában ezeknek az edzőknek, inkább az furcsa, hogy teljes mértékig „újoncokról van szó”, Peetz nem volt még támadókoordinátor sehol, Eberflus is leginkább pozíciós edző volt. Egyáltalán semmiféle tapasztalatuk sem lesz koordinátorként.
Azért ez érdekes döntés számomra. Hogy aztán jól sül-e el, vagy nem, hát meglátjuk. Nyilván mindenkinek el kell kezdenie valahol. Sokakkal ellentétben én McDanielstől nem fázom, örülök neki nagyon, viszont a két koordinátor személye nekem nem tetszik, ettől viszont fázom.
több mint 8 éve
Vagy csak nagy Colts-szurkoló a nuni. Aztán összebalhézott a Matt Eberflusszal, miután kiderült róla, hogy homokos és Dez Bryanttel csalja a nőt, a hölgyemény pedig bosszúból fogta, kirakott egy ilyen képet fb-ra, hogy szarba hozza a férjecskéjét, akit így kivágnak Dallasból és munkanélküli lesz.Értem én h át akarsz kerülni a Blikkhez, de a drog rossz, értem?
Kelly Amity Eberflus pedig a bosszú másik részeként lefeküdt Ballarddal.
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Vagy csak nagy Colts-szurkoló a nuni. Aztán összebalhézott a Matt Eberflusszal, miután kiderült róla, hogy homokos és Dez Bryanttel csalja a nőt, a hölgyemény pedig bosszúból fogta, kirakott egy ilyen képet fb-ra, hogy szarba hozza a férjecskéjét, akit így kivágnak Dallasból és munkanélküli lesz.Kelly Amity Eberflus pedig a bosszú másik részeként lefeküdt Ballarddal.
több mint 8 éve
Matt Eberflus (pontosabban a felesége) kirakott egy képet a facebookjára amin a férj és feleség egy méretes Colts logó mögött állnak. Mögöttük pedig egy .... karácsonyfa.Nagyon úgy tűnik, hogy miközben mi agyalgattunk a jelöltekről, az egész le volt már egy ideje focizva...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Na tessek. Egy evet lehet itt is kozepes JMD, aztan draftoljunk egy Millert. Annyit meger. xd
több mint 8 éve
R.I.P.Ő inkább a hegyekben játszik mostanában 😀
Black_Adder
Ahelyett, hogy örülnél Millernek, aki nélkül most sem lenne bajnoki címetek. Inkább megköszönnéd JMD-nek 😊

több mint 8 éve
twitter.com/JasonSpells/status/953002439636119553

több mint 8 éve
2016-ot végigjátszotta. Egy meccset hagyott ki, concussion miatt. (Összesen másfél évet hagyott ki a 6 év alatt.)Őszig - szerintem az áprilisi draftig - minden kiderült. Ha nem húzunk QB-t, Luck rendben lesz.
Apropó:

több mint 8 éve
JMD nyilván fejlődött, de lehet itt Bill Bá is edző, ha majd ráugranak Luck vállára, oszt jónapot...utóbbi 3 évben egyszer sem játszott teljes szezont. Még pár eredménytelen évig lehet húzni, de utána el kell gondolkozni. Nyilván akkor, ha további években is sokat lesz sérült.És még, ha minden ok, akkor is nehéz dolga lesz JMD-nek, mert a csoportban talán a Colts a leglyukasabb. Amilyen gyenge volt évekig a csoport, ezután jóval erősebb lesz egy SB contender Jax, masszív Titans, és egy beváló Watsonnal felálló Texans társaságában.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Naugye, éreztem én, hogy Ballard nem ugrik ukmukfukk bele egy ilyen McDaniels deal-be.Nem tudom mennyire megbízható forrás, de ez alapján tényleg alaposan utánajárt JMD-nek.
twitter.com/AlbertBreer/status/952994428804849666
Most már azt is el tudom képzelni, hogy egész évben ezt tervezte, és még a Toub hír is csak smoke screen volt.
peterk2005
több mint 8 éve
Vártam már 😀

több mint 8 éve
R.I.P.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Naugye, éreztem én, hogy Ballard nem ugrik ukmukfukk bele egy ilyen McDaniels deal-be.Most már azt is el tudom képzelni, hogy egész évben ezt tervezte, és még a Toub hír is csak smoke screen volt.

több mint 8 éve
A Cowboys LB coachról sokat nem találtam, Peetz meg ránézésre eddigi karrierje alapján kb segítő / elemző lesz JMD mellé. Playeket úgy is JMD hívja.Csak kérni kellett, Nfl.comon már fent is van h JMD az új HC-nk.Jason La Canfora reports that Josh McDaniels is expected to hire Cowboys LBs coach Matt Eberflus as his defensive coordinator and Raiders QBs coach Jake Peetz as his offensive coordinator with the Colts once he officially agrees to a deal.
Shurmur meg a Giantsé, Patricia meg akk a Lionsé.
Kik jöhetnek szóba mint koordinátorok?
Borbinho
Beki
Majd körbekérdezek Cowboys meg Raiders topikbak mik a vélemények.
Peterk jogos, de Bill papa sztorit nem ma volt. Amiket már hivatalos oldalra kiraknak, már tényleg csak kb az aláírásra várnak általában.
több mint 8 éve
Csak kérni kellett, Nfl.comon már fent is van h JMD az új HC-nk.Ezek még nem hivatalosak. Szerintem annyi történt, hogy a Titans pletykákra válaszul a Colts kiszivárogtatott egy kontra hírt. Ha nem lenne elég közel a megállapodás akkor valószínűleg nem tették volna, úgyhogy azért erre lehet alapozni. De azért ne felejtsük, hogy Belichick hogy került a Patriotshoz...
Borbinho
Ha tényleg McDaniels lesz akkor a Raiders QB edzőt (nem jut eszembe a neve) és Matt Eberflus (Cowboys, LB edző) írják hozzánk koordinátoroknak. Utóbbi 4-3-as rendszerből jönne...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Rapoport 2 órája kb. a teljes ellenkezőjét állította még. Mindegy, ha jól tudom bejelentés úgysem tehető meg amíg a Pats versenyben van. Addig még futhatunk pár kört a twitteren. )Az viszont hivatalos, hogy a Titans kikérte Vrabelt interjúra. Ő nem Runey rule-os jelölt, az érdeklődés valós lehet.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Csak kérni kellett, Nfl.comon már fent is van h JMD az új HC-nk.Jason La Canfora reports that Josh McDaniels is expected to hire Cowboys LBs coach Matt Eberflus as his defensive coordinator and Raiders QBs coach Jake Peetz as his offensive coordinator with the Colts once he officially agrees to a deal.
Borbinho
több mint 8 éve
Csak kérni kellett, Nfl.comon már fent is van h JMD az új HC-nk. Shurmur meg a Giantsé, Patricia meg akk a Lionsé.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetThe #Colts have held strong with their pursuit of #Patriots OC Josh McDaniels and that is expected to be his choice when an offer comes, sources tell me and @TomPelissero.