Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem örülök neki túlságosan. (Megfordult a fejemben, mint lehetséges OC, ha védő HC jönne.)

Egyébként sem rajongok, hogy ilyen gyorsan szétkapkodják a jobb alsó szintű edzőket. Amennyire rohanunk a HC választással, utána még OC, DC, a vége az lesz, hogy elvisznek minden épkézláb edzőt és a végén válogathatunk a munkanélküliekből.

Mindegy, ez van. Ha nem vinnék őket, akkor megtartani sem lenne érdemes őket.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Lenyultak philbint. Jelentős visszaesest várok az OLtol. Mindjuk nem tudom hova 🧐😢

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
TY mehet a Pro Bowl-ra.
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
És ki mit vár Belichick érkezésétől?
Stez
Hogy vele leeresztve is nyerni fogunk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Stez
Pont így gondolom. Jön Brissett után, ha már Jimmy-re nincs esélye. Tudja, hogy hibázott. Kétszer is.
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 274 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Akkor passzolom a dolgot, én már nem tudom kinek mit higgyek 😀 Akkor hátradőlök, és várom a sült galambot - csak ne JMD legyen ráírva, mert akkor eladom a Colts mezeimet sürgősen 😀
coltman
Ennyire tartasz tőle? 😊

Amúgy meg ne higyj senkinek 😊 Akiknek ez a feladatok, azok is elég csinos bust-rate-el dolgoznak. Úgyhogy ez tényleg valamennyire úgy is lutri.
peterk2005
Hát aki ennyire leszerepel egyszer az nálam egészen addig ott marad, míg nem bizonyít, hogy az nem egyszeri dolog volt. És amúgy is másik csapatom révén (MU) az utóbbi 5-6 év ezzel telt, hogy kísérletezgetünk az edzőkkel, és elég nagy szopás azt elviselni, nem akarom még itt is azt nézni, hogy JMD mit kísérletezget össze megint. De persze ez az én bajom, szar csapatokat választottam 😀
több mint 8 éve
Akkor passzolom a dolgot, én már nem tudom kinek mit higgyek 😀 Akkor hátradőlök, és várom a sült galambot - csak ne JMD legyen ráírva, mert akkor eladom a Colts mezeimet sürgősen 😀
coltman
Ennyire tartasz tőle? 😊

Amúgy meg ne higyj senkinek 😊 Akiknek ez a feladatok, azok is elég csinos bust-rate-el dolgoznak. Úgyhogy ez tényleg valamennyire úgy is lutri.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
A HC-nél hullára tök mind1, milyen beállítottságú, legalábbis minimálisat nyom a latban. .... HC-nél szerintem fontosabb attribútum a people management és hogy legyen valami rendszer szemlélete valakinek - nekem ezért tetszik KR, mert ahogy olvastuk itt Hummeltől, a LOB egyik, ha nem legfőbb megálmodója, ami azt jelenti, hogy képes szinte a semmiből felépíteni valamit - na ez a különbség szerintem Pagano és KR között, mivel Baltimoreban a D-t nem Pagano építette a semmiből, csak úgymond üzemeltette.
coltman
Én is így gondolom. Más képességek kellenek HC poszton mint pozíciós edzőként, vagy koordinátorként. A people management mellé én odatenném azért a game managementet is. Nem árt, ha az oldalvonal mellett is hatékony, amin én nem feltétlenül és elsősorban azt értem, hogy jól dobja-e a red flaget, bár az sem árt. (Hanem, hogy pl. krízis helyzetben, hátrányban, momentum váltás esetén tud-e reagálni, ilyenkor mire utasítja a playt hívó koordinátorokat - hogyan kezdjünk futni, preventbe visszaállni, stb. És a clock menedzsment 2 minute drilleknél, stb.)

Egyébként jó, hogy undi válaszolt neked, én inkább már nem reagáltam. (Szerintem a megelőző postok inkább a személyemnek szóltak, mint a témának, és nem akartam nyújtani.) Lényeg a lényeg, hogy pont az a különbség nem látszik Paganohoz képest, amit gondolsz róla. Richard sem épített védelmet a semmiből. A secondary-ban dolgozott amikor az épült. Látod, hogy még az is véleményes, hogy secondary-t épített-e (ő találta-e ki), vagy másé a gondolat, amibe ő nevelőedzőként kinevelt remek játékosokat. Az én szememben ő is egy Pagano. Egy volt DB (nevelő) edző, DC tapasztalattal. Paganonál szinte biztosan jobb DB coach, de hogy jobb DC-e, az már véleményes (Pagano kezében is minden főbb paraméterben top3 defense volt a baltimore-i). Az pedig, hogy milyen HC lesz majd belőle, a jövő zenéje. Erről tényleg csak véleményünk lehet. Remélem, hogy ha őt válasszuk, akkor nagyon jó. 😊

(Szerintem egyébként ha ő lenne a befutó, akkor már kinevezték volna. Felesleges lenne akkor várni. Úgyhogy vagy még nincs meg a favorit, vagy McDaniels az. A Nagy all-in-t nem hiszem el. Ha McDaniels az, akkor érte a Giants-el meccselünk, mert szerintem ott is erős kandidáns. Ha őket választaná, akkor jöhet szóba nálunk Richards. Illetve Toub, akiről eddig semmi hír - még interjú sem - pedig korábban mennyit emlegették. Mivel sehol nem olvastam, hogy más is érdeklődne iránta, szerintem őt Ballard talonban tartja. Akkor fogja hívni, ha vagy elvesztettük a versenyt a kiválasztott favoritért, vagy ha senki sem egyértelmű nyertes,)
peterk2005
több mint 8 éve
Biztos, hogy lesz QB, nem is egy első körben. Csak az a gond, hogy az első kettő szinte biztos, hogy QB-t húz. Akkor is, ha gyenge marad a class értékelése, ha meg javul áprilisig, akkor csak még biztosabb, hogy azt húznak.

Szóval nekünk az az esélyünk, hogy lesz egy harmadik QB is akiért 1/3-ra fel érdemes jönni. Mikor volt utoljára olyan draft, hogy az első három húzás QB volt. Volt egyáltalán valaha? (Szerk, megnéztem kétszer volt ilyen, 1969-ben és 1999-ben. Nem gyakran...)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
A HC-nél hullára tök mind1, milyen beállítottságú, legalábbis minimálisat nyom a latban. .... HC-nél szerintem fontosabb attribútum a people management és hogy legyen valami rendszer szemlélete valakinek - nekem ezért tetszik KR, mert ahogy olvastuk itt Hummeltől, a LOB egyik, ha nem legfőbb megálmodója, ami azt jelenti, hogy képes szinte a semmiből felépíteni valamit - na ez a különbség szerintem Pagano és KR között, mivel Baltimoreban a D-t nem Pagano építette a semmiből, csak úgymond üzemeltette.
coltman
Én is így gondolom. Más képességek kellenek HC poszton mint pozíciós edzőként, vagy koordinátorként. A people management mellé én odatenném azért a game managementet is. Nem árt, ha az oldalvonal mellett is hatékony, amin én nem feltétlenül és elsősorban azt értem, hogy jól dobja-e a red flaget, bár az sem árt. (Hanem, hogy pl. krízis helyzetben, hátrányban, momentum váltás esetén tud-e reagálni, ilyenkor mire utasítja a playt hívó koordinátorokat - hogyan kezdjünk futni, preventbe visszaállni, stb. És a clock menedzsment 2 minute drilleknél, stb.)

Egyébként jó, hogy undi válaszolt neked, én inkább már nem reagáltam. (Szerintem a megelőző postok inkább a személyemnek szóltak, mint a témának, és nem akartam nyújtani.) Lényeg a lényeg, hogy pont az a különbség nem látszik Paganohoz képest, amit gondolsz róla. Richard sem épített védelmet a semmiből. A secondary-ban dolgozott amikor az épült. Látod, hogy még az is véleményes, hogy secondary-t épített-e (ő találta-e ki), vagy másé a gondolat, amibe ő nevelőedzőként kinevelt remek játékosokat. Az én szememben ő is egy Pagano. Egy volt DB (nevelő) edző, DC tapasztalattal. Paganonál szinte biztosan jobb DB coach, de hogy jobb DC-e, az már véleményes (Pagano kezében is minden főbb paraméterben top3 defense volt a baltimore-i). Az pedig, hogy milyen HC lesz majd belőle, a jövő zenéje. Erről tényleg csak véleményünk lehet. Remélem, hogy ha őt válasszuk, akkor nagyon jó. 😊

(Szerintem egyébként ha ő lenne a befutó, akkor már kinevezték volna. Felesleges lenne akkor várni. Úgyhogy vagy még nincs meg a favorit, vagy McDaniels az. A Nagy all-in-t nem hiszem el. Ha McDaniels az, akkor érte a Giants-el meccselünk, mert szerintem ott is erős kandidáns. Ha őket választaná, akkor jöhet szóba nálunk Richards. Illetve Toub, akiről eddig semmi hír - még interjú sem - pedig korábban mennyit emlegették. Mivel sehol nem olvastam, hogy más is érdeklődne iránta, szerintem őt Ballard talonban tartja. Akkor fogja hívni, ha vagy elvesztettük a versenyt a kiválasztott favoritért, vagy ha senki sem egyértelmű nyertes,)

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 737 — Jedi Master
Lehet filozofálni, de korai még, az tény. Lehet most nem tűnik esélyesnek, hogy Rosenen (vagy Allen, ha már sztárolják) kívül nem ér senki top10-et, és nem kapkodnak majd az 1/3-ért, de várjuk meg a Combine-t, meg azt, hogy kiről jönnek majd a füves videók, vagy ki lesz hypolva interjúk után, sérülések, stb...Tavaly ilyenkor azt mondogattuk, első körben lehet nem is lesz QB.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Kikaptuk azt a classt, ami nekunk a needek miatt pont nem jo. En az iranyotokert sem vagyok oda, szerintem 1/1 utan nem lesz, aki a megmaradok valamelyikeert feljonne 1/3ra. Sajnos felek az rb-picktol, Ballard a KC-nel azert mindig a bpa-zast latta. Es sztem o is ertekre fog huzni, nyilvan nem iranyitot.
Stez
Ugyan már, QB-ért mindig fognak verekedni csapatok - lásd tavaly Mayock finoman körbeírta, hogy barom, aki első 10-ben QB-t húz, mert hogy annyira gyenge volt a QB class, erre a Bears feltradelt Trubiskyért, a Chiefs meg Mahomesért. Meglepődnék, ha idei drafton ez másképp lenne, van megint pár csapat, ahol tuti, hogy irányító kell, Browns, 'Fins, Cards, Bengals, Jags, Jets, ami csak így hirtelen eszembe jut, de ugye még a Giants is bejátszhat, ki tudja húznak-e generációváltást.

És ebből csak a Browns, Giants kettős van elől, többi az hátrébb, tehát most merek fogadni veled egy rekesz sörben, hogy lesz legalább 1 csapat, aki feltradel QB-ért az első ötbe, főleg ha Giants elengedi Manninget, mivel akkor első kettőben kimegy 2 QB. Következő kettőben tuti nincs QB (Colts, Browns), viszont utána már jön a para, mivel Broncos, Jets, akik már behúzhatnak a hajóra megint QB-t, ha van még használható ott, tehát menni fog a verekedés a fentebb említett csapatoknál, akik hátrébb vannak, így szerintem Ballard készítheti az árazógépét, hogy ki mit ad majd nekünk az 1/3-ért.
coltman
A top5-be felcserélhet, az nem érdekel. A Colts a top3-ban draftol, és azért az a két pozíció óriási differencia, főleg egy irányító esetében szerintem. Ennél a classnál pedig sajnos én azt mondom, hogy nem érzem így jelenleg, hogy óriási tülekedés lesz. És más posztokon sem látom az elképesztő, kihagyhatatlan talenteket, így szvsz az is necces lesz, hogy valaki másért jöjjön fel.

Persze, tudja minden csapat, hogy a Colts keresni fogja a letrade lehetőségét, ezért nyilván lesznek majd érdeklődők, de azt nem látom, hogy olyan cserét tudunk majd kötni, aminél egyértelműen elmondhatjuk, hogy mennyire jól jártunk. Márpedig ha egy irányítóért jönne egy csapat, akkor alapesetben elég jól kellene járnunk, mivel ez az a poszt, ahol elég sokat adnak meg a csapatok, ha valamelyik stáb beleszeret egy-egy prospectbe.

Csak hát mondom, én nem látom most egyáltalán, hogy ez a class mennyire jó lenne. Számomra legalábbis nagy hiányosságok vannak a prospecteknél, nem vagyok elájulva senkitől sem. Amúgy nekem is az a tippem, hogy lecserélünk, de akkor az viszont muszájból lesz, és olcsón odaadjuk majd az 1/3-at. De ha nem, akkor Barkley jön, sima BPA-alapon.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
nekem ezért tetszik KR, mert ahogy olvastuk itt Hummeltől, a LOB egyik, ha nem legfőbb megálmodója
coltman
😀 😀 😀

Én amúgy kicsit vitatkoznék azzal, hogy ő a fő megálmodója-e. Az biztosan nem. Az PC. A magas, erős, presscover CB-k az ő sémája volt. KR max "csak" jól kezelte őket és a technikát jól adta alájuk. Eddig nem sok mindent mutatott, ami azt bizonyítja, hogy jó HC lesz belőle.
undisputedly
Helmut, na - lusta voltam visszakeresni, azt a memóriám néha kihagy 😀
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
nekem ezért tetszik KR, mert ahogy olvastuk itt Hummeltől, a LOB egyik, ha nem legfőbb megálmodója
coltman
😀 😀 😀

Én amúgy kicsit vitatkoznék azzal, hogy ő a fő megálmodója-e. Az biztosan nem. Az PC. A magas, erős, presscover CB-k az ő sémája volt. KR max "csak" jól kezelte őket és a technikát jól adta alájuk. Eddig nem sok mindent mutatott, ami azt bizonyítja, hogy jó HC lesz belőle.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Kikaptuk azt a classt, ami nekunk a needek miatt pont nem jo. En az iranyotokert sem vagyok oda, szerintem 1/1 utan nem lesz, aki a megmaradok valamelyikeert feljonne 1/3ra. Sajnos felek az rb-picktol, Ballard a KC-nel azert mindig a bpa-zast latta. Es sztem o is ertekre fog huzni, nyilvan nem iranyitot.
Stez
Ugyan már, QB-ért mindig fognak verekedni csapatok - lásd tavaly Mayock finoman körbeírta, hogy barom, aki első 10-ben QB-t húz, mert hogy annyira gyenge volt a QB class, erre a Bears feltradelt Trubiskyért, a Chiefs meg Mahomesért. Meglepődnék, ha idei drafton ez másképp lenne, van megint pár csapat, ahol tuti, hogy irányító kell, Browns, 'Fins, Cards, Bengals, Jags, Jets, ami csak így hirtelen eszembe jut, de ugye még a Giants is bejátszhat, ki tudja húznak-e generációváltást.

És ebből csak a Browns, Giants kettős van elől, többi az hátrébb, tehát most merek fogadni veled egy rekesz sörben, hogy lesz legalább 1 csapat, aki feltradel QB-ért az első ötbe, főleg ha Giants elengedi Manninget, mivel akkor első kettőben kimegy 2 QB. Következő kettőben tuti nincs QB (Colts, Browns), viszont utána már jön a para, mivel Broncos, Jets, akik már behúzhatnak a hajóra megint QB-t, ha van még használható ott, tehát menni fog a verekedés a fentebb említett csapatoknál, akik hátrébb vannak, így szerintem Ballard készítheti az árazógépét, hogy ki mit ad majd nekünk az 1/3-ért.
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Meg alapból mit jelentene az all in? H őt akartuk mindenképp? Fél szezon playcalling után? Nem Ballardra vallana h csak egy embert akarna mindenképp.
Mcdanielsnek vagy Toubnak örülnék a legjobban, de inkább előbbi, még ha elsőre be is sült. Szerintem jobb lenne egy támadó beállítottságú ember HC-nek, a védelem legalább mutatott nyomokat h jó lehet, de az offensenel megint az az első számú reményünk, h majd jön Luck. Oké h nincs is pénz elit offensere, részben pont Bandi kontraktja miatt (de van), de kell erősítés elkapó posztra, a falba is elférne, TE is csak Doyle van, illetve Gore se lesz fiatalabb, Mack meg ha nem fut tackleök között akk marad a 6-8 carrynel...Olvastam olyat h elmúlt 20 év legjobb RB classa jön idén a draftra, középső körökben hozhatnánk egy igazi vaddisznót.
Borbinho
A HC-nél hullára tök mind1, milyen beállítottságú, legalábbis minimálisat nyom a latban. Lásd Pagano D volt, mégis inkább az offense volt használható, amíg volt Luck. Reid KC-ben O, mégis inkább a D a híres KC-ben, mint az O. Legtriviálisabb, BB, és mégis Bradyről dumál mindenki. És még lehetne vagy 8-10 példát hozni erre. HC-nél szerintem fontosabb attribútum a people management és hogy legyen valami rendszer szemlélete valakinek - nekem ezért tetszik KR, mert ahogy olvastuk itt Hummeltől, a LOB egyik, ha nem legfőbb megálmodója, ami azt jelenti, hogy képes szinte a semmiből felépíteni valamit - na ez a különbség szerintem Pagano és KR között, mivel Baltimoreban a D-t nem Pagano építette a semmiből, csak úgymond üzemeltette.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Olyan híreket nem hallottál esetleg, hogy az utóbbi 20 év legjobb OL class-a jön? 😊
peterk2005
Nem még, QB-t írják h 4 is kimehet top 15ben. De nagyon korai még bármit is levonni ezekből szerintem. Majd március áprilisban. Bár ezt neked nem kell elmesélni 😊 idén kb semmi college focit nem néztem, prospectek nagy részéről még nem is olvastam/néztem videót (bár még nem is végleges a lista).

Kiváncsi vagyok lesz-e olyan játékos aki kell nekünk és nem is reach 1/3on. De annyira adja magát a hátra trade, remélem lesz cserepartner. Van foltoznivaló...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Olyan híreket nem hallottál esetleg, hogy az utóbbi 20 év legjobb OL class-a jön? 😊

több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
...Olvastam olyat h elmúlt 20 év legjobb RB classa jön idén a draftra, középső körökben hozhatnánk egy igazi vaddisznót.
Borbinho
Hááát hallod, ha a tavalyinál is jobb jön ki, akkor tényleg falhoz megyek ha nem kalimpálunk össze egy Gore pótlást. Annál nem akarom elhinni, hogy lehet erősebb. 😮
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Meg alapból mit jelentene az all in? H őt akartuk mindenképp? Fél szezon playcalling után? Nem Ballardra vallana h csak egy embert akarna mindenképp.
Mcdanielsnek vagy Toubnak örülnék a legjobban, de inkább előbbi, még ha elsőre be is sült. Szerintem jobb lenne egy támadó beállítottságú ember HC-nek, a védelem legalább mutatott nyomokat h jó lehet, de az offensenel megint az az első számú reményünk, h majd jön Luck. Oké h nincs is pénz elit offensere, részben pont Bandi kontraktja miatt (de van), de kell erősítés elkapó posztra, a falba is elférne, TE is csak Doyle van, illetve Gore se lesz fiatalabb, Mack meg ha nem fut tackleök között akk marad a 6-8 carrynel...Olvastam olyat h elmúlt 20 év legjobb RB classa jön idén a draftra, középső körökben hozhatnánk egy igazi vaddisznót.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Szerintem ez a szokásos mindenki tolja be azt a félhírt amit hall, és lesz belőle valami nagy baromság 😀 Nehezen hiszem el az all in-t, mert akkor nem hívsz meg még másik 4 edzőt interjúra.

Luck egészségi faktora az bullshit. Ott van Rodgers, Bridgewater, tavaly Carr - ez nem az a liga, hogy ha még júliusban is van QB-d, akkor minden fasza. Plusz ha valaki nézte, hogy milyen volt Luck arca a szezonzárón akkor sejtheti, hogy az a hatalmas para, amit tolnak a sajtóban az inkább csak példányszám eladásra megy - nem vigyorog telibe egy ember, akinek a karrierje tényleg racionális veszélyben van, vagy tényleg komoly probléma van a vállával.

A rosteren lehet vitatkozni, de az meg szintén szezon közben kiderülő dolog, lásd Titanst szinte mindenki Jags elé várta, oszt mégse. És akkor még nem beszélek a draft/UFA-ról meg a 80+ misiről, szemben a bears 40+ misijével.

Szimplán jobb fit neki a Bears, ezért döntött így, csak ezzel nem lehet szalagcímet csinálni, ennyi. Ilyenkor nekem mindig a régi klasszikus ugrik be :  www.stampedeblue.com/2016/2/21/11086084/peyton-manning-was-questioned-over-idiot-kicker-remarks-in-2003-deposition-colts-mike-vanderjagt

Én továbbra is Kris Richardért kampányolok, meghívottak közül ő tetszene a legjobban, mint opció.
több mint 8 éve
A hír megszellőztetője David Kaplan, chicagoi újságíró. Jó messze elérhet a füle ha Indy-ben is van neki "source"-a. 😊

Ezek szerint Nagy valami hatalmasat alakíthatott hogy all in mentünk érte, miközben még meg se hallgattunk mindekit az első körös meghívottak közül. Vagy....