Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez a húzás butaság volt. Nem, nem azért, mert imádom Davist, mert mondjuk ő jó játékos, és tipikusan az az ember, hogyha érzi a bizalmat és a törődést, nyugalmat tudnak neki biztosítani, akkor jó lesz, persze már máshol.Csak egy olyan játékosról beszélünk, aki azért Pro Bowl-szint, jó napján simán leszed kiváló elkapókat is a pályáról. Ő az, akit a piacon valaki meg fog fizetni azért, kétlem, hogy évi 8-10 milliónál ő kevesebbet kap majd, kivéve, ha a sérülése elhúzódik és faktor lesz.
Így viszont azzal, hogy kivágtuk, már nem kaphatunk érte kondicionális picket. Ez pedig egy, a COltshoz hasonló épp ujjáépülő csapatnál szerintem hiba, mert kaphattunk volna akár 4. kört is, ami pedig azért használható cetli, akár cseréhez, akár csak húzni vele.
Vélhetően a hiszti miatt vágták ki, mert úgy gondolták, hogy nem tesz jót a locker roomnak, de szerintem ez erős volt, kicsit túlparázták a dolgokat, arról nem is beszélve, hogy a Coltsnál már nem nagyon lehet 2017-es szezonról beszélni, mert elment.
Mondjuk érdekes, hogy Davisnek anno épp Pagano találta meg azt a pontját, hogy tudja motiválni, lehet tudni, mennyit foglalkozott vele, mennyit segitette, most pedig Davis állítólag épp Paganóra orrolt meg többek között. Úgy tűnik, hogy itt tényleg stabilan mindenki hülye. Az FO valószínűleg most Davisszel statuált példát, de szerintem ez pont egy rossz húzás volt, az ő esetében pont azt éreztem, hogy egy olyan nézeteltérésről van szó, amit könnyen tisztázni lehet.
Ez nagy luxus volt. Egyszerűen az, ami két éve megy Indianapolisban, meglepő. Nem szoktam meg, hogy ennyire áll a bál, szó szerint rendetlenség van, káosz, teljes zavar a fejekben. Hülye az FO, a játékosok, mindenki a másikra mutogat, mindezt részben pont akkor, amikor azért el lett távolítva Grigson, holott mindenki rákente a kakit, hogy ő volt itt a probléma forrása.
Úgy tűnik, egyáltalán nem ő volt a probléma forrása, csak egy volt a sok bibi közül.
több mint 8 éve
Hogy boldog gyermekkorom egyik legmeghatározóbb filmjének a legütősebb jelenetéből idézzek (Majmok bolygója 1968 utolsó jelenet):"Végül mégiscsak megtettük...Őrültek......Átkozottak, átkozott pokolfajzatok..."
Sosem feledem el, ahogy a mamádat akartad felhívni amikor szóltak, hogy eltradelnek Miamiból. Na meg azt sem, hogy több, mint egy évig senki nem kapott el TD-t melletted... Kösz mindent mester, örök kedvencem maradsz.
Egyébként ezt jóval tisztességesebben is meg lehetett volna tenni. Nagyon felesleges volt itt keverni a szart körülötte...Ha ez Ballard műve, akkor nagy fekete pont jár neki.
Most meg megyek és jól
több mint 8 éve
Kibasztuk Davist
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Erre gondoltam én is, de pont erről kérdeztem már anno is, és azt hiszem peterk2005 válaszolt, hogy ez nem Luckon múlik, ergo nem az ő döntése, hanem a csapaté.És az egyébként, hogy tradeljük el Luckot az mégis miért jön fel ezer helyen? Azon kívül, hogy bulvár stb. mi értelme lenne? Vagy csak az én szememben totál esélytelen a franchise érdemi eredményekre ha nem ő a kezdő QB?Szerintem ezek a cikkek inkább Luck szempontjából nézik ezt, abban pedig azért van realitás, hogy őszinték legyünk. Már hogy itt káosz van, rendetlenség van, csak telnek az évek, ő pedig talán eredményekre vágyik, és emiatt megelégelheti ezt.
bobi0092
Stez
több mint 8 éve
És az egyébként, hogy tradeljük el Luckot az mégis miért jön fel ezer helyen? Azon kívül, hogy bulvár stb. mi értelme lenne? Vagy csak az én szememben totál esélytelen a franchise érdemi eredményekre ha nem ő a kezdő QB?Szerintem ezek a cikkek inkább Luck szempontjából nézik ezt, abban pedig azért van realitás, hogy őszinték legyünk. Már hogy itt káosz van, rendetlenség van, csak telnek az évek, ő pedig talán eredményekre vágyik, és emiatt megelégelheti ezt.
bobi0092
több mint 8 éve
deleted account
1 758
És az egyébként, hogy tradeljük el Luckot az mégis miért jön fel ezer helyen? Azon kívül, hogy bulvár stb. mi értelme lenne? Vagy csak az én szememben totál esélytelen a franchise érdemi eredményekre ha nem ő a kezdő QB?Szimpla szenzáció hajhászat, ezzel lehet most nagy látogatottságot generálni, ennyi. Nagyon jól tudja mindenki, hogy ha még tényleg baj is van Luck vállával, és esetleg felmerül a career ending injury, akkor is legalább a jövő évet tuti ki fogjuk várni, hogy 1000% legyen, egy ekkora tehetségen nem adsz túl csak úgy simán egy év alatt, főleg hogy aki a helyére jönne az biztosan rosszabb lenne nála.
bobi0092
több mint 8 éve
És az egyébként, hogy tradeljük el Luckot az mégis miért jön fel ezer helyen? Azon kívül, hogy bulvár stb. mi értelme lenne? Vagy csak az én szememben totál esélytelen a franchise érdemi eredményekre ha nem ő a kezdő QB?
több mint 8 éve
Igen, papíron ez stimmel. De a Steelersen kívül azért elég kétarcú csapatokról beszélünk, simán becsúszhat egy jobb meccs, ahol épp nem jönnek a buta hibák és a védelem sem bakizik rendre.5-6 W szerintem már sok lenne. A Jets ugye 5 győzelemmel tavaly már kicsúszott a top5-ből. Hát ezt nem kellene nekünk idén. Top védő kell premierposztra (nálam a CB messze az elsődleges), de a 2018-as draftig igazából még annyi idő van, hogy talán ténylegesen előkerül valami óriási szar Luck válláról, aztán ki tudja... előkerül a QB-draft lehetősége is.
több mint 8 éve
Szóval kezdődik a tankolás. Jól megszívtuk, hogy pont előző héten sérült meg Watson, most ezzel a plusz W-vel elég sokat estünk a draft boardon. Nem lesz ebből top5 így.Jelenleg 5. helyen draftolunk, a Steelerstől -15-20-as zakót várok legalább, Titans, Jaguars, Bills jelenleg mind PO várományos + Ravens is erősebb nálunk... a Broncos van most padlón illetve a QB nélküli Texans az utolsó hétre, de szerintem addig mindnketten találnak valamit a QB megoldásra... én ezekből maximum 1 W látok, 4-12-vel pedig szerintem 1/5 magasságában állunk majd.
Davis meg... meh. Mondjuk nagyon jó játékos, a piacon meg fogja kapni azt a szerződést, hogy valami 4-5. kör környéki pick jöjjön nekünk, igazából az zavar nagyon, hogy itt Ballard első évében nem hogy csillapodnak a kedélyek, de egyre több a hiszti az öltözőben. Nem igazán emlékszem, hogy az elmúlt években ennyi probléma lett volna. Hilton-hiszti, állítólag Moncrief is beszólogat olykor, most Davis. Szépen lassan mindenki nekimegy a másiknak.
Kicsit olyan érzésem van, hogy már a hal feje, Irsay is kezdi elveszíteni a fonalat, ott kezd büdösödni a dolog. Ballard meg erősen kezdett, csak úgy sugárzott belőle a határozottság és a tudatosság, most meg olykor mintha nem tudná megfogni a dolgokat, szépen sorjában elszabadul mindenki, jönnek a kifakadások, a nagy megmondások, lassan mindenki utál mindenkit.
Oké, ez a Luck körüli cirkusszal kezdődött, de ez már rég túlnőtt azon. Elképesztő, mekkora a feszültség a Coltsnál.
Stez
több mint 8 éve
Szóval kezdődik a tankolás. Jól megszívtuk, hogy pont előző héten sérült meg Watson, most ezzel a plusz W-vel elég sokat estünk a draft boardon. Nem lesz ebből top5 így.Davis meg... meh. Mondjuk nagyon jó játékos, a piacon meg fogja kapni azt a szerződést, hogy valami 4-5. kör környéki pick jöjjön nekünk, igazából az zavar nagyon, hogy itt Ballard első évében nem hogy csillapodnak a kedélyek, de egyre több a hiszti az öltözőben. Nem igazán emlékszem, hogy az elmúlt években ennyi probléma lett volna. Hilton-hiszti, állítólag Moncrief is beszólogat olykor, most Davis. Szépen lassan mindenki nekimegy a másiknak.
Kicsit olyan érzésem van, hogy már a hal feje, Irsay is kezdi elveszíteni a fonalat, ott kezd büdösödni a dolog. Ballard meg erősen kezdett, csak úgy sugárzott belőle a határozottság és a tudatosság, most meg olykor mintha nem tudná megfogni a dolgokat, szépen sorjában elszabadul mindenki, jönnek a kifakadások, a nagy megmondások, lassan mindenki utál mindenkit.
Oké, ez a Luck körüli cirkusszal kezdődött, de ez már rég túlnőtt azon. Elképesztő, mekkora a feszültség a Coltsnál.
több mint 8 éve
Vontae Davis outMár nagyon megnézném Quincy Wilson-t hosszabb távon, hogy tényleg megéri e rá várni.
Melvin 775 kilóért focizik idén, nagyon megkéri majd az árát.
több mint 8 éve
Na, megindultak a Luck career ending pletykak is. Azert remelem, hogy eletben marad, nem halalos a seb.Igen már én is mindenhol ezt olvasom, hogy Carrier ending sérülésnek néz ki a dolog..szerintem faszság. Lesz egy teljes éve kiheverni ezt a faszságot,
Stez
szampi#33
több mint 8 éve
Van élet Luck nélkül is: T. Y. Hilton lett a hét támadója az AFC-ben!több mint 8 éve
Na, megindultak a Luck career ending pletykak is. Azert remelem, hogy eletben marad, nem halalos a seb.Igen már én is mindenhol ezt olvasom, hogy Carrier ending sérülésnek néz ki a dolog..szerintem faszság. Lesz egy teljes éve kiheverni ezt a faszságot,
Stez
több mint 8 éve
Na, megindultak a Luck career ending pletykak is. Azert remelem, hogy eletben marad, nem halalos a seb.
több mint 8 éve
deleted account
1 758
No úgy néz ki, van további (h)IR is, nagyon esélyes, hogy valaki hamarosan megy pihenni erre a szezonra, így hogy 2 CB-t is SOS-be behúztunk a hajóra. Most már tényleg szarkasztikusan poénkodhatnék, hogy akkor el lehet kezdeni tippelni, hogy Wilson vagy Davis lesz a befutó az IR-ra.www.stampedeblue.com/2017/11/6/16615488/colts-claim-cb-d-j-white-off-waivers-sign-cb-denzel-rice-to-practice-squad
több mint 8 éve
Koszonom!Én csak fél éve követem napi szinten a sportot, így nem nagyon ismerem ezt a Luck féle "váll sagát", valaki tudna írni egy zanzásított öszefoglalót, hogy mi is volt, meg mitől is ennyire röhelyes ez az egész dolog?fuzovelkifele.com/2017/08/mi-lesz-veled-andrew-luck/
akdestroyer
+ erre az idei szezonban történtek
fodi91
több mint 8 éve
Le'Raven Clarkkal mi történt? Bengals ellen lesérült, azóta Kyle Kalis játszik helyette, pedig múlt héten már elvileg egészséges volt.twitter.com/KBowen1070/status/925759260021215232
Baba Yaga
több mint 8 éve
Le'Raven Clarkkal mi történt? Bengals ellen lesérült, azóta Kyle Kalis játszik helyette, pedig múlt héten már elvileg egészséges volt.
több mint 8 éve
fodi91
196
Én csak fél éve követem napi szinten a sportot, így nem nagyon ismerem ezt a Luck féle "váll sagát", valaki tudna írni egy zanzásított öszefoglalót, hogy mi is volt, meg mitől is ennyire röhelyes ez az egész dolog?fuzovelkifele.com/2017/08/mi-lesz-veled-andrew-luck/
akdestroyer
+ erre az idei szezonban történtek